Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1081 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 December 2006 - 11:52 AM

pol grem pa kr menjat zdele cry.gif drzte pesti
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1082 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2006 - 11:58 AM

Držimo pesti.
Upam, da boš lahko kaj zrihtala brez računa oz. da ima prodajalka dober spomin.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1083 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 02 December 2006 - 12:58 PM

Danes me je frizerka razveselila z novico, da so pripeljali moj Tigi OH dvojček. Jupii biggrin.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1084 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 02 December 2006 - 10:31 PM

preko neta ta akcija še v ponudbi ali ne??na enem linku piše da je samo za september ponudba potem na drugem pa je še vedno na razpolago za naročanje...se še da naročiti big plastenke????
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#1085 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 December 2006 - 10:32 PM

Ej, najboljše, da kar tja pokličeš in vprašaš!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1086 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 02 December 2006 - 10:37 PM

Mogla bi zdaj reči da ja biggrin.gif .. cry.gif .Torej ta ma studio kar rufnem?
Thanx.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!

#1087 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 December 2006 - 10:39 PM

Hehe, saj lahko še naročiš, veš. =)
Ja meni na netu izpiše tam na njihovi strani, da še lahko naročiš.
Samo jaz bi na tvojem mestu kar v Studio MA poklicala v ponedeljek in naročila. Je najbolj ziher.
  • 0

#1088 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 02 December 2006 - 11:24 PM

yahoo.gif ,lahko?ponedeljk takoj kličem.Tole bi še vprašala,dumb blonde je tudi še v ponudbi?
Thanx. biggrin.gif
  • 0

#1089 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19997 posts

Posted 03 December 2006 - 10:29 AM

dumb blond v akciji ga je že zdavnaj zmankal, če mam kkr tok dobr spomin wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1090 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 03 December 2006 - 09:59 PM

Mene pa zanima, če je kakšna nevarnost, da bi se mi ob uporabi šapomna OH naredil prhlajaj. Sedaj ga nimam, saj uporabljam Pantene šampon proti prhaljaju. Ko sem ga želela zamenjat, me je po nekajkratni uporabu Ultra beauty šampona začelo lasišče srbeti, tko da sem šla nazaj na Pantene. Zdaj pa prebiram hvalnice o tem OH-aju, ampak ne bi želela vreči stran tolko denarja, če ne bi bil potem ok. Ga uporablja katera, ki je imela težave s prhaljajem?
  • 0
IPB Image

#1091 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19997 posts

Posted 03 December 2006 - 10:04 PM

moje skromno mnenje je, da ti pomoje ne bo naredil prhljaja, saj je dost nežen, neagresiven itd. wink.gif
  • 0

#1092 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts
  • Interests:use =)

Posted 03 December 2006 - 11:04 PM

Tale Self Absorbed me mučii oops.gif bi bil uredu za mastne lase, ker sem na eni oceni prebrala da bi znal zmastit, Dilemca ga pa hvali da bi bil super za mastne lase smile.gif V totalni dilemi sem tongue.gif
  • 0

#1093 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 December 2006 - 11:06 PM

Self Absorbed je brez olj in zato nikakor ne bo zmastil las - jih nima s čim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1094 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 04 December 2006 - 01:46 AM

Hvala mladoletna...saj ni videti ne...jutri oz danes smile.gif kličem in zares upam da še velja tale akcija.
  • 0

#1095 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19997 posts

Posted 04 December 2006 - 01:12 PM

sem skor gotova, da boš dobila, velik uspeha wink.gif
  • 0

#1096 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 December 2006 - 03:04 PM

Par dni nazaj dubla moj Superficial iz Britanije, sprobala že ene 2krat, tko da...men stvar kr fajn diši, čeprou drugim ful ne:S. mislm, sj ne rečm d je fenomenaln vond, mi kšn lak masterpiece dost bl diši, ampak to je po vonju men čist fajn. efekt na laseh se mi zdi pa čist ok, lase zgladi, ni pa neka revolucija na področju nege las, deleč od tega. vonj pa traja ene pol dneva, kej več se mi pa zdi da ne. dvomm d bom še kupla
  • 0

#1097 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 07 December 2006 - 07:52 PM

QUOTE(DiLeMa @ 23. 11. 2006 - 17:11) View Post

Tigi ima novo kolekcijo namenjeno negi rjavih las, poimenovano Brunette Goddess. Baje vsebuje vitamine A, C in E, veliko proteinov, pantenol in naravne izvlečke, ki dajejo sijaj rjavim lasem. Zasledila sem še nakaj drugih novosti, med njimi tudi serum za glajenje in lesk las, poimenovan Superficial. Je pa vprašanje, kdaj vse to pride tudi k nam.

IPB ImageIPB ImageIPB Image

tole je zj v akciji za november biggrin.gif
  • 0

#1098 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 December 2006 - 07:55 PM

Ja, vem ... vse tri zadeve za nekaj čez 7k, šampon je 400 ml, balzam 250 ml in tole na šprico 100 ml. Baje imata šampon in balzam vonj po smetanovi karameli in mandljih, tista tekočina pa po jagodni limonadi. w00t2.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1099 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29781 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 December 2006 - 09:50 PM

QUOTE(*pikica* @ 1. 12. 2006 - 11:52) View Post

pol grem pa kr menjat zdele cry.gif drzte pesti

*pikica*, kaj si zrihtala?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1100 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 December 2006 - 09:53 PM

Dolema nabavi in poročaj wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,