^^ Moram pokomentirat še
Marijo Antoaneto. Gre za tipično lahkotono ameriško romantiko, ki ima z resničnim življenjem kraljice čisto malo skupnega, saj prikazujejo le del njenega karakterja, ne prikažejo pa kako sta se n akoncu ujela z možem in kako ju je ljudstvo zasovražilo in ubilo, kar vsej zgodbi pravzaprav šele doda neko globino. Tak folm ko si zmačkan in se ti res ne da ubadat z ničimer.
QUOTE(Kinky @ 8. 7. 2007 - 22:27)

Gledala
300 - nekatere soforumašice so film že komentirale, glede vsebine ne bom ničesar dodajala, mogoče samo moj komentar: zakoooooon!
Še slikica (v tem filmu vsi izgledajo kot da so iz fitnesa pobegnili - hubba hubba)!

OMG, tole je pa eden najslabših filmov ever. Že tako ne maram nekega silnega poveličevanja in sluzavosti, ob tem filmu pa dobesedno lahko fašeš sladkorno, ker so vsi tako silno plemeniti in nadčloveški da se lahko vsi normani ljudje skrijemo v neke krtine.
Samih Špartancev sploh ne mislim skritizirat, ker so itak predstavljeni po najromantičnejših razstvetljenskih predstavah, najbolj sta me v živčni smeh spravila Kvazimodo the hunchback (wtf no

), fetiš verzija Kserksesa in neki nosorog s sedlom na hrbtu (

), takih budalosti pa še ne.
Edino način snemanja je dober, tak malo poseben, a ga žal uniči sama štorija.
Zabavno edino, če ste orenk pod dozo in s kolegi.
QUOTE(Kami @ 26. 2. 2008 - 15:29)

Končno pogledala
Stardust in sem bila čisto navdušena nad njim. Zmagovalec mi je bil seveda strašni pirat "kapitan Shakespeare" pod krinko - vedno sem si ga želela gledat v eni taki odbiti vlogi.
Kako že gre tista reklama za mastercard ... Robert De Niro v ženski obleki in pahljačo - neprecenljivo!
Pa tisti mrtveci so imeli tudi dobre fore.
Skratka, vsekakor se pridružujem priporočilom mojih predhodnic. Dober film z dobro vsebino - vsekakor za vse, ki obožujete pravljice.
Se strinjam z zadnjim odstavkom, čista pravljica. Film mi je bil presenetljivo kar všeč, čeprav je osnovna zgodba sluzasta kot le kaj (pravljice

), čar pa mu dodajajo raznorazni zapleti in stranski karakterji (Robert

). Claire Danes mi pa deluje čisto kot afna in bi v njeni vlogi raje gledala neko drugo igralko, me sploh ne prepriča.