Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36395 replies to this topic

#11061 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 03 January 2009 - 07:56 PM

.
  • 0

#11062 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12976 posts

Posted 03 January 2009 - 08:10 PM

Tudi z dovolilnico ne boš imela stalnega parkinga po vsej verjetnosti. V strogem centru ni več tega, so uglavnem samo dovolilnice za dostavo, razen če boš mela srečo - vem ker je bivši živel na prešercu... Drugače pa Prule in Trnovo, pa še tam good luck z iskanjem parkinga.
  • 0

#11063 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 January 2009 - 08:24 PM

Ali pa če hodiš v stanovanje po 18. uri (ali kateri že, ko se ne plača več parkiranja).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#11064 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12976 posts

Posted 03 January 2009 - 08:25 PM

To je tud res ja. Sam ob 7h zjutraj pa spet začnejo računat...
  • 0

#11065 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 January 2009 - 09:37 PM

A ima katera SLUČAAAAAAJNO doma Cankarjevo Na klancu? Jaz bi rabila spremno besedo. PROSIM. cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#11066 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 January 2009 - 10:17 PM

Kje v Ljubljani je kakšna poceni šivilja, v centru ali na viču? Rabim samo hlače skrajšat.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#11067 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 03 January 2009 - 10:38 PM

QUOTE(Coco* @ 3. 1. 2009 - 21:37) View Post

A ima katera SLUČAAAAAAJNO doma Cankarjevo Na klancu? Jaz bi rabila spremno besedo. PROSIM. cry.gif

Jaz jo imam. Kaj točno bi rabila? Na koncu ko so različni napisali nekaj o delu? Ker na začetku ni nič... hmm.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#11068 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18962 posts

Posted 04 January 2009 - 01:13 PM

Moj stric živi v centru, tam zraven lutkovnega gledališča, pa majo tam neki parkirišč. Zihr ti je tam bližji kot v Trnovem hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11069 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 04 January 2009 - 01:41 PM

Nincha, hvala - si bom šla ogledat smile.gif
  • 0

#11070 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18962 posts

Posted 04 January 2009 - 04:14 PM

Ok še mene neki zanima. Zadnjič enkrat sem mela oblečena belo jopico s srebrnim robom in pa še po hrbtu je neki s črno pa roza porisana. Je res ena mojih najljubših oblek, takrat smo bli pa dost pijani in u bistvu sploh ne vem kaj je to ampak cela je zamazana z eno tako črno barvo (Če mi je padla na tja je verjetno šmir, lahko bi bila pa tut maskara ker sem ful jokala). To mam POVSOD (po rokavih, po kapuci- glih zato summ da ni maskara ker nevem kako bi jo spravla na kapuco, u glavnem).. Mami je že 2x prala na 40 in enkrat na 60, nesl smo tut v čitilnco špa so rekl da ne morjo nč narest cry.gif A je res uničena, al lahko še kej nardim?
Lahko slikam, samo da najdem fotoparat oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11071 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 January 2009 - 06:02 PM

Hja, če so še v čistilnici rekli, da ji ni pomoči...je najbrž konec z njo. Ali pa mogoče probaš namakat nekaj časa v Vanishu, ampak če je šmir....ne bo šlo ven.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11072 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 January 2009 - 06:06 PM

QUOTE(fifa @ 3. 1. 2009 - 22:38) View Post

Jaz jo imam. Kaj točno bi rabila? Na koncu ko so različni napisali nekaj o delu? Ker na začetku ni nič... hmm.gif

Ej ne rabi, sem ugotovila, da jo imam doma. huh.gif oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#11073 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 January 2009 - 07:27 PM

Nincha strihni jo na crno...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#11074 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 04 January 2009 - 07:28 PM

Nujno potrebujem besedilo pesmi od Michaela Jacksona-Billy Jean... al kva je že...?!?! ne najdem...
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#11075 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 04 January 2009 - 07:31 PM

SiQsI: klik
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#11076 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 04 January 2009 - 07:33 PM

_vtrnca_ HVALA!!!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#11077 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18962 posts

Posted 04 January 2009 - 09:53 PM

Crna nemorem ker ma gor narisanga enga ful lepga črnega panterja in ene srebrno roza zvezdice, pa srebrn rob, sej glih to mi je hudo, sej jopca kot sama ni drugač nč posebnga, samo ful mi je lepo to, in res je nočm nehat nost.. Sej če ne bo šlo drugač bom pač nosila umazano laugh.gif A pa bi se dal naprimer pobelt z belilom samo rokav, ne cele? (mogoče ful neumno vprašanje, sam rres ne vem, v čistilnci so rekl da oni bi jo belil samo je ne morjo zard tega kar je narisan gor ane..) Ker u bistvu na kapuci se itak ne vid tok, na rokavu je najhujš.. Oh sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11078 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 January 2009 - 10:31 PM

Jah, probaj samo rokav namočit v krop, v katerega naliješ nekaj Varikine (ne vem kolk, ker se ne spoznam). Če ne bo šlo z Varikino, potem ne bo šlo z ničemer.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#11079 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 January 2009 - 10:34 PM

Ok, vem, da je ful tako vprašanje, ampak mogoče vseeno kera ve. Če vzameš persen ali se to vidi v krvi, ko ti jo pregledajo?

Hvala smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11080 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 January 2009 - 10:39 PM

Ah, zihr ne. Razen če bi šli namerno iskat njegovo prisotnost v krvi.

Zakaj te pa to zanima? laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 1 anonymous users