Jaz sem Joico rekonstruktor glih danes dobila, pa še Daily Treatment šampon (kupila in poslala mi je ekstremno prijazna forumašica

) in mi je oboje super. Rekonstruktor kupim približno 2x na leto za intenzivno regeneracijo las in res ful pomaga, je taka čist posebna zadeva. Men se po njem ful manj vozljajo lasje, pa prav čuti se, da so bolj zdravi, priporoča pa se predvsem na kemično obdelanih in šibkih lase, pa za lase, ki se radi cepijo in lomijo. Je drag ko svina, 150ml je 22,50€ ampak se res splača. Tistih 2x na leto že spraskam skupi denar in potem uporabim približno vsakih 14 dni, tako da dolgo traja.
Diši ful pristno po bananah, uporabiš v majhni količini in naneseš po celi dolžini las, bolj obilno na konice. Prej se ful priporoča uporabit globinski šampon, ki res u nulo spuca in las fajn odpre, da lahko rekonstruktur globinsko prodre v lase. Pred nanosom tudi lase res temeljito ožmi in obriši z brisačo. Pustiš na laseh 10 minut, dobro spereš in zaključiš nego z običajnim regeneratorjem in masko, ki las nazaj zapre. Priporočam ti tudi, da pred uporabo tubo ornk pretreseš, ker drugače ti bo na začetku pritekla ven taka vodica.
Punce ful hvalijo tale Joico rekonstruktur, pri nas in v tujini, v bistvu gre za enega najboljših tapravih rekonstrukturjev nasploh. Recimo Keune ima tudi regenerator po imenu rekonstruktor, ampak v resnici ne gre za pravi rekonstruktor. Teh tapravih, ki z esencialnimi aminokislinami pomagajo na novo izgraditi las, je ful malo, pri nas mislim, da je samo Joico, pa Tigi ima tisti Chocolade Head, ampak je Joicov boljši. Ker imaš precej poškodovane lase, uporabljaj enkrat na tedn (določi si en dan, recimo nedeljo) vsaj nekaj mesecev - čeprav izboljšave se hitro vidijo, že po nekaj uporabah. Sicer pa ne vem, kaj hudiča nakladam, tle vse piše:
http://www2.cudovita...showtopic=12872