Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36394 replies to this topic

#11021 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 28 December 2008 - 09:40 AM

Verjetno se ne da...vsaj po moji logiki ne. Že zaradi tega, ker je bil denar dan Hervisu in ne nakupovalnemu centru. Ne bo zdaj šel Hervis "dajat" denar nekomu drugemu, da ga boš drugje zapravila. Ni v njihovem interesu smile.gif
  • 0

#11022 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46642 posts

Posted 28 December 2008 - 12:53 PM

eno vprašanje... se katera vozi z vlakom iz postojne v ljubljano?
  • 0

#11023 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 28 December 2008 - 04:46 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 28. 12. 2008 - 9:40) View Post
Verjetno se ne da...vsaj po moji logiki ne. Že zaradi tega, ker je bil denar dan Hervisu in ne nakupovalnemu centru. Ne bo zdaj šel Hervis "dajat" denar nekomu drugemu, da ga boš drugje zapravila. Ni v njihovem interesu smile.gif

Hvala Anča.

Moram pa povedat, da mi je prijazna gospa iz Hervisa odpisala na mail in rekla, naj se oglasim, pa bomo že nekak uredili. Grem jutr tja. thumbup.gif

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#11024 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 December 2008 - 04:19 PM

Mene pa zanima, če ima kdo kakšne točke od Big Banga pa jih slučajno ne potrebuje! smile.gif Ene 3 bi potrebovala.

thanks.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11025 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 29 December 2008 - 04:26 PM

Mam že prilimane, pa to ti verjetno ne pomaga smile.gif .

A bi mela katera od TBS kupon za popust 5 funtov pri nakupu nad 25 funtov (btw kje je znak za funt)? Jaz sem ga dobila ko sem bila v Londonu, pa ga nimam za porabit. Velja pa do 31. marca v VB.
  • 0

#11026 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15618 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 December 2008 - 01:42 PM

Nujno! A mi lahko kera pomaga kako naložit okenček od layer-jev nazaj v delovno okno pr fotošopu? Js sm jih enkrat zaprla, zdej jih pa ne znam nazaj gor dat in sploh ne znam delat brez tega!

omg omg našla, jst sem tak butl.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#11027 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 30 December 2008 - 01:59 PM

Jaz bom znorela.
Nedolgo nazaj (4.december) sem šla iz MobiUporabnika na Itak Đabest.
Vse vredu, dokler nisem dobila nekega klinčevega SMS-a od gettymobile(zdaj sem se odjavila) in mi je začel npr. na vsak 10-20 smsov, ali pa klic ki je trajal veš kot 10 minut odbijat 99 centou. Tako imam zdaj račun z naročnino vred 44,36 €. Sem 100%, da limita nisem prekoračila, ker imam na mobitelu števec trajanja klicev in sms. Kaj tukaj ni vredu?!
  • 0

#11028 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 30 December 2008 - 02:11 PM

tisti SMSi, ki jih ti pošiljaš so zastonj. Vsi SMSi, ki pa jih ti DOBIŠ od gettymobile-a so plačljivi.
  • 0

#11029 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 30 December 2008 - 02:23 PM

To vem, sam sem dobila samo en SMS od ttega GettyMobile.
Ravo zaradi, tega sprašujem kako je lahko iz 2€ v - prišlo v 30 € v -.
  • 0

#11030 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5898 posts

Posted 30 December 2008 - 02:25 PM

pokliči na gettymobile in zahtevaj, da ti stvar izključijo. ker vsak sms, ki ga dobiš od njih je plačljiv in to ne malo.

pa ne več padat na finto tv reklam in pošiljat sms za melodije, ozadja itd kar še ponujajo. ker potem si v sisitemu in dobivaš te smse nenadzorovano, stanejo pa od 2 eura naprej. (been there done that!)

edit:

tole sem našla v drobnem tisku na spletni strani

Cene vsebin so napisane v ceniku vsebin. Vsebine kupljene s krediti so brezplačne. Redna cena ozadij in animacij je 1,69 eur, polifoničnih melodij 1,49 eur, originalnih melodij, video vsebin in razglednic 1,99 eur, java iger Fugu 2,49, java iger Xendex 3,49 eur.

in kakor jaz vem ti oni potem to kar pošiljajo in seveda zaračunavajo.

• 0

#11031 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 December 2008 - 02:45 PM

Da, tako je, te storitve lahko izklopiš SAMO na Mobitelu!!! Pojdi tja! wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#11032 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5898 posts

Posted 30 December 2008 - 02:55 PM

ne na mobitelu. ampak pri ponudniku gettymobile.
ko sem jaz imela isti problem, sem klicala na mobitel, pa so mi rkli, da nimajo nič s tem. in sem se obrnila potem na komercialnega ponudnika in so stvar izklopili.
  • 0

#11033 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 December 2008 - 03:14 PM

Aha, ok. Je imel podoben problem moj brat, pa so mu rekli, da lahko samo na Mobitelu to uredi, pač mogoče se ni šlo za gettymobile. wink.gif
  • 0

#11034 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 30 December 2008 - 03:16 PM

Tole sem našla na njihovi strani:

PREPOVED UPORABE STORITVE / IZKLOP UPORABNIKA ALI PREJEMNIKA
Leeloo d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko po lastni presoji iz katerega koli razloga začasno ali trajno izklopi posameznega uporabnika in mu tako prepreči nadaljnjo uporabo storitve Gettymobile.si SMS.
Kdor koli lahko pisno zahteva, da se mu prepreči prejemanje sporočil preko storitve Gettymobile.si SMS, pri čemer Leeloo d.o.o. s klicem na številko, preveri ali je pošiljatelj resnični lastnik mobilne številke, za katero zahteva izklop. Zahteva se pošlje na naslov Leeloo d.o.o., Grudnova 1, 1000 Ljubljana.
  • 0

#11035 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 30 December 2008 - 07:51 PM

Hvala vam. :S
Saj verjetno ni vse samo v tem.
Bomo vidli, ko dobim natančen izpisek.

• 0

#11036 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15868 posts

Posted 30 December 2008 - 11:24 PM

Kok pobrišeš zgodovino na rač.?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#11037 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18962 posts

Posted 30 December 2008 - 11:50 PM

Če maš najnovejšo Mozzilo:

Zgodovina-prikaži vso zgodovino- pol pa se ti odpre nov oknček pa enkrat klikneš na tapru zaznamk pa potm greš z miško do konca pa prtisneš šift in hkrati na čist tazadn zaznamek in potem daš delete.. Če zna kera bl na simpl razložit... biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11038 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 31 December 2008 - 08:57 AM

orodja - počisti zasebne podatke - obkljukaš zgodovino ? biggrin.gif
  • 0

#11039 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28048 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 December 2008 - 11:24 AM

Kje se lahko kupi kake lepe posode (ne preveč velike) za piškote? A v Interšparju in Merkatorju imajo?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#11040 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 31 December 2008 - 11:55 AM

Misliš tiste kovinske? Mami je 3 dni nazaj kupila eno v Interšparu za 3 €.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users