Krema / serum za obraz
Posted 07 February 2009 - 08:11 PM

Posted 16 February 2009 - 04:37 PM

Hvala
Posted 16 February 2009 - 06:55 PM
Ne vem, zaenkrat olju dobro kaže. Olje sem pa vzela zato, ker me je še tako nežna, naravna krema pekla. Olje se mi zdi nekako še bolj "pure", naravno.
Posted 17 February 2009 - 10:51 PM
Ful dolgo sem si želela eno fajn naravno obarvano kremo za obraz (od Alverde je očitno nimajo več, ker je že zelo dolgo nisem videla) in sem se zapičila v SUKI Tinted Active Moisturizer, ampak mi je bil čist predrag. Končno mi ga fant kupi za valentinovo in kaj se zgodi? Odtenek mi nič kaj ne ustreza, je pretemen in preveč oranžen.

Posted 17 February 2009 - 11:01 PM
Pri tako dragih stvareh se sprobajo testerji, če so na voljo in pri Suki so. Poslušaj modri nasvet.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 February 2009 - 11:50 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 February 2009 - 10:13 AM
Jaz bom zdej porabila že 2. lonček Garnier Total Fresh, ful mi odgovarja. Sicer ni sestavinsko neki baš, ampak mi je pomembno da se dobro obnese kot podlaga za puder.
Zanimivo, ker jaz sem imela s to kremo popolnoma nasproten učinek- ni šans, da sem se po nanosu lahko normalno napudrala- krema se mi je sprijemala v kosme, po celi faci se mi je svaljkalo itd. Pri drugih kremah za faco pa tega ni bilo. Ker mi je bila sicer kar fajn, sem se nekaj časa matrala pa svaljke dol s face vsakič pobirala itd., pol sm pa rekla da nej gre vse skp nekam in sedaj mam Neutrogenino Visibly Clear in mi je super.
Posted 18 February 2009 - 01:31 PM
Posted 18 February 2009 - 02:56 PM
Pri tako dragih stvareh se sprobajo testerji, če so na voljo in pri Suki so. Poslušaj modri nasvet.

Ja, vem da sem zaj*.

Posted 18 February 2009 - 04:27 PM
Posted 18 February 2009 - 09:07 PM

Nekaj sem napičena na naravno kozmetiko, pa me zanima, katero hladno stiskano olje je najmanj mastno in po možnosti ne maši por (glede na to, da nimam baš suhe kože, samo mi ga ob tem mrazu pač rada malo posvira in je povrhnjica suha, ne sicer do lusk ali lišajev, tudi ni hrapava na otip, mi jo pa zateguje)?
Ali bi bil Essential Care obnovitveni losjon primeren tudi za nego obraza?
Sestavine: Aloe Vera Juice*, Extra Virgin Olive Oil*, Filtered Water, Stellaria Extract*, Shea Butter*, German Camomile Extract*, Calendula Extract*, Hypericum Extract, Rosemary Extract*, Cetearyl Glucoside (Plant Origin), Cetearyl Alcohol (Plant Origin), Levulinic Acid (Plant Origin), Lichen Extract, Honeysuckle Extract, Xanthan Gum (Plant Origin), Lavender Essential Oil*, Limonene* & Linalool* (in the lavender essential oil)
Ali bi bilo boljše, če si nabavim Juice Beauty antioksidantni serum in ga mažem zjutraj pod kremo (imam Clinique DDMG) in zvečer uporabljam samostojno?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 February 2009 - 09:13 AM

A ve mogoče katero olja so in katrea niso komedogena - a mamo mogoče kak seznamčič

Posted 19 February 2009 - 10:45 AM
Seznama nekega ravno ne poznam, povsod nekaj drugače piše:
klik1
klik2
klik3
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 19 February 2009 - 01:14 PM
ne najdem sestavin te kreme, če pa slučajn ktera ve, me zanima če jo lahko uporablam preden nanesem puder?
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 19 February 2009 - 08:10 PM

Posted 19 February 2009 - 08:23 PM
http://img.loccitane...mp;id=27AA125MQ
ne najdem sestavin te kreme, če pa slučajn ktera ve, me zanima če jo lahko uporablam preden nanesem puder?
Evo sestavine: WATER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), GLYCERIN, HYDROLYZED RICE BRAN PROTEIN, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, SORBITOL, POLYACRYLAMIDE, PHENOXYETHANOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, C13-14 ISOPARAFFIN, FRAGRANCE, CETEARETH-33, TOCOPHEROL, RETINYL PALMITATE, CHLORPHENESIN, LAURETH-7, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT, SUCROSE PALMITATE, HEXYL CINNAMAL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERYL LINOLEATE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-METHYL IONONE, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL
Če js pravilno razumem iz opisa, je tole maska, po sestavinah zgleda zelo mastna in komedogena. Dvomim da bi bilo tole dobro za pod puder, razen če imaš izjemno izsušeno kožo in bi jo namazala res šparovno.
Posted 19 February 2009 - 08:41 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 February 2009 - 08:41 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 19 February 2009 - 08:44 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 February 2009 - 08:51 PM

tale žametna krema ma pa tele sestavine: WATER, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL PALMITATE, SQUALENE, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, DIMETHICONE, STEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLAMIDE, FRAGRANCE, OCTYLDODECANOL, C13-14 ISOPARAFFIN, TOCOPHEROL, RETINYL PALMITATE, METHYLPARABEN, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT, LAURETH-7, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, SUCROSE PALMITATE, HEXYL CINNAMAL, TETRASODIUM EDTA, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ISOBUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, GLYCERYL LINOLEATE, SODIUM
Je manj mastna, tud komedogena, pomoje bolj primerna za pod puder, razen če maš res do lusk izsušeno kožo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users