http://www.theppk.co...eggplant-bacon/
Posted 28 May 2012 - 10:46 PM
Posted 28 May 2012 - 11:51 PM
Posted 29 May 2012 - 06:09 AM
Posted 29 May 2012 - 06:23 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 May 2012 - 07:13 AM
Imam precej domače špinače, pa ne vem točno, kaj naj še naredim iz nje. Naredila sem že juho in pa klasično špinačo s pirejem.
Ima kdo kakšen fajn (preizkušen) recept?
Tale recept sem gledala, ampak ne vem, če bi ratalo brez jajc (z nadomestkom) in brezglutensko moko?
http://www.dobrokuha...?vrsta=9&ID=113
Posted 29 May 2012 - 05:45 PM
Posted 29 May 2012 - 07:12 PM
Posted 30 May 2012 - 06:38 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 June 2012 - 12:20 AM
Posted 04 June 2012 - 06:36 AM
Posted 04 June 2012 - 09:08 AM
Posted 06 June 2012 - 09:28 AM
včeraj:
kaneloni (palačinske s pirino moko in sezamom) nadevani z mlado čebulo, svežimi gobicami in korenjem
Jaz sem včeraj spet zelenjavno mineštro in je bila za umret dobra.
Tako da imam danes spet to za kosilo.
Posted 06 June 2012 - 10:51 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 June 2012 - 11:31 AM
Posted 06 June 2012 - 11:32 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 06 June 2012 - 11:34 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 June 2012 - 06:09 PM
Najbrž sem prepozna, no pa za drugič. V bistvu je precej preprosta reč, rabiš pač tono zelenjave.Je že katera objavila recept za to dvoje? Danes spet delam kosilo in ne vem kaj bi nardila, nekaj od teh dveh..
Posted 06 June 2012 - 09:26 PM
Posted 10 June 2012 - 12:37 PM
Edited by Kinky, 04 July 2012 - 08:17 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users