Desperate Housewives
Posted 14 February 2012 - 11:22 AM

Posted 14 February 2012 - 11:29 AM

Da še malo pokomentiram zadnji del - meni je bil svetoven, 5 krat sem bila na meji da poročim solzico, dve.

Zelo mi je bilo všeč, kako je Julie Susan nastavila ogledalo v zadnjem delu, res je vedno delovala zrelo za svoja leta, ker je pač njena mati bila čustvena razvalina. Tisto mi je bil zakon moment.
Enako soočenje vseh treh z Bree (BTW Bree odlično odigra samo sebe ko je nažgana

Orson mi je tudi super lik, zelo mi je pri srcu.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 February 2012 - 11:41 AM

in podpis pod to
Ja, vem, kaj misliš, ampak v mojih očeh to ne bi bil happy end, ker preprosto nista srečna skupaj in nista
kompatibilna, happy end bo, če bosta oba šla s svojimi življenji dalje. In bi lepo pokazali, da četudi imaš
roj mladičev s partnerjem, to ni zagotovilo in dovolj, da boš večno s tem partnerjem. Se mi zdi, da ju večina
gledalcev hoče videt skupaj samo zato, ker imata mladiče. So what.

Posted 14 February 2012 - 12:04 PM
Enako soočenje vseh treh z Bree (BTW Bree odlično odigra samo sebe ko je nažgana

Orson mi je tudi super lik, zelo mi je pri srcu.
Ja, vsem je rit reševala na koncu pa takole.

Orson, jaz sem se ga ful razveselila. Sem pa pričakovala, da bo nenadoma shodil, ne vem zakaj.

Juanita-

Posted 14 February 2012 - 11:31 PM
Pozor, spoilerji!
Carlos is giving away his company's money to people the company has hurt in the past. It sounds nice in
theory, sure, but could bankrupt the company.
A major character is shot and dies.
The funeral for the major character is held. We're not spilling the character's identity now, but we will say this:
this is really, truly a major character. KDO JE TO, HUDIČA! SUSAN?

Je to sicer bilo že od prej, ampak zdaj so še nekaj dodali.
One of the women is arrested.
We'll get several newly created flashbacks in this episode, including seeing 10 year old Bree and her mother
together.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 February 2012 - 12:08 AM

Posted 15 February 2012 - 08:14 AM
Upam, da bo dobro, čeprav nočem, da preveč napletajo, saj ni znanstvena fantastika.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 15 February 2012 - 09:03 AM

Koliko delov je še?

Posted 15 February 2012 - 09:09 AM

Posted 15 February 2012 - 09:32 AM
Posted 15 February 2012 - 09:37 AM

Posted 15 February 2012 - 10:13 AM
Bena ni bilo!

Posted 15 February 2012 - 03:20 PM
Poudarjajo, da bo res pomemben / glavni karakter.
Nekako se mi je začel motat v ozadju Mike, če ne bo nobena
od glavnih štirih. Ali pa Carlos.
McClutskey, Andrew, Orson so mi vsi tako tako, ne bi glih
bila vznemirjena, če bi kateri od teh treh šel, niti se tako
hudo zadnje čase niso pojavljali v seriji. Se mi zdi, da s temi
obrobnimi ne bi tako šokirali. Je pa res, da tu v tej ulici umirajo
kot po spisku. Ulica smrti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 February 2012 - 03:55 PM

Posted 16 February 2012 - 02:27 PM
Lahko, da kakšen Tom tudi? Tako vsaj ne bi imeli problemov glede zaključkov ali bi bila z Lynette skupaj ali ne.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 16 February 2012 - 04:41 PM
Haha, ja, takrat res ne bi bilo problema. Jaz bi bila 'najrajši', če bi to bil Mike (v spominu imam tistega tipa,
ki je sumničavo odšel, ko je Mike prekinil mutne posle z njim in Benom, ga celo povprašal po imenu .. ta bi se
lahko morebiti maščeval ... v bistvu mi bi to bila najbolj logična izbira žrtve) ali pa Carlos, Tom mi je spet bv
izbira.
Posted 16 February 2012 - 05:33 PM
Posted 16 February 2012 - 05:53 PM
Če je zasledovalec/opazovalec in pisec sporočil ista oseba, potem po moje ni Orson.
Tudi, če ni ista oseba in bi bil Orson le opazovalec (pisec sporočil skoraj sigurno ni po moje), je za moj
okus to precej bedno razkritje oz. presenečenje.
Posted 16 February 2012 - 09:38 PM

Posted 16 February 2012 - 09:54 PM
Če je moški ali ženski lik, še nisem uspela izbrskati.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users