Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

• Guests

Posted 25 October 2008 - 05:38 PM

Pred 15 minutami se je pred našo hiši pojavil konj. Sicer smo navajeni, da k nam hodijo psi in mačke iz cele vasi, pa tudi krave se pasejo tik ob hiši...ampak konj nas je obiskal prvič. Očitno se je strgal, ker je za sabo vlekel štrik.
Potem smo ga zmamili z malo kruha in ga privezali za drevo...zdaj čakamo na lastnika, da pride ponj. Revež je taval po cesti in res dobro, da ga je moj brat opazil in ga "nateral" na travnik pred hišo. Smo ga slikali...tako da nalimam sliko takoj, ko jo naložim.
  • 0

#1082 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 October 2008 - 07:18 PM

QUOTE(_Planet_ @ 25. 10. 2008 - 15:36) View Post

laugh.gif rea jaz imam pa ravno obratno obsedenost - ce perilo ni trdo zame ni oprano, niti slucajno ne uporabljam mehcalca....ce je vse mehko imam obcutek kot, da ga je ze kdo premeckal ali nosil.. smile.gif

O šit, kaj pa kkšni mal bl fensi pulovrji, majce iz boljših materjalov, volna, itd., pol je reees trdo trdo?
Jz sam pr belem ne dajem mehčalca, mat ga pa na vsak način dodaja in pol jo vedno prehitim ko je runda za beu peiru, da ne naleti na njo...

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1083 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 25 October 2008 - 07:30 PM

smile.gifsmile.gif v bistvu je tudi meni to najpomembnejse in najbolj opazno pri belem perilu...volno in podobna obcutljiva vlakna tako ali tako perem s posebnim praskom, pri nizkih temp. ali celo na roke, tako da stvari niso trde (vsaj meni se ne zdijo no smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1084 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 26 October 2008 - 11:51 AM

Zjutraj se vstanem in v postelji najdem pol žemlje. Včeraj ko sem prišla domov sem šla jest žemljo in jo očitno nesla s sabo v posteljo in potem zaspala. laugh.gif butl.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1085 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 29 October 2008 - 10:07 PM

laugh.gif
Jst sm tut enkrat doživela presenečenje ko sem se zbudila... nekaj me je žulilo in opazim, da sem razstavila mobitel; vse, pokrovček stran, baterijo, sim kartico... Nič mi ni blo jasno; možno da me je zjutraj budilka sprovucirala in sem razstavila mobi od jeze, pa se tega ne spomnim laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

No, še ena huda; zadnč sva šla s tipom žurat.. In prideva okol treh, štirih zjutraj domov, mal pijana pa tko... In on živi v bloku.. Prideva v blok in jst začnem veselo mahat po steni, da najdem štekar za luč... In ga "najdem", prtisnem, nič... Tiščim.. pa zaslišim da nekaj zvoni in skopčam da tiščim zvonec, ne štekar za luč.. Jst itak v smeh da sm komej hodila, tip me je skor vleku za sabo, da hitr gor zbeživa, ker baje neka zatežena starka živi v tistem stanovanju in bi cel halo zagnala rpg.gif rtfm.gif whistling.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#1086 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 01 November 2008 - 08:40 PM

Včeraj se jaz tak ful rihtam ko nekdo pozvoni. In ker se mislila da je prišla sekica domov seveda laufam odpret vrata, da jo bom malo prestrašla. Ko pa sem odprla je bila pred vrati mala soseda, oblečena v čarovnico, ki je prišla iskat sladkarije, preveč prestrašena nad mojo pojavo da bi lahkokaj rekla. laugh.gif
Je reko pol ati, ko je bil zraven nje, da sta bila pripravljena na vse, samo na to da bo prišla odpret druga čarovnica ne. biggrin.gif
  • 0

[Napoleon]

#1087 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 04 November 2008 - 07:40 PM

Pridem na fax, uletim v avlo, da bom ja dobila karte za Nude danes zvečer. Kupim karte in hočem pogledat kje te mamo kaj predavanja ko opazim, da nimam akte. Pustila sem jo doma, z nalogo ki sem jo morala oddati.
  • 0

[Napoleon]

#1088 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 November 2008 - 10:13 PM

Gluposti pišem kolegicam na gmail Chat:

me: porke porke
poke
porke
porke
porke
porke porke porke
"Dominique is high fashion"
Metoda: kaaaj
hahahah

Mislim jaz rezgečem od smeha; in ja sama seb sem smešna. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1089 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 November 2008 - 10:49 PM

Ponavadi sem sovoznik. Zadnjič grem z avtom ven, končam s pijačo, ga odklenem in se vsedem na sovoznikov sedež. Mi kapne, da avto ne bo našel sam domov rolleyes.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1090 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 04 November 2008 - 11:26 PM

Hehe, si me spomnla, jaz pa ravno kontra, ker sem navadno voznik (ko sem sama) in če grem s fantom kam se vedno oba hočeva na voznikov sedež usest, čeprav je jasno, da bo vozil on, mene kar podzavestno tja odnese.
  • 0

#1091 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 04 November 2008 - 11:59 PM

QUOTE(tašika @ 1. 11. 2008 - 20:40) View Post

Včeraj se jaz tak ful rihtam ko nekdo pozvoni. In ker se mislila da je prišla sekica domov seveda laufam odpret vrata, da jo bom malo prestrašla. Ko pa sem odprla je bila pred vrati mala soseda, oblečena v čarovnico, ki je prišla iskat sladkarije, preveč prestrašena nad mojo pojavo da bi lahkokaj rekla. laugh.gif
Je reko pol ati, ko je bil zraven nje, da sta bila pripravljena na vse, samo na to da bo prišla odpret druga čarovnica ne. biggrin.gif

Si me spomnila, da sem enkrat sosedovi puncki odprla vrata namazana po vsem obrazu z glineno masko. Mala je stanovala v bloku tocno nad nami in je velikokrat zgresila nadstropje in prisla k nam, namesto domov. Jaz sem bila prepricana, da je mami in na siroko odprem vrata in zagledam ono malo bitje. Sva se en cas samo gledali, ne vem, katera je bila bolj presenecena. Potem sem samo brez besed zaprla vrata in upala, da bo sla v svoje nadstropje. smile.gif Pomoje je imela mala se en cas travme. biggrin.gif
  • 0

#1092 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 November 2008 - 12:21 AM

A nisi mogla nč iz sebs pravt? biggrin.gif Vsj en uups laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1093 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 05 November 2008 - 01:06 AM

Nicesar biggrin.gif Pa se maska je bila ze skoraj suha, ce bi zacela kaj momljati bi vse odpadlo z mene LOL smile.gif
  • 0

#1094 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 November 2008 - 09:09 PM

budalo jaz. sem se šla danes cepit proti gripi in na drugi odmerek cepiva za hepatitis A+B in pribijem sestri, če me lahko danes tudi v desno roko cepi. In mi da hep v desno roko, gripo pa v levo - hey, guess what?! leva me boli ko p*****a! jaz kretenčić pa mislila, da mi bo oba šusa uvalila v desno, jao! slap.gif rolleyes.gif laugh.gif se bom jutri probala čimbolj stran od pisanja in tapkanja držat, hehehe.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1095 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 07 November 2008 - 01:03 PM

QUOTE(Adriane @ 4. 11. 2008 - 22:49) View Post

Ponavadi sem sovoznik. Zadnjič grem z avtom ven, končam s pijačo, ga odklenem in se vsedem na sovoznikov sedež. Mi kapne, da avto ne bo našel sam domov rolleyes.gif

laugh.gif To se je zgodil meni par let nazaj, ko sem šibal na morje. Pri Postojni sem šel tankat. Ko sem plačal, sem se usedel na sovoznikov sedež, se pripel s pasom in obsedel. Ker se avto ni premaknil sem debelo pogledal in po par sekundah rekel, pa kaj ta kurba nikamor ne gre... slap.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1096 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 November 2008 - 04:44 PM

lol1.gif Si te prav predstavljam!
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1097 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 November 2008 - 10:22 PM

Danes pride sošolka v razred in začne vse po vrsti spraševat, kdo je Volga Umek. Jst uno "ma to si ti verjetno mislila volga malek ki jo mam na fejsbuku", ona "ne, to je resnična osebnost, kdo je to, kdo je to". In ji nikakor nisi mogel dopovedat, da je kaj pomešala, še 15 minut je vztrajala pri svojem. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1098 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 November 2008 - 10:53 PM

Nice to be noticed closedeyes.gif Čeprav me je zaradi spremembe imena, nekaj ljudi kar zbrisalo, ker niso več vedli kdo sem laugh.gif

Ja, le razsvetli jo kdo je Volga Malek in od kod prihaja. closedeyes.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1099 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 November 2008 - 10:31 AM

Cimra mi reče: moj fant dela v Sparkasse - una banka.

In jaz: aha, in kako dogo že dela v Šparu na kasi? ohmy.gif oops.gif biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1100 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 20 November 2008 - 09:59 AM

^^ A ne živiš ti z fantom ali sem jaz kaj zamešala? hmm.gif
  • 0

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users