Drug del sanj je bil pa v zvezi z njim, nekaj u smislu da mu je bed ker ga odjebavam pa da nemore tko funkcionirat .. Neki sva se na msnju menila ugl, pa mel je u nicku napisan Ana <3 tega se spomnim. Wtf?
Kaj ste to noč sanjali?
Posted 01 April 2008 - 02:38 PM
Drug del sanj je bil pa v zvezi z njim, nekaj u smislu da mu je bed ker ga odjebavam pa da nemore tko funkcionirat .. Neki sva se na msnju menila ugl, pa mel je u nicku napisan Ana <3 tega se spomnim. Wtf?
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 01 April 2008 - 08:47 PM
Posted 01 April 2008 - 09:06 PM
Posted 03 April 2008 - 09:44 AM
Da sem si močno želela probati Joicov revolucionarni izdelek - rekonstruktor za poškodovane lase, pa ga nikjer nisem našla. Enkrat pa grem v nekem trgovskem centru skučajno mimo enga salona Joico, grem noter, vljudno povprašam frizerke po njem. Vse tri so bile sila neprijazne, nesramne in tečne (drugače pa vse mlade, mojih let) in reče ena nejevoljno, da ga trenutno nimajo na zalogi, ga pa bojo naročle in naj se oglasim čez eno uro. Pridem jaz čez eno uro, one mi izdelek pokažejo, takoj sem videla po embalaži, da izdelek ni bil pravi: modre barve, na njem pa pisalo: Joico Lotion al nekaj takega. Odločno sem rekla, da to ni to, kar iščem in da so naročile narobe. One pa se začeli dreti, češ kaj si mislim, da so zapravljale čas zame in da izdelek JE pravi. Pa vprašam, koliko to stane, ker se mi ni dalo več prepirati, pa rečejo: 90 EUR in mene je skor vrglo na tla, ker en losijon za telo pa že ni vreden toliko. Samo ven sem hitro ušla, zunaj pa me je preganjal nek razdražen in hud pes.
Da sva bila s fantom na fitnesu, jaz sem tekla na tekočem traku in nek nabildan moški me je med vadbo močno prijel za zadnjico in jo šlatal. Moj fant pa me je pogledal tako obsojajoče, kot da bi bla jaz kriva.
Pa še nekaj: zelo doživeto
Posted 03 April 2008 - 10:26 AM
Sanjala sem, da sem prvič prišla v novo službo, jasno zamudila, ker nism našla pravih vrat, ko pa sem prišla končno tja, je bilo vzdušje zelo sproščeno, dva slaščičarja sta delala dve ogromni torti za zaposlene z eno hudo glazuro, uslužbenci so pa iz skupne sklede jedli solato z rokami
Je blo še polno stvari, ampak edino tole mi je dokaj jasno ostalo v spominu
Posted 03 April 2008 - 10:42 AM
Bla sm v neki sobi z bivšim sošolcem po imenu Martin in bivšo sošolko po imenu Martina (kakor je ime tudi meni). No in medtem ko je ona gledala televizijo, sm jst seksala z njim in blo je fuuuul brezveze, prov vleklo se je in pol sm jst se delala kot da mi je prišlo, da je blo že enkrat konec te groze. Potem je seveda sledila slaba vest, ker sem prevarala fanta, kot vedno po podobnih sanjah.
Drugi del pa je bil pri lektorskih, kjer smo mele jst in kolegica presentation o vesoljcih. Ona je mela ful boljši del in je bla res fuuul napiflana, tam je stala in recitirala kot en robot. In potem sm prišla na vrsto jst in sm mogla kao oponašat zvoke od vesoljcev in nisem znala, in potem sploh nisem znala več nič povedat kar bi rabla ampak sem iz sebe spuščala samo neke nepovezane zloge, in ko je šla profesorca vija sm hitro probala nekaj brat, ampak so črke kr plesale pred mano in nisem mogla in mi je šlo ful na jok, in potem je prišla profesorca do mene in mi rekla da sem totalno nesposobna in neumna in da naj na izpit niti ne hodim, ker se ji ne da še naprej ukvarjat s takim ničvrednim kosom dreka kot sm jst.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 April 2008 - 11:17 AM
Danes sem pa sanjala nekoga ki mi je bil svoj čas všeč, kako sem ga povabila na nek koncert. POtem je bil pa preskok v času, kako se srečava in pogovarjava o njegovi punci, ki ga je prevarala in mi je rekel da ni šel na koncert z mano ker bi se zihr kej zgodilo. Jaz sem trdila nasprotno.
Očitno bom zdaj sanjala vse tipe ki so mi bili kdajkoli všeč
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 April 2008 - 11:18 AM
Sva bla kao v moji sobi, ko se je začela vojna in v hišo vdrli neki vojaki. Mojo sestrico so vrgli k meni v sobo in nas zaklenli v sobo, njega pa so odvlekli v kopalnico in čez par sekund se je slišal strel. Mene je skoraj pobralo od groze. Potem so prišli vojaki nazaj in povedali meni in sestrici da nas ne bojo ubili, ker imava prave sorte ime, ampak so naju odvlekli v neko hišo, podobno čebeljemu panju. Tam sm jst z mojo sestrico kot nora iskala fanta in se jokala cel čas, ampak nisem hotla verjet, da je res mrtev, čeprav ga nisem nikjer našla. Potem so prišli po nas starši in so nas odpeljali v neko knjigarno, kjer so prodajali tudi zrezke in ene boge šopke, in moj oče je reku, da naj kupim en šopek za na pogreb od fanta, jst pa sm vztrajala da ne, da hočem ikebano. Moj oče me je prepričeval, da zdej je vojna, da je važen vsak cent in da ikebana stane 500€, ampak jst se nisem dala in sm šla vn iz knjigarne, da najdem kakšno cvetličarno, kjer bi mi nardili ikebano, in zraven sm razmišljala, če bo mel odprto krsto, da ga lahko še zadnjič vidim in da če se bo njegova mama zgražala, če ga poljubim, glede na to da je mrtev. In kar naenkrat sm se znašla pred neko telefonsko govorilnico, ki je bla v resnici kabina v Sportini, in sm odgrnla zaveso in notri je bil moj fant, cel premočen in krvav, ampak živ!! Jst sm ga samo močno močno objela in ga nisem hotla več spustit.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 April 2008 - 11:25 AM
Posted 04 April 2008 - 12:23 PM
Sanje št.2: Da sem bila bolna, vodene koze sem imela po celi faci, teta pa me je prisilila, da sem šla z njo in mamo k enim prijateljem. Jst sem bila ful neurejena, mastni lasje, obupna koža, najstarejše možne cote, itd. tam pa sem ugotovila, da je od teh prijateljev sin nek ful dober in pol me je blo strašnsko sram. O.o
Pablo Picasso
Posted 09 April 2008 - 07:14 AM
Posted 09 April 2008 - 08:02 AM
Posted 09 April 2008 - 02:54 PM
Posted 10 April 2008 - 06:56 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 April 2008 - 06:33 PM
Posted 12 April 2008 - 03:52 PM
Posted 19 April 2008 - 02:01 PM
[Napoleon]
Posted 19 April 2008 - 05:10 PM
Posted 21 April 2008 - 02:03 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users