Sestavine
Posted 25 November 2005 - 12:59 PM

Posted 25 November 2005 - 01:29 PM
Imam farbane blond, suhe (od barve) lase, pa me zanima, če je to sploh ok (Gliss kur mi ni všeč).
Gliss kur 3 minutna silk maska:
aqua, cetearyl alcohol, isopropyl myristate, dimethicone, cetrimonium chloride, quaternium-87, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, glyceryl stearate, paraffinum liquidum, stearamidopropyl dimethylamine, hydrolyzed silk, sericin, pantolactone, laurodimoniun hydroxypropyl, hydrolyzed wheat protein, dimethiconol, polyquaternium-37, PPG-1 trideceth-6, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, propylene glycol, citric acid, parfum, citronellol, coumarin, limonene, hexylcinnamal, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, phenoxyethanol, sodium benzoate, potassium sorbate, CI 17200
Afrodita grozdje šampon za beljene in suhe lase:
aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, glycol distearate, laureth-4, polyquaternium-44, propylene glycol, citric acid, vitis vinifera, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, benzyl benzonate, C.I.47005, C.I.42051
Schauma balzam z mlečnimi proteini za suhe in poškodovane lase:
aqua, cetearyl alcohol, quaternium-87, propylene glycol, isopropyl mystate, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, stearamidopropyl dimethylamine, hydrolyzed milk protein, glycerin, panthenol, niacinamide, dextrin, ceteareth-20, glyceril stearate, citric acid, parfum, benzyl alcohol, linalool, limonene, phenoxyethanol, sodium methylparaben.
Posted 25 November 2005 - 01:34 PM
Od Garniera Pure Self-Heating Sauna Mask.Videno na http://www.e-daja.com/

Tole masko imam jaz doma, sem se šele zdej spomnla. Se mi zdi, da kar fajn spuca kožo, me pa moti, da ni tistega 'heating' filinga, kot pri drugih takih maskah ... pri nekaterih prav čutiš tisto vročino, pri tej pa skoraj nič.
Posted 25 November 2005 - 01:43 PM
Imam farbane blond, suhe (od barve) lase, pa me zanima, če je to sploh ok (Gliss kur mi ni všeč).
Gliss kur 3 minutna silk maska:
aqua, cetearyl alcohol, isopropyl myristate, dimethicone, cetrimonium chloride, quaternium-87, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, glyceryl stearate, paraffinum liquidum, stearamidopropyl dimethylamine, hydrolyzed silk, sericin, pantolactone, laurodimoniun hydroxypropyl, hydrolyzed wheat protein, dimethiconol, polyquaternium-37, PPG-1 trideceth-6, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, propylene glycol, citric acid, parfum, citronellol, coumarin, limonene, hexylcinnamal, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, phenoxyethanol, sodium benzoate, potassium sorbate, CI 17200
Afrodita grozdje šampon za beljene in suhe lase:
aqua, sodium laureth betaine, glycol distearate, laureth-4, polyquaternium-44, propylene glycol, citric acid, vitis vinifera, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, benzyl benzonate, C.I.47005, C.I.42051
Schauma balzam z mlečnimi proteini za suhe in poškodovane lase:
aqua, cetearyl alcohol, quaternium-87, propylene glycol, isopropyl mystate, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, stearamidopropyl dimethylamine, hydrolyzed milk protein, glycerin, panthenol, niacinamide, dextrin, ceteareth-20, glyceril stearate, citric acid, parfum, benzyl alcohol, linalool, limonene, phenoxyethanol, sodium methylparaben.
Hm, vse skupaj je povprečno. Maska je precej vlažilna in narei mehke lase, ni pa nič posebnega.
Šampon je kot vsak drugi šampon.

Balzam mi pa tudi ne deluje kaj posebnega. Če ti zadeve ustrezajo, jih uporabljaj, če ne pa raje kupi kakšne druge.
Posted 25 November 2005 - 03:31 PM

ja,ampak kje je to?
Leni !!!!
Tanjci,poglej,sephora je namesto tebe zvohala vlažilno masko!!!

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 November 2005 - 04:12 PM
Posted 25 November 2005 - 04:37 PM
Posted 25 November 2005 - 04:41 PM
Posted 25 November 2005 - 04:45 PM

Prva krema je precej mastna, namenjena suhi koži, tako da mislim, da tebi ne bi pasala, sploh ne na T predelu. Raje si omisli kremo Avon M24 ali pa Garnierjevo. Bo boljše. Ima pa ta krema kar nekaj antioksidantov (pohvalno); je pa brez UV zaščite.
[/quote]
Sonchika, sori, no- sam sm razmišljala...kaj, če bi samo t predel izpustila?Glede na to,da mi je k. rekla,da mam normalno do suho kožo?
Posted 25 November 2005 - 04:56 PM
Evo, tole pa sem našla o Eurospinu, če bo kateri kaj pomagalo:
Diskontna trgovca Eurospin in Hofer počasi uresničujeta svoje napovedi, da bosta do konca leta odprla okoli 30 diskontov. Eurospin bo namreč danes v Murski Soboti odprl že 14. diskont v Sloveniji, sredi decembra pa še enega v Ljubljani na Rudniku. Hofer bo decembra odprl 11 poslovalnic v vseh večjih mestih po Sloveniji.
SE pravi, da je teh trgovin po SLO 14.
Posted 25 November 2005 - 05:40 PM

ja vidim

sam ne vem zakaj je označena za povprečno... sonchika zakaj je Gliss Kur 3 minutna silk krema sam povprečna?! ker ni hranilna, ampak sam vlažilna? Sej a je tko, da če je stvar vlažilna, da pol nimaš tolk naelektrenih las?!

Posted 25 November 2005 - 06:25 PM
Bom raj prej vprasala pred spet krneki kupm

aqua, ethylhexyl ethylhexanoate, sorbitan stearate, sucrose cocoate, aluminum starch octenylsuccinate, dicaprylyl ether, cyclomethycone,glycerin,glyceryl stearate, peg-100 stearate, cetyl alcohol, panthenol,propylene glycol, farnesol,bisabolol,hamamelis virginiana,carbomer,allantoin,imidazolidinyl urea,methylparaben,propylparaben, parfum,benzyl salicylate,butylphemyl methylpropional,citral,geraniol,hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl-3-cyclohexene carboxald.,limonene,linalool,titanium dioxide,sodium hydroxide,disodium edta.
Posted 25 November 2005 - 07:55 PM
Evo, tole pa sem našla o Eurospinu, če bo kateri kaj pomagalo:
Diskontna trgovca Eurospin in Hofer počasi uresničujeta svoje napovedi, da bosta do konca leta odprla okoli 30 diskontov. Eurospin bo namreč danes v Murski Soboti odprl že 14. diskont v Sloveniji, sredi decembra pa še enega v Ljubljani na Rudniku. Hofer bo decembra odprl 11 poslovalnic v vseh večjih mestih po Sloveniji.
SE pravi, da je teh trgovin po SLO 14.
rozica,ocitno ni v crnucah,se ga v ljubljani sploh še ni!

a pa to je diskont,kot hardi,...hipermarket...kjer prodajajo tud hrano in to,al kako,da jih je že 14 smao v MS???
Posted 25 November 2005 - 08:16 PM

DRgac pa ja, to je diskont kokr spar alpa merkator tavelk...hrano prodajajo notr pa tut druge stvari.
Posted 25 November 2005 - 08:18 PM

DRgac pa ja, to je diskont kokr spar alpa merkator tavelk...hrano prodajajo notr pa tut druge stvari.
ja,lejck,če je rozica pred leni napisala,da je v cnucah,pol je pa leni napisala,da je prebrala,da se diskont v ljubljani odpre sred decembra....!

Posted 25 November 2005 - 08:19 PM
Mogoce je leni iz mB alpa kej pa je mislna da se tm sele takrt odpre.
jao blondina mala reasta dej nauc se brat!!!

sredi decembra pa še enega v Ljubljani na Rudniku
se prav..je en ze nekje odprt ane..no to je v crnucah..ni leni nc bluzila, ti si!

Posted 25 November 2005 - 08:37 PM

sredi decembra pa še enega

pa res...ups....

Posted 25 November 2005 - 08:40 PM

Prva krema je precej mastna, namenjena suhi koži, tako da mislim, da tebi ne bi pasala, sploh ne na T predelu. Raje si omisli kremo Avon M24 ali pa Garnierjevo. Bo boljše. Ima pa ta krema kar nekaj antioksidantov (pohvalno); je pa brez UV zaščite.
[/quote]
Sonchika, sori, no- sam sm razmišljala...kaj, če bi samo t predel izpustila?Glede na to,da mi je k. rekla,da mam normalno do suho kožo?[/quote]
Ja, to se tudi da. Se pač tam ne namažeš in je.
Posted 25 November 2005 - 08:41 PM

ja vidim

sam ne vem zakaj je označena za povprečno... sonchika zakaj je Gliss Kur 3 minutna silk krema sam povprečna?! ker ni hranilna, ampak sam vlažilna? Sej a je tko, da če je stvar vlažilna, da pol nimaš tolk naelektrenih las?!
Ma ne, ni to. Ampak sem tukaj ocenila že nekaj mask, ki so mi bile po sami sestavi boljše. Stvar pa ni škodljiva, tako da če ti ustreza, kar uporabljaj.
Posted 25 November 2005 - 08:42 PM
Bom raj prej vprasala pred spet krneki kupm

aqua, ethylhexyl ethylhexanoate, sorbitan stearate, sucrose cocoate, aluminum starch octenylsuccinate, dicaprylyl ether, cyclomethycone,glycerin,glyceryl stearate, peg-100 stearate, cetyl alcohol, panthenol,propylene glycol, farnesol,bisabolol,hamamelis virginiana,carbomer,allantoin,imidazolidinyl urea,methylparaben,propylparaben, parfum,benzyl salicylate,butylphemyl methylpropional,citral,geraniol,hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl-3-cyclohexene carboxald.,limonene,linalool,titanium dioxide,sodium hydroxide,disodium edta.
Totalno brezveze. Ne kupuj.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users