Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

• Guests

Posted 04 April 2016 - 12:45 PM

Ima vrt? Sadike jagod, malin, sadnega grma ali zacimbnic...

Enkrat sem ji kupila bonsaj. V prvem mesecu se ji je totalno vsul, vso listje je odpadlo. Potem se je pa kar nekako pobral in zdaj ima eno veliko drevo sredi dnevne sobe. Ker ga pač ni obrezovala tako, kot je treba obrezovati bonsaj. Oziroma ga sploh ni. :) Čeprav en lonec mini paprik ali kaj podobnega za na okensko polico bi bil pa res mogoče kul. Hvala za idejo!

• 0

#1082 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17624 posts

Posted 10 June 2016 - 01:06 PM

Kaj naj kupim 6. in 9.-letnima nečakinjama za rojstni dan? Oblačil in igrač imata dosti. 

Nekaj takega bi, da bosta veseli darila, ampak bosta imeli kaj od njega, morda knjiga, ampak ne vem, kaj jih veseli brat v teh letih. 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1083 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24571 posts

Posted 10 June 2016 - 01:21 PM

Dobra darila (in da niso igrače) so kakšni boni (ura jahanja, Mini City, bowling in sami povabijo par prijateljev,...)

Knjige - moja obožuje (stara 8 let)

- Mavrične vile

komplet.mavricnih.vil.ai.19267.260.380.1

Klub Tiara

tc_books.jpg

Meni osebno se bruha ob njih, ker so res zelo punčkaste (sploh slednje) in če že, jima berem Pet prijateljev :D

Ronja, razbojnikova hči je tudi zakon.

Jaz sem za pustolovske knjige, sploh če imajo močne vloge za punce!!!! :D

Slišala sem za Brino Brihto in Groznega Gašperja, nisem jih pa brala (se mi zdi).

Hura za punce

V planu imamo tudi Lov na Pošasti

Po moje pa da s Harry Potterjem ne boš zgrešila, tudi če sta še malo premajhni. Ali pa Zgodbe iz Narnije. Bo pa čez par let prišlo v poštev.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1084 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 June 2016 - 01:29 PM

Meni osebno se bruha ob njih

:lol1: :D :D

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1085 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17624 posts

Posted 10 June 2016 - 01:32 PM

Brina Brihta  :woot: 6.letni nečakinji je ime Brina, bi bilo to za njo :D Ali pa kakšna druga punčkasta knjiga od teh, ki jih predlagaš. 

Za 9.letnico pa mogoče kaj malenkost resnejšega... Bon za jahanje je pa že dobila, smz. 

V katerih knjigarnah majo tele, ki si jih naštela?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1086 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24571 posts

Posted 10 June 2016 - 01:51 PM

Felix ima veliko tega (Brihto Brino sigurno).

Za 9. letnico zna že prav pridt kakšna knjiga o odraščanju: Hura za punce, SOS za punce.

V naših časih je bila knjiga Čas deklištva in sem jo zelo rada prebirala (sicer je bila za malo starejše, zdaj pa imajo tudi že za začetek pubertete).

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1087 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 03 July 2016 - 04:37 PM

Starša imata konec meseca 30. obletnico poroke. Kaj ste podarjale ob takih priložnostih? Jaz sem imela idejo, da bi jima podarila najino poročno knjigo, ampak še nisem sigurna, če bi bila sploh pravočasno izdelana, ker še nisva dobila slik, pa zraven še kakšno malenkost. Ali pa bon za kakšen oddih, doživetje ... NImam pa pojma, kakšne so navade. Verjetno bomo praznovali s piknikom v krogu najbližjih.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1088 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 July 2016 - 04:39 PM

Lahko zdigitaliziraš fotografije njune in narediš kaki film. :)

Dobrodošle v takem formatu so pa itak zmeraj.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1089 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 03 July 2016 - 04:57 PM

To z njunimi slikami je dobra ideja, samo zamotit bi ju morala, da bi jih našla. Sta bila pa smotana in sta jih dala samo razviti in so še zdaj spravljene v tisti papirnati vrečki. :butl:

Hvala! :)

• 0

― V. Van Gogh

#1090 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46049 posts

Posted 03 July 2016 - 05:21 PM

Mi smo taščo in tasta poslali na izlet v Benetke. Babici in dedku pa smo za zlato poroko kupili nov tv. 

• 0

#1091 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 03 July 2016 - 05:29 PM

Mi smo kupili nove kristalne kozarce za šampanjec in 30 let staro arhivsko vino z Brd.
  • 0

• Guests

Posted 05 July 2016 - 08:31 AM

Lahko zdigitaliziraš fotografije njune in narediš kaki film. :)

In daš za podlago Don't Stop Me Now, od Queen. :D

Naša dva sta imela že 40. obletnico, jaz jima še nikoli nisem kaj dala, še datuma ne vem čisto in jima je tako čisto ok, ker je to njun privatni praznik. :wink:

• 0

#1093 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 05 July 2016 - 11:18 AM

Mi tud tega ne praznujemo družinsko; vem, da sta se poročila (samo civilno, na UE), ko sem se jaz tega že zavedala, imela em kakih 8 let pomoje, 

Tko da se jima bliža 30.obletnica, bi rekla, točno pa ne vem :-)

• 0

#1094 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 05 July 2016 - 11:23 AM

Mi smo tudi njuno 25. obletnico praznovali v sirsem krogu, pa zlato poroko babice in dedka tudi. Meni je to ful lepo. :)
  • 0

― V. Van Gogh

#1095 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 05 July 2016 - 11:50 AM

Pri nas tudi ne praznujemo tega, sta imela že par let nazaj 30. obletnico, tudi fantovi starši niso praznovali 30. obletnice letos, kar mi je res čudno, ker oni pa izkoristijo res vse razloge za praznovanje.

Drugače pa se strinjam...kakšen izlet, razvajanje. Albume in slike mogoče prišparaš za naslednjo okroglo, ko bosta starejša...:)

• 0

#1096 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 05 July 2016 - 08:21 PM

Moja starša imata tudi ta dan zase, tašča in tast enako, čeprav slednjima so pred nekaj leti za eno okroglo obletnico otroci naredili to, kar je predlagala Adriane - digitalizirali slike od dni, ko sta bila še samska do danes, sestavili v film in dodali glasbeno podlago. Zanimiv ogled za vse domače, ne samo za njiju. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1097 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 05 July 2016 - 08:25 PM

Saj ne praznujemo točno na tisti dan, en vikend potem pač. Meni se zdijo take stvari vredne proslavljanja. :)

• 0

― V. Van Gogh

#1098 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 06 July 2016 - 04:35 PM

Nisem mislila tistega dne dobesedno. : ) Sicer pa - kakor komu ustreza, vsak ima svoje navade, nič narobe. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1099 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 07 July 2016 - 04:57 AM

Tudi moja starsa imata letos 30to.
Onadva se rd ne praznujeta kaj sele obletnico :lol:
Tako da ko sta predlani imela 50 let smo jima kupili velikansko cokolado, na njej so bile pa odtisnjene druzinske fotografije. To sta bla pa ful vesela, pa jedli smo cokolado se pol leta.
Jaz bi to naredila. Tip dela res dobro cokolado, je pa iz gorenjske, ce bos rabila kontakt.
Nam vedno poslovna cokoladna darila rihta v firmi.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1100 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 07 July 2016 - 01:26 PM

Mora biti nekaj, kar bo vsec obema, mami skoraj ne je cokolade. Mogoce enkrat za fotra, ker jo obozuje.

Meni se zdi ful zalostno, ce pari ne praznujejo obletnic ali nanje celo pozabijo. Nama so se bolj pomembne od rojstnih dnevov.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users