Ne, lahko tudi v Mestrah ali tam okrog. Zakaj bi mi bilo pod nivojem? Ne iščem niti ločenih spalnic za tako kratek čas.
Kako si pa rezervirala? Jaz bi nekaj z možnostjo odpovedi, če slučajno kdo zboli takrat.
Posted 25 September 2024 - 12:42 PM
Ne, lahko tudi v Mestrah ali tam okrog. Zakaj bi mi bilo pod nivojem? Ne iščem niti ločenih spalnic za tako kratek čas.
Kako si pa rezervirala? Jaz bi nekaj z možnostjo odpovedi, če slučajno kdo zboli takrat.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2024 - 12:45 PM
Ker vedno pišeš da si precej zahtevna glede nastanitev. Meni je bil tukaj ogromen plus brezplačen parking direkt pred stavbo, bližina busa do Benetk in še ena trgovina je blizu. Jaz sem jim kar direkt pisala, so mi dali še malo nižjo ponudbo kot je bila na bookingu, okrog 100 na noč je bila cena lani spomladi. Pa zajtrk tud ni slab, je bilo kar nekaj na izbiro.
Posted 25 September 2024 - 12:47 PM
Ja, za daljše bivanje, ali pa če greva sama na kakšno razvajanje. Hvala, bom preverila!
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2024 - 12:49 PM
Predvidevam, da oktobra? Ne vem, a je to še ful sezona, vse nastanitve, ki jih mam shranjene in kjer sem bila, majo ceno 300+ na noč, pa zagotovo nisem dala v preteklosti več kot 200 zanje.
After all this time?
Always.
Posted 25 September 2024 - 12:49 PM
Posted 25 September 2024 - 12:54 PM
31. oktobra bi šli. Sem jim pisala.
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2024 - 01:03 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 September 2024 - 01:12 PM
Meininger ima takrat samo 5-bed room za 360, pa to je brez zajtrka. Z zajtrkom je pa 400.
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2024 - 01:22 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 September 2024 - 01:23 PM
Saj to je cena od tam.
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2024 - 01:34 PM
Posted 25 September 2024 - 01:46 PM
Tukaj mi pa ponuja family room 1 Adult + 1 Child (two single beds), za 3 sploh ne spusti skozi.
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2024 - 01:49 PM
Posted 25 September 2024 - 02:11 PM
Jaz sem jim kar direkt pisala, so mi dali še malo nižjo ponudbo kot je bila na bookingu, okrog 100 na noč je bila cena lani spomladi.
Samo za eno nočitev imajo prosto v tem terminu pa še to je 178 €.
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2024 - 02:16 PM
Posted 25 September 2024 - 02:21 PM
Ej ja. Tale nas je bil septembra 2020 za dve noci 258.44chf. Noro kako so dvignili cene.Predvidevam, da oktobra? Ne vem, a je to še ful sezona, vse nastanitve, ki jih mam shranjene in kjer sem bila, majo ceno 300+ na noč, pa zagotovo nisem dala v preteklosti več kot 200 zanje.
Posted 25 September 2024 - 02:26 PM
Posted 25 September 2024 - 05:50 PM
A&O ima ponudbo tudi na Megabonu, ampak je med krompirjevimi vse zasedeno. Eno ponudbo še čakam, ostalo kar sem do zdaj gledala, je pa vse zasedeno.
― V. Van Gogh
Posted 26 September 2024 - 04:16 PM
Sem rezervirala Venice Michelangelo Hotel (Mestre).
― V. Van Gogh
Posted 26 September 2024 - 04:33 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users