Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10981 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 13 July 2009 - 10:26 PM

^^

I feel your pain. cry.gif Midva s pobom ze par let ne vabiva vec, ker so bile vedno neke finte na sporedu. Zdej so pa druge - joj se nic vec ne vidimo, se za rd ne. KDO TI JE KRIV?!?! Koliko casa pa mislis, da se bom metala za tabo pa te prosila za pozornost, nekaj let zadostuje, I think. mellow.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10982 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 13 July 2009 - 10:28 PM

ooo, Podgana, to pa ni lepo. s kje pa si? grem jz s tabo! ;) ja, Vse najboljše!!!

jz sm bla pa na Bledu, plavala do otoka, pa je blo super, razn da sm skor napad panike mela, ko je na sred jezera pred mano vn skoču največji krap ever! blink.gif tok sm hit pa sunkovit plavala, da s si neki nategnila v hrbtu laugh.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#10983 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 13 July 2009 - 10:33 PM

Podgana, drugič nas povabi. Na pivo z vedno z veseljem pridem. tongue.gif No, drugač te pa čist razumem. Na ta dan bi se pa res lahko vzel kakšno urco frej pa šli s tabo.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#10984 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17508 posts

Posted 13 July 2009 - 10:39 PM

Tudi jaz tako mislim. Govedo pač. Sahara, takoj bi te povabila, če bi bila iz Lj., ampak sem iz Grosuplja pa je že vse zaprto tu (zdaj se sevda vsi delajo, da so mislili, da so lokali odprti do polnoči down.gif ). Najbolje, da drugo leto povabim vas. Tu me vsaj kdo razume laugh.gif Grem ven na rojstnodnevni čik. Tako!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#10985 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 13 July 2009 - 10:45 PM

Iz Grosuplja si?! ohmy.gif Ma jaz imam 20min do tebe! No, jutri samo 10 ko grem k fantu. Aja, ne v sredo grem. tongue.gif biggrin.gif No, zmenjeno. Naslednje leto pivo v Grosuplju. tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#10986 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 July 2009 - 11:21 PM

kaj se mi toži ej... en komad me je nrdil sentimentalno in obžalujem eno stvar... jao kako jo....
priložnost zamujena, ne vrne se nobena.
trenutn sm sred črnga oblaka fak
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10987 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 14 July 2009 - 12:07 AM

QUOTE(Podgana @ 13. 7. 2009 - 23:39) View Post

Najbolje, da drugo leto povabim vas. Tu me vsaj kdo razume laugh.gif

Jaz sem tudi za! ;)
  • 0

#10988 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 14 July 2009 - 12:09 AM

Sama sem doma in musko nabijam tko, da se najbrž še pr sosed šipe tresejo. But I don't care.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#10989 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 July 2009 - 08:10 AM

ne no rea, ne morš bit sred oblaka, če je pa sonček zuni! don't worry, be happy

jz pa čakam odgovor, kdaj bom dobila plačo, ker nam že skor 1 mesc zamujajo, jz pa morm dohodnino vrnt, limit pokrit, položnce plačat itd. ZNORELA BOM
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#10990 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 14 July 2009 - 09:31 AM

Živčni zlom bom dobila od zbiranja barv wacko.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10991 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 14 July 2009 - 09:38 AM

počasa se navajam na svoj nov comp.. in hkrati zram razmišljam kaj vse si morem pripraviti za morje:).. v četrtek grem spet, vendar tokrat v okolico Šibenika..kumi čakam....
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10992 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 14 July 2009 - 01:41 PM

Čudno sem se včeraj počutila, ko sem pri sestra ležala na postelji in ji razlagala, kakšno osebnost je imel T. A nisem mogla takrat to "izkoristit" in se ne zakopat v svojo trdo lupino (ki jo zlahka nardim, tudi, ko ni treba) cry.gif . Prvi in najbrž zadnji tak fant (ej ne vem, tok dober v pravem pomenu besede), pa še lep za povrhu. Obžalujem tudi silhueto njegovega telesa. Ritko je imel fantastično, za gledat v nedogled. Joj ej, sem posrala vse skup. Sploh se ne gre za to, da mi je žal, da nisva več skupaj, samo za to, da se nisem znala sprostit in uživat. No sej, če bi se, potem ni nujno, da ne bi bila več skupaj. Zakaj se s fanti, ki so mi rees noro všeč, ne morem sprostit čist do konca v osebnosti? cry.gif Čudno mi je kdaj tok mislit o njem ... potem sem se pa zvečer s Pjem dobila. Luštno je bilo. Sploh zdaj, ko tudi poletne noči iso več takoo hladne kot tedne prej. Vglavnem, z njim sem ful bolj sproščena, ker mi ni bil tok všeč po zunanjosti. Itak se skoz iščem. Probam do dna osebnosti prit, pa mi itak ne bo nikoli ratal. Zmeden človek sem. Treba bo na tem-ne ravno-gradit smile.gif .

Tok mam rada sestro cry.gif . Šit mi je, ker sem po eni strani fuul čustvena in romantična, ampak velikokrat to pričakujem od drugega, sama pa ne znam darovat tega drugim. Grozn, kr jokam, lol. Pok pok po glavi. Kriva muska v ozadju . Ob takih nezlajnanih preprostih melodijah ratam k cukr. Na smeh mi gre. Spet zmedena. Ok, torej. Sestra. Ja no, med počitnicami se skoraj vsak dan vidiva in če se ne, je dan tok prazen. Piki moj cry.gif . Danes se hvalabogu bova, ampak samo za par minutk. Drgač se za nekaj ur, kakšne pol dneva. Oh ja. Všeč mi je to, da te pri takem odnosu boli k, kako se obnašaš. Sproščen skor k sam s sabo, v tišini alpa pogovoru. Pozna me, podobna mi je in se ful razumeva, čeprav imava 12 let starostne razlike. Skoz manj očitna bo z leti postajala ... Čeprav vseeno po eni strani; hodim v šolo, ona v službo z možem in otrokom. V drugem obdobju se nahajava, ampak gre. Cmok mam v grlu, sploh ne vem, zakaj. Buča ena. Oh ja, mal me je še strah zarad šole, tud doma sploh niso navdušeni nad tem. Sj jst tud ne. Bom jutri začela. Dost bo, se mi ne zdi? huh.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#10993 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 14 July 2009 - 01:41 PM

Čudno sem se včeraj počutila, ko sem pri sestra ležala na postelji in ji razlagala, kakšno osebnost je imel T. A nisem mogla takrat to "izkoristit" in se ne zakopat v svojo trdo lupino (ki jo zlahka nardim, tudi, ko ni treba) cry.gif . Prvi in najbrž zadnji tak fant (ej ne vem, tok dober v pravem pomenu besede), pa še lep za povrhu. Obžalujem tudi silhueto njegovega telesa. Ritko je imel fantastično, za gledat v nedogled. Joj ej, sem posrala vse skup. Sploh se ne gre za to, da mi je žal, da nisva več skupaj, samo za to, da se nisem znala sprostit in uživat. No sej, če bi se, potem ni nujno, da ne bi bila več skupaj. Zakaj se s fanti, ki so mi rees noro všeč, ne morem sprostit čist do konca v osebnosti? cry.gif Čudno mi je kdaj tok mislit o njem ... potem sem se pa zvečer s Pjem dobila. Luštno je bilo. Sploh zdaj, ko tudi poletne noči iso več takoo hladne kot tedne prej. Vglavnem, z njim sem ful bolj sproščena, ker mi ni bil tok všeč po zunanjosti. Itak se skoz iščem. Probam do dna osebnosti prit, pa mi itak ne bo nikoli ratal. Zmeden človek sem. Treba bo na tem-ne ravno-gradit smile.gif .

Tok mam rada sestro cry.gif . Šit mi je, ker sem po eni strani fuul čustvena in romantična, ampak velikokrat to pričakujem od drugega, sama pa ne znam darovat tega drugim. Grozn, kr jokam, lol. Pok pok po glavi. Kriva muska v ozadju . Ob takih nezlajnanih preprostih melodijah ratam k cukr. Na smeh mi gre. Spet zmedena. Ok, torej. Sestra. Ja no, med počitnicami se skoraj vsak dan vidiva in če se ne, je dan tok prazen. Piki moj cry.gif . Danes se hvalabogu bova, ampak samo za par minutk. Drgač se za nekaj ur, kakšne pol dneva. Oh ja. Všeč mi je to, da te pri takem odnosu boli k, kako se obnašaš. Sproščen skor k sam s sabo, v tišini alpa pogovoru. Pozna me, podobna mi je in se ful razumeva, čeprav imava 12 let starostne razlike. Skoz manj očitna bo z leti postajala ... Čeprav vseeno po eni strani; hodim v šolo, ona v službo z možem in otrokom. V drugem obdobju se nahajava, ampak gre. Cmok mam v grlu, sploh ne vem, zakaj. Buča ena. Oh ja, mal me je še strah zarad šole, tud doma sploh niso navdušeni nad tem. Sj jst tud ne. Bom jutri začela. Dost bo, se mi ne zdi? huh.gif

• 0

#10994 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 14 July 2009 - 01:48 PM

Zakaj, zakaaaj mi je spet všeč tip, ki mi ne bi smel bit :/ Jaz VEDNO vidim samo take tipe, ki so mi nedosegljivi in joj kolk možnosti sem že doživela. Al so zasedeni, al so bivši od mojih frenidc, frendi od mojih bivših, prestari (ne zame, ampak po njihovo "to res ne bi šlo" ja, bi šlooo, če bi se malo pomatral, saj 5 let ni toooolk)... + vsega tega se še jaz obnašam, kot totalni idiot! Kdo bi hotel bit skupaj s punco, ki ji je prejšni vikend pomagal, da je lahko stala pokonci?? Mislim, saj nisem pijanka, poleg tega sem še mlada in lahko uživam, ampak sem vseeno VERY ashamed. Ahjoj.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#10995 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 14 July 2009 - 02:43 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 14. 7. 2009 - 14:41) View Post

Ta film. <3
  • 0

#10996 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 14 July 2009 - 02:54 PM

Sem ga dopoldan pogledala. Nisem bla sigurna, a sm ga že a se ga sam od kje spomnim, lol. Pa sm ga laugh.gif . On je drgač vbistvu ful antipatičen, ampak se ga navadiš hi in je ok. Lep film, jap. smile.gif
  • 0

#10997 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 July 2009 - 05:04 PM

Evo iskreno, naj gre v kurac vse skupaj mislim...eej..
Od domačih mi že cel mesec oblljubljajo da me bo en zapelav v celje da grem pogledat če lahk kej pametnega na razprodajah SPLOH še kupim ker je itak že vse pobrano.

Nimam avta, ne izpita( še smile.gif )in pač rečem če me lahko en pelje in se zmenimo in potem odlaša in odlaša ..ma ja fajn naj vse poberejo.Fajn.In potem bom prišla tja in bodo same grdecota ostale...ane..ko pa mene kdo kaj prosi pa morem takoj čene je pa spet cela štala, ko pa jaz komu kaj rečem..ja saj bomo pa zdej morem še to zrihtat, danes me glava boli itd itd., mislim to je res ful fer. rolleyes.gif
  • 0

#10998 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29970 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 July 2009 - 05:59 PM

QUOTE(november.rain @ 14. 7. 2009 - 18:04) View Post

Evo iskreno, naj gre v kurac vse skupaj mislim...eej..

ditto. kako hitro se vidi, kakšen je človek v resnici .... mene ne zanima, to je nujno, naredi pač, kar sem ti dala (ko da je moja šefica?!), ker je NUJNO (ja, ja, slišim tudi, ko se enkrat pove) ... in gre domov ob 16h, da ja ne bo 1 minuto dlje kot 8 ur v službi .... ja, in meni so zarad te krave dons zaprli banko, nism mogla keša dvignit, ki ga jutri nujno rabim (še dobro, da mi K. lahko posodi), ker sem to njeno sranje delala skoraj tri ure, ker manjka 95% podatkov, ki jih pol fehtarim okoli in folku morim .... datum mejla je pa 8.7. in ena rabi 6 dni, da naštanca neki, jaz morm pa ZDEJ TAKOJ, ker je NUJNO narest. ma dej goni se v tri krasne!!!! rpg.gif ko sem končala, mi je blo itak vseeno, če se bo notri našla kakšna napaka.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#10999 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 July 2009 - 06:02 PM

Nekaj cot sem si kupla ( par čist navadnih majčk, dve oblekici, ene široke hlače...), nič skoraj v glavnem. Saj mogoče niso ble gleh fuuul nujno potrebne, ampak mama mi VEDNO, ko si kaj kupim pravi, kak mam vsega preveč, da brezveze gnar zapravlam. Kaj ona misli, da če ona nima dobesedno skoraj nič, še moram bit jaz tak?! Pa daj no! Zdaj grem na morje in sem mela dobesedno tri majce brez rokavov, ki so mi ble všeč. In zdaj je greh, če si jaz kupim še dve rolleyes.gif . Joooo, kak me razkuri evil.gif In potem mam seveda slabo vest. Mislim, VSE si sama kupujem, od cot, kozmetike, šampona... Nič mi ne da. Edino tankat ne rabim. Ful sem jezna, ker mi za morje noče dat nič polek. Pa sem si našparala, da sem si plačala apartma pa še za zraven kolko bom mela. Kakih 50€ bi mi lahko stisnla down.gif . Največja finta pa še je v tem, da je mojemu fantu pa dala zdaj, ko je šel na morje mad.gif . Pa saj naj mu da, nisem jezna, ampak potem naj meni tuji al ke, saj sn jaz njen otrok ermm.gif . No, saj nočem prehitro govorit, mogoče mi še bo, samo kolko kaže pa kaj ona govori, sem malo skeptična.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#11000 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5841 posts

Posted 15 July 2009 - 06:51 AM

zapravljala sem in si kupila dvoje balerinke. potem sem jih pa prešvercala domov v omaro, ker bi moj gladko znorel, če bi jih videl. itak me kliče Stonoga!

(ampak mam pa dvoje novih čevljev in sem zadovoljna!)

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users