Ououou, smiling happy peeeopleee!!
Ok, men se je zdelo FUL lahko. Kak me bo take stavek še tepel, ojoj. Pri prvi poli vem, da sm zajebala dve stvari in to čist po brezveznem, but I'll live. Edino grozno mi je, da smo dobil potem Look Back in Anger, js sm neverjetno nakladala, dobesedno krneki. Bla sem trdno prepričana, da bomo imeli psa s pitchforkom v trebuhu.

Pri prvem eseju sm pa vzela ono kok se ljudje primerjamo med sabo. Tisto mi je blo kr kul, jap. Pa preveč cajta je blo za prvi in tretji del, pri prvem sem 15 minut na koncu zjala v luft, pri tretjem pa 20 minut. Oh, the joy of life.
Se pa strinjam glede slušnega dela - mislim, kaj je govoril on tip?!?! Js ga prvo polovico nisem NIČ razumela, prav ko da nas jebejo u glavo, ne morem druga rečt. Tam ko je blo zakaj je šel tja sm kr napisala, da pač zato, ker je bil tam na ekspediciji. Mislim sej to sploh ni tisto, kar so spraševali, ampak če nism zastopla kaj je govoril.

Pa tam kaj se je spremenilo je blo, da zdej so satellite dishes in še nekaj, jaz sem razumela megabyte, ampak seveda ni prav, ker v tem pa res ni nobene logike.