Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1081 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 01 April 2008 - 02:38 PM

Da sem skocila v bazen s tem povojem na nogi in da mi je potem zgnila noga. blink.gif

Drug del sanj je bil pa v zvezi z njim, nekaj u smislu da mu je bed ker ga odjebavam pa da nemore tko funkcionirat .. Neki sva se na msnju menila ugl, pa mel je u nicku napisan Ana <3 tega se spomnim. Wtf?

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#1082 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 April 2008 - 08:47 PM

Will Smith me je prašal, če bi se poročila z njim laugh.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1083 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 01 April 2008 - 09:06 PM

Jz sm pa sanju da mi je fotr paral zivce tko da je zaceu postavlat betonske stebre. Take kot so ob poti spominov v lublani. Kr posoud so bli.
  • 0

#1084 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 03 April 2008 - 09:44 AM

No, mam jaz ene čudne sanje vedno. Ponavadi so povezane z mojim resničnim lajfom. No, danes sem sanjala:

Da sem si močno želela probati Joicov revolucionarni izdelek - rekonstruktor za poškodovane lase, pa ga nikjer nisem našla. Enkrat pa grem v nekem trgovskem centru skučajno mimo enga salona Joico, grem noter, vljudno povprašam frizerke po njem. Vse tri so bile sila neprijazne, nesramne in tečne (drugače pa vse mlade, mojih let) in reče ena nejevoljno, da ga trenutno nimajo na zalogi, ga pa bojo naročle in naj se oglasim čez eno uro. Pridem jaz čez eno uro, one mi izdelek pokažejo, takoj sem videla po embalaži, da izdelek ni bil pravi: modre barve, na njem pa pisalo: Joico Lotion al nekaj takega. Odločno sem rekla, da to ni to, kar iščem in da so naročile narobe. One pa se začeli dreti, češ kaj si mislim, da so zapravljale čas zame in da izdelek JE pravi. Pa vprašam, koliko to stane, ker se mi ni dalo več prepirati, pa rečejo: 90 EUR in mene je skor vrglo na tla, ker en losijon za telo pa že ni vreden toliko. Samo ven sem hitro ušla, zunaj pa me je preganjal nek razdražen in hud pes.

Da sva bila s fantom na fitnesu, jaz sem tekla na tekočem traku in nek nabildan moški me je med vadbo močno prijel za zadnjico in jo šlatal. Moj fant pa me je pogledal tako obsojajoče, kot da bi bla jaz kriva.

Pa še nekaj: zelo doživeto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sem sanjala, da sva s fantom seksala in da mi je ful pasalo oops.gif oops.gif . Joj, upam da nisem kakih zvokov spuščala, ker bi me blo sram pred cimro, ki je v isti sobi. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1085 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 03 April 2008 - 10:26 AM

Reddish ancha, to se je tudi meni že zgodilo, s tem, da so mi povedali, da sm glasno vzdihovala. Je blo pa na nekem izletu, kjer smo spali na skupnih ležiščih. Strašno mi je blo nerodno oops.gif

Sanjala sem, da sem prvič prišla v novo službo, jasno zamudila, ker nism našla pravih vrat, ko pa sem prišla končno tja, je bilo vzdušje zelo sproščeno, dva slaščičarja sta delala dve ogromni torti za zaposlene z eno hudo glazuro, uslužbenci so pa iz skupne sklede jedli solato z rokami blink.gif

Je blo še polno stvari, ampak edino tole mi je dokaj jasno ostalo v spominu biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1086 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 April 2008 - 10:42 AM

Mela sm dvojne sanje. Prve so bile:

Bla sm v neki sobi z bivšim sošolcem po imenu Martin in bivšo sošolko po imenu Martina (kakor je ime tudi meni). No in medtem ko je ona gledala televizijo, sm jst seksala z njim in blo je fuuuul brezveze, prov vleklo se je in pol sm jst se delala kot da mi je prišlo, da je blo že enkrat konec te groze. Potem je seveda sledila slaba vest, ker sem prevarala fanta, kot vedno po podobnih sanjah.
Drugi del pa je bil pri lektorskih, kjer smo mele jst in kolegica presentation o vesoljcih. Ona je mela ful boljši del in je bla res fuuul napiflana, tam je stala in recitirala kot en robot. In potem sm prišla na vrsto jst in sm mogla kao oponašat zvoke od vesoljcev in nisem znala, in potem sploh nisem znala več nič povedat kar bi rabla ampak sem iz sebe spuščala samo neke nepovezane zloge, in ko je šla profesorca vija sm hitro probala nekaj brat, ampak so črke kr plesale pred mano in nisem mogla in mi je šlo ful na jok, in potem je prišla profesorca do mene in mi rekla da sem totalno nesposobna in neumna in da naj na izpit niti ne hodim, ker se ji ne da še naprej ukvarjat s takim ničvrednim kosom dreka kot sm jst.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1087 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 April 2008 - 11:17 AM

Včeraj sem sanjala enega tipa, kako sva se dobila in se hotela dol dat v neki sobi. Jaz sem sredi predigre šla ven blink.gif in srečala neke ljudi, ki so mi rekli da je on kriminalec (neki v zvezi z mafijo) in da ga zasledujejo in da naj se speljem stran, ker bom drugače zraven aretirana in obtožena.
Danes sem pa sanjala nekoga ki mi je bil svoj čas všeč, kako sem ga povabila na nek koncert. POtem je bil pa preskok v času, kako se srečava in pogovarjava o njegovi punci, ki ga je prevarala in mi je rekel da ni šel na koncert z mano ker bi se zihr kej zgodilo. Jaz sem trdila nasprotno.
Očitno bom zdaj sanjala vse tipe ki so mi bili kdajkoli všeč wacko.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1088 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 April 2008 - 11:18 AM

Sanjala sm, da je moj fant umrl cry.gif

Sva bla kao v moji sobi, ko se je začela vojna in v hišo vdrli neki vojaki. Mojo sestrico so vrgli k meni v sobo in nas zaklenli v sobo, njega pa so odvlekli v kopalnico in čez par sekund se je slišal strel. Mene je skoraj pobralo od groze. Potem so prišli vojaki nazaj in povedali meni in sestrici da nas ne bojo ubili, ker imava prave sorte ime, ampak so naju odvlekli v neko hišo, podobno čebeljemu panju. Tam sm jst z mojo sestrico kot nora iskala fanta in se jokala cel čas, ampak nisem hotla verjet, da je res mrtev, čeprav ga nisem nikjer našla. Potem so prišli po nas starši in so nas odpeljali v neko knjigarno, kjer so prodajali tudi zrezke in ene boge šopke, in moj oče je reku, da naj kupim en šopek za na pogreb od fanta, jst pa sm vztrajala da ne, da hočem ikebano. Moj oče me je prepričeval, da zdej je vojna, da je važen vsak cent in da ikebana stane 500€, ampak jst se nisem dala in sm šla vn iz knjigarne, da najdem kakšno cvetličarno, kjer bi mi nardili ikebano, in zraven sm razmišljala, če bo mel odprto krsto, da ga lahko še zadnjič vidim in da če se bo njegova mama zgražala, če ga poljubim, glede na to da je mrtev. In kar naenkrat sm se znašla pred neko telefonsko govorilnico, ki je bla v resnici kabina v Sportini, in sm odgrnla zaveso in notri je bil moj fant, cel premočen in krvav, ampak živ!! Jst sm ga samo močno močno objela in ga nisem hotla več spustit.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1089 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 04 April 2008 - 11:25 AM

Danes sem imela nore sanje. Sanjala sem, da sem bila na neki avdiciji za modno revijo in da sem tam mogla hodit po pisti posejani z rožicami. Moj somaneken je pa bil en sošolec, ki je manjši od mene. Na avdiciji me je ocenjeval en profesor s faksa. laugh.gif Ker sem bila kao dobra, sem imela 5 minut, da si v trgovini s samimi lepimi majčkami in oblekcami nagrabim koliko lahko nesem in je to moje. laugh.gif Nekje med nabiranjem pa me je zbudila ura. sad.gif
  • 0

#1090 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 April 2008 - 12:23 PM

Sanje št.1: Da sem spoznala sestričninega tipa, ki je duhovnik, ampak je bil FUL dober, res raaaaawr.

Sanje št.2: Da sem bila bolna, vodene koze sem imela po celi faci, teta pa me je prisilila, da sem šla z njo in mamo k enim prijateljem. Jst sem bila ful neurejena, mastni lasje, obupna koža, najstarejše možne cote, itd. tam pa sem ugotovila, da je od teh prijateljev sin nek ful dober in pol me je blo strašnsko sram. O.o
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1091 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 April 2008 - 07:14 AM

Js sem pa sanjala da je Vlado Kreslin kupil siol in smo si vsi oddahnili, ker bo težav s siolom končno konec. wtf blink.gif
  • 0

#1092 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 09 April 2008 - 08:02 AM

Prvič sem sanjala, da sem za eno kolegico pekla šnicel in iskala primeren darilni papir, v katerega ji bom zavila. Drugič pa, da je en dečko ki v resnici dela v trgovini za blagajno, bil zobar in je rekel, da bo moral en zob mi spuliti, jaz sem pa medtem vneto iskala koš, kamor bi vrgla čigumi. Še dobro, da sem se zbudila.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1093 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 09 April 2008 - 02:54 PM

Sanjala sem , da sem se z mojo mačko pogovarjala in da sva ble v kuhinji in sva pač normalno govorile, pa zraven neki delale za jest. Skratka zelo zanimivo-čudne sanje huh.gif
  • 0

#1094 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 April 2008 - 06:56 AM

Da sem si na nogo dala tetovrat smrkca. butl.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1095 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 10 April 2008 - 06:33 PM

Se mi zdi, da sem imela prvič v življenju hudo moro. Zbudila sem se ob 2h vsa zmatrana in napeta in potem me je bilo strah zaspati nazaj cry.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1096 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 12 April 2008 - 03:52 PM

sanjala sem, da sem z enim profesorjem, pri katerem me čaka po mojem mnenju najhujši izpit letos, igrala košarko im mi je rekel, da mi da tako oceno kolikokrat od 10 poskusov zadanem koš. laugh.gif
  • 0

#1097 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 April 2008 - 09:26 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 4. 2008 - 7:56) View Post

Da sem si na nogo dala tetovrat smrkca. butl.gif

lol1.gif
  • 0

#1098 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 19 April 2008 - 02:01 PM

Sanjalo se mi je o ustnem zagovoru ngleščine na maturi. V komisiji sta bila dva moška in ena ženska. Glavni izpraševalec je bil izpitnik, ki me je vrgel ko sem drugič delala izpit za avto. Vlekla sem listek in dobila, da morem debatirat o Hilary Clinton in njeni kanditaturi za predsednico.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1099 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 19 April 2008 - 05:10 PM

sanjala sem da mi je doktor reku da je očetovo srce čist slabo in da je velika verjetnost da ga zadane kap... joooooooj obup! nč kej prijetno! sam očetu v resnici ni nič, vse OK z zdravjem tko da...upam da tako ostane seveda
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1100 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 April 2008 - 02:03 PM

Dj fak no... sanjala sm, da sm psihopat, morilec... da sm brutalno umorila par punc pa še enih žensk, jim snela obraz oz. kožo iz obraza in jo obesla na obešalnike, jih zavijala v brisače, brisače sem potem zažgala... in tekla po neki kmečki pokrajini pred policaji. huh.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users