Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1101 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 April 2009 - 10:46 PM

^^ Ti nisi? ;-) Blagor tistim, ki niso, no. ;-)

Še ena zadeva (ahaha), ki mi gre neznosno na jetra: ljudje, ki bi samo prikrito izkoriščali druge. Posodi to, posodi ono. Posodiš enkrat, dvakrat, pa desetkrat. Ko pa omeniš, da ta zadeva sicer obstaja tudi v trgovini za kupit, si pa po možnosti največja škrtuharska svinja. blink.gif Ti, ki posojaš in posojaš, si torej škrtuharska svinja ... tisti, ki pa si od tebe vedno sposoja to in ono (med tem časom pa veselo nakupuje druge stvari) in niti ne razmišlja o nakupu (saj, le zakaj bi, če ima ob sebi enega preveč dobrega bebca, a ne), pa je nedolžni revček.

Oh, kako ljubim ta svet in predvsem golazen na njem!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1102 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 April 2009 - 10:49 PM

pa sj je tvoj problem, reč ne, ne sekiri se, ne razmišli o tem- pa ja, ni samo teorija, praksa je tud izvedljiva
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1103 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 April 2009 - 11:14 PM

Meni še zdaleč ni problem kaj posodit, dat na probo, odstopit kaj. Rada dam in sama ponudim. To je eno. Ko pa en prosi za enak izdelek po 3x (po tem, ko dam že 2x res ZAJETNO količino izdelka), pa mi deluje že malo gnilo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1104 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 April 2009 - 11:26 PM

No sj, pa si nared mejo takrat ko bonekdo že drugič prosil al pa tretjič. Sama emnda ne boš sama odstopala drugič pa tretjič, torj tkrt pač reč NE.
Ti pošljem knjigo- treba je znat reč ne, hahahaha. =))
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1105 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 April 2009 - 06:58 AM

Na živce mi gre, ko se nekdo vsiljuje na obisk.
Ko nekomu daš očitno vedet, da ti ni, da bi ga povabil k sebi domov, ta osebek pa potem še kar razpreda o tem, da bi se enkrat oglasil in da moram nujno povedat, kdaj.. če se to dogaja vedno, ko to osebo srečaš, je pa višek! ermm.gif

Enako velja za tiste ljudi, ki nikakor ne razumejo namiga, da mi pač ni za hodit z njimi na kavo.
In potem v enem tednu dobim 10 klicev, 5 smsov in 3 mejle z istim sporočilom: "kdaj maš kaj časa za kakšno kavico?" [nič nimam proti kavi, ampak nikakršen užitek ni bit na kavi z nekom, ki - *glej spodaj*]

Na živce mi grejo tudi tisti, ki ne dojamejo, da mi ni do poslušanja o njihovih spolnih dogodivščinah in o vsesplošnem dobivanju s stotimi tipi. Ja, ok, imaš pač pestro spolno življenje, so what? Pursti me pri miru.

Prav tako ne maram, ko se nekdo, ki ima čisto drugačen način življenja kot jaz, začne vtikati v to, kako jaz živim. Če mi pač ne paše hodit ven na koncerte/žure, mi pač ne paše. Get over it. Verjetno se to ne bo tako kmalu spremenilo, zato mi ne težit glede tega ob vsakem srečanju. Uh! mad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1106 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 April 2009 - 11:51 AM

Joj meni tud ena punca iz otroštva vsakič omeni da se pa zdaj morava videt, ko se že tolko časa nisva. Pa na vsake par mescev ista štorija. Sam držim pesti da jo nikjer ne srečam laugh.gif .

Mam pa problem reč NE, to opažam pri sebi. Sploh ker ima ta punca tako malo posebno štorijo za sabo in je večina ljudi ni marala, pa tudi meni zna bit orenk težka, samo smo pa kar dost let nazaj po sili razmer pač imeli stike tu in tam, zdaj ko pa nekak izgublja svojo družbo, me pa kliče.

Sam dobr, mi to ne gre na živce, samo zavijem z očmi in izdahnem (to bo par forumašic točno vedlo kako zgleda pri meni biggrin.gif), pa skenslam.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1107 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 16 April 2009 - 12:29 PM

QUOTE(Melaina @ 13. 4. 2009 - 19:10) View Post

al pa da ti oseba z milijon hobijev again pribije: blagor teb k maš tolk časa!

Pa kako kurec kdorkoli ve koliko časa imaš?! Če ne trobim okrog o VSEEEEEM, kar počnem čez dan, še ne pomeni, da ležim in gledam v zrak. Eni so res attention whores in mislijo, da morajo vsi vedeti o vseh njihovih premikih. Pol si pa upajo rečt, da sem pasivna.

Na živce mi grejo neokusne dekline, ki razkazujejo vamp. Včeraj sem sedela za eno obilno, ki je seveda morala imeti prekratko in preoprijeto majico ter noro prepasane skinny hlače. Ni bilo dovolj, da ji je vmes viselo par kg špeha (ne vem sploh, zakaj bi moral biti kdorkoli tako oblečen, ne glede na kile), ampak ji je moralo izza hlač gledati še 10cm šupka bruh.gif cry1.gif Človek bi mislil, da kaj takega na faksu pri 20 letni deklini, ne bo videl.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1108 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 April 2009 - 05:47 PM

Na živce mi gre, da sproti vse pozabljam. Še dobro, da si pomembne reči pišem. Najbolj bedno je, ko pozabim kakšno obljubo. down.gif
  • 0

#1109 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 April 2009 - 06:52 PM

Na živce mi gre folk k misli,da je vse v besedah absolutna resnica.
Mislm če ti nekdo npr. prbije da ne obsoja folka, pol pa ob vsakem kočljivem dejanju k ga nekdo nardi,to osebo postran gleda, pa odrezavo odgovarja na vsak vprašanje te osebe itd... Sori, ker ti podiram iluzije o lastni perfekciji, ampak nekak očitno nisi to, kar mislš da si. Dejanja so pokazatelj realnega stanja, ne besede. Če nečesa ne počneš besedno,še ne pomeni,da tega sploh ni.
  • 0

#1110 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 April 2009 - 10:52 AM

Ja, tudi jaz na žalost poznam vse preveč ljudi, ki imajo o sebi napačno predstavo. ermm.gif

Npr. - imam eno znanko (stara je 25 let), ki nima totalno nobenega okusa kar se tiče oblačenja.
Barvno kombiniranje ji je popolnoma tuje, prav tako vzorci in na sploh vse. Tudi kar se obutve in makeupa tiče. Celo tako hudo je, da se ljudje na ulici dobesedno obračajo za njo (sem ji že večkrat namignila, pa nič ne pomaga).

Primer: svetlo modro krilo v A-liniji do tal, zraven črne lakaste čevlje z 10 cm peto, zgoraj rdeča majica in kamelje barve usnjena jakna (ki sega čez rit). Temno zelena karirasta torba (doma sešita) in razmazano pink senčilo + temno rdeča šminka. rolleyes.gif

In tako zadnjič sedimo na pijači, ko pride mimo neka punca, ki je bila oblečena čisto vsakdanje, lušno, ležerno. Jaz je ne bi niti opazila. In ta moja znanka vsa ogorčena izjavi, da kako se eni res ne znajo oblačit in da sploh ne ve, kaj je s temi ženskami, da nimajo nobenega okusa. blink.gif

Seveda ji nihče od nas ni nič odgovoril, samo sedeli smo z odprtimi usti, ker nismo mogli verjet, da je kaj takeda prišlo od nje. laugh.gif
  • 0

#1111 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 18 April 2009 - 11:15 AM

laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1112 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 April 2009 - 11:23 AM

Jah dobri kolegi, namesto da bi ji kdo lepo povedal da nima nikakršnega smisla za oblačenje/MU in da ta kom,entar lih ni bil na mestu. Sej kdo ji pa bo karkoli rekel, če ne kolegi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1113 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 April 2009 - 11:29 AM

Ja ampak težko je nekomu rečt, ej, obupno se oblačiš. Ona je najbrž sveto prepričana, da je totalno huda in da se ful dobro oblači.
  • 0
Viens, reste ici!

#1114 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 April 2009 - 11:31 AM

QUOTE(crna @ 18. 4. 2009 - 12:23) View Post

Jah dobri kolegi, namesto da bi ji kdo lepo povedal da nima nikakršnega smisla za oblačenje/MU in da ta kom,entar lih ni bil na mestu. Sej kdo ji pa bo karkoli rekel, če ne kolegi.

Jaz osebno sem ji že večkrat namignila, da mal čudna izgleda v njenih kombinacijah, ampak si ne da nič dopovedat. Nisem ji pa tok blizu, da bi se resno s tem ukvarjala. Bi ji pa res lahko kakšna njena kolegica kaj rekla... ermm.gif
Enkrat sem ji celo MU naredila, pa je izgledala super, ampak mi je takoj dala vedet, da si ne predstavlja, da bi si ona vsak MU tako naredila.

• 0

#1115 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 18 April 2009 - 04:27 PM

QUOTE(Immortelle @ 18. 4. 2009 - 11:52) View Post

Primer: svetlo modro krilo v A-liniji do tal, zraven črne lakaste čevlje z 10 cm peto, zgoraj rdeča majica in kamelje barve usnjena jakna (ki sega čez rit). Temno zelena karirasta torba (doma sešita) in razmazano pink senčilo + temno rdeča šminka. rolleyes.gif

Omg, crkujem, kakšna kombinacija. LOL
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1116 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 18 April 2009 - 05:44 PM

men gre pa ful na živce to, da en folk ne dojame, da se mi ne da vsak dan z njim viset na telefonu. mam eno sošolko in ta me non stop klicari...npr. v pon se na faxu dogovorivo, da greva naslednje jutro na kavo. kliče me po faksu, ker mi je neki pozabla reč (ku da ne more počakat do ju3), me kliče zvečer, če sva še vedno dogovorjeni, me kliče zju3 in me praša če sm že vstala, me pokliče ko parkira, da mi sporoči, da parkira in če me ne vidi v baru, me še pokliče kje sm...jooooooooooooj!!! če se zmenmo valda velja...nikol še nism odpovedala....in ona neumorno teži...sj drgač je ql, sam to mi gre pa res na živce...
in če se ne javm (včasih zanalašč, včasih ponesreči) me pol sprašava, da kje sm bla, zakaj se nism javla...pa kaj te k briga!
sm se mogla mal izpovedat smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 18 April 2009 - 08:14 PM

Na živce mi gre ena "kvazi" prijateljica, ki se oglaša na telefon in me klicari samo takrat, ko od mene rabi kakšno uslugo.
  • 0

#1118 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 April 2009 - 06:58 PM

QUOTE(Ana @ 18. 4. 2009 - 12:29) View Post

Ja ampak težko je nekomu rečt, ej, obupno se oblačiš. Ona je najbrž sveto prepričana, da je totalno huda in da se ful dobro oblači.

QUOTE(Immortelle @ 18. 4. 2009 - 12:31) View Post

Jaz osebno sem ji že večkrat namignila, da mal čudna izgleda v njenih kombinacijah, ampak si ne da nič dopovedat. Nisem ji pa tok blizu, da bi se resno s tem ukvarjala. Bi ji pa res lahko kakšna njena kolegica kaj rekla... ermm.gif
Enkrat sem ji celo MU naredila, pa je izgledala super, ampak mi je takoj dala vedet, da si ne predstavlja, da bi si ona vsak MU tako naredila.

Ja ok, se strinjam z obema, eni imajo čisto kontra občutek za oblačenje, MU in pač celoten izgled. In res JE nerodno nekomu zabrusit da je pa grozen, al karkoli, sem vedno za nek normalen prijateljski pristop (itak v real življenju sploh nisem pol toliko zadirčna in sitna kot izpadem na forumu, ne vem zakaj).
Samo sem mogoče mislila da se zafrkavate iz nje za hrbtom, tega je ogromno, pa me take zadeve ful piknejo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1119 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27536 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 April 2009 - 07:19 PM

Komunala. Na kontenerje so nam v vasi nalepili plastificirane A4 liste, na katerih piše POGLEJ OKOLI SEBE!!! TI JE TO VŠEČ? Ločuj odpadke! , ampak da bi se spomnili, da bi dejansko postavili ločene kante za različne odpadke, ker jih nimamo, pa ne, ni šans.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1120 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 April 2009 - 10:06 AM

Hahahahahahahahah a res al kaj, kire mone. biggrin.gif
  • 0