Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1081 KittyKat

KittyKat

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 225 posts

Posted 06 October 2007 - 10:10 AM

QUOTE(_M_ @ 6. 10. 2007 - 9:41) View Post

Imajo v Mercatorjevem centru v Šiški...

supeeer laugh.gif hvalaaaa
  • 0
Ni ti potrebno biti popoln, da bi bil popoln zame.

#1082 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 06 October 2007 - 02:43 PM

Kera krema za roke je boljša? Karitejevo maslo al sivka? smile.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1083 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 October 2007 - 04:25 PM

Sivka ima ful močen vonj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1084 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 06 October 2007 - 04:34 PM

Ja to vem, ampak kera je bolj hranljiva, predvsem zdej, ko bo zima? Ker v tej s sivko je tud karitejevo maslo, se mi zdi.(?)
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1085 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 October 2007 - 04:37 PM

Ja je, ampak verjetno (!) manj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1086 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 06 October 2007 - 05:44 PM

hm ne vem, meni se pa zdi, da je isti šmorn, a nista obe karitejevi, samo da je pri oni s sivko sivka dodana?ne vem...

Sem pa kupila danes še 30ml kreme za roke s karitejevim maslom, za v torbico smile.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1087 tacamaca

tacamaca

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 06 October 2007 - 07:35 PM

punce, kakšna se vam zdi nova trgovina loksitan v merkatorju? pa prodajalke?
  • 0

#1088 KittyKat

KittyKat

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 225 posts

Posted 08 October 2007 - 09:45 AM

Kar se tiče krem za roke TASH ti za zimo definitivno priporočam uno iz kolekcije karitejevo maslo, boljše sploh ne morš dobit, še posebi, če si nagnjena k temu, da imaš pozimi na rokah suho kožo. Js to kremo uporabljam že zadnje 3 leta in je res zakon!
Drgač pa sm bla dans v mercatorju v l'occitanu in morm prou pohvalt eno lušno mlado prodajalko tam, k mi je lepo pomagala. mislm d u l'occitanu še nism bla tko lepo postrežena. tko da thumbup.gif
  • 0
Ni ti potrebno biti popoln, da bi bil popoln zame.

#1089 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 October 2007 - 12:47 PM

TASH,
jaz pa bi ti priporočala, da sprobaš ono s ta nove kolekcije - olivno mleko in paradajz, sestavinsko se mi zdi fantastična! Ker jaz s to s karitejem nimam dobrih izkušenj (najprej m je pomagala, potem pa čedalje manj, na koncu je bila čisto brez učinka), pa berem tudi drugod, da je marsikoga tale krema razočarala (najprej dobri rezultati, potem čedalje manj, na koncu je krema kožo začela celo izsuševati). Če pa si tak silno želiš probe, pa priporočam najprej, da nakrampaš nekaj testerjev (pa to tak, da boš mela za uporabo nekje tri tedne) in sprobaš.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1090 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 October 2007 - 03:10 PM

QUOTE(tacamaca @ 6. 10. 2007 - 20:35) View Post

ni mi domača, najraje imam ono na mestnem trgu, mi je pa ena prodajalka, ki je zdaj v šiški, zlo simpatična in prijazna, sem jo meni se zdi že pohvalila tu, janja prah. zelo fejst.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1091 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 09 October 2007 - 02:03 PM

QUOTE(Jenna @ 8. 10. 2007 - 13:47) View Post

TASH,
jaz pa bi ti priporočala, da sprobaš ono s ta nove kolekcije - olivno mleko in paradajz, sestavinsko se mi zdi fantastična! Ker jaz s to s karitejem nimam dobrih izkušenj (najprej m je pomagala, potem pa čedalje manj, na koncu je bila čisto brez učinka), pa berem tudi drugod, da je marsikoga tale krema razočarala (najprej dobri rezultati, potem čedalje manj, na koncu je krema kožo začela celo izsuševati). Če pa si tak silno želiš probe, pa priporočam najprej, da nakrampaš nekaj testerjev (pa to tak, da boš mela za uporabo nekje tri tedne) in sprobaš.

Se strinjam. Ta kremca je svotevna. Sicer je nimam pa samo po testerjih sodim ampak je res 1A...
...razen vonja yucky.gif
Ne morem se odločit al nej jo kupim al ne. Vonj ma po... ...jah sveže nabranih paradižnikih laugh.gif
Ampak je res dobra!
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#1092 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 09 October 2007 - 02:29 PM

Hvala Jenna, bom šla prosit za testerje od obeh, sam tale s paradižnikom ma res "malce" moteč vonj, ampak bom probala, potem bom pa vidla, ker v bistvu rabim kremo za res zelo zelo suhe roke, ker mi nobena krema ne pomaga. ermm.gif Loccitanovo sem pa mislna zato, ker ma naravne sestavine, ker po večini krem dobim izpuščaje, lise al mi pa še bolj izuši roke. rolleyes.gif
  • 0

- Buddha

#1093 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 09 October 2007 - 03:30 PM

punce, te kreme se po parih minutah sploh ne voha vec! al se pa samo men zdi, ko mam malo zamasen nosek
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1094 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 October 2007 - 03:52 PM

Meni pa ta krema izredno prijetno diši, res, vonj mi je čist specialen in ful mi ustreza. Pa tud kvaliteta kreme je super, resno razmišljam o nakupu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1095 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 October 2007 - 10:19 AM

QUOTE(tacamaca @ 6. 10. 2007 - 20:35) View Post

Jaz sem bila tam le 1x do sedaj, pa mi je všeč. Prodajalka je bila super prijazna in me je zasula s testerji, pa čeprav je bila ura 15 min pred zaprtjem in nisem ničesar kupila. IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1096 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 October 2007 - 06:11 PM

Koliko pa stane ta krema (paradajz) ? Če je res sestavinsko tako dobra, bi mogoče lahko spregledala vonj. ermm.gif
  • 0

#1097 klarca1

klarca1

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts
  • Interests:kozmetika, glasba

Posted 15 October 2007 - 01:28 PM

A kdo ve, katera bo kaj naslednja nova linija, ki jo bo L'Occitane lansiral?
Pa a imajo slučajno trenutno kakšne izdelke znižane?

lp
  • 0

#1098 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 15 October 2007 - 01:32 PM

ukinjajo med, prihaja pa med z dodatkom nečesa (ne vem na pamet kaj naj bi to bilo). Za akcije pa ne vem...
  • 0

#1099 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 October 2007 - 07:48 PM

QUOTE(klarca1 @ 15. 10. 2007 - 14:28) View Post

A kdo ve, katera bo kaj naslednja nova linija, ki jo bo L'Occitane lansiral?

Od jutri so novost nove parfumske vodice (v katalogu daril je naslov Pod vodstvom štirih vetrov): neroli, mirta, iris in cedra. Nova medena kolekcija pa bo med&limona. Me že matra piling (medeni sladkorni piling) iz te kolekcije ... oops.gif Bo pa še nova krema za roke (75 ml), kolekcija pa vsebuje piling, kremo za telo, gloss, kremo za roke, peneči žele in toaletno vodico (kolikor vidim iz kataloga). Glede na to, da je v katalogu za darila že vnešena, predvidevam, da jo dobijo nekje pred sezono darilne in obdarovalne mrzlice. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1100 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 October 2007 - 08:20 PM

QUOTE(laLa° @ 10. 10. 2007 - 19:11) View Post

Koliko pa stane ta krema (paradajz) ? Če je res sestavinsko tako dobra, bi mogoče lahko spregledala vonj. ermm.gif

ce se ne motim, okoli 15 €
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users