Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1081 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19168 posts

Posted 01 April 2022 - 12:51 PM

Nisem, zdaj sem jo našla komaj. :)

• 0

#1082 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 01 April 2022 - 12:58 PM

Matilda, saj to gledam, ampak a si dejansko sla kdaj stet koliko kosov to je, ker v zacetku mi je bilo ful super, potem ko sem poskusila pa malo sestet,kaj bi to zame pomenilo, je pa no go...
  • 0

#1083 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19168 posts

Posted 01 April 2022 - 01:03 PM

Ne vem, kaj bi taka garderoba tebi koristila... :) delaš v uniformi, drugače si pa tudi bolj športno oblečena, ane? :)

• 0

#1084 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 01 April 2022 - 01:18 PM

Meni se (pre)malo število kosev ne zdi praktično, ker imas - kljub temu, da ti vse paše z vsem, omejene možnosti zaradi tega, ker imaš vedno nekaj v pranju. Za 3 svetle majice tudi ne prizigas ponavadi pralnega stroja in potem to čaka na boljše čase ali ročno pranje nekje ;). Ne rabiš po neki rigidno formuli omare preuredit, pač prilagodis potrebam. Bistvo je, da imaš pregled nad svojo garderobo, da vse stvari (rada) nosiš, so funkcionalne in udobne, pa da ne rabiš vsakič predolgo razmišljati, katere stvari pasejo skupaj.
  • 1
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1085 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 01 April 2022 - 01:23 PM

A imamo kaksno ustreznejso temo za te debate? Ker zdaj me pa res zanima s cim razpolagate 🙂 sicer pa moj stil ni bil nikoli tako sporten 🤷 rabila bi kak pulover in vsaj dvoje nove jeanse, ker so dvoji za v smeti.
  • 0

#1086 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 01 April 2022 - 01:26 PM

Bistvo je, da imaš pregled nad svojo garderobo, da vse stvari (rada) nosiš, so funkcionalne in udobne, pa da ne rabiš vsakič predolgo razmišljati, katere stvari pasejo skupaj.

OMG Anouk, toooo! Odlično si to povedala, sama vem, da imam vsega preveč, marsičesa nisem že sto let oblekla in je vseeno vsega dovolj, tole moram samo še v prakso spravt!

Je pa res, da se ful pozna, če se ne rabiš vsak dan oblačt za službo, npr. Pač jaz sem doma v pajkicah, tudi pižami včasih predolgo, preoblečem se potem, če grem kam ven, ampak še vedno niso to stvari, ki jih nosim za v službo.

• 0

#1087 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 01 April 2022 - 01:30 PM

Jaz se preoblecen takoj ko odprem oci.
Sem pa sicer v pajkicah doma, tudi v jeansu, odvisno od dneva, v pajkicah tudi zunaj in povsod razen v sluzbi...pol pride kak jeans dan pa dam to gor...ampak jaz sem tudi v sluzbi casual.
Allstarke, jeans in kak razvlecen pulover je moj go to.
Imam pa zdaj tud te 90's kavbojke, ki jih ne upam oblect ker jih ne znam skombinirat.
Mi je pa nasplosno trenutna moda bruh :P
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1088 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 01 April 2022 - 01:31 PM

Ravno to debato smo imele zadnjic s kolegicami, res ni primerjave, ce delas od doma ali v uniformi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1089 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19168 posts

Posted 01 April 2022 - 01:37 PM

A imamo kaksno ustreznejso temo za te debate? Ker zdaj me pa res zanima s cim razpolagate sicer pa moj stil ni bil nikoli tako sporten rabila bi kak pulover in vsaj dvoje nove jeanse, ker so dvoji za v smeti.

Ok, jaz sem mislila bolj belo srajico, pencil skirt, sako, črno obleko, salonarje, trenč... kot capsularna garderoba.

• 0

#1090 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 01 April 2022 - 01:40 PM

Za belo srajco sem se pa jaz tudi odločila, da si jo nabavim. Čisto klasično. Ko pomislim, kakšno lepo sem imela pri 18 letih, še v gimnaziji, aahhh... 

• 0

#1091 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 01 April 2022 - 01:52 PM

Jaz pa res nazadnje v srednji soli ja, samo za nastope :lol:
Zdaj oblacila kupujem glede na to a jih je treba likati ali ne, ker likalnika ne uporabljam. Zato srajc ni :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1092 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 01 April 2022 - 02:22 PM

Neee Barbarina dalec od tega, potrebovala bom par kosov garderobe, zato gledam malo za ideje,ksj bi pasalo k obstojecemu.
  • 0

#1093 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 01 April 2022 - 02:36 PM

Jaz sicer srajce redno nosim, likam pa ne vseh, ker zaradi susilca ni potrebe. Nasploh se izogibam oblacil, ki jih je treba likat. Pa ne samo zato, ker nimam casa in volje za to, ampak ker se te stvari potem tudi zmeckajo takoj. Najbolj mi gre na zivce, da grem v sluzbo v zlikanem, potem je pa kot da bi kravi iz riti potegnil ze ko stopim iz avta.
  • 0

― V. Van Gogh

#1094 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19168 posts

Posted 01 April 2022 - 04:03 PM

Jaz nosim večina samo bombaž, tako da včasih likam, včasih ne, odvisno, kako se posuši. Likam pa vsak teden 2x moževo uniformo.

Ora, jaz nosim casual, must have so mi: svetli, temni jeans, črne hlače, bombažne majice (bela, siva, črna), ena elegantnejša bluza, siva jopica, jeans jakna, usnjena jakna, bele teniske in črni usnjeni čevlji.
  • 0

#1095 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 01 April 2022 - 07:40 PM

Noje stvari v omari so po vecini stare 10+ in bom rabila nove, saj drugace sproti kupujem te potrosne bombazne majice, ostalo bo pa po nosecnosti skoraj komplet za zamenjat. Ful enih starih cunj sparam za delo pri hisi, da bom brez skrbi metala, kar je bilo se uporabnega in lepega, pa sva v zadnjem letu poslala druzinam v pomanjkanju, za otroke vecinoma (jaz svoje xxs in xs cunje,kombinezone itd., nekaj obutve), tega je bilo nekajkrat po cele skatle, ker nam res primanjkuje tudi prostora za shranjevanje takih stvari. Sva pa pocasi res kot dva klosarja in ko bom kupila, bi rada nekaj malega klasicnih kosov, da bo se za naslednjih 10 let 😁. Barbarina od tvojega nastetega imam kratke majice in svetel jeans, usnjeno jakno in sivo dolgo jopo, imam pa precej bluz,ki so sicer tudi vecinoma se iz casa pred S ampak so lepe in ne rabijo likanja ☺️
  • 0

#1096 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 02 April 2022 - 06:29 PM

Vsakic me presune, kaksno kozo imajo nekatere po prenehanju jemanja KT in se vedno se jih na veliko predpisuje. 😦 Da vseh stranskih ucinkov tekom jemanja sploh ne omenjam. Tukaj so izzveti primeri, ko so KT najboljsa opcija za saniranje dolocenih tezav oz. simptomov, ker samega vzroka itak nikoli ne resijo.
Aja, leti seveda na tokratno Tikino akcijo #pravakoza.
  • 0

― V. Van Gogh

#1097 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 02 April 2022 - 06:31 PM

Ja, grozno. To sem imela jaz, obup.
  • 0

#1098 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 02 April 2022 - 06:47 PM

Ja tnx, lepo da si omenila izjeme, ker sama sem med njimi. Razen minus libida je vse sanjsko in mnogo boljse kot kadarkoli brez tablet. Me panika zagrabi ce samo pomislim, da jih ne bi smela jest.
Podgana, kako si pa ti sedaj s tem?
  • 0

#1099 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 04 April 2022 - 08:53 PM

Glede garderobe sem se jaz že večkrat spraševala, kam influencerke sploh pospravijo vse te stvari. Pogledam Hajdi kdaj in ima najbrž vsaj vsaka 2 meseca te About you haule z vsaj 5 novimi kosi oblačil in 1 parom čevljev. Zadnjič je objavila, da si je vzela ene superge 1 številko premajhne, ker je bila njena velikost razprodana, ampak bo stisnila zobe, ker so tako hude. Omg no, kdo to počne. :lol: No saj zato pa imajo vse še en ločen profil, kjer prodajajo svoja oblačila, ki so bila parkrat ali nikoli oblečena.

Pogosto tudi pomislim, ali je nekaterim ženskam dejansko všeč vse po vrsti, kar trenutno velja za moderno. Te bele superge z debelimi podplati, mokasini, so meni obupne. Ali pa trenirka, čez hlače na nategnjene bele nogavice. Ali pa trenirka zatlačena v škornje in zraven nek eleganten plašč. Ne vem no, a je to res komu všeč. :lol:

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1100 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 05 April 2022 - 05:56 AM

Včeraj je ravno Patricia Pangeršič kazala svojo omaro. Ona ima skoraj vsak mesec od cunja.si haul. Ni mi jasno sploh, kdaj ona vse to obleče, če se skozi v pajkicah snema. Potem pa reče, da more malo omaro spravit ven. Lol, ja ne nabavljaj vsak mesec stvari, pa ne bo težav ane. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users