Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#1081 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 February 2009 - 08:30 PM

Uu, super za jojoba olje ga bom čimprej nabavla ker se mi zdi super točno to kar rabim kr mam mozolje ampak po drugi strani se mi ful luska obraz pa se mi zdi da bo fanj zrihtalo to ..

EDIT: evo, zaj sem še malo pogledla in sem se odločla za naslednjo nego..

*Za čiščenje že mam od Lusha Herbalism (super stvar!!! sestavinsko je 1A, jaz ga na obrazu pustim da se malo posuši, itak zgleda kot ena maska pol pa izperem.. to sem do zdaj nardila 2x pa so se mi mozoljčki kr posušili pa še koža je full gladka po uporabi)
* Pol bom malo zmešala hidrolat virginskega nepozebnika(ki ga že imam) z hidrolatom čajeve mirte (še treba nabavit) .. v to bom kapnila malo eteričnega olja čajeve mirte ki ga bom priložnostno uporabljala tudi lokalno
* za tem tist piling od Paul Pendersa z sadnimi kislinami
* in ker piše da za tem še naj bi kremo bom tukaj nanašala jojoba olje v katerega bom tud mal eteričnega kapnila..

Za dnevno kremo sem si omišljevala Clinique DDMG , ampak nisem več tak prepričana ker sem se ful na naravno kozmetiko navadla in mam kr slab občutek ko dam kaj kemičnega gor, no .. rolleyes.gif Mate kaki predlog da bi nadomestila to Clinique kremco s kako drugo bolj naravno? ..
  • 0
Memento mori.

#1082 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 09 February 2009 - 08:31 PM

Hvala vsem za predloge!
Sem se odločila in bom vzela eterično olje čajeve mirte. smile.gif
  • 0

#1083 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 09 February 2009 - 09:09 PM

No me veseli, jaz sem z eteričnim oljem čajeve mirte res zadovoljna, res edina zadeva, ki je ful efektivna v boju proti nečistočam na koži.

Aja bejbe, danes sem kupila Bactosan, začela jemat (mozoljčki se mi pojavljajo tudi po telesu, kar je očitno res samo hormonskega izvora) in bom poročala o rezultatih smile.gif
  • 0

#1084 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 February 2009 - 09:53 PM

^^A ni to ta fora, da ko jemlješ je v redu, ko pa nehaš se pa vse vrne? huh.gif
  • 0

#1085 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 09 February 2009 - 10:04 PM

baje da ne - baje da se stanje uravnovesi smile.gif
  • 0

#1086 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 February 2009 - 10:06 PM

Ja sej izboljšanja se noben nebo brano, če tudi je sam začasno =P .. važno da ni po prenehanju slabše.

Sam pizda, to ni poceni hec .. 50 € za 40 kapsul ki jih moraš jemat dnevno.. pa najmanj dva mesca.. rolleyes.gif
  • 0
Memento mori.

#1087 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 09 February 2009 - 10:12 PM

ja, 40 jih je, lih za en mesec pa še mal. tko da dve škatli ja...samo jaz dam raje 50eur pa da imam vsaj MALO lepšo kožo, čeprav se da s kozmetiko zlo dost zrihtat...ne pa čist, seveda - če je stvar hormonskega izvora (tudi po telesu) sad.gif
  • 0

#1088 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 09 February 2009 - 10:52 PM

Kolk pa stane to olje? Sepravi mozolj posuši in ne deluje tako kot npr. čistilne maske po katerih mozolj nabrekne, oziroma dozori, da ga lahko stisneš?

Edit: Bactosan tut sama že jemlem drugo škatlo(ker je tak fajn nateg- obljublja rezultate po 8tednih, tako da moraš dat 100€). Pri meni je stanje ostalo popolnoma nespremenjeno. Mam pa še ene 14 kapsul do konca, lahko da je potem čudež!:D
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1089 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 10 February 2009 - 10:57 AM

ne vem, kako bi ti razložila, ampak tole Akamutijevo olje čajeve mirte mozoljčke enostavno posuši, izsuši ali karkoli že - v glavnem res ful pospeši ta proces, da mozoljček izgine..stane pa mislim da 8 eurov in še nekaj. ni drago, glede na efekt, ki ga nudi...pa še za ful dolgo ga imaš, ker nanašaš le lokalno smile.gif

Glede bactosana pa tko...sem slišala veliko kritik, pozitivnih in negativnih, poznam bejbe, ki jim je dejansko pomagal, pa tudi take, ki jim ni. Namreč, vsak organizem se drugače odziva... smile.gif kakorkoli že, bom vsaj vedela, da sem probala - ker mozoljava pa res nisem bila še nikoli tako, kot te mesece po tem, ko sem prenehala jemati KT. verymad.gif
  • 0

#1090 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 10 February 2009 - 11:24 AM

Je katera probala Hidrolat čajeve mirte? Mene mika, pa še en tonik rabim. Tistega od Lusha ne upam vzet, ker ima preveč citrusov.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1091 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 10 February 2009 - 11:31 AM

Ja, jaz ga uporabljam, pa tudi gospodična*mična in sva obe ful zadovoljni! tongue.gif Jaz sem uporabljala tudi tega od Lusha, pa mi je Akamutijev tonik veliko boljši!
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1092 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 11 February 2009 - 06:57 PM

Jaz mam sicer hidrolat virginskega nepozebnika (priporočajo da ga z hidrolatom čajeve mirte zmešaš..) ampak vseeno, ti povem da je ful fajn, ful osveži kožo nič ne obteži, hitro se vpije.. vonji so sicer malo nenavadni ampak se navadiš. tongue.gif

Mična ful me zanima kak ti bodo te tabletke odgovarjale.. do konc marca boš še znala povedat kak pa kaj ne.. mogočese bom tudi sama odločla za njih ampak bom še počakala na par mnenj.. mam pa eno vprašanje: te tablete lahko uporabljaš neglede na to ali jemlješ tudi kake druge (beri KT)? Meni bi najbolj odgovarjalo da bi vzela obe tabletki naenkrat ker bi potem bla manjša možnost da bi pozabla.. je kaj narobe s tem?
  • 0
Memento mori.

#1093 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 February 2009 - 12:48 AM

Am, tiste k občutte 'napad' mozoljev pred menstro, oz. zaradi menstre... kok časa po menstri ko je že ni več, vam ostanejo še mozolji?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1094 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 13 February 2009 - 07:24 AM

kakšen teden, maksimalno dva.
  • 0

#1095 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 13 February 2009 - 01:12 PM

Jaz tudi mozolje uspešno izsušujem z oljem čajevca smile.gif Sem ga dobila dosti poceni v Watsonsu, samo so tega žal zaprli. Sicer se ga pa malo porabi, tako da imam še čas najti alternativo.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1096 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 13 February 2009 - 01:58 PM

Olje čajevca sem kupla jaz v TBS, vidla pa sem tudi v muellerju nekaj podobnega, sicer se ne spomnim od kere firme.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1097 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 February 2009 - 05:41 PM

Danes sem dobila tester od Murada Exfoliating Acne Treatment Gel. huh.gif
IPB Image
Mi je izrezno rekla, da ne smem nanašat po celem obrazu, ampak samo na problematične dele, glede na to da nimam take hude oblike. Bom probala.
Drugač pa stane 54€. wacko.gif
  • 0

#1098 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 14 February 2009 - 11:40 AM

Tukaj imaš malo ceneje. Sicer je pa tole na alkoholni osnovi z glikolno. Če mene vprašaš ni vredno tvojega denarja.
  • 0
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1099 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 14 February 2009 - 11:50 AM

Bv, če mene vprašaš. Se dobi cenejše z več salicilne. Npr. Neutrogeno z 2% za 6€ smile.gif Ali pa PC 2% BHA gel.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1100 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 14 February 2009 - 01:36 PM

Rea, jaz tudi kaka 2 tedna, maximalno 3.. ponavadi se mi zdi da komaj se koža popravi je mesec okol pa spet PMS mozolji. sad.gif
  • 0
Memento mori.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users