Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11001 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 15 July 2009 - 07:09 AM

danes še mal pečem, jutri pa bežimo proti morju thumbup.gif sm vesela d bm mela spet mal oddiha.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11002 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 15 July 2009 - 12:56 PM

Tok uživam, k gre enmu na slo-foto neki v nos, pa mi ZSje pošilja. LOL. Prvi stavek zadnjega: Če ste učiteljica slovensčline in svojih učencev v osnovni šoli niste mogli naučiti pravopisa .... LOL laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Sem mu odpisala ZS s smejkom, tem twisted.gif . Nisem se mogla podjebavanju vzdržat. Upam, da bo odpisu, ker je zabavno.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#11003 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29970 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 July 2009 - 02:45 PM

tri ure sem spala (12-15), nič mi ne paše jest, menstro sem čist prehitro dobila, ležim v pojstli, pokrita z deko, ker me zebe - wtf?! .... evil.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11004 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 15 July 2009 - 03:20 PM

Jst pa glih obratno, sem bla s tamalo v mestu in sva dobesedno ušli domov. Zdej ležim na kavču kot krava z vsemi 4 od sebe.
Muka mi je ko pomislim da bom mogla še v knjižnico.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11005 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 July 2009 - 04:06 PM

Mene tok razganja, da to ni več normalno. laugh.gif Pa pila bi tud skos, haha. Pozno sem jaz odkrila učinke alkohola. laugh.gif
  • 0

#11006 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 July 2009 - 04:46 PM

Tipa bi najraje z macolo po glavi. verymad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11007 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46174 posts

Posted 15 July 2009 - 05:32 PM

Ne da se mi več delat, denar bi pa imela.
  • 0

#11008 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 15 July 2009 - 07:45 PM

QUOTE(Kinky @ 15. 7. 2009 - 17:46) View Post

need a hand? miner.gif
Joj men gre tako na živce moj(no, sedaj že bivši) tip.
Čist se je pokvaru...ne mislim resno..zapadel je v neke čudne zadeve za katere pokuri ogromno keša.ZA KOGA?
In ko sem mu to prejšnjič ko sma bila na kavi prijateljsko omenila se je začel branit z vsemi štirimi.Mislim what the??
družbo ima čedalje slabšo.Mislim..škoda mi ga je ker je vredu ampak okej v osnovi me itak boli kurac naj dela kar hoče je njegov lajf samo naj se do mene potem ne obnaša kot da sma še vedno najnajnaj boljša prijatla.Ne sori, ko nisma.
Če bi blo po mojem nebi sploh mela stikov z njim.
Ampak dober če občasno seksava je vredu. laugh.gif laugh.gif

In ja naj še tole povem. Šla bi si po kopalke pa mi mami reče če nimaš nobenih..ja mislim mam jih pet premajhnih izpred 4 let nazaj in ene ki sem jih lani kuple ki so mi milo rečeno ogabne in mi SPLOH ne pašejo.
Danes sem ji spet rekla za pirs v jeziku je rekla da je spet nehigienično.Ampak i will go for iit ker ga hočem že ene 3 leta in mi je vseeno če njej ni všeč, navsezadnje jaz ga bom imela in ne ona.
  • 0

#11009 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29970 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 July 2009 - 07:49 PM

jao, sex z bivšimi tipi ... še dobr, da nimam skušnjav .... twisted.gif
sovražim menstro in da me vse boli in da se počutim ko cunja pa da sm čist nekoristna.
ma dej proklete stare babe za sosede - pejte se noter v stanovanje zapret pa se derite in rezgetajte, ne pa na balkonu, da vas ja vsi slišjo.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11010 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17131 posts

Posted 15 July 2009 - 09:40 PM

Kondicija je totalno na psu. Pred mesecem dni sem lahko prekolasarla celi MB, po dolgem in počez brez problemov, zdaj pa komaj prigonim iz igrišča do doma (okoli 3 km) wacko.gif ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11011 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18646 posts

Posted 15 July 2009 - 11:32 PM

+vse in vsi mi grejo na kurac.
  • 0

After all this time?

Always.

#11012 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18562 posts

Posted 16 July 2009 - 07:26 AM

Kinky, pokončaj ga z enim udarcem, kajti nihče ne teče hitreje od metka iz pištole...

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#11013 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 16 July 2009 - 08:17 AM

Izogiba se me. sad.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#11014 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 July 2009 - 08:19 AM

QUOTE(Errol @ 16. 7. 2009 - 8:26) View Post

Kinky, pokončaj ga z enim udarcem, kajti nihče ne teče hitreje od metka iz pištole...

smile.gif smile.gif

Si bom zapomnila za drugič, nevihta je mimo, ampak prisežem, če bi včeraj imela license to kill . . . argh. down.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11015 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17131 posts

Posted 16 July 2009 - 10:03 AM

* Jezna sem na mami. Junija je imela roj. dan, tako po ovinkih sem jo spraševala kaj si želi... In ji hočem kupit parfum. Pol pa sm šla v bolnico ravno par dni pred njenim roj. dnevom, tak da iz vsega tega ni blo nič. Kmalo po tem ko sm prišla domov, sma na hitro skočle v DM-a, in ji rečem da naj si zbere en parfum. Pa so meli slabo izbiro in ji nič ni bilo všeč. OK, boma šle v Mullerja. Zadnič pa sta z sekico nekaj štraseale okoli, pa si gre kupit parfum. Da bi jo ... rolleyes.gif

* Malo zavidam kolegici, ki gre v soboto z fantom v Egipt.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11016 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 July 2009 - 10:13 AM

Na živce mi gre, da zamujajo s plačili evil.gif fak off, delaš med počitncami zato, da maš € za dopust, ane.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11017 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 16 July 2009 - 10:34 AM

Pa to te lahko zadene kap?! Danes sem šla k babici (tisti ta vsekani), ker je atiju naročila naj se oglasima pri njej, ker bi mi rada nekaj finančno pomagala, glede stanovanja. Pa dobro, grem...najprej nisem hotla, pol sem si misla, da bo tak še huje če ne grem. In kaj se zgodi?Hotela me je vlečt po trgovinah in mi kupit nekaj takega kot pralni stroj. Pa ne me jemat kot nehvaležno, sam prvič jaz nimam kam dat pralnega stroja, ker je vse že v surovem, niti nočem takih vlkih vsot denarja, 100 € največ drugo se mi zdi že tako-tako. Predvsem, ker vem, da take zadeve prinesejo določene posledice in drugič, ker vem da ima ful malo denarja, pa še drugi bratranci jo mesečno izžamejo. Butasto mi je vse skupaj. In zakaj mi ne bi dala kar denarja? Zato ker mi ona hoče nekaj kupit, da bom po njenih besedah se vedno spominjala na njo, ko bom to zadevo pogledala cry.gif laugh.gif Da dol padeš. No...na koncu se je vendarle spametovala in dala keš, čeprav sem se še 10min z njo pogajala da ne morem vzet od nje takega denarja, ker nisem izkoriščevalec. Eh, jebi ga.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11018 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18562 posts

Posted 16 July 2009 - 12:40 PM

Eli, brez veze se sekiraš. Babice in dedki so dobri in razvajajo (vsaj nekateri). Jaz nimam več babic in dedkov. sad.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#11019 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 16 July 2009 - 12:45 PM

Skoz zagovarjam to, da z nasprotnim spolom ne mormo bit neki ful prjatli, mogoče bl kolegi. In pol mi P neki pove, kar se je na moje prej navezval ... in to se je dogajal, k sta bla na poti do njega z eno iz mladinskega verouka, da sta skup film gledala. Haahahaha, kok mi je zavrel. twisted.gif twisted.gif twisted.gif

Še zdej sem jezna, ohh ja. Kdaj bi rada izklopla čustva, v nekaterih primerih bi bil svet lepši.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#11020 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 16 July 2009 - 02:03 PM

Errol, saj vem smile.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users