vprašanja (zanima me, ...)
Posted 10 January 2009 - 07:38 PM
Pablo Picasso
Posted 10 January 2009 - 08:44 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 January 2009 - 10:45 PM
Tole?

Ne, ni bil ta Filip. Šment! Mogoče sploh ni bil Filip
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 January 2009 - 10:49 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 January 2009 - 11:05 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 January 2009 - 11:31 PM
VPRAŠANJE :
V H&M v LJ (center) sem vidla super lepe čevlje. So črni, s polno peto, fake usnje in na vezalke. Problem je, da imajo samo še številko 38, v MB-ju pa jih sploh ni. Kaj naj nardim ? Edina šansa je še Celje. Je katera Celjanka videla te čevlje tam ? Naj jutri pokličem v HM in jih opišem model čevljev in jih vprašam, če lahko pokličejo v Celje za številko, oz. če se da naročit iz tujine (danes sem bla v Avstriji in jih tudi tam ni). Joj, jaz jih res hočem.
Aja rabim pa št. 40.
Posted 11 January 2009 - 09:10 AM
Sicer pa 2 meseca.
Posted 11 January 2009 - 09:51 AM
Jaz sem sredi prejšnjega meseca šla na Đabest, in sedaj dobim račun:
- naročnina 12,50 (to je đabest brez DDV)
- naročnina izravnava 4,48
- pogovori 3,51
- smsi 3,55
Anyway, da ne bom vsega pisala - računali o mi džabest za CEL mesec pa še naročnino (del) za Itak.
WTF????? Če pogledate nimam veliko pogovorov ne nič, in zdaj ta mesec jim bom dala 15 skupaj z DDV več kot 17 evrov samo za naročnino?
Kaj je to? Me še kdo isto situacijo? limeta - si mela ti isto?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 January 2009 - 10:45 AM
Posted 11 January 2009 - 10:48 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 11 January 2009 - 11:36 AM
Posted 11 January 2009 - 01:41 PM
Posted 11 January 2009 - 01:47 PM
Slišala sem da sedaj ni več carinjenja, če imaš paket vreden do 150€.
Je to res?
Tudi če ti pošiljajo z druge celine?
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 11 January 2009 - 01:53 PM
Posted 11 January 2009 - 02:00 PM
Čudno!
Jaz sem sredi prejšnjega meseca šla na Đabest, in sedaj dobim račun:
- naročnina 12,50 (to je đabest brez DDV)
- naročnina izravnava 4,48
- pogovori 3,51
- smsi 3,55
Anyway, da ne bom vsega pisala - računali o mi džabest za CEL mesec pa še naročnino (del) za Itak.
WTF????? Če pogledate nimam veliko pogovorov ne nič, in zdaj ta mesec jim bom dala 15 skupaj z DDV več kot 17 evrov samo za naročnino?
Kaj je to? Me še kdo isto situacijo? limeta - si mela ti isto?
Jaz sem šla lani na orto u nulo in sem imela podobno foro. Menda se plača celo naročnino novega paketa, ker se jo plačuje za mesec vnaprej. Torej si s tem računom plačala naročnino za prihodnji mesec.
Naročnina izravnava se odšteje??
Obstaja kakšna možnost, da mi pošljejo prečudovite teniske iz USA, če trgovina pravi, da ne pošilja izven USA?
Posted 11 January 2009 - 02:06 PM
Posted 11 January 2009 - 02:11 PM
Obstaja kakšna možnost, da mi pošljejo prečudovite teniske iz USA, če trgovina pravi, da ne pošilja izven USA?
Edina šansa je, da jim pišeš in vprašaš, včasih naredijo izjemo, ne pogosto, ker mislijo, da smo neka banana republika v vukojebini.
Glede carine sem tudi jaz slišala isto.
Bom poklicala na mobitel in vprašala.
Posted 11 January 2009 - 03:04 PM
Jz sm zadnjič pisala na neko podjetje, sm si hotla naročit en supr plašč pa tuniko, in tudi oni niso mel opcije pošiljanja v SLO, in so mi odgovoril da NE bojo poslal v nobeno drugo državo kokr tiste, ki so med opcijami, ne vem več točno zakaj. Prasci. Kot da je tak problem.
Posted 11 January 2009 - 03:11 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users