Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1081 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 22 March 2008 - 09:25 PM

soft coeur ne paše v tisto posodico, saj je precej višji od nje. V to posodico gredo samo tiste masažke, ki imajo enako obliko kot posodica. Nažalost. Nasploh so tele posodice veliko predrage, saj so smotane za odpirat, meni se je pa še prav kmalu začela luščit (groza, res) in sem jo vrgla kar v smeti.
  • 0

• Guests

Posted 22 March 2008 - 10:38 PM

Dilema, mimogrede, Soft Coeur ma res ful ful sladek vonj, men je ze kr na bruhanje slo po njem, ko sma se s fantom masirala. Pa noter v sredi ma med al cokolado, ne spomnem se vec tocno, in nardi ful packarijo pa rjuhah..

Bolj bi ti priporocala Nutts, Fever, alpa uno ko je za sproscanje misic in ma noter cimet in klincke, tista ful disi, ne vem pa kk se ji rece.

Nocem te nic odvracat od nakupa soft coeur, sam opozorilo pac. Ce ga bos pa kupla, pa pol porocaj, kk ti bo vsec. smile.gif
  • 0

#1083 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 March 2008 - 10:46 PM

Izabela, hvala za info, se pa itak nagibam k temu, da sploh ne bi vzela nobene masažne ploščice. Gre za to, da fanta itak ne morem masirat z njo, ker ima kožo na hrbtu malce nagnjeno k mašenju por, pa bi mu te mastne ploščice pomoje ful vse zapacale. Prej sploh nism pomisla na to, zdej pa sm se spomnla in res raje ne bi reskirala. Tko namest kreme za telo (kot nekateri tudi uporabljajo) pa imam raje Karma kremo, je enostavnejša za uporabo, vonj pa je isto obstojen in božanski. Če pa se na koncu morda vseeno odločim za kakšno masažno ploščico, pa bo to zagotovo Nutts. Fever ploščico sem že imela, je res božanski vonj, ampak meni še skoraj preveč cvetlično/parfumski, iščem nekaj bolj toplega, prehrambenega, tko da bi bila Nutts verjetno super.

Aja, pa še one last question - kaj iz Lusha bi blo fino za imet na polici ali v omari, da ima dost močan vonj, da bi odišavljalo sobo (imam pa bolj majhno sobo, 12 kvadratnih metrov)? Oddajajo te masažne ploščice dost vonja v okolico? Ali pa morda kakšna kopalna kugla? Imam ful rada, če mi v sobi lepo in zanimivo diši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1084 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 March 2008 - 11:15 PM

Jaz sem bla zadnjič na faks naparfumana s Karma parfumom, pa sta dve sošolki komaj zdržali v moji bližini - ne zato, ker bi se polila z njim in posledično na km dišala (na meter obupno nasilno), ampak ker jima vonj ni bil všeč - še eden izmed Lush vonjev, ki je hate it or love it. ;-)
Me pa Karma krema mika že lep cajt ja...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1085 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 23 March 2008 - 12:06 AM

Nekateri pravijo, da dajo samo kopalno kroglo v omaro in jim vse cunje dišijo. Ali pa na polico, pa soba diši. No, moj nos osebno ne zazna nič. Če imam na polički sicer res do mene vsake toliko časa pripuhne dišeč oblaček, na vsake kvatre, ni pa tak dogodek, da bi od zadovoljstva vzdihnil, ko stopiš v sobo, kako diši. Mogoče nisem dovolj senzibilna za to, ampak mi tudi drugi niso nikoli nič rekli, da kaj diši/smrdi v sobi. Pa imam v študentski mini sobi na polici ene 7 mil v kosu, masažno, pa vsake toliko časa še kakšno kroglo...vse na off na zraku.

• 0

• Guests

Posted 23 March 2008 - 10:13 AM

Karma krema je zakon!! Js jo mam sam za posebne priloznosti, ker mi tk bozansko disi, da je za znoret.. Je pa res, da se vonja najbrz navelicas, ce ga prepogosto uporabljas.
  • 0

#1087 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 23 March 2008 - 11:41 AM

Za odišavljanje sobe se najbolj obnesejo trda mila. Ko se večji kos razdiši, ga narežeš na manjše oz. ga malo obrežeš in diši dalje. Masažne ploščice ne odišavljajo, prav tako ne kugle.
  • 0

#1088 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 March 2008 - 02:12 PM

Ah, trdega mila verjetno ne bom nobenega vzela, ker so mi drugače popolnoma neuporabni. Verjetno dosti izsušijo kožo ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1089 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 23 March 2008 - 02:41 PM

Nič bolj kot geli za tuširanje (geli za tuširanje imajo na prvih mestih tistega najagresivnejšega čistilca- se ne spomnim kako se mu reče zdajle)
  • 0

#1090 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 23 March 2008 - 09:27 PM

Vidim, da imava z Amiso popolnoma različna mnenja o Lushu biggrin.gif Ali pa izkušnje.

Meni pa tekoči geli popolnoma nič ne izsušijo kože- (imam normalno). Mila pa dolgoročno, po nekaj uporabah ne, ampak je pa zoprni občutek, ko se spereš, ripsa, bremza, čudno je, ampak ko se obrišem, je že vse kul. Probala sem jih pa tudi že vsaj polovico, po učinku so vsa ista- but that's just me.

Mil pa še nisem odrezavala, malo mi jih je škoda, samo za odišavljanje. je pa res, da se na zraku sčasoma zasušijo in tui res nehajo dišat. Verjetno bi rezanje res pomagalo.

Aja, pa v zadnjih izdelkih so izkar nekaj trdih šamponov vzeli ven SLS, če tudi iz mil, pa ne vem...

• 0

#1091 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 23 March 2008 - 09:42 PM

Evo sestavine Ghosta:
Dove orchid infusion, rose water, sodium Lauryl sulfate, Sodium laureth sulfat, Sea salt, Glyceril stearath, Cocamide MEA, Glycol cetearate, Perfume,..... na koncu pa se Methylparaben, Propylparaben
So pa sestavine vseh gelov podobne, razlikujejo se po naravnih izvlečkih, ki so notri, amapk tele čistilce in parabene imajo pa vsi.....nažalost.

Ghost je bil kupljen prejšnji teden, tako da ni kakšna stara zaloga in sestavine sigurno niso spremenjene.

Je pa itak logično, da imava različne izkušnje, ker imava verjetno kar različno kožo. Jaz imam normalno, BBji so mi recimo občutno preveč, po dobrem gelu za tuš ne rabim niti losjona
  • 0

#1092 nanka

nanka

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 24 March 2008 - 12:39 PM

tale Ghost pa prav gotovo izsušuje. 2x SLS, morska sol!

meni je všeč The olive branch, edini gel, ki mi ne izsuši kože
  • 0

#1093 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 24 March 2008 - 12:55 PM

Amisa, potem imava kar enako, jaz imam tudi normalno, in se nikdar ne mažem z geli-kremami, razen če se afnam. Ghosta nisem še imela, pa Olive branch tudi ne. Ostale pa. Meni se je zdel še najbolj "hranilen" (v smislu, da je pustil zelo gladko kožo) Flying fox. In ta ima sedaj spremenjene sestavine..vrstni red. Izsušil mi je ni noben, pa tudi še noben drug gel nikdar ne.

Grem poiskat, če najdem, v katerih izdelkih so ven vrgli SLS (za trde šampone, vem da so jih).

• 0

#1094 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 March 2008 - 12:57 PM

Jaz vem samo za Squeky Green da ga ne vsebuje. ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1095 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 24 March 2008 - 12:58 PM

Saj pravim, zdaj so spremenili na novo, so še drugim odvzeli, ampak ne vsem.
  • 0

#1096 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 March 2008 - 01:02 PM

Aja, pol pa kul.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1097 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 24 March 2008 - 01:19 PM

kak mi gre na živce menjava sestavin, a izdelki ostajajo pod istim imenom evil.gif Pa to ful menjavajo. Sklicujem se na UK Times in UK in SLo online predstavitev.

ŠAMPONI

NEW, namesto natrij lauril sulfat, ima sedaj sodium coco sulfate

SEANIK enako

GODIVA so ven vrgli natrijev lauril sulfat, in dali noter sodium coco sulfate, vendar žal tudi dodali še sodium lauryl sulfate

SOAK and FLOAT ven vrgli natrijev lauril sulfat, dali not sodium coco-sulfate

HARD enako

JUMPING JUNIPER enako

SOFT enako

ULTIMATE SHINE, tudi enako, a notri ostaja amonijev lauril sulfate

SQUEACKY GREEN je tak že od začetka

HARD ven vrglo natrijev lauril sulfate, dali not sodium coco sulfate, žal pa tudi sodium lauril sulfate

TRICHOMANIA nima več natrij lauril sulfate, žal zamenjana s sodium lauril sulfate

REINCARNATE enako

THE BLONDE enako

Uh, ne da se mi več, vidim, da so spremenili tudi določene tekoče šampone, gele, mila

• 0

#1098 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 24 March 2008 - 01:39 PM

Kar se tiče gelov za tuš, so pa velikokrat natrijev lauril sulfate nadomestili z SLS, pa dodali sodium coco sulfate, kar je itak brezveze poteza.

Predvidevam, da spreminjajo vse izdelke po vrsti, ali pa mešajo vrstni red. Kak mi gre na živce, da se izdelek prodaja pod istim imenom, sestavine ima pa drugačne. GRRR

Gledala sem pa novi Lush Times iz UK (itak imamo mi dostavo iz UK ali Hrvaške), UK uradna Lush stran in naša slo stran, kjer so tudi večinoma updejtali sestavine. Imam pa še stare Lush cajtenge (naš in tuj), da vidim, kakšne so spremembe. Osebno sem pa razliko videla (kupila) samo v Flying foxu in Retread balzamu za lase, kjer so sestavine malo spremenjene in tudi vrstni red ni enak.
  • 0

#1099 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 24 March 2008 - 03:10 PM

Natrijev je po naše za Sodium, tko da je Natrijev Lauril Sulfat ali Sodium Lauryl Sulfate ista stvar.
  • 0

#1100 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 24 March 2008 - 03:27 PM

ja, sestavine so nažalost precej tako tako, mene motijo predvsem parabeni, ki jih vsebujejo skoraj vsi izdelki
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users