Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36395 replies to this topic

#11101 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 January 2009 - 07:21 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 5. 1. 2009 - 18:03) View Post

Zara ima same nenormalno dolge in nekvalitetne hlače. ;-)

To pa ni res, jaz imam ene 3 pare ravno na korenček Zara in so ok, ajde, ne moreš pričakovati, da bodo trajale 5 let....takrat bo itaq moda drugačna.

Jaz bi rekla Stradivarious ali pa Zara, ima precej izbire, sem danes čekirala, cene na razprodajah od 20-30 evrov.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11102 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 05 January 2009 - 07:24 PM

QUOTE(Coco* @ 4. 1. 2009 - 18:06) View Post

Ej ne rabi, sem ugotovila, da jo imam doma. huh.gif oops.gif

hehe...ok, vrei. wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#11103 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2009 - 09:42 PM

Hvala še enkrat za pomoč!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#11104 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 January 2009 - 09:58 PM

Fluffy, kak Tom Tailor ali Levi's, jaz vedno tam najdem kavbojke. Meni so všeč predvsem zaradi tega, ker najdem kroje, ki so na korenček, a vseeno ne pridejo čisto oprijete ob gležnju. Tak cigareta-korenček kroj. :=) Na škornje super pridejo.
  • 0

#11105 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 05 January 2009 - 10:00 PM

Fluffy, mango jz nikol ne dobim čez rit, če jih pa so mi pa drugje prevelike. Zadnje sm kupla v No Rools, pa naslednje bom tut, majo vse kr hočm od hlač, v rit so mi prov, v boke, v noge pa v pasu (kej takega že par let nism dožvela). edin tam majo hlače dostkrat kakšne srebrne, zlate (...)napise
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#11106 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 January 2009 - 10:37 PM

Ej Flaf, poglej v Modiano, jaz sem pred dvema letoma tam dobila take. Sicer se zdi, da je vse za nonice, ampakv bistvu ni.

QUOTE(Sinnaia @ 5. 1. 2009 - 17:46) View Post

Morda Diesel? Samo res ne vem kakšne so kej številke tam.
Drugače pa mislim da ima Zara precej takih modelov.

Ne vem kako je pri vas, ampak pri nas imajo v Dieslu samo miniaturne številke, da prideš iz trgovine z najbolj bednim občutkom in zakompleksan milijon, ker nimaš 35 kg.
Pa Zara mi tudi ni všeč, po moje ne bo niti tebi. hmm.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#11107 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18962 posts

Posted 05 January 2009 - 10:52 PM

V Zari majo res čist čudaške hlače, sicer nisem probavala kavbojk ampak navadne črne hlače, ampak res probala sem jih vsaj 10 pa mi niti ENE niso lepo stale.. Z enimi čist čudnimi visokimi pasovi kratkimi hlačnicami itd. No sej ne vem, mogoče je s kavbojkami drugač.
Drugač sem pa jst vedno najdla kavbojke v Bershki (mam jih ene 7, u bistvu sploh nimam hlač iz drugje kot Bershke ohmy.gif ). Všeč mi je ker pasovi niso fuul visoki (skor do jošk k nekje rolleyes.gif ), čeprou po drugi strani tut niso extra nizki. Pa vse hlače mam na korenčka. Čeprou zadnje čase tut berška dobiva vedno bolj čudno robo (tko k vse trgovine, se mi zdi, itak sploh nevem več kje nej kej kupujem ker mi razne Zara/Mango moda niso ušeč niti mal.. Ok druga tema oops.gif )
  • 0

After all this time?

Always.

#11108 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 05 January 2009 - 11:47 PM

Jaz imam eno vprašanje, verjetno malo čudno. Namreč prvič v življenju imam zobobol. Kaj pomaga? A to lahko zgine samo od sebe (je možno, da sem si zob prehladila al pa kaj podobnega) ali moram nujno k zobozdravniku? Boli ful, sam je še za zdržat. Pa niti ne morem ugotoviti, kateri zob. Kaj naj nardim?
  • 0

#11109 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 January 2009 - 11:56 PM

http://www.krka.si/s...elki/?v=zobobol

Tole je na Krkini strani. Jaz bi probala s kakim zdravilom, če ne neha, pa nujno k zobozdravniku.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11110 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 January 2009 - 12:59 AM

Kako bi po angleško rekli objestnosti?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#11111 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 06 January 2009 - 01:46 AM

MICHELLE:
za prvo pomoč vzemi nalgesin (oz dva)!
preverjeno pomaga!!!
  • 0
mačka figa.

#11112 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 January 2009 - 02:31 AM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 1. 2009 - 0:59) View Post

juridically = zlonameren
Ampak objesten kot tak pa ne bi vedla. Kinky bo !

Eno vprašanje ..

Že tri tedne pričakujem en paket in ga še nisem dobila. Zagotovo vem, da je bil odposlan ampak jaz ga nisem dobila. Pričakujem tudi en drugi paket, ki je bil poslan prejšnji ponedeljek, pa ga še tudi nisem dobila. V čem je finta ? Nisem doma bogu za hrbtom, vedno do kdaj sem vse dobila. Je mogoče poštar kaj zašuštral ? Jutri bom šla na pošto vprašat, ker to je pa že čudno.
  • 0
Viens, reste ici!

#11113 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26416 posts

Posted 06 January 2009 - 07:39 AM

a iz tujine al iz slo? za tujino me ne bi čudilo, paketi rabjo celo večnost, da pridejo do sem, če niso poslani s tahitro (tadrago tongue.gif) pošto.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#11114 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 January 2009 - 08:36 AM

Iz SLO !!!
  • 0
Viens, reste ici!

#11115 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46645 posts

Posted 06 January 2009 - 08:46 AM

Ana zdaj so bili prazniki vmes in verjetno zato zamuja. Sicer pa pošiljatelj je verjetno dobil neko potrdilo o pošiljanju, tako da najbolje da gre on ali pa ti vprašat na pošto kje je pošiljka.
  • 0

#11116 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 06 January 2009 - 09:40 AM

Slovar:
objesten arrogant; wanton; petulant;
prankish, full of mischief; ~no dejanje
prank;

objestnost arrogance, wantonness;
petulance; mischievousness;
mladostne ~i youthful indiscretions pl
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#11117 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5900 posts

Posted 06 January 2009 - 11:21 AM

QUOTE(Kalypso @ 6. 1. 2009 - 8:46) View Post
Ana zdaj so bili prazniki vmes in verjetno zato zamuja. Sicer pa pošiljatelj je verjetno dobil neko potrdilo o pošiljanju, tako da najbolje da gre on ali pa ti vprašat na pošto kje je pošiljka.

ni treba na pošto. na spletni strani pošte je sledilnik pošiljk (priporočenih in paketov). tako za SLO kot tudi za tujino!

• 0

#11118 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18894 posts

Posted 06 January 2009 - 12:02 PM

arrogance al pa petulance which is unreasonably irritating. to je po American Heritage Dictionary, ki je blazno dober slovar, sam so vprašanje razlike v uporabi. mogoče še najboljš rečeš arrogant/arrogance. v psju ti pa svetujem nakup omenjenega slovarja. moja izdaja ima enih 70.000 gesel, koštala me je pa res sam ene par dolarjev. na amazonu boš plačala poštnino. je žepnega formata, 950 strani in res ful opremljen glede pomenov in rabe. dober za prevajanje. a ja, cena mojga je bla 5,99 US$.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#11119 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 January 2009 - 12:07 PM

Ana isto se je meni zgodilo, pa sem klicala na pošto, na koncu se je izkazalo, da mi je poštar pozabil napisat obvestilo o prispeli pošiljki.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#11120 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46645 posts

Posted 06 January 2009 - 02:44 PM

QUOTE(-supergirl- @ 6. 1. 2009 - 11:21) View Post

ni treba na pošto. na spletni strani pošte je sledilnik pošiljk (priporočenih in paketov). tako za SLO kot tudi za tujino!

Res? Super. Tega nisem vedla. Hvala za info. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users