Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1081 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 20 June 2006 - 08:04 PM

moj bivši tip ga je mev v jeziku in morm rečt da ni blo nč presunljivga. skos ga je mel med ustncami in neki žnaru s tem kr naprej. kul mi je v obrvi.
  • 0

#1082 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 20 June 2006 - 08:05 PM

QUOTE(pinga)
moj bivši tip ga je mev v jeziku in morm rečt da ni blo nč presunljivga. skos ga je mel med ustncami in neki žnaru s tem kr naprej. kul mi je v obrvi.

Uf, meni je to tudi noro všeč. 8)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1083 filozof

filozof

sramežljivec

• Člani
  • 35 posts

Posted 20 June 2006 - 09:19 PM

Odločil sem se za obrv in jezik zaenkrat, samo še ne vem kje bi si dal delat. V ljubljani poznate koga? Da dela tudi nepolnoletnim v spremstvu strašev npr.? Tam pri Obsession-u tisti Exit je v redu?
  • 0
Eppur si muove!

user posted image

#1084 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 June 2006 - 09:20 PM

Obrv in jezik ... mmmmmmm ... good choice!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1085 filozof

filozof

sramežljivec

• Člani
  • 35 posts

Posted 20 June 2006 - 09:30 PM

http://www.bmezine.c...bmegl099249.jpg

http://www.bmezine.c...bmegl267542.jpg

A kdo ve? A tole zelo boli? NA ustnici.

Me še vedno zanima, če kdo pozna koga v Ljubljani za delo.
  • 0
Eppur si muove!

user posted image

#1086 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 20 June 2006 - 09:33 PM

kozmetični salon naprot štacjona. niso sprašval za starost. ampak če boš s starši, ti bojo mogoče kej bolš razložil kokr men, k mi sploh niso.
  • 0

#1087 filozof

filozof

sramežljivec

• Člani
  • 35 posts

Posted 20 June 2006 - 09:40 PM

QUOTE(pinga)
kozmetični salon naprot štacjona. niso sprašval za starost. ampak če boš s starši, ti bojo mogoče kej bolš razložil kokr men, k mi sploh niso.

Oprosti za mojo ne vednost, ampak te lahko prosim za natančejšo razlago, kje to je? Kje pa ga imaš ti?
  • 0
Eppur si muove!

user posted image

#1088 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 20 June 2006 - 09:49 PM

popek.
to je nekak nasprot kina dvor notr v naselju. na kolodvorski. tm k je kratohvil (ne da se mi pravilno pisat biggrin.gif )
  • 0

#1089 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 20 June 2006 - 10:01 PM

Jaz pa jih imam samo v ušesih. če bi si kam dala na obrazu, bi edino v obrv, ampak ne vem sploh, če bi mi pristajalo. Sanjarim bolj o tattooju kot pa to smile.gif
  • 0

#1090 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 June 2006 - 10:07 PM

QUOTE(filozof)
Me še vedno zanima, če kdo pozna koga v Ljubljani za delo.

http://www.tattooator.com/ (vidim, da so si končno malo stran posodobili biggrin.gif )

Meni ga je delal John pod ustnico. Zelo zadovoljna, nobenih komplikacij.

Drugače je pa meni tudi ful všeč (pri fantih, pri puncah ne) v obrvi, ampak sem spet včeraj na faksu se z eno sošolko pogovarjala in mi je rekla, da ga je mela v obrvi in si ga je strgala (brrr) s puloverjem dol. Sem že od veliko ljudi slišala, da se rado v obrvi strga. Me kar zmrazi.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1091 filozof

filozof

sramežljivec

• Člani
  • 35 posts

Posted 20 June 2006 - 10:08 PM

Punce, če vas zanima, tukaj je primer ultra najboljšega piercinga za vas.

Povezava: http://img6.imagepil...g6/49673789.jpg
  • 0
Eppur si muove!

user posted image

#1092 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 21 June 2006 - 06:07 AM

QUOTE(filozof)
Punce, če vas zanima, tukaj je primer ultra najboljšega piercinga za vas.

Povezava:http://img6.imagepile.net/img6/49673789.jpg

Da nauš tepen!! Jst sm si dala v Cultu. Nahaja se pa na Mestnem trgu.

http://www.piercing-cult.si/

Pa glede bolečine. Če bi res rad imel piercing, te to sploh ne bi smelo skrbet. wink.gif Nč bat, ni noben bav bav.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1093 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 June 2006 - 01:26 PM

o, mene je tale cult navdušil, pa čeprav sm si zdjle ogledala sam spletno stran, sam majo pa lepo in fino vse na/opisano. Nihrida, pol je blo teb tam kul?
Jst omahujem med pirsom in tatujem, a lahko pokažem kak tatujčič bi mela? smile.gif bol tak, v izi, majhen itak(možne nadgradnje kdaj:) ), no, evo ga. Pa brez srčka, madonca:)
IPB Image
moj dream tatoo. Gledam ga že kake tri leta biggrin.gif(s tem da sem bla pri 15ih odločno premlada za karkoli, letos pa študiram bi se dalo kej nardit:))
Pa me niti ne moti da ni kaka fensi šmensi globoko pomenska nevemkatera pismenka z nevemkakšnim duhovno bogatim sporočilom. Men je všeč in to je pomembno. ane.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1094 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 21 June 2006 - 03:09 PM

Vau ker tatu blink.gif blink.gif blink.gif . Seveda brez srčka. Sem si shranila slikco ker sem pri 15 letih odločno premlada za karkoli. Bi si ga pa naredila za narejeno maturo. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1095 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 21 June 2006 - 03:24 PM

iiii ya ful lepi tatu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#1096 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 21 June 2006 - 03:43 PM

QUOTE(cvetkolinka)
o, mene je tale cult navdušil, pa čeprav sm si zdjle ogledala sam spletno stran, sam majo pa lepo in fino vse na/opisano. Nihrida, pol je blo teb tam kul?

Ja, men se je zdel odnos dost profesionalen. Sicer pa v Cultu delata tattooje Alan in Sergej, tako da prav s tattooji nimam izkušenj. Je pa Alan fantu naredil tattoo in moram rečt, da je prekrasno izpadel (je moral cel tattoo senčit, s čimer prej še ni imel opravka in je vseeno fenomenalno naredil).
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1097 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 June 2006 - 04:06 PM

@Lindsay; you stole my plans biggrin.gif
@Nihrida; pol grem pa tja 8)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

• Guests

Posted 22 June 2006 - 07:36 PM

Oi, spet jaz laugh.gif
Mene zanima, če se lahko grem kopat z pirsom ermm.gif Zdaj ga mam dva tedna
  • 0

#1099 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 June 2006 - 07:41 PM

.
Po moje lahko greš, če je z njim vse okej.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1100 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 22 June 2006 - 08:59 PM

Če ti ne teče ven rumeno-rdeča "kri", greš lahko, vendar raje ne, da se ne okužiš, posebej v bazenih... Zato je to pametno dat delat pred poletjem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users