Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11081 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 July 2009 - 09:59 PM

Men je pa totalno neumno, da odnos ni enakovreden. Z mami se ne da niti pogovort. Ona bi sam ukazvala in ne vem kaj govorila. In na koncu pride do tega, da mi reče, da mam jst čudn karakter, ker sam nase gledam in ne vem kaj. Jst sm drugač oseba, ki je ful občutljiva in imam čut za ljudi-nikoli nisem sebična v takem pomenu. Glih ona je. Sam ona tega ne vidi. Vse zgrinja name, ker si ne prizna...
Vzajemnega odnosa pa tle ni, ker sm jst dans rekla, da mami šunta očija in je bil cel halo v strehi, da jo žalim, da sm nesramna. Ona pa meni lahko karkoli reče! In pol rečem, da je sama nesramna, ker se res grdo obnaša, in je konec. Češ tko pa ne bom govorila z materjo. Faaak.

Tak bullshit se dogaja, res. Enostavno se začenjam bedno počutit v lastni hiši, obdana z mojimi ljudmi. Glih prov, da grem na morje, da pozabim... In ja, kar sem si obljubila, med nama ne bo nikoli več isto. Nikoli! Ne mislim bit objekt manipulacije in prenašanja bremen, ki jih sama očitno ne more nosit.

Če bi mela šanso, bi pomoje takoj odšla. Ker zdej sta se spomnla, da morm it z njima tečt! Zdej. K sm pa pol leta nazaj prosila, kdo gre z mano, pa nuben. In se mi iz principa neumn zdi, da bi podlegla željam in ukazom.

Najbolj boleče dans je pa blo, ko vpraša oči, če me zjutri mami pelje v službo. In ona tko: Jaaa, sevede, kdo pa? (s čudnim tonom). Češ itak jo morm. A ne pomisli, da drugač ne morm prit tja že tko zgodi, ker nimam prej nobenega busa in ker nimam avta... Če pa ne bi delala, bi bil pa ogenj v strehi, ker bi rekli, da se nism trudla dovolj, da bi našla...

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11082 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 21 July 2009 - 10:08 PM

Kalypso res se obrestuje, se strinjam, je pa potrebno kar nekaj truda in casa in danes, ko se dela vecino stvari po liniji najmanjsega odpora, je najlazje rect, cuden si, pa odkorakati naprej.
Ja, sej midva s pobom se tudi se kdaj spiciva, ampak obcutno manj in obcutno manj bucno ter bolj konstruktivno. Predvsem pa, kar mi je najbolj v veselje, ne sikava vec brezplodno eden v drugega, pomoznosti se pred kaksno "publiko".

QUOTE(Špela @ 21. 7. 2009 - 22:25) View Post

men je mami dons že stotič rekla, da imamo veliko povedati samo, ko nas kaj moti, s pohvalami pa škrtarimo, ker nas je sram. jaz bi rekla, da se strinjam z njo

Se strinjam s tvojo mami. Sej jo tudi sama tezko izustim, napisem lahko (mail, SMS), povem malo manj lahko, kar nelagodno se zacnem pocutiti. blink.gif

QUOTE(Špela @ 21. 7. 2009 - 22:25) View Post

ampak vidim, da sem ista ko foter, ker takoj, ampak res takoj popizdim - sploh kar se zamujanja tiče. in isto danes zjutraj sem si v kopalnici rekla, da ga nam napizdila, ker je on še spal, medtem ko sem jaz že napol zrihtana iz kopalnice, pa sem prišla v sobo in totalno zajedljivo rekla: 'kaj če bi ti vstal?!', enostavno si ne morm pomagat, pa vem, da je to full grdo .... down.gif

Špela I know the feeling. Jaz sem enaka in enako po fotru, ne morem si pomagat pa si tolikokrat recem, le kako te je dec vesel, ko pride od nekod ali pa prides ti od nekod in je ta prvi stik neko (brezvezno) najedanje. Tako zelo tezko se zadrzim! Se zalotim, da ga prav z najvecjim veseljem poiscem v stanovanju samo zato, da mu vrzem nekaj (brezveznega) v faco. Na dolocene trenutke se pocutim, kot bi me nekaj obsedlo. ermm.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11083 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29970 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 July 2009 - 07:57 AM

ja si sam rečem, da taka pač sem, mal pihnem in nardim tako faco: closedeyes.gif, LOL. kaj je blo spet učeri ... me pripelje domov malo čez 21h in reče, da bo okoli 22h pri meni, da bova jedla, etc .... in ga ni pa ni pa ni. ok, jst pač jem, ker sem lačna vmes in pokličem ob 24h, da grem pač zdej spat. in kaj on dela ves ta čas? SPI! mislim, laugh.gif. da zakaj ga nism prej zbudila, wtf, a zdej mu bom pa js stražar al kaj, mislim, če se zmenva, se zmenva, jebotemiš! zjutri sem obesla surlo, ker je prišel glih ob 2 do 7h, da sva valda štartala 20 minut prepozno, je prišel tok zgodi, da mi bo sendviče pomagu delat, LOL, ob 7h sva pa mela za štartat. no comment! pa kaj nej zdej, nej se zarad tega kregam? laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11084 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 22 July 2009 - 09:39 AM

^^

Haha Špela, faca sleep.gif Sej midva se sedaj ze tudi dosti delava norca iz vsega skupaj, vcasih je bil pa resen problem.
K. me spominja na mojega poba, ta tudi ponavadi kje obnemore, ce me ni doma. Sva zmenjena, da se nam recimo pridruzi na pijaci in njega od nikoder, pridem domov pa.. sleepy.gif In tudi on, kaaaaj me nisi zbudila. Ce ga pa budim je pa tecen kot pes in nekaj maha okoli sebe in benti. laugh.gif

• 0

#11085 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 22 July 2009 - 11:05 AM

TOK me trtica pa noge bolijo. Še dobro, da ga ne bo 2 tedna in pol.

Prevračam se kot kakšen knedl.

cry.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#11086 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 July 2009 - 12:29 PM

Spala sem 13 ur. cry.gif Kr neki.
  • 0

#11087 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18562 posts

Posted 22 July 2009 - 12:31 PM

Take sem si zaslužu po nagi riti, da tri dni ne bi mogu sedet: leta dolgo berem članek, da so pijanci in lenuhi z Žigatovo in Jernejevo pomočjo dobili z Dunaja v Lj. tabulo Peutingeriano in tle z njo delali kot krava z mehom. V resnici so imeli tle samo Šajbov faksimile. Še dobro, da o tem še nisem nič napisal. oops.gif slap.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#11088 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 22 July 2009 - 08:54 PM

Utrujena sem kot da bi kaj delala rolleyes.gif od 10 do 3 nisem delala praktilno nič, potem sem odfrčala v mesto, bla tam s sestro do osmih in zdej gnijem in bi šla najraj spat verymad.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11089 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 July 2009 - 10:00 PM

Tip me je spet razjezil. Ja, sorry če imam že karto za festival, in na isti datum tvoj frend praznuje RD, me pač ne bo, že tako vsi mislijo, da sem čudna. cry.gif

Komaj čakam, da ju3 spizditis na Sočo in cel dan BMK za vse. cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11090 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86730 posts

Posted 22 July 2009 - 10:20 PM

Sosedom prenavljajo bajto, in so danes že tretjič v dveh tednih presekali kabel za elektriko. mad2.gif In je ni blo potem vsaj tri ure v celi soseski. Šupki eni.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11091 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 22 July 2009 - 11:14 PM

QUOTE(Kinky @ 22. 7. 2009 - 23:00) View Post

Tip me je spet razjezil. Ja, sorry če imam že karto za festival, in na isti datum tvoj frend praznuje RD, me pač ne bo, že tako vsi mislijo, da sem čudna. cry.gif

Komaj čakam, da ju3 spizditis na Sočo in cel dan BMK za vse.

Kinky mi pride na misel pesem Ferija Lainščka - Najin dan ni pocesan love.gif

En verz, ki mi je se posebej vsec:

Ker najin dan ni počesan,
najin smeh ni zaigran,
ker najin vrt ni ograjen,
najin svet ni omejen.

So nevoscljivi, ker njihov je?!

Uzivaj(ta) s Soco! ;)

• 0

#11092 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29970 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 July 2009 - 08:04 AM

jah, Kinky, tko je to, če nimaš prioritet postalvjenih, kot je treba! /sarcasm off/
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11093 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 July 2009 - 08:25 AM

biggrin.gif tongue.gif

(na Sočo se pa pravkar odpravljam, sama) wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#11094 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18562 posts

Posted 23 July 2009 - 08:28 AM

Kinky, kaj je grešnega v tem, da greš na Sočo (sama). hmm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#11095 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 23 July 2009 - 01:10 PM

zmatrana sem, komaj se premikam, sovražim vročino in žgoče sonce, še dobro da ne živim na Primorskem ker bi bilo vse še huje
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#11096 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86730 posts

Posted 23 July 2009 - 03:23 PM

Že cel dan sem taka, kot da bi bla na par jointih. wacko.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11097 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 23 July 2009 - 04:03 PM

Vse in vsak mi gre na K.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#11098 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27588 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 July 2009 - 04:50 PM

Besna sem sama nase, ker sem taka KOZA, ker, ker, ker NE VEM! Sem zabita.
Jebeni Neum, vse je zajebal. Se opravičujem za besedišče, ampak se ne morem zadržat, me je čisto uničlo.
Pretiravam, drama queen, samo vseeno, joooooooooooooooooooooooj, zakaj sem zajebalaaa
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#11099 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 July 2009 - 06:08 PM

QUOTE(Errol @ 23. 7. 2009 - 9:28) View Post

Kinky, kaj je grešnega v tem, da greš na Sočo (sama). hmm.gif

Nič grešnega nisem tam počela, in za razliko od mojega offtopica, je moj z mano napisan, tvoj pa ne. ermm.gif

Pridem domov in me že razjezijo, no, že prej babica po telefonu. Pa od kod vsem taka želja, da bi me hranili? Kliče, da če imam kaj za jest s sabo? Pa s kateruim avtom sem šla? In če sem tankala?

LEAVE ME ALOOOONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 0

#11100 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 July 2009 - 06:20 PM

Ej bakice so bakice, she means no harm, samo družbo in klepet.

Čeprav vem da je to iber najedavo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users