Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#1101 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 14 February 2009 - 02:41 PM

Meni trenutno za mozolje po hrbtu zelo pomagajo Kapljice 31 od Justa. Imela sem polno majanjih mozoljčkov pa tudi večje in so se kar posušili. smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1102 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 February 2009 - 03:45 PM

QUOTE(nutella` @ 14. 2. 2009 - 13:36) View Post

Rea, jaz tudi kaka 2 tedna, maximalno 3.. ponavadi se mi zdi da komaj se koža popravi je mesec okol pa spet PMS mozolji. sad.gif

Jah sj, ja huh.gif res zanimivo.
No, jz do te menstre nism začutla povečanga števila mozoljev pred menstro, ker sm mela pač kožo že tko slabo a ne.
No, zdj oz. prej k se je pa umirila, je pa zdj pred to menstro ( k je btw ni več ) spet izbruhnlo par mozolov, in se počas nazaj vsrkavajo, sam vseen ni lih lepo, eh... ta koža smešna smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1103 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 21 February 2009 - 11:52 AM

gospodična*mična, že lahko kaj poveš o tabletkah?
  • 0
Memento mori.

#1104 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 06 March 2009 - 10:05 AM

[attachmentid=5603]Juice beauti čistilni serum proti mozoljem

Attached Files

• 0

#1105 shanty

shanty

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 10 March 2009 - 09:22 PM

Meni je pri mozoljih in ogrcih še najbolj pomagala Avene diacneal...pa sem tekom najstniških let poskusla vse mogoče.
  • 0

#1106 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 March 2009 - 10:54 PM

Kok si pa stara?
  • 0

#1107 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 11 April 2009 - 12:17 AM

Je že katera mela / slišala za to?

Mami je strgala z neke revije o nekem ( prvič slišim ) gamma hydroxy.

Gamma Hydroxy- skin doctors-

V samo 6 tednih do gladke kože!
Je naravni globinski piling, ki v enem koraku očisti in poživi kožo.
Vsebuje mešanico naravnih kislin aha in bha, ki povzroči luščenje mrtve kože.
S tem zmanjša velikost por ter izboljša teksturo in barvo kože.
Kožo globinsko očisti in odpravi brazgotine, ki jih na koži pustijo akne.
Koža postane čvrsta in gladka.
  • 0

#1108 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 13 April 2009 - 12:45 AM

QUOTE(nutella` @ 21. 2. 2009 - 12:52) View Post

gospodična*mična, že lahko kaj poveš o tabletkah?

Bactosan se mi super obnese, mozoljčkov imam ziher 80% manj kot prej, tudi pred menstruacijo.. poleg tega sem se ful navdušila nad kozmetiko SOTHYS, imam aktivno kremo in jutranje čistilo, pa je oboje ful dobr in se mi je koža res ful popravila že v dveh dneh..nisem mogla verjeti.
Je res, da sestavinsko ni "bog ve kaj" ima pa učinek in to je tisto, kar mi je najbolj pomembno. Ves čas, ko sem kupovala "hudo sestavinsko dobre" in kvazi "dobre, nekomedogene,itd itd" stvari, sem imela kožo kot en sam mozolj, denimo Clinique itd...meni pač ni sedel, neglede na vse dobrodejne zadeve v njem...
Zdaj kombiniram redno jemanje Bactosana (sem na drugi škatlici) + kozmetika Sothys, pa imam res lepe rezultate...glede na moje zmešano stanje kože prej blink.gif

• 0

#1109 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 April 2009 - 09:14 AM

Jaz bom tut mogoče za Bactosan poskusla. Po kolkem času so se ti pokazali rezultati?
  • 0
Viens, reste ici!

#1110 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 13 April 2009 - 12:12 PM

meni se je poznalo že po kakem tednu, čeprav piše da naj bi bil učinek šele po dveh škatlicah..je pa res pomoje odvisno, kolk je hudo stanje na koži in če je malo tega, je vsaj po moji logiki,tudi učinek hitrejši.
Ne vem no, meni pomaga-je pa sigurno tko kot pri vsaki stvari tko da nekomu pomaga ful, nekomu pa čisto nič, ampak jaz pravim da je treba vse sprobat in ko nimaš več kej se lahko sprijazniš...meni so pač mozolji na obrazu neki najhujšega,tko da sem se težave lotila res z vsemi topovi..
  • 0

• Guests

Posted 13 April 2009 - 03:43 PM

Meni so se pa delali majhni mozoljčki, ampak odkar uporabljam dnevno Logonino kremo z nepozebnikom (za mešano kožo), imam super polt. Zdaj sem si kupila že drugo in sem res zadovoljna. Sem jo imela že enkrat prej, potem sem vmes zamenjala še dve drugi, ampak mi očitno ta (zdaj) res najbolj odgovarja.
  • 0

#1112 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 13 April 2009 - 05:40 PM

Ti je dovolj tudi za pozimi?
  • 0

#1113 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 15 April 2009 - 03:54 PM

Jaz tudi jemljem te Bactosan tabletke kake tri tedne in mam že ful lepšo kožo. Je pa res da sem zadnje čase tud več na soncu, ki men ful pomaga in lahko da je tud to krivo..
  • 0
Memento mori.

#1114 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 September 2009 - 09:23 PM

^^ Kaj je sploh ta Bactosan zadeva? Kje se to dobi, pa kako se jemlje?

Jaz sem ugotovila, da je za moje mozolje krivo nekaj doma. Ne vem še kaj, bom pa ugotovila. builder.gif
Sem bila teden dni v Avstriji in se celo nažirala s Sacher torto (meni čokolada namrečzelo poslabša stanje kože), nisem imela niti enega samega mozolja, pa pridem domov, sem en dan tu, PAF, 4 mozolji (taki, kot sem jih imela cel avgust cry.gif ). Jaz res nočem imet tiste grozote na faci, avgustovski mozolji so mi pustili kup flekov, najraje bi se zjokala. In najhuje je, da sploh ne vem kaj je krivo! Razmišljam, da bi lahko bila umazanija + pot na treningu (nenazadnje umijem obraz šele po 3h urah treninga) ali nekaj s hrano (ampak se mi ne sanja kaj bi lahko bilo, prehranjujem se kot vedno do zdej, v večjih količinah jem edino navaden jogurt in grozdje, ker je pač sezona, tako da bi lahko bilo to.. Že dva dni ne jem jogurta (uuu), samo koža ni nič boljša. Racku. Ne vem, jaz res ne vem. Imam občutek, da kozmetičarka in razne kreme sploh ne bi pomagale, ker problem izhaja "iz znotraj").
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1115 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 10 September 2009 - 12:06 PM

Večinoma je iz znotraj (hormoni in to, lahko tudi hrana vpliva), nekaj je pa tudi od krem.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1116 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 14 September 2009 - 08:00 PM

QUOTE(Coco* @ 9. 9. 2009 - 22:23) View Post

Jaz sem ugotovila, da je za moje mozolje krivo nekaj doma. Ne vem še kaj, bom pa ugotovila. builder.gif
Sem bila teden dni v Avstriji in se celo nažirala s Sacher torto (meni čokolada namrečzelo poslabša stanje kože), nisem imela niti enega samega mozolja, pa pridem domov, sem en dan tu, PAF, ...

Očitno Avstrija dobr vpliva na kožo, pr men je blo isto.Sem bila dva tedna tam in se mi je stanje kože ful izboljšalo,ko sem prišla nazaj je blo pa spet isto. tongue.gif rolleyes.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1117 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 14 September 2009 - 08:38 PM

jaz trenutno furam ločevalno dieto in se mi je koža OBČUTNO izboljšala, čerpav sem 1 teden pred menstruacijo, ko se počasi začnekjo kazat izbruhi...
  • 0

#1118 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 14 September 2009 - 08:47 PM

Moja koža je v obupnem stanju. Že celo poletje imam bolj kot ne težave kot že dolgo ne. Zdaj je pa katastrofa. Spet začela uporabljat Skinoren, tako da bo še vrjetno kaka dva tedna obupno stanje, potem pa upam da se izboljša. Pa še menzo mam, kar vso stvar še spotencira.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1119 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 September 2009 - 08:58 PM

Jaz zdej redno hodim na nege in trenutno mam po čelu minsko polje. Po pilingu z algami se mi vse še bolj čisti, ker reees vse potegne ven in mam ful grozno, no, skratka danes mi je rekla da naj grem za ene 4 dni na sadje, zelenjavo in vodo da se še od notr mal prepucam. Pomoje bom izumrla, ampak bom probala zdržat.
  • 0

#1120 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 30 September 2009 - 09:25 PM

Jaz sem imela pretekli mesec tudi ful probleme z mozolji. Kar naenkrat mi je izbruhnilo nekaj ful velikih, mastnih, rdečih po licih in se kar kaka 2 tedna niso posušili. Sedaj pa mam še vedno flekce od njih. Takih problemov še nikoli nisem imela. Včeraj pa se mi je spet spustilo nekaj velikih in bolečih na čelu in malo tudi na licih. Izgledam res obupno... sad.gif Sumim, da je to zaradi Dior Forever pudra. Sem preizkušala tester in zdaj sem se odločila, da ga ne bom kupila. Drugih izdelkov nisem menjala, tako da je pomoje kriv ravno puder.
Sem si pa danes kupila Garnier Pure Active kremo proti mozoljem, ogrcem in madežem od mozoljev. Ker pa imam tudi jaz luskasto kožo, se bojim, da mi jo bo ta krema še bolj izsušila. Ampak glede na to, da stane samo malo čez 5 € bom tvegala in probala. Res mam super kombinacijo kože, ni kaj...luskanje, obenem pa se mi vseeno malo masti in imam ogrce. sad.gif

Sem se pa tudi jaz zaradi dobrih ocen že odločila, da si bom kupila Akamuti Jojobino olje. Glede na to, da je primerno za vse tipe kože pomoje ne morem zgrešit. Zdaj pa ste me premamile še za olje čajeve mirte. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users