Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11041 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17509 posts

Posted 17 July 2009 - 10:49 AM

console.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#11042 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 July 2009 - 07:14 PM

Zanič se počutim. Metek v glavo rabim.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#11043 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86730 posts

Posted 18 July 2009 - 08:01 PM

Naj gre v kurac to vreme. Ko sem šla domov iz centra me je spet napralo kot mačka, tko da sem mogla kolo pustit nekje na sred poti, in it z busom naprej. Čez dve uri me je fotr peljal nazaj tja, ker ne bi mogla spat, če bi ga tam pustila čez noč. Se vsedem na kolo, in se spet ulije kot iz škafa, za popizdit no. rpg.gif Nogo mi bojo odpadle.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11044 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29970 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 July 2009 - 09:06 PM

končno sem se pomirila sama s sabo, ker sem šla na Žale. pišem pismo T., ker ga zanemarjam že par mescov, obenem pa tok pogrešam, da se ne da povedat. upam, upam, da nama uspe nekak zrihtat, da se bova lahko slišala.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11045 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 July 2009 - 09:25 PM

Jezna na frizerja, me je zignoriral. verymad.gif verymad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11046 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86730 posts

Posted 19 July 2009 - 01:37 PM

Prehlajena. mad2.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11047 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 July 2009 - 03:06 PM

Na organ mi gre nesprestano vmešavanje. DAJTE MI MIR !
  • 0
Viens, reste ici!

#11048 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32699 posts

Posted 19 July 2009 - 08:56 PM

Fak, jutri grem po dveh tednih v službo in pomoje bom doživela živčni zlom sad.gif
  • 0

#11049 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 19 July 2009 - 11:23 PM

Lady GaGa bo imela koncert v Slo.! w00t2.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#11050 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 July 2009 - 12:25 AM

LOL !! biggrin.gif biggrin.gif

• 0
Viens, reste ici!

#11051 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 July 2009 - 09:48 AM

Spala manj kot 4h down.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#11052 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 20 July 2009 - 11:51 AM

Uradno se predam, kar se tiče kg-jev. Cel teden sem res mičkeno jedla, ker je taka vročina, da mi sploh nič ne paše. In kaj se zgodi? Niti en teden od zadnjega vaganja in imam 2kg več. Ko pa jem kot prasič , pa sem se v celem mesecu zredila za 1kg.

Pralni stroj bi si mogla it zbrat pa se mi ne da. yawn.gif Že cel dan skačem po opravkih.

Grem se rajši učit.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11053 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 July 2009 - 11:53 AM

Joj, Eli, zadnje čase se res nasmejim ob tvojih postih. Ne vem zakaj, ampak zmeri maš en tak hudomušen način. Sploh me zabavajo tiste o tvojem fantu... kr uno predstavlljaš si laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11054 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29970 posts

Posted 20 July 2009 - 12:47 PM

cel dan se neki okoli prekladam. delam bore malo. zdaj zdaj se bom spravila skupi dajat fotke, da jih pošljem T.. wub.gif pol grem pa domov.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#11055 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 July 2009 - 01:50 PM

Mami najboljše prijateljice ima raka. Najprej so našli rakasti polip, pol so pa vidli, da se je razširlo še na pljuče in jetra, glih danes je dobila izvide. Sploh ne vem ka naj si mislim, ne morem se nehat jokat. Tak mi je hudo, da se ne da povedat. Ko me je prjatlca klicala, sploh nisem vedla ka naj rečem, čist me je podrl. Zdej bo začela s kemoterapijo in srčno upam, da se bo vse dobr končalo. Sploh nočem niti pomislit, kak se prijatlca počuti, pa njena mami in ostali družinski člani.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#11056 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 July 2009 - 02:14 PM

cry.gif O neeee, grozno. Upajmo na najboljše.

Moja spoved: nekdo mi stalno hodi po glavo, ne morem nehat mislit nanj.

love.gif

lart.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11057 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 20 July 2009 - 04:21 PM

Meni jih ene par hodi po glavi laugh.gif
lart.gif

No, en mau bolj kot drugi oops.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 20 July 2009 - 04:54 PM

Lena sem, nič še nimam spakirano, pa imam vlak za Nizozemsko danes ob pol polnoči. smile.gif
  • 0

#11059 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29970 posts

Posted 20 July 2009 - 05:01 PM

DiLeMa, console.gif.

Podpis pod Kinky & Frčico. Eden od kuštravcev frizure je tut moj fant, tko, da mam kao opravičilo. NOT! laugh.gif
Jutri še dokončam fotke skupi dajat, pol pa pošljem.

• 0

#11060 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 20 July 2009 - 08:31 PM

ajoj, nehejte, k poj še mene spomnete, da mi en hodi po glavi k mi ne bi smel... too hot...
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users