Tako je, to je čar.
Če naročiš kasneje, lahko izveš, ker ene blogerke, ki ekspresno hitro dobijo paket, objavijo vsebino. Ampak velikokrat že poidejo te škatle.
Jaz vedno prednaročim. Do zdaj sem bila, kot že omenjeno, vedno zelo zadovoljna.
Nekaj stvari sem tudi podarila mami. Vedno so notri taki izdelki, ki niso zelo specifični, tako da večini ustrezajo.
Kake maske & kreme & serumi za obraz (ponavadi za občutljivo/normalno/mešano kožo), geli za tuširanje, olja za telo, EL-ji, enkrat je bil tudi wet-brush (ki mi je najboljša stvar ever), itd.
Kar se mene tiče, so npr. mimo pihnili, ko so bile tudi notri umetne trepalnice ... pa samoporjavitvena krema. Večina izdelkov pa je bila super!
In firme so večinoma kar prestižne, dobiš te izdelke v manjših pakiranjih (100ml, 50ml, 30ml), tako da jih lahko prej sprobaš, preden se odločiš za nakup.
Meni je npr. ena maska od REN zakon, ampak stane okrog 50€ in je tako na blef najbrž nikoli ne bi kupila, zdaj pa uporabljam manjšo verzijo iz BB.
Aja, vedno pa dobiš en izdelek tudi v original verziji. All in all - jaz sem navdušena. Pa še škatle so zelo lepe, haha.
Včasih je vrednost vsebine škatle tudi po 70€, plačaš pa malo nad 20€.