LUSH
Posted 22 March 2008 - 09:25 PM
Posted 22 March 2008 - 10:38 PM
Bolj bi ti priporocala Nutts, Fever, alpa uno ko je za sproscanje misic in ma noter cimet in klincke, tista ful disi, ne vem pa kk se ji rece.
Nocem te nic odvracat od nakupa soft coeur, sam opozorilo pac. Ce ga bos pa kupla, pa pol porocaj, kk ti bo vsec.

Posted 22 March 2008 - 10:46 PM
Aja, pa še one last question - kaj iz Lusha bi blo fino za imet na polici ali v omari, da ima dost močan vonj, da bi odišavljalo sobo (imam pa bolj majhno sobo, 12 kvadratnih metrov)? Oddajajo te masažne ploščice dost vonja v okolico? Ali pa morda kakšna kopalna kugla? Imam ful rada, če mi v sobi lepo in zanimivo diši.
Posted 22 March 2008 - 11:15 PM
Jaz sem bla zadnjič na faks naparfumana s Karma parfumom, pa sta dve sošolki komaj zdržali v moji bližini - ne zato, ker bi se polila z njim in posledično na km dišala (na meter obupno nasilno), ampak ker jima vonj ni bil všeč - še eden izmed Lush vonjev, ki je hate it or love it. ;-)
Me pa Karma krema mika že lep cajt ja...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 March 2008 - 12:06 AM
Posted 23 March 2008 - 10:13 AM
Posted 23 March 2008 - 11:41 AM
Posted 23 March 2008 - 02:12 PM
Posted 23 March 2008 - 02:41 PM
Posted 23 March 2008 - 09:27 PM

Meni pa tekoči geli popolnoma nič ne izsušijo kože- (imam normalno). Mila pa dolgoročno, po nekaj uporabah ne, ampak je pa zoprni občutek, ko se spereš, ripsa, bremza, čudno je, ampak ko se obrišem, je že vse kul. Probala sem jih pa tudi že vsaj polovico, po učinku so vsa ista- but that's just me.
Mil pa še nisem odrezavala, malo mi jih je škoda, samo za odišavljanje. je pa res, da se na zraku sčasoma zasušijo in tui res nehajo dišat. Verjetno bi rezanje res pomagalo.
Aja, pa v zadnjih izdelkih so izkar nekaj trdih šamponov vzeli ven SLS, če tudi iz mil, pa ne vem...
Posted 23 March 2008 - 09:42 PM
Dove orchid infusion, rose water, sodium Lauryl sulfate, Sodium laureth sulfat, Sea salt, Glyceril stearath, Cocamide MEA, Glycol cetearate, Perfume,..... na koncu pa se Methylparaben, Propylparaben
So pa sestavine vseh gelov podobne, razlikujejo se po naravnih izvlečkih, ki so notri, amapk tele čistilce in parabene imajo pa vsi.....nažalost.
Ghost je bil kupljen prejšnji teden, tako da ni kakšna stara zaloga in sestavine sigurno niso spremenjene.
Je pa itak logično, da imava različne izkušnje, ker imava verjetno kar različno kožo. Jaz imam normalno, BBji so mi recimo občutno preveč, po dobrem gelu za tuš ne rabim niti losjona
Posted 24 March 2008 - 12:39 PM
meni je všeč The olive branch, edini gel, ki mi ne izsuši kože
Posted 24 March 2008 - 12:55 PM
Grem poiskat, če najdem, v katerih izdelkih so ven vrgli SLS (za trde šampone, vem da so jih).
Posted 24 March 2008 - 12:57 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 March 2008 - 12:58 PM
Posted 24 March 2008 - 01:02 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 March 2008 - 01:19 PM

ŠAMPONI
NEW, namesto natrij lauril sulfat, ima sedaj sodium coco sulfate
SEANIK enako
GODIVA so ven vrgli natrijev lauril sulfat, in dali noter sodium coco sulfate, vendar žal tudi dodali še sodium lauryl sulfate
SOAK and FLOAT ven vrgli natrijev lauril sulfat, dali not sodium coco-sulfate
HARD enako
JUMPING JUNIPER enako
SOFT enako
ULTIMATE SHINE, tudi enako, a notri ostaja amonijev lauril sulfate
SQUEACKY GREEN je tak že od začetka
HARD ven vrglo natrijev lauril sulfate, dali not sodium coco sulfate, žal pa tudi sodium lauril sulfate
TRICHOMANIA nima več natrij lauril sulfate, žal zamenjana s sodium lauril sulfate
REINCARNATE enako
THE BLONDE enako
Uh, ne da se mi več, vidim, da so spremenili tudi določene tekoče šampone, gele, mila
Posted 24 March 2008 - 01:39 PM
Predvidevam, da spreminjajo vse izdelke po vrsti, ali pa mešajo vrstni red. Kak mi gre na živce, da se izdelek prodaja pod istim imenom, sestavine ima pa drugačne. GRRR
Gledala sem pa novi Lush Times iz UK (itak imamo mi dostavo iz UK ali Hrvaške), UK uradna Lush stran in naša slo stran, kjer so tudi večinoma updejtali sestavine. Imam pa še stare Lush cajtenge (naš in tuj), da vidim, kakšne so spremembe. Osebno sem pa razliko videla (kupila) samo v Flying foxu in Retread balzamu za lase, kjer so sestavine malo spremenjene in tudi vrstni red ni enak.
Posted 24 March 2008 - 03:10 PM
Posted 24 March 2008 - 03:27 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users