Spovednica
Posted 21 July 2009 - 09:59 PM
Vzajemnega odnosa pa tle ni, ker sm jst dans rekla, da mami šunta očija in je bil cel halo v strehi, da jo žalim, da sm nesramna. Ona pa meni lahko karkoli reče! In pol rečem, da je sama nesramna, ker se res grdo obnaša, in je konec. Češ tko pa ne bom govorila z materjo. Faaak.
Tak bullshit se dogaja, res. Enostavno se začenjam bedno počutit v lastni hiši, obdana z mojimi ljudmi. Glih prov, da grem na morje, da pozabim... In ja, kar sem si obljubila, med nama ne bo nikoli več isto. Nikoli! Ne mislim bit objekt manipulacije in prenašanja bremen, ki jih sama očitno ne more nosit.
Če bi mela šanso, bi pomoje takoj odšla. Ker zdej sta se spomnla, da morm it z njima tečt! Zdej. K sm pa pol leta nazaj prosila, kdo gre z mano, pa nuben. In se mi iz principa neumn zdi, da bi podlegla željam in ukazom.
Najbolj boleče dans je pa blo, ko vpraša oči, če me zjutri mami pelje v službo. In ona tko: Jaaa, sevede, kdo pa? (s čudnim tonom). Češ itak jo morm. A ne pomisli, da drugač ne morm prit tja že tko zgodi, ker nimam prej nobenega busa in ker nimam avta... Če pa ne bi delala, bi bil pa ogenj v strehi, ker bi rekli, da se nism trudla dovolj, da bi našla...
Posted 21 July 2009 - 10:08 PM
Ja, sej midva s pobom se tudi se kdaj spiciva, ampak obcutno manj in obcutno manj bucno ter bolj konstruktivno. Predvsem pa, kar mi je najbolj v veselje, ne sikava vec brezplodno eden v drugega, pomoznosti se pred kaksno "publiko".
men je mami dons že stotič rekla, da imamo veliko povedati samo, ko nas kaj moti, s pohvalami pa škrtarimo, ker nas je sram. jaz bi rekla, da se strinjam z njo
Se strinjam s tvojo mami. Sej jo tudi sama tezko izustim, napisem lahko (mail, SMS), povem malo manj lahko, kar nelagodno se zacnem pocutiti.

ampak vidim, da sem ista ko foter, ker takoj, ampak res takoj popizdim - sploh kar se zamujanja tiče. in isto danes zjutraj sem si v kopalnici rekla, da ga nam napizdila, ker je on še spal, medtem ko sem jaz že napol zrihtana iz kopalnice, pa sem prišla v sobo in totalno zajedljivo rekla: 'kaj če bi ti vstal?!', enostavno si ne morm pomagat, pa vem, da je to full grdo ....

Špela I know the feeling. Jaz sem enaka in enako po fotru, ne morem si pomagat pa si tolikokrat recem, le kako te je dec vesel, ko pride od nekod ali pa prides ti od nekod in je ta prvi stik neko (brezvezno) najedanje. Tako zelo tezko se zadrzim! Se zalotim, da ga prav z najvecjim veseljem poiscem v stanovanju samo zato, da mu vrzem nekaj (brezveznega) v faco. Na dolocene trenutke se pocutim, kot bi me nekaj obsedlo.

Posted 22 July 2009 - 07:57 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 July 2009 - 09:39 AM
Haha Špela, faca

K. me spominja na mojega poba, ta tudi ponavadi kje obnemore, ce me ni doma. Sva zmenjena, da se nam recimo pridruzi na pijaci in njega od nikoder, pridem domov pa..

Posted 22 July 2009 - 11:05 AM
Prevračam se kot kakšen knedl.

Posted 22 July 2009 - 12:29 PM

Posted 22 July 2009 - 12:31 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 22 July 2009 - 08:54 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 July 2009 - 10:00 PM

Komaj čakam, da ju3 spizditis na Sočo in cel dan BMK za vse.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 July 2009 - 10:20 PM
Sosedom prenavljajo bajto, in so danes že tretjič v dveh tednih presekali kabel za elektriko.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 July 2009 - 11:14 PM
Tip me je spet razjezil. Ja, sorry če imam že karto za festival, in na isti datum tvoj frend praznuje RD, me pač ne bo, že tako vsi mislijo, da sem čudna.

Komaj čakam, da ju3 spizditis na Sočo in cel dan BMK za vse.
Kinky mi pride na misel pesem Ferija Lainščka - Najin dan ni pocesan

En verz, ki mi je se posebej vsec:
Ker najin dan ni počesan,
najin smeh ni zaigran,
ker najin vrt ni ograjen,
najin svet ni omejen.
So nevoscljivi, ker njihov je?!
Uzivaj(ta) s Soco!

Posted 23 July 2009 - 08:04 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 July 2009 - 08:25 AM

(na Sočo se pa pravkar odpravljam, sama)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 23 July 2009 - 08:28 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 July 2009 - 01:10 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 23 July 2009 - 03:23 PM
Že cel dan sem taka, kot da bi bla na par jointih.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 July 2009 - 04:03 PM
Posted 23 July 2009 - 04:50 PM
Jebeni Neum, vse je zajebal. Se opravičujem za besedišče, ampak se ne morem zadržat, me je čisto uničlo.
Pretiravam, drama queen, samo vseeno, joooooooooooooooooooooooj, zakaj sem zajebalaaa
Pablo Picasso
Posted 23 July 2009 - 06:08 PM
Kinky, kaj je grešnega v tem, da greš na Sočo (sama).

Nič grešnega nisem tam počela, in za razliko od mojega offtopica, je moj z mano napisan, tvoj pa ne.

Pridem domov in me že razjezijo, no, že prej babica po telefonu. Pa od kod vsem taka želja, da bi me hranili? Kliče, da če imam kaj za jest s sabo? Pa s kateruim avtom sem šla? In če sem tankala?
LEAVE ME ALOOOONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 23 July 2009 - 06:20 PM
Čeprav vem da je to iber najedavo.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users