Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#1101 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 26 February 2008 - 02:29 PM

Končno pogledala Stardust in sem bila čisto navdušena nad njim. Zmagovalec mi je bil seveda strašni pirat "kapitan Shakespeare" pod krinko - vedno sem si ga želela gledat v eni taki odbiti vlogi.
Kako že gre tista reklama za mastercard ... Robert De Niro v ženski obleki in pahljačo - neprecenljivo! thumbup.gif
Pa tisti mrtveci so imeli tudi dobre fore.

Skratka, vsekakor se pridružujem priporočilom mojih predhodnic. Dober film z dobro vsebino - vsekakor za vse, ki obožujete pravljice.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1102 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 26 February 2008 - 11:42 PM

Sweeney Todd

IPB Image

Super film, res sem bila navdušena. Čeprav je veliko krvi, se mi ne zdi preveč krut (verjemite, jaz se 'bojim' skoraj vsake kapljice krvi, pa sem ta film pogledala povsem enostavno). Odlična zgodba, odična igra igralcev, odlična glasba, čisto vse mi je bilo všeč. Moram pa priznat, da sem že od nekdaj ljubiteljica filmov Tima Burtona, če pa se združi z Johnnyjem Deppom je pa sploh terna! Priporočam 10/10

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1103 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 27 February 2008 - 03:48 PM

Včeraj pogledala film Becoming Jane (biografija angleške pisateljice Jane Austen)

Film je za vse ljubitelje njenih zgodb/filmov saj je isto zgodovinsko obdobje, prikazano na sicer že viden, ampak vseeno zanimiv način. Opisuje njeno življenje, družino, dvorjenje, "boj za preživetje" in pa nesrečno ljubezen do fanta. Meni je bil vreden ogleda.

Vsebina: Stereotipna porazdelitev družbenih vlog po spolih ob koncu 18. stoletja nikakor ne gre v račun mladi Jane Austen, ki bi rada postala pisateljica, a ji starši svetujejo, naj si raje najde premožnega moža. Namesto zadržanega sina lokalne plemkinje Jane v oči pade postavni, a nekoliko prevzetni prišlek Lefroy, s katerim se po številni nesporazumih vendarle zbližata. Toda Lefroyev premožni stric se z zvezo ne strinja, tragičen razplet ljubezenske zgodbe pa Jane navdihne, da ustvari nekatere najbolj pomembne romane angleške literature.

Coco - igra James McAvoy in všeč ti bo!!!!

Po ogledu zgoraj omenjenega filma sem si seveda morala še enkrat ogledat Prevzetnost in pristranost oops.gif (mislim, da petič).
  • 0

Put A Kilt On It!

#1104 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 February 2008 - 11:54 AM

Juno (2007)

[attachmentid=4093]

To je pa en tak sprostitveni film, ki pričara odlično atmosfero z zelo dobrimi dialogi. Meni osebno ne tako zelo dober kot Little Miss Sunshine, veliko pa tudi ne zaostaja za njim. Ellen Page je v vlogi Juno - 16 letnice, ki nepričakovani zanosi - nadvse dobra, čeprav to še ni Oscar material, bo potrebno še malo torte pojest do tega trenutka. Film, po katerem se nasmehneš in si še nekaj časa prešerne volje. Priporočam za razvedrilo.

Oskar: Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen Diablo Cody

Ocena: - 8/10

The Darjeeling Limited (2007)

[attachmentid=4094]

SAMO za ljubitelje Wesa Andersona (The Royal Tenenbaums, The Life Aquatic with Steve Zissou), drugače vam bo šel na živce, humor je namreč precej specifičen.

Vsebina (imdb): Three American brothers who have not spoken to each other in a year set off on a train voyage across India with a plan to find themselves and bond with each other -- to become brothers again like they used to be. Their "spiritual quest", however, veers rapidly off-course (due to events involving over-the-counter pain killers, Indian cough syrup, and pepper spray), and they eventually find themselves stranded alone in the middle of the desert with eleven suitcases, a printer, and a laminating machine. At this moment, a new, unplanned journey suddenly begins.

Ocena: 8/10
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1105 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 February 2008 - 08:12 PM

QUOTE(Kami @ 27. 2. 2008 - 15:48) View Post

Coco - igra James McAvoy in všeč ti bo!!!!

Aaaaa, omg, moram pobrat, hvala za informacijo! woot.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1106 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 29 February 2008 - 05:45 PM

Pokora (Atonement)
IPB Image
Brezskrbno življenje in cvetoča ljubezen med premožno Cecilijo in sinom oskrbnika posesti Robbijem se za vedno spremeni, ko Cecilijina 13-letna sestra Briony v navalu ljubosumja Robbija obtoži posilstva mladoletne sestrične. Po nekaj letih v zaporu Robbija mobilizirajo, na krutih frontah 2. svetovne vojne pa mladenič vse bolj hrepeni po nekdanji ljubezni, ki še vedno tli tudi v Cecilijinem srcu. Med tem odrasla Briony išče način, da bi se odkupila za povzročeno krivico, toda usoda ima bolj tragične načrte.

Pravkar sem pogledala ta film in morm rečt, da sem prav malce razočarana. Morda sem zaradi vseh nagrad in dobrih kritik z različnih smeri pričakovala preveč. Film se začne obetavno, ampak po tem ko junaka Robbiea v podobi Jamesa McAvoya po krivem obtožijo začne zgodba preskakovati in na trenutke se blazno vleče, na trenutke pa je vsega prehitro konec. Od tistega trenutka ko ga vklenjenega odpeljejo, sem ves čas čakala da bo se pričelo dogajat, vendar je bilo vse skupaj bolj medlo in tistega nekaj na kar sem čakala nisem dočakala, saj je bilo filma prej konec. Sam konec je nepričakovan, kar mi je všeč. Zanimivo je bilo, da je režiser iste dogodke predstavil iz večih različnih perspektiv, čeprav je zaradi tega film deloval razvlečen. Kljub temu pa mi je bilo to všeč, saj je s tem jasno prikazal razliko med Brionyinimi napačnimi predstavami in resničnostjo.
Konec koncev film ni bil slab, je za pogledat, vendar po mojem menju ni vreden vsega pompa, ki ga je vzbudil, saj je še veliko boljših vojnih dram kot je ta.
Ocena: 6/10
  • 0

#1107 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 March 2008 - 10:01 PM

Rambo (2008)

IPB Image

Akcija v pravem pomenu besede, loved every second of it, izredno priporočam vsem ljubiteljem Rambota, in odsvetujem če vam gredo tovrstni filmi na živce in ne prenesete krvi - (skratka za vse nas, ki hrepenimo po dobrih starih akcijah). Pri meni to ni problem, prenesem namreč vse. Rambo je direkten, ne izgublja besed po nepotrebnem, kadar kaj pove je to zelo premišljeno. Long live Sylvester! thumbup.gif

Vsebina (imdb): In this latest Rambo installment, John Rambo has retreated to a simple life in a rural Thai village near the Burmese border, capturing snakes for local entertainers, and transporting roamers in his old PT boat. Following repeated pleas, Rambo helps ferry a group of Christian aid workers into war-torn Burma, where the local Karen villagers are regularly tortured and massacred by Major Tint's sadistic soldiers. The humanitarian mission is going well, until the village is attacked and the missionaries are kidnapped, and Rambo is once again asked to transport - but this time a group of mercenaries, assembled by the missionaries' minister on a deadly rescue mission. This time he doesn't stay behind.

Ocena: 8+++/10
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1108 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 03 March 2008 - 08:14 AM

QUOTE(Kalypso @ 17. 2. 2008 - 11:41) View Post

The last legion
IPB Image
Tole je en soliden zgodovinski film. Postavljen je v obdobje propada rimskega cesarstva, ko zadnjega rimskega cesarja, dečka z blestečim imenom Romulus Augustulus, odstavi germanski vojskovodja Odoaker. Spremljamo kako mladi cesar ob pomoči zadnjih zvestih legionarjev pobegne v Britanijo, kjer se zgodba naveže na legendo o kralju Arturju.
Film je posnet po romanu Valeria Massima Manfredija, ki za moje pojme piše odlične romane. Sama tega romana Poslednja legija še nisem prebrala, bom pa ga ob prvi priložnosti.
Igralska zasedba sicer obeta več kot dobiš od filma: Colin Firth, Ben Kingsley, Kevin McKidd. Kevin McKidd je tukaj v vlogi badguya, ki jo za moje pojme odlično opravi. Zgodba se vse prehitro odvija, na trenutke se zdi, da filmu nekaj manjka. Ni tega pričakovanja, da bi ves čas trepetal za glavnega junaka. Morda zato, ker ni jasno začrtano ali je glavni junak legionar Aurelius ali mladi cesar Romulus. Če zaključim je The Last legion en soliden zgodovinski film, ki si ga je vredno ogledat bolj zaradi tematike, ki jo obravnava, kot pa zaradi same izvedbe.
Ocena: 6,5/10

včeraj pogledala in komentar je WTF blink.gif
Nisem vedela, ali naj se smejem ali jokam. Tudi angleži so se grdo prodali, saj sem od celotne ekipe pričakovala več (po pravici povedano - veliko več, ampak zadovoljna bi bila že z več!).
  • 0

Put A Kilt On It!

#1109 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 March 2008 - 08:57 AM

Včeraj sem mojega skorajda z britvijo na vratu prisilila, da sva si šla ogledat ta film. Sem precej velika ljubiteljica mjuziklov, za primer naj navedem enega mojih naj filmov vseh časov Hair, ob bok se mu lahko postavi Jesus Christ Superstar, ter tudi Phantom of the Opera, pa še veliko se jih najde.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street 2007

IPB Image

Film je odličen, če pa vam niso všeč mjuzikli - stay away, vsi igralci namreč pojejo, Johnny se pri tem izredno dobro izkaže, Tim Burton zopet raztura (to je že njegovo šesto sodelovanje z Johnny-jev, pa tudi Helena Bonham Carter mi ni šla ne vem koliko na živce, prav ustezala mi je v tej vlogi). smile.gif

Johnny je odličen, vratove reže na takšen način kot zna samo on (precej krvi, naj vas opozorim, nekateri v kinu so to težko prenašali, jaz sem pa bila hladna kot špricer)

Za vse ljubitelje Mjuziklov. In Tima Burtona. Ter nenazadnje gospodiča Deppa. wub.gif

imdb pravi: After hard years in exile for a crime he didn't commit, Benjamin Barker now Sweeney Todd, returns to London to find his wife dead and his daughter in the hands of the evil Judge Turpin. In his anger, Sweeney goes on a murderous rampage on all London, with the help of Mrs. Lovett, he opens a barber shop in which he lures his victims in with a charming smile before casually ending their life with a flick of his razor across their neck. But not one man killed, nor ten thousands men can satisfy Sweeney's lust for revenge on those who've caused his years of pain.

Ocena: 9/10 (zaradi neverjetno dobre režije, ki pričara morbidno vzdušje na ulicah Londona, odličnega JD, dobre dobre glasbe in fotografije)
  • 0

#1110 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 15 March 2008 - 10:21 PM

ooooo, se popolnoma strinjam s Kinky. Vredno ogleda, večkrat!! wub.gif

Gre pa tudi za prvi film, v katerem Johnny poje ! smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1111 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 April 2008 - 10:49 PM

No, torej, za Nilo in ostale. smile.gif

10.000 B.C.

IPB Image

V odročnem planinskem plemenu najde mladi lovec D’Leh (Steven Strait) ljubezen svojega življenja – prelestno modrooko Evolet (Camilla Belle). Nekega dne pa Evolet ugrabi tolpa gospodarjev vojne, ki pleni po njegovi vasi. D’Leh takoj zbere skupino lovcev, ki sledijo ugrabiteljem na drugi konec sveta, da bi jo rešili. Ko se spustijo v neznano pustolovščino, kmalu ugotovijo, da poleg njihove obstajajo še druge civilizacije, človeštvo pa se že razprostira širom zemeljske oble. Na poti se jim pridružuje vedno več plemen, ki jih napadajo lovci na sužnje, D’Leh pa postane vodja svoje vojske.

Usoda tako spremeni te ljudi v pogumne vojščake, ki se morajo spopadati s prazgodovinskimi plenilci in na katere na vsakem koraku preži nova nevarnost. Na koncu svoje junaške poti naletijo na izgubljeno civilizacijo, njihova končna usoda pa je v rokah njim nepojmljivega imperija, kjer ogromne piramide segajo do neba.
Tam se uprejo tiranskemu bogu, ki je zasužnjil številna ljudstva. D’Leh kmalu spozna, da je poklican, da reši ne samo Evolet, ampak celotno civilizacijo ...

Tole je mal vsebine, se meni ne da ravno vsega pisat.
Jaz nad filmom nisem bila ravno navdušen, ker je zgodovinsko gledano precej zgrešen. Prikazanih je kar nekaj stvari, ki se sigurno niso zgodile in jih takrat sploh ni bilo. No, tudi iz druge plati, če se ne oziraš na zgodovino, film ni ravno super. Zgodba, videno že neštetokrat, seveda je nujen srečen konec.
No, je bil pa zato glavni igralec precej luškan, haha. oops.gif

No, v glavnem, kdor filma ne bo videl, ne bo čisto nič zamudil, je pa ok za kakšno popoldansko razvedrilo, če se nimaš kam dat.

5/10
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1112 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 April 2008 - 08:16 PM

Die Hard: With a Vengeance (1995)

[attachmentid=4318]

Se spomnin ko je prišel ta film v kino - sva šla z bratom mimo enega plakata in mislila, da je nemški film - pač DIE (kot člen) pa še HARD zraven. LOL

No, zame je DIE HARD trilogija pač klasika, tako kot Terminator, Rambo in Smrtonosno orožje. In pika. Tako pač je. V zadnjema času sem pogledala prva dva dela, ki sta oba mojstrovina, od vseh videnih (4 še nisem imela možnosti pogledati), mi je tretji del najbolj všeč.

Vsebina: John McClane is now almost a full-blown alcoholic and is suspended from the NYPD. But when a bomb goes off in the Bonwit Teller Department Store the police go insane trying to figure out what's going on. Soon, a man named Simon calls and asks for McClane. Simon tells Inspector Walter Cobb that McClane is going to play a game called "Simon Says". He says that McClane is going to do the tasks he assigns him. If not, he'll blow off another bomb. With the help of a Harlem electrician, John McClane must race all over New York trying to figure out the frustrating puzzles that the crafty terrorist gives him. But when a bomb goes off in a subway station right by the Federal Reserve (the biggest gold storage in the world) things start to get heated up.

www.imdb.com

Film vas drži pokonci ves čas, je precej klišejskih for, ki pa še niso bile tako zelo klišejske ko je film nastal. tongue.gif

Ocena: debela 8 / 10
  • 0

• Guests

Posted 07 April 2008 - 09:11 PM

QUOTE(eve @ 1. 4. 2008 - 23:49) View Post

No, torej, za Nilo in ostale. smile.gif

Hvala, eve! smile.gif

• 0

#1114 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17150 posts

Posted 27 April 2008 - 07:52 PM

Pride and Prejudice

Elizabeth (Keira Knightley) je ena izmed petih sester družine Bennet, katerih edino razvedrilo je prihod potencialnih snubcev na podeželje. Eden takih je tudi premožni Bingley, ki se zaljubi v Elizabethino sestro Jane, toda njuno razmerje zaradi obojestranske sramežljivosti nikakor ne vzcveti. Bingleya spremlja prijatelj Darcey (Matthew MacFadyen), ki pa se vede zelo vzvišeno in zadržano, kar Elizabeth ni niti najmanj všeč. Dodatne obtožbe o Darcyjevi nepoštenosti Elizabeth prepričajo, da zavrne Darcyjevo snubitev. S pobegom najmlajše hčerke Lydije pa se nad Bennete zgrnejo številne tegobe, toda na srečo jim priskoči na pomoč prav tisti, od kogar Elizabeth najmanj pričakuje, kar dodobra spremeni njeno mnenje.

IPB Image

Že večkat sem slišala, da je Prevzetnost in pristranost ena izmed lepših ljubezenskih zgodb. In kot ljubiteljica ljubezenskih zgodb, sem ga seveda morala pogledati. Film mi je zelo všeč, čeprav me je malo razočaralo, da ni prišlo do poljuba, ki sem ga čakala cel film. Ćez počitnice pa nameravam prebrati še knjigo.
8/10
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1115 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 April 2008 - 09:19 PM

Nesmrtno ljubljena (Immortal Beloved)

IPB Image

Po Beethovnovi smrti so našli pismo, ki ga je napisal "nesmrtno ljubljeni", ženski, katere identiteta je ostala neznanka. Film ponuja rešitev te uganke.

Med iskanjem odgovora, iskanjem, ki se ga je lotil Beethovnov prijatelj in sodelavec Schindler, se odvija zgodba o Beethovnovih ljubeznih, o njegovem življenju in seveda o njegovi glasbi.

Odličen film, ki ga je vredno pogledati! Prav tako izvrstna je igralska zasedba. Več ne povem, a zagotavljam, da bo v tem filmu vsak našel nekaj zase. wink.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1116 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 30 April 2008 - 12:10 PM

QUOTE(tašika @ 27. 4. 2008 - 20:52) View Post

Film mi je zelo všeč, čeprav me je malo razočaralo, da ni prišlo do poljuba, ki sem ga čakala cel film. Ćez počitnice pa nameravam prebrati še knjigo.
8/10

Meni je pa ravno to ušeč ker se ne kušnet ..se mi zdi da je ravno zaradi tega (in ostalih nekaj stvari) drugačen od drugih.Sej če gledaš še tist konec nevem kako se mu reče se pa tam košujeta.Mal preveč trapasto mi izpade. biggrin.gif ...Drugač sem pa obsedena s tem filmom in zgodbo in vsem oops.gif

Zadnič sem gledla film MARIA ANTONIETTA in zdeu se mi je tudi tak poseben...nekak zanimiv. Js bi ga priporočala ..ni tisa običajna zgodovinska zgodba. smile.gif

IPB Image

Napeta, a intimna pripoved govori o burnem življenju ene najbolj zanimivih zgodovinskih oseb, Marie Antoinette. Kirsten igra dekle princeso, ki ji usoda ni naklonjena in ki se je poročila z mladim in apatičnim francoskim kraljem Ludvikom XVI.
Osamljena na dvoru polnem škandalov in spletk, se Marija Antoaneta vsemu temu postavi po robu in se začne vesti kot rock zvezdnica.

Ušeč mi je bla igralska zasdba , sploh ta ki je igral njenega moža (Jason Schwartzman)se mi zdi da je ta lik
zelo dobro odigral.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1117 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts

Posted 30 April 2008 - 12:21 PM

QUOTE(Immortelle @ 29. 4. 2008 - 22:19) View Post

Nesmrtno ljubljena (Immortal Beloved)

Ooo, to pa smo mi gledali pri glasbi!

In smo vsako uro rekli profesorju, da smo šele nekje na začetku, tako da smo film gledali mesec in pol, hahah laugh.gif

Je pa dober film ja, res zanimiv in napet, ker čakaš, čakaš čakaš kdo bo tista (jaz sem sicer že na začetku pogrundala kdo bo, aplavz prosim sleep.gif ).
  • 0
Pablo Picasso

#1118 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 April 2008 - 02:52 PM

^^ Moram pokomentirat še Marijo Antoaneto. Gre za tipično lahkotono ameriško romantiko, ki ima z resničnim življenjem kraljice čisto malo skupnega, saj prikazujejo le del njenega karakterja, ne prikažejo pa kako sta se n akoncu ujela z možem in kako ju je ljudstvo zasovražilo in ubilo, kar vsej zgodbi pravzaprav šele doda neko globino. Tak folm ko si zmačkan in se ti res ne da ubadat z ničimer.

QUOTE(Kinky @ 8. 7. 2007 - 22:27) View Post

Gledala 300 - nekatere soforumašice so film že komentirale, glede vsebine ne bom ničesar dodajala, mogoče samo moj komentar: zakoooooon! worship.gif

Še slikica (v tem filmu vsi izgledajo kot da so iz fitnesa pobegnili - hubba hubba)! biggrin.gif

IPB Image

OMG, tole je pa eden najslabših filmov ever. Že tako ne maram nekega silnega poveličevanja in sluzavosti, ob tem filmu pa dobesedno lahko fašeš sladkorno, ker so vsi tako silno plemeniti in nadčloveški da se lahko vsi normani ljudje skrijemo v neke krtine.
Samih Špartancev sploh ne mislim skritizirat, ker so itak predstavljeni po najromantičnejših razstvetljenskih predstavah, najbolj sta me v živčni smeh spravila Kvazimodo the hunchback (wtf no biggrin.gif), fetiš verzija Kserksesa in neki nosorog s sedlom na hrbtu ( laugh.gif ), takih budalosti pa še ne.
Edino način snemanja je dober, tak malo poseben, a ga žal uniči sama štorija.

Zabavno edino, če ste orenk pod dozo in s kolegi.

QUOTE(Kami @ 26. 2. 2008 - 15:29) View Post

Končno pogledala Stardust in sem bila čisto navdušena nad njim. Zmagovalec mi je bil seveda strašni pirat "kapitan Shakespeare" pod krinko - vedno sem si ga želela gledat v eni taki odbiti vlogi.
Kako že gre tista reklama za mastercard ... Robert De Niro v ženski obleki in pahljačo - neprecenljivo! thumbup.gif
Pa tisti mrtveci so imeli tudi dobre fore.

Skratka, vsekakor se pridružujem priporočilom mojih predhodnic. Dober film z dobro vsebino - vsekakor za vse, ki obožujete pravljice.

Se strinjam z zadnjim odstavkom, čista pravljica. Film mi je bil presenetljivo kar všeč, čeprav je osnovna zgodba sluzasta kot le kaj (pravljice rolleyes.gif), čar pa mu dodajajo raznorazni zapleti in stranski karakterji (Robert thumbup.gif). Claire Danes mi pa deluje čisto kot afna in bi v njeni vlogi raje gledala neko drugo igralko, me sploh ne prepriča.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1119 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts

Posted 30 April 2008 - 02:56 PM

^ Bi se kar podpisala pod komentar za film 300. Bedno.. down.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1120 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 April 2008 - 05:33 PM

SLIKA
Zelo lep film.Sem se zlo vživela v njega biggrin.gif Tak pravljičen.

Opis:Zaradi nevarnosti bombardiranja Londona med 2. svetovno vojno morajo štirje otroci odpotovati na podeželje k čudaškemu profesorju. Zaradi strogih pravil, ki veljajo v hiši, se jih kmalu poloti dolgčas, vse do trenutka, ko mala Lucy odkrije skrivnostno omaro, ki predstavlja vrata v povsem nov svet. Toda tudi tam ni vse tako, kot bi moralo biti, saj je zlobna čarovnica deželo vkovala v večno zimo, zato otroci zberejo pogum in priskočijo na pomoč plemenitemu levjemu kralju.

Btw:Lucy in Tamnus sta bila zelo posrečena skupaj. thumbup.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users