Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5699 replies to this topic

• Guests

Posted 25 March 2009 - 08:49 PM

O, noro. Potem sem imela pa danes samo smolo smile.gif. Hvala!
  • 0

#1082 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86264 posts

Posted 25 March 2009 - 09:44 PM

A jih nisi našla? Imajo prav posebej stojala - na enem imajo Petite, na drugem Tall. wink.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 25 March 2009 - 09:50 PM

Js vedno samo Tall vidim, ker pač ne rabim tongue.gif. Bom drugič mela oči na pecljih.
  • 0

#1084 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 March 2009 - 10:19 PM

Jz v trgovinah k kej ne morm dosežt pa po 15 poskusih skakanja na višje police, kar prosim tame no k si ogleduje če mi da kako majco dol laugh.gif
se mi vedno ful smejijo, zgleda sem jim smešna pa se jim smilim, pa potem rade volje pomagajo.
lol1.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1085 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 26 March 2009 - 01:40 PM

Js sm tud bolj pri tleh tongue.gif . Hlače za nas ki smo petite, sem našla pa tud v Berscki.
  • 0

#1086 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 26 March 2009 - 05:44 PM

QUOTE(rea @ 25. 3. 2009 - 22:19) View Post

Jz v trgovinah k kej ne morm dosežt pa po 15 poskusih skakanja na višje police, kar prosim tame no k si ogleduje če mi da kako majco dol laugh.gif
se mi vedno ful smejijo, zgleda sem jim smešna pa se jim smilim, pa potem rade volje pomagajo.
lol1.gif

Same here. biggrin.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1087 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 March 2009 - 05:57 PM

A pozna katera kakšno spletno stran z mal večjo izbiro torbic Gina George&Lucy pa da pošiljajo k nam?
  • 0

#1088 cobra007

cobra007

sramežljivec

• Člani
  • 96 posts

Posted 26 March 2009 - 07:09 PM

mene pa zanima, kje v lj (če sploh kje) je trgovina diesel, da majo tud čevlje?

lp
  • 0
[size=7]It's better to lose a moment in your life, than life in a moment!!!

#1089 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 March 2009 - 08:56 PM

Goddess- ma sj kupš kjerkol hlače k so ti všeč, magar 3 metre predolge pa skrajšaš
  • 0

#1090 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 26 March 2009 - 09:05 PM

Saj to delam tongue.gif . Js mam vse hlače iz Berscke, pa so kakor katere, ene so čist prave, ene so pa ene 10 cm predolge. Bolj je pas problem.
  • 0

#1091 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 26 March 2009 - 09:12 PM

V pasu so ti vse Bershkine prevelike??? ohmy.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1092 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86264 posts

Posted 26 March 2009 - 09:17 PM

Jaz sem tam probala hlače, in je bil pas tok nizek, da mi je 10cm gat ven gledalo. Very tasty. huh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1093 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 26 March 2009 - 09:24 PM

QUOTE(Nincha @ 26. 3. 2009 - 21:12) View Post

V pasu so ti vse Bershkine prevelike??? ohmy.gif

Ne vse, odvisno od modela. Ene so mi ful preširoke, ene pa preozke. Men pa pas ni prenizek, niti približno. Pa sem dost alergična na take zadeve.

• 0

#1094 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 26 March 2009 - 09:26 PM

Ma dj ta bershka je retarded, pomoje uni za stroji mal zaspijo vmes, k tm pa res... enkrat so mi 32 prov, enkrat premali, enkrat 38 prou, enkrat sploh gor ne morm zbasat kdo bi jih razumel
  • 0

#1095 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 26 March 2009 - 09:40 PM

Ja to je res, jst mam iz berške ene hlače 32, pol večinoma 34, kkšne 36, pa še to glih komi da jih stlačm nase.. Mi gre pa tm sam na živce da majo vse kavbojke take strgane pa to, nobenih nimajo mal bolj elegantnih, lepih. Drugač so pa po večini cifre 32 tm res MEEEJČKANE. Aja, pa samo ene kavbojke mam ki NISO iz Bershke. Od useh 10 ki jih nosim biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1096 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 April 2009 - 12:02 PM

Kje imajo v LJ najcenejše kopalke (bikini)? New Yorker, H&M? Da niso čisti ciganeraj seveda.

Pa koliko približno stanejo kopalke, ki prepuščajo sonce (te imajo verjetno le v kaki Nami in podobno)?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1097 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 11 April 2009 - 12:13 PM

Te k KAO prepuščajo sonce so krneki. Je moja mami mela dvoje, msz da jih je kupla glih v nami, pa je bla lepo čist isto bela k če bi mela navadne kopalke biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1098 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 11 April 2009 - 12:31 PM

So pa verjetno drage? laugh.gif Mah jaz sem mislila vzet zgornji del, lih toliko da mi ne pušča tistih štrafic po ramenih... Itak pa nekaj pretirano rjava nikdar nisem, tako da ni sile, tudi če bom bila prisiljena imet obične kopalke. biggrin.gif

Ninč, kje pa so kopalke najcenejše, ziher veš noooo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1099 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 11 April 2009 - 12:57 PM

Hm nevem, v zadnjem času sem si res kupla OGROMN kopalk (ene 6 letos hmm.gif ).. Dvoje sem kupla v Palmanovi za 18€, v Calcedoniji, znižane iz 64. Tko da se je splačal. Potem sem še dvoje kupila v emporiumu, samo so ble neki lanski modeli, in so ble ene okol 30€. Drugač pa majo pocen ziher v NY, ampak jih tam ne kupujem rada ker ma potemCELA ampak dobesedno CELA Lj iste. Če greš na kerkoli bazen vidš vsaj ene 5 alpa deset punc z istimi kopalkami, tko da no go. Lani v času unih bonov, sej veš biggrin.gif sem si kupla v H&Mu ene lepe rdeče, k so originalno stale 10€ (5 zgornji+5 spodnji), seprau sem jih dubla za 5€. Za ostale trgovine pa res nebi vedla. V teh čip trgovinah ala Naja, Mia, Labus, Joy (btc hala A ) majo ziher kej tega, verjetno ful pocen, ampak so pomoje vse take načičkane ker so tut trgovine take. Se mi pa zdi da se u kalcedoniji še vedno splača, lani sem kupla ene lepe za ene 40€. Nevem, kok pa je zate ful pocen? Če kupujš u Emporiumu jih drugač pod ene 60 skor ne dobiš. hmm.gif

Aja, kok so pa une stale pa nevem ker je blo to že reees dolg nazaj, k sm bla še jst manjša (ene 10 let biggrin.gif ) pa vem da sem bla ful navdušena nad njimi ampak niso mele preveč učinka. Pa še nevem če tam naramnce prepuščajo kej sonca, ker so itak zarobljene pa pol otk debelejše da nevem no hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1100 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 11 April 2009 - 03:27 PM

Mah, jaz sem pred kakima dvema letoma kupila ene tankini črne kopalke v Mangotu, ker so ble znižane (pomoje na ene 30€, se ne spomnim več...). Pa mi denimo okoli riti niso najbolj prav, me malo preveč stiskajo, pa komaj me pokrijejo... Sicer so mi pa hude.

Point da pred tem sploh nisem mela kopalk, ker že od OŠ nisem bla na morju (ja, ne vem sploh kako sem zdržala).
Za silo sem imela ene mamine črne bikinke, stare ene 30 let (brez pretiravanja), ker je zgornji del pač en komot bikini, samo košarice niso podložene (mela bi pa take ki so podložene), spodnji del mi je pa prevelik, čeprav je na štrikce.

No, prejšnje leto semna razprodajah kupila ene iber hude Liscine kopalke v Nami, pomoje za ene 25€ (nisem ziher, lahko da so ble več). So pa dvodelne, bele z rdečimi rožcami. Prav so mi (kar je čudež), edino kar mi ni čisto ok, je to da so na naramnice in ne za okoli vratu.

No, pač imela bi še ene bikinke, na trakec okoli vratu, ker se tovrstni modeli izi preoblačijo, pa jih maš komot še za pod tope itd. Samo košarico bi hotela imet podloženo... To da ima cela LJ iste je pač neizogibno biggrin.gif, samo v skrajni sili hudič pač muhe žre. Bom itak še med znižanji kupila kake.
Bom vseeno šla magari danes pogledat v NY in pa HM, čeprav sem skoraj broke. ermm.gif

Pa hvala ful za izpoved wink.gif . laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users