Mozolji
Posted 14 February 2009 - 02:41 PM

Posted 14 February 2009 - 03:45 PM
Rea, jaz tudi kaka 2 tedna, maximalno 3.. ponavadi se mi zdi da komaj se koža popravi je mesec okol pa spet PMS mozolji.

Jah sj, ja

No, jz do te menstre nism začutla povečanga števila mozoljev pred menstro, ker sm mela pač kožo že tko slabo a ne.
No, zdj oz. prej k se je pa umirila, je pa zdj pred to menstro ( k je btw ni več ) spet izbruhnlo par mozolov, in se počas nazaj vsrkavajo, sam vseen ni lih lepo, eh... ta koža smešna

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 21 February 2009 - 11:52 AM
Posted 06 March 2009 - 10:05 AM
Attached Files
Posted 10 March 2009 - 09:22 PM
Posted 10 March 2009 - 10:54 PM
Posted 11 April 2009 - 12:17 AM
Mami je strgala z neke revije o nekem ( prvič slišim ) gamma hydroxy.
Gamma Hydroxy- skin doctors-
V samo 6 tednih do gladke kože!
Je naravni globinski piling, ki v enem koraku očisti in poživi kožo.
Vsebuje mešanico naravnih kislin aha in bha, ki povzroči luščenje mrtve kože.
S tem zmanjša velikost por ter izboljša teksturo in barvo kože.
Kožo globinsko očisti in odpravi brazgotine, ki jih na koži pustijo akne.
Koža postane čvrsta in gladka.
Posted 13 April 2009 - 12:45 AM
gospodična*mična, že lahko kaj poveš o tabletkah?
Bactosan se mi super obnese, mozoljčkov imam ziher 80% manj kot prej, tudi pred menstruacijo.. poleg tega sem se ful navdušila nad kozmetiko SOTHYS, imam aktivno kremo in jutranje čistilo, pa je oboje ful dobr in se mi je koža res ful popravila že v dveh dneh..nisem mogla verjeti.
Je res, da sestavinsko ni "bog ve kaj" ima pa učinek in to je tisto, kar mi je najbolj pomembno. Ves čas, ko sem kupovala "hudo sestavinsko dobre" in kvazi "dobre, nekomedogene,itd itd" stvari, sem imela kožo kot en sam mozolj, denimo Clinique itd...meni pač ni sedel, neglede na vse dobrodejne zadeve v njem...
Zdaj kombiniram redno jemanje Bactosana (sem na drugi škatlici) + kozmetika Sothys, pa imam res lepe rezultate...glede na moje zmešano stanje kože prej

Posted 13 April 2009 - 09:14 AM
Posted 13 April 2009 - 12:12 PM
Ne vem no, meni pomaga-je pa sigurno tko kot pri vsaki stvari tko da nekomu pomaga ful, nekomu pa čisto nič, ampak jaz pravim da je treba vse sprobat in ko nimaš več kej se lahko sprijazniš...meni so pač mozolji na obrazu neki najhujšega,tko da sem se težave lotila res z vsemi topovi..
Posted 13 April 2009 - 03:43 PM
Posted 13 April 2009 - 05:40 PM
Posted 15 April 2009 - 03:54 PM
Posted 09 September 2009 - 09:23 PM
Jaz sem ugotovila, da je za moje mozolje krivo nekaj doma. Ne vem še kaj, bom pa ugotovila.

Sem bila teden dni v Avstriji in se celo nažirala s Sacher torto (meni čokolada namrečzelo poslabša stanje kože), nisem imela niti enega samega mozolja, pa pridem domov, sem en dan tu, PAF, 4 mozolji (taki, kot sem jih imela cel avgust

Pablo Picasso
Posted 10 September 2009 - 12:06 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 14 September 2009 - 08:00 PM
Jaz sem ugotovila, da je za moje mozolje krivo nekaj doma. Ne vem še kaj, bom pa ugotovila.

Sem bila teden dni v Avstriji in se celo nažirala s Sacher torto (meni čokolada namrečzelo poslabša stanje kože), nisem imela niti enega samega mozolja, pa pridem domov, sem en dan tu, PAF, ...
Očitno Avstrija dobr vpliva na kožo, pr men je blo isto.Sem bila dva tedna tam in se mi je stanje kože ful izboljšalo,ko sem prišla nazaj je blo pa spet isto.

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 14 September 2009 - 08:38 PM
Posted 14 September 2009 - 08:47 PM
[Napoleon]
Posted 14 September 2009 - 08:58 PM
Posted 30 September 2009 - 09:25 PM

Sem si pa danes kupila Garnier Pure Active kremo proti mozoljem, ogrcem in madežem od mozoljev. Ker pa imam tudi jaz luskasto kožo, se bojim, da mi jo bo ta krema še bolj izsušila. Ampak glede na to, da stane samo malo čez 5 € bom tvegala in probala. Res mam super kombinacijo kože, ni kaj...luskanje, obenem pa se mi vseeno malo masti in imam ogrce.

Sem se pa tudi jaz zaradi dobrih ocen že odločila, da si bom kupila Akamuti Jojobino olje. Glede na to, da je primerno za vse tipe kože pomoje ne morem zgrešit. Zdaj pa ste me premamile še za olje čajeve mirte.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users