Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36395 replies to this topic

#11141 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 January 2009 - 07:38 PM

Filiip, jaaaa, hvala da si me spomnila.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#11142 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 10 January 2009 - 08:44 PM

Pinga, ce si clan ikea family, 2 meseca, drugace pa ne vem-2 tedna po moje
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11143 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18435 posts

Posted 10 January 2009 - 10:45 PM

QUOTE(Goddess @ 10. 1. 2009 - 18:03) View Post

Tole?
IPB Image

Ne, ni bil ta Filip. Šment! Mogoče sploh ni bil Filip hmm.gif Zdaj sem se spomnila še, da je vlekel za seboj muco z rdečo rutico. Pa bolj siv je bil. Mogoče je bil narisan s svinčnikom. Tak res lep mišek... Pa v uvodni špici se je vozil po vodi v dežniku biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#11144 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 10 January 2009 - 10:49 PM

Vem katerega mislis, in je bil Filip. sem mela se knjigco od njega biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11145 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18435 posts

Posted 10 January 2009 - 11:05 PM

Sem ga našla na YouTube. Goddess, si imela kar prav. Me je zmedlo, ker je v risanki sive barve. Sem imela v spominu, da je čisto drugače narisan. Bolj dlakav biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#11146 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 January 2009 - 11:31 PM

Filip je risanka moje mladosti. Obožujem ga ! smile.gif

VPRAŠANJE :

V H&M v LJ (center) sem vidla super lepe čevlje. So črni, s polno peto, fake usnje in na vezalke. Problem je, da imajo samo še številko 38, v MB-ju pa jih sploh ni. Kaj naj nardim ? Edina šansa je še Celje. Je katera Celjanka videla te čevlje tam ? Naj jutri pokličem v HM in jih opišem model čevljev in jih vprašam, če lahko pokličejo v Celje za številko, oz. če se da naročit iz tujine (danes sem bla v Avstriji in jih tudi tam ni). Joj, jaz jih res hočem.
Aja rabim pa št. 40.
  • 0
Viens, reste ici!

#11147 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 January 2009 - 09:10 AM

Če imaš Ikea Family kartico, je rok vračila neomejen.
Sicer pa 2 meseca.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#11148 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 January 2009 - 09:51 AM

Čudno! blink.gif

Jaz sem sredi prejšnjega meseca šla na Đabest, in sedaj dobim račun:

- naročnina 12,50 (to je đabest brez DDV)
- naročnina izravnava 4,48
- pogovori 3,51
- smsi 3,55

Anyway, da ne bom vsega pisala - računali o mi džabest za CEL mesec pa še naročnino (del) za Itak.

WTF????? Če pogledate nimam veliko pogovorov ne nič, in zdaj ta mesec jim bom dala 15 skupaj z DDV več kot 17 evrov samo za naročnino?

Kaj je to? Me še kdo isto situacijo? limeta - si mela ti isto?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11149 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 January 2009 - 10:45 AM

Khm, nisem sicer limeta, vendar jz nisem mela nobenih problemov glede tega ermm.gif . Pa mislim, da nisem šla čisto v začetku meseca na Đabest. Sm dobila čisto normalen račun, z naročnino samo na Đabest in ne tudi na Itak.
  • 0

#11150 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 January 2009 - 10:48 AM

Saj tako bi kao moralo biti, ej jaz ne štekam, zdi se, kot da so mi računali normalno Itak (pogovore in vse) plus še Đabest plus davek = 34 evrov. Prej ko nisem imela Đabesta sem dobivala cca 25 na mesec, sedaj pa to. You' have gotta be kiddin' me! blink.gif blink.gif blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#11151 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 January 2009 - 11:36 AM

Pomojem bo najbolje, da jutri pokličš na Mobitelov center in malo povprašaš.
  • 0

#11152 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18435 posts

Posted 11 January 2009 - 01:41 PM

Moj brat je tudi dobil podoben račun, ker je zamenjal sredi meseca novembra hmm.gif Malo nategovalno so obračunali star in nov paket.
  • 0

Tumblr

#11153 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 11 January 2009 - 01:47 PM

Vprašanje...

Slišala sem da sedaj ni več carinjenja, če imaš paket vreden do 150€.
Je to res?
Tudi če ti pošiljajo z druge celine?
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

• Guests

Posted 11 January 2009 - 01:53 PM

w00t2.gif naj bo res!
  • 0

#11155 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 11 January 2009 - 01:58 PM

QUOTE(Podgana @ 11. 1. 2009 - 13:41) View Post

Moj brat je tudi dobil podoben račun, ker je zamenjal sredi meseca novembra hmm.gif Malo nategovalno so obračunali star in nov paket.

Enako jaz ermm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#11156 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 11 January 2009 - 02:00 PM

QUOTE(Kinky @ 11. 1. 2009 - 9:51) View Post

Čudno! blink.gif

Jaz sem sredi prejšnjega meseca šla na Đabest, in sedaj dobim račun:

- naročnina 12,50 (to je đabest brez DDV)
- naročnina izravnava 4,48
- pogovori 3,51
- smsi 3,55

Anyway, da ne bom vsega pisala - računali o mi džabest za CEL mesec pa še naročnino (del) za Itak.

WTF????? Če pogledate nimam veliko pogovorov ne nič, in zdaj ta mesec jim bom dala 15 skupaj z DDV več kot 17 evrov samo za naročnino?

Kaj je to? Me še kdo isto situacijo? limeta - si mela ti isto?

Jaz sem šla lani na orto u nulo in sem imela podobno foro. Menda se plača celo naročnino novega paketa, ker se jo plačuje za mesec vnaprej. Torej si s tem računom plačala naročnino za prihodnji mesec.
Naročnina izravnava se odšteje??

Obstaja kakšna možnost, da mi pošljejo prečudovite teniske iz USA, če trgovina pravi, da ne pošilja izven USA? cry.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

• Guests

Posted 11 January 2009 - 02:06 PM

Prosim, če mi lahko ena našteje vse tipe držav. Nikjer na internetu ne najdem odgovora v Haralambosu pa tudi nič ne piše.
  • 0

#11158 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 January 2009 - 02:11 PM

QUOTE(redkvica @ 11. 1. 2009 - 14:00) View Post

Obstaja kakšna možnost, da mi pošljejo prečudovite teniske iz USA, če trgovina pravi, da ne pošilja izven USA? cry.gif

Edina šansa je, da jim pišeš in vprašaš, včasih naredijo izjemo, ne pogosto, ker mislijo, da smo neka banana republika v vukojebini. down.gif

Glede carine sem tudi jaz slišala isto. wink.gif

Bom poklicala na mobitel in vprašala. dry.gif

• 0

#11159 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 January 2009 - 03:04 PM

QUOTE(redkvica @ 11. 1. 2009 - 14:00) View Post

Jz sm zadnjič pisala na neko podjetje, sm si hotla naročit en supr plašč pa tuniko, in tudi oni niso mel opcije pošiljanja v SLO, in so mi odgovoril da NE bojo poslal v nobeno drugo državo kokr tiste, ki so med opcijami, ne vem več točno zakaj. Prasci. Kot da je tak problem.
  • 0

#11160 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 January 2009 - 03:11 PM

Imajo pač takšen način poslovanja, jbg. Nekateri recimo samo v določene države ne pošiljajo, sem že zasledila - we do not ship to Brazil in podobne, sami postavljajo pogoje. wink.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users