QUOTE(Sinnaia @ 2. 10. 2010 - 15:22)

Oaza Grill (Prekmurje, med Mlajtinci in Tešanovci)
Stric počastil s kosilom tukaj. Restavracija je novejša, ZELO všečno opremljena, postrežba takšna, kot mora biti. Edini minus je za moj okus rahla prenatrpanost miz v notranjih prostorih. Sicer imajo seveda mize tudi zunaj, a v času mojega obiska je močno deževalo in je bilo posledično notri praktično vse zapolnjeno.
Stric si je naročil nek gromozanski argentinski steak (prisežem, jaz večjega zrezka še nisem videla, ogledovali smo si ga kot na razstavi, lol), ki je bil zelo pohvaljen. Jaz sem si s sestrično privoščila ribjo ploščo za 2 osebi; kalamari na žaru, lososov file, orada, brancin na žaru + krompir. Kalamari zelo dobri, takisto losos in brancin, ampak ORADA pa čista bomba- boljše v življenju še nisem jedla, božansko.
Jedla sem tudi mešano solato- vse zelo sveže. Moram pohvaliti tudi krožnike (tudi to seveda šteje), s katerih je bilo prav užitek mljaskati.
Za sladico je sestrična zelo pohvalila tiramisu, jaz sem si privoščila vroče sadje z vanilijevim sladoledom. Njam!
Cene za Prekmurje malo višje, ampak še vedno ugodne.
ZELO priporočam, ako koga zanese v te kraje. Jaz se definitivno vrnem ob naslednjem obisku Prekmurja.
Totalen podpis! Mi smo bili en mesec nazaj gor na dopustu in smo bili tako navdušeni, da smo vsak dan hodili tja na večerjo. Toplo priporočam še njihove ponve (svinjina v gorčični in govedina v poprovi omaki

). Boljše pripravljenega mesa že dolgo nismo jedli. Tudi solatni krožniki so super. Sveža solata, preliv, po želji z raznimi mesnimi fileji, tuno... Pa vedno zraven dobiš še tople lepinje

Cene so se meni zdele zelo ugodne.
Ambient zunaj je zelo lep. Terasa ob ribniku. Osvetljava ravno pravšnja, da je romantično
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Tumblr