Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1081 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 June 2007 - 04:32 PM

Marina bo zmagala. Če ma najvišjo priljublenost.
  • 0
Viens, reste ici!

#1082 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 June 2007 - 05:06 PM

Jaz pa mislim, da bo zmagal Miha.... hmm.gif
Tudi Stane je v klepetalnici pravkar potrdil to, da misli, da bo zmagal Mihec.

Drugače so pa Staneta prišle počakat 3 opravljivke (da si mal reklamo naredijo):

IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1083 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 June 2007 - 05:13 PM

ampak če gledamo realno si zasluži. 7x je bil nominiran pa je še vedno tam. tut najlepše se je obnašal do vseh, vse nove je sprejel, itd.. tista knjižica pač, mogo je nekaj rečt.. marina pa je notri par tednov in hop..
  • 0
Viens, reste ici!

#1084 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 June 2007 - 05:39 PM

kaj?a stane je šu vn?se mi je zdel. pomoje bo tut miha zmagov, čeprov bi raj vidla da marina.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1085 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 June 2007 - 06:25 PM

Wuhuuuuuuuuuu, Stane bye bye! smile.gif This calls for a drink! wink.gif

Me prav zanima kdo bo zmagal, privoščim pa ne nobenemu! twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1086 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 June 2007 - 06:53 PM

QUOTE(Kinky @ 7. 6. 2007 - 19:25) View Post

Me prav zanima kdo bo zmagal, privoščim pa ne nobenemu! twisted.gif

lol1.gif lol1.gif lol1.gif

Jaz Mihu najbolj privoščim. mislim, da je bil še najbolj pristen od vseh tam notri.
Na začetku mi je šel kr mal na živse, zdej pa vidim, da so bili drugi stokrat hujši od njega.

Kar se pa knjižice tiče... sem jo mela tut jst. Od 13. leta naprej, ker sem si pač mogla nekam zapisat telefonske, rojstne dneve, naslove, itd.. fantov, ki sem jih spoznala. On je po mojem delal isto, spoznal je pa ful velik žensk, ker je pač imel tako delo (varnostnik). Zakaj pa ne? wink.gif

Fajn se mi zdi, ker si je edini upal pokazat luleka, pa si ga zdavil, ne glede na to kaj si folk misli.
Men se on zdi en mal naiven, pa glih ta prav da zmaga. tongue.gif
  • 0

#1087 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 08 June 2007 - 09:24 AM

hmm.gif Če zmaga Marina, naj ji ne dajo celotne nagrade. € naj dobi sorazmerno s časom, ki ga je preživela v hiši BB.
Ne bi bilo prav, da bi po 5-ih tednih pobrala še glavno nagrado. Se mi ne zdi prav, pa pika. evil.gif

Tudi staroselci so bili še v redu po 5-ih tednih, potem pa ...
  • 0

#1088 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 June 2007 - 09:41 AM

QUOTE(Felicity @ 8. 6. 2007 - 10:24) View Post

hmm.gif Če zmaga Marina, naj ji ne dajo celotne nagrade. € naj dobi sorazmerno s časom, ki ga je preživela v hiši BB.
Ne bi bilo prav, da bi po 5-ih tednih pobrala še glavno nagrado. Se mi ne zdi prav, pa pika. evil.gif

Tudi staroselci so bili še v redu po 5-ih tednih, potem pa ...

Ja, se strinjam... ni fer, da Marina dobi vse, samo zato, ker pač ni prišla še v noben konflikt z nikomer. Saj sploh ne vemo, kakšna je v resnici in ali je to, kar vidimo, res ona... hmm.gif
  • 0

#1089 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 08 June 2007 - 10:18 AM

Upam, da bo zmagal Andrej, ker tko tumasto gleda k naš maček Puma (smo ga že pred časom iz Puma - Pumek, preimenovali v Tumek) biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1090 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 08 June 2007 - 10:23 AM

QUOTE(Immortelle @ 7. 6. 2007 - 19:53) View Post

lol1.gif lol1.gif lol1.gif

Jaz Mihu najbolj privoščim. mislim, da je bil še najbolj pristen od vseh tam notri.
Na začetku mi je šel kr mal na živse, zdej pa vidim, da so bili drugi stokrat hujši od njega.

Fajn se mi zdi, ker si je edini upal pokazat luleka, pa si ga zdavil, ne glede na to kaj si folk misli.
Men se on zdi en mal naiven, pa glih ta prav da zmaga. tongue.gif

evo jaz tudi tak mislim, glede samozadovoljevanja, ok-nimam mnenja, potreba je pač potreba, jaz ne bi...ampak ok

mi je pa taki lušen, malo zgublen, malo mu je nerodno in je pol celi neroden, itd meni je smešen, pa mu privoščim, nekak je res najbolj pristen...ona knjižica pa pač...malo je lolek, pa malo je zakompleksan pa se je hotel z nečim pohvalit, za ono punco ki je pa prišla na oddajo rečt da je v knjižici in da ni mela nič z njim (je htela 5s slave) saj ne vemo kaj je mel za njo zapisano, mogoče samo telefonsko...
  • 0

#1091 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 June 2007 - 03:32 PM

No, še en dokaz več, da priljubljenost ne pomeni nič.

MARINA je pravkar šla ven.
Finalista sta MIHA & ANDREJ (kar se mi tudi zdi najbolj prav, čeprav bi zmago privoščila ženski). wink.gif

QUOTE(Ana @ 7. 6. 2007 - 17:32) View Post

Marina bo zmagala. Če ma najvišjo priljublenost.

No, še en dokaz več, da priljubljenost ne pomeni nič. smile.gif

• 0

#1092 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 June 2007 - 03:41 PM

Ja, Mrina je , kar se mi zdi čist ok, pa tud najbolj fer. smile.gif Za jutri pa se sploh ne morem odločit, koga bi rajši za zmagovalca. Po eni strani mi je Miha bolj všeč kot Andrej po drugi strani pa ravno obratno. hmm.gif Jst bi kar obema dala pol-pol. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1093 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 June 2007 - 03:55 PM

Miha naj zmaga.
To si najbolj zasluži - najmanj je bil sebičen, vsakega je sprejel, bil je to, kar je v resnici!

Kdo je pa Andrej? Jaz še zdaj ne vem.
Vem samo to, da je odličen igralec.
Še njegova družina nekaj prikriva (odnosi z očetom, o katerih teta noče govorit - po mojem ima to veze s tem, da je Andrej v resnici gej in da ga oče od takrat, ko je to ugotovil, noče več videt). hmm.gif

• 0

#1094 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 08 June 2007 - 05:27 PM

Andrej, gej? Od kdaj pa to?
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1095 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 June 2007 - 06:27 PM

Učeri sem celo gledala BB; od skoraj samega začetka pa do konca. Morala bi se sicer učit, ampak je v takem primeru itak vse boljše kot učenje, pa hotela sem enkrat videt Osenarco, kaka je v BBju. No in je itak ni blo.

Miha mi je tak antipatičen frajer wannabe, Marina si res ne zasluži dobit vsega tega denarja, Andrej mi je pa kul. Tak nablojen.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1096 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 08 June 2007 - 09:53 PM

Sploh ne vem, zakaj je nek pogoj za zmago, da si to kar si. To je igra in zmaga najboljši igralec. Vsi so notri zaradi denarja. Zakaj bi morali biti to kar so? A se to kje od njeh zahteva? Če jim v lubenici ravno ne zmrzuje, potem noben ni bil to kar je...
  • 0

#1097 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 09 June 2007 - 10:23 AM

Ker je to resničnosti šov?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1098 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 June 2007 - 10:29 AM

Ja, že res, da je to resničnostni šov, sam kaj je pa njihov glavni cilj? Keš. In itak, da bojo pred gledalci mal igral, oz. bodo skril tiste slabe lastnosti, zarad katerih bi lahko kmal letel ven. Bistvo je, da moraš bit predvsem všeč občinstvu in se pač temu primerno probaš obnašat. Nwem no, to je moje mnenje. Mi je pa tud drgač čist vseen, če igrajo al pa ne, itak jih ne poznam, me niti ne zanimajo. Gledam za foro. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1099 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 09 June 2007 - 12:32 PM

Jaz nisem za nobenega vsi so mi glupi, ne privoščim nobenemu.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1100 Comorra

Comorra

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 09 June 2007 - 03:20 PM

Jaz bom pa takole rekel. Malo mi je zal Marine, ker mi je postajala ful vsecna punca. Drugo absolutno zmago privoscim Mihetu in to iz principa, ker je ze bil ca. 10 nominiran in prav ful mu privoscim. Rajsi njemu kot pa temu avstralcu, ki bo itak v primeru zmage pobral ves denar pa lepo odkorakal nazaj v avstralsko vukojebino! A A ..nana....naj zmaga Miha. Naj zmaga domac clovek.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users