Jump to content

Photo

Naše nove pridobitve

• Please log in to reply
1394 replies to this topic

#1101 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 August 2015 - 01:54 PM

Tako je, to je čar. :D

Če naročiš kasneje, lahko izveš, ker ene blogerke, ki ekspresno hitro dobijo paket, objavijo vsebino. Ampak velikokrat že poidejo te škatle.

Jaz vedno prednaročim. Do zdaj sem bila, kot že omenjeno, vedno zelo zadovoljna.

Nekaj stvari sem tudi podarila mami. Vedno so notri taki izdelki, ki niso zelo specifični, tako da večini ustrezajo.

Kake maske & kreme & serumi za obraz (ponavadi za občutljivo/normalno/mešano kožo), geli za tuširanje, olja za telo, EL-ji, enkrat je bil tudi wet-brush (ki mi je najboljša stvar ever), itd.

Kar se mene tiče, so npr. mimo pihnili, ko so bile tudi notri umetne trepalnice ... pa samoporjavitvena krema. Večina izdelkov pa je bila super!

In firme so večinoma kar prestižne, dobiš te izdelke v manjših pakiranjih (100ml, 50ml, 30ml), tako da jih lahko prej sprobaš, preden se odločiš za nakup.

Meni je npr. ena maska od REN zakon, ampak stane okrog 50€ in je tako na blef najbrž nikoli ne bi kupila, zdaj pa uporabljam manjšo verzijo iz BB.

Aja, vedno pa dobiš en izdelek tudi v original verziji. All in all - jaz sem navdušena. Pa še škatle so zelo lepe, haha.

Včasih je vrednost vsebine škatle tudi po 70€, plačaš pa malo nad 20€.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1102 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 05 August 2015 - 02:18 PM

Cena je vedno približno enaka? Nekaj nad 20 €, ali je čisto različno? Mogoče pa kdaj naročim. Meni sicer ta ideja ni najbolj pri srcu, da pač naročam nekaj, česar recimo sploh ne rabim ali ne uporabljam. Ampak zgleda, da so ponavadi kar uporabne stvari notri. Vsak mesec je druga škatla, ne?

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1103 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 August 2015 - 10:14 PM

Cena je vedno nekje enaka in vsak mesec je drugačna vsebina.

Te škatle jaz bolj razumem/jemljem kot simpatično presenečenje in preizkušanje še neodkritih izdelkov.

Če pa nekaj eksplicitno rabiš, pa si boš seveda tisto kupil, ne boš pričakoval, da te bo razveselilo v taki škatli.

Obstaja pa nevarnost - lahko se zgodi, da skozi te škatle ugotoviš, da rabiš stvari, za katere sploh vedel nisi, da jih rabiš! :D

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1104 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 August 2015 - 06:27 AM

Ravno tega zadnjega me je strah :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1105 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 August 2015 - 12:56 PM

To je skoraj neizbežno. XD

• 0

#1106 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 06 August 2015 - 01:06 PM

Še eno vprašanje imam. Za naročit se moraš vpisati v Beauty box club? Kaj pa pomeni 3, 6 in 12 mesečni plan? Se vpišeš v enega od teh planov in si potem zavezan toliko mesecev kupiti škatlo ali ni nič obvezno?

• 0

#1107 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 06 August 2015 - 02:32 PM

Ni nujno. Da se posamezno prednaročiti. Če ti je katera všeč, se še dobi april, maj, junij, julij in avgust :)

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1108 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 06 August 2015 - 05:16 PM

O, pa res. :) Bom premislila. Najbolj mi je všeč junijski izbor in bi dejansko vse porabila. V ostalih kompletih je skoraj povsod kaj takega, kar mi ne paše oz. se mi ne zdi uporabno. Npr. razna olja (tista za lase mi ne ustrezajo, za obraz in telo že imam), vitamine tudi že imam, voskov in gelov za lase ne uporabljam, umetnih trepalnic tudi ne. 

• 0

#1109 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 August 2015 - 03:00 PM

Junijska je res bila ena boljših!

• 0

#1110 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 07 August 2015 - 06:58 PM

Ampak imam slabo vest, če samo pomislim na nakup. :P 

• 0

#1111 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 August 2015 - 03:59 PM

60335.jpg

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1112 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 August 2015 - 12:50 PM

balea-shining-cocos-dusche-mit-schimmer-

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1113 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 10 August 2015 - 04:35 PM

Afrodita SPA sladkorni piling (diši!)

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1114 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 18 August 2015 - 11:16 AM

LookFantastic Beauty Box August

20203303941_0919541767_n.jpg

20009586480_4e57fe96f9_c.jpg

19574978934_82fe33ac9e_c.jpg

20189455672_eed29b0a4d_c.jpg

Včeraj sem tole dobila. Kok lepo, škatla, zavito v papir. Jaz bi jih že zaradi tega naročala :lol:

Sem že naročila septembrsko. Kar 2.

Edited by Frčica, 18 August 2015 - 12:03 PM.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1115 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 20 August 2015 - 10:51 AM

polysianes-special-care-blescece-olje-za

Sea of Spa - Snow White Body Cream

sea-of-spa-snow-white-krema-za-telo-za-z

• 0

#1116 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 20 August 2015 - 04:02 PM

3166478xun.jpg

• 0

#1117 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2015 - 09:19 AM

Včeraj sem tole dobila. Kok lepo, škatla, zavito v papir. Jaz bi jih že zaradi tega naročala :lol:

Sem že naročila septembrsko. Kar 2.

Ja, škatle so res lepe. Jaz jih imam že kar nekaj zdaj in jih uporabljam, da v njih shranjujem različne stvari.

Vsebina pa je tako-tako, no. Bom že porabila, ampak so bile vse druge boljše. Katero maskaro si dobila?

Ker so bile tri in potem so dajali v škatle naključno. Jaz sem dobila Rimmel zeleno, ki ful lepo diši po jabolkah.

Sem jo dala mami. Meni drugače Rimmel maskare niso slabe. Od nižjecenovnih zagotovo ene izmed boljših.

Septembrska vsebina škatle bo ziher huda, to, da si naročila kar dve, se mi zdi preudarna poteza. -.-

Verjetno bodo tudi hitro pošle, ker bo še darilo zraven, glede na to, da je praznična. :woot:

• 0

#1118 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 21 August 2015 - 09:30 AM

Meni so pa fajn stvari, te stvari za lase so mi všeč pa tisto čistilo za obraz. Maskaro sem tudi jaz zeleno dobila, bo pa porabit, ni pa izjemna.

Se tudi meni zdi, da sem bila preudarna -_-  Imata mami in sestra rojstni dan in bom še njima kaj dodala k darilu.

• 0

#1119 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2015 - 09:40 AM

Tisto čistilo bi naj bilo super, sem brala na spletu. Meni seveda ni všeč način, ampak to zato, ker si nikoli nisem na tak način čistila obraza.

Morda spremenim mnenje. Za lase stvari so mi tako-tako no ... saj so ok, ampak jaz imam stalne produkte za lase in nimam želje po novih.

Tudi senca bo mi bolj slabo prišla v poštev, ker jih ne uporabljam. So pa sicer znali odlično zadeti tudi pri dekorativni kozmetiki.

ELji so, pa enkrat je bil v normalni (!) verziji noro dober velik svinčnik bolj luksuzne znamke, tega često uporabljam, je v taki zlati barvi in hudo obstojen.

Znamka je Nudestix, odtenek pa Gilt. TA je. Pazi ceno! x) Res je dober, te znamke prej nisem poznala.

Jaz sem najbolj vesela, ko so kakšne maske za obraz, serumi, geli za obraz ali telo, itd. Ziher bo to zdaj naslednji mesec, can't wait.

• 0

#1120 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 21 August 2015 - 09:50 AM

Še dobro, da nimam tega svinčnika, bi verjetno hitro ugotovila, da ga nujno rabim.

Meni je pa to čistilo fajn za občasno afnanje. Je pa nenormalno drago sicer, da o tistem toniku, ki je le kot tester, ne govorim. 

Jaz se nadejam, da bo naslednji paket res super. Si videla, da je njegova vrednost 95 funotv?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users