Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1081 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2008 - 06:17 PM

Mene je pa začelo mikat, da bi se pobarvala na tako toplo rjavo z zlatim tonom.
IPB Image
Meni se še vedno zdi, da mi blontna barva ne paše najbolj. Kako bi prišla do take barve ?

klik klik

IPB ImageIPB Image

• 0
Viens, reste ici!

#1082 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 May 2008 - 06:31 PM

Ana, prosim ne. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1083 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2008 - 06:43 PM

Če sem nesrečna z to blond barvo. Se mi zdi, da mi sploh ne paše pa tak dalje. Pobarvala sem bom s to barvo za začetek :

IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#1084 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 May 2008 - 06:45 PM

Po moje ti bi pa ta barva super pasala. Pa lasje tiste Rusinje na zadnji sliki so supeeer. ohmy.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1085 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 28 May 2008 - 09:03 AM

pa a nisi ti takih naravnih mela?

ja, men so drgač vse te barve lepše od blond. dj če te mika!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1086 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 28 May 2008 - 12:10 PM

Ana NE! Ti si ena redkih, ki jim blond res res paše, tako da ne ga sračkat z neko dolgočasno rjavo. Prosim ne.
  • 0

#1087 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 May 2008 - 12:30 PM

Men je pa ful lepa barva tale, pa zdi se mi, da ti rjava waaay bolj paše kot ta blont. sleep.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1088 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 28 May 2008 - 12:50 PM

Meni sta barvi na drugi in tretji slikci všeč - samo kanček prepusti mogoče hmm.gif Malo več kašnega karamel odtenka, al pa barve bele kave mogoče hmm.gif Če bom našla kakšno slikco barve ki jo mam v mislih jo nalepim - jaz se namreč tudi zanimam za kakšno lepo rjavo - za moje pojme kakšna lepa rjava še zdaleč ni dolgolasna, ampak 100krat lepša od kakšne sive ali belo blond ki pa mi je res grda. Sama sem 100%, da se seotembra pofarbam na barvo, podobno moji naravni (zelo svetlo rjava), pol pa če se če le da da se ne barvam več.
  • 0

#1089 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 May 2008 - 01:40 PM

Če smem - jaz tudi mislim da ti blond ful bolj paše kot ta temnejša. Pa ja, a nimaš ti nekaj takega podobnega naravne barve? tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1090 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 May 2008 - 02:21 PM

Če se že hočeš pobarvat, ok se pač dej. Sam tale Subrina vanilija barva je pa za popizdit dolgocajtna in res totalno krneki. Se pa tudi strinjam s Kalypso, da si pravzaprav ena redkih, ki jim blond RES paše, ko da bi bila rojena bjonda.

Ancha, a niti ti glih zadnč pisala, da boš šla spet na rdečo, ker se v njej najboljše počutiš?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1091 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 28 May 2008 - 02:44 PM

Sem pisala in se res dobro počitim v njej, dokler ni po ene 4 tednih sprana - pol mam že res eno grdo mešanico rjave, roza, oranžne in rdeče gor. Toda tud naravna mi ful paše (pa še lepa barva je taka, svetla, nedolgočasna, poleti zelo lepo pride; zdaj mam ful narastka in res vidim, kako fajna je) in sem ena izmed redkih, ki ji je naravna barva všeč .... Zatorej se mi zdi najboljša rešitev to, da počakam, da se ta spere, po poletju pa si dam kak približek naravni gor, če bo le možno, in si pol neham barvat. Plus tega imam s svetlejšimi barvami dobre izkušnje, ker se mi praktično nič ne spirajo. Moji lasje enostavno ne prenesejo barvanja vsak mesec al pa vsaka 2 mesca in se mi torej zdi brezveze na rdečo farbat skoz.
  • 0

#1092 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 May 2008 - 02:49 PM

Punce dejte mi pomagat prosim, jaz resno razmišljam da bi si zdej na poletje jih skrajšala, bi šla na paž varjanto, tam nekje do brade. Se je kolegica tako ostrigla, sem jo včeraj vidla, in mi je gorđs frizurca, res super, in zdaj bi tudi jaz tako. biggrin.gif Ne vem pa če bi to meni pasalo, oz kako bi mi stalo. Sej poznate moje lase, ravni špageti brez volumna, na kratko povedano. tongue.gif

Tu je par mojih slikic. Prva fotka, tako nekako jih imam zdaj, druga fotka pa je od par mesecev nazaj, ko sem se ostrigla, tu vidite kakšni so ko so malenkost krajši. In pa še ena fotka, ki ste jo že vidle sicer, na tej se vidi da nisem ravno bogata kar se las tiče, še posebno spredaj, pa še precej visoko čelo imam. laugh.gif

IPB ImageIPB Image
IPB Image

Ubistvu bi to bla ful sprememba zame, tako kratkih las nimam že od ranega otroštva laugh.gif ampak zdej me je pa resno zamikalo, ful. Dolžine bi nekje do brade oz malenkost čez, krajše kot do brade ne bi šla.
Najraje bi vam pokazala sliko od frendice, pa je nimam, tako da sem tu na forumu našla nekaj podobnih primerkov.

Ta mi je lepa, samo franze me begajo, tako meni ziher ne bi stalo ker jih imam tričetrt manj, meni bi na čelu stali 3 špageti in to je to. laugh.gif
IPB Image

Tako da kar se franz tiče bi mogoče kej takega bilo boljše, kaj pravite? Frizura kot frizura, izvzemši franze, pa mi je zgornja lepša.
IPB Image

Če pa bi franze pustile dolge, bi prislo tako nekako, kar mi ni všeč. Ne vem kaj naredit. Ubistvu mi tale zadnja fotka ni preveč všeč, hkrati pa bi meni tudi najbrž stalo tako polizano. cry.gif Najbrž nebi smela se ostrižt tako na ravno špice, ampak malenkost stopničasto, ane, da pridobim vsaj malo na volumnu?
IPB Image

Ok tole je zdej ratalo dolgo kot črevo, ampak sem res v dilemi. Če bi bla ziher da bi mi ok stalo, bi se šla takoj zdaj vstrižt.

Čimveč mnenj dobrodošlih, punce. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1093 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 May 2008 - 03:49 PM

QUOTE(Sarah @ 28. 5. 2008 - 15:49) View Post

IPB Image

Tole mi je gorđs in bi ti pomoje ful pasalo, prav predstavljam si te. Če nimaš ravno gostih las in se ti še zelo mastijo, potem bi bila malo krajša pričeska zadetek v polno. Itak potem hitro nazaj zrastejo, če bi spet hotela daljše. Pa naj ti spredaj lase krajše odstriže, kot je na tej fotki - da ne bodo čisto vsi enako dolgi. Sej ni pol treba, da nosiš frufru, lahko si jih daš lepo na stran. Na tak način bo pričeska bolj razgibana.
  • 0

#1094 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 May 2008 - 03:57 PM

Še krajše praviš, tako prebližno da bi bila najkrajša franza dolga do obrvi nekako? Kako pa bi si pol frufru oblikovala, najbrž bi ga rabla s kom utrdit, ker mi ne bi hoteli stati tako na stran, sploh če bi bili na začetku tako kratki. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1095 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 28 May 2008 - 04:06 PM

Sarah po moje ni problema in lahko ko mot probaš. Lasje zrastejo. Jaz sem zdaj tako nekako postrižena in imam tudi bolj špagetetase tanke lase in tak paž kul stoji. No, sicer si še sama nisem prala ampak se mi zdi, da ob sušenju in peni za volumen ne bi smelo bit problema. Mimogrede mama je nabavla novo peno od Fructisa, ki ful lepo diši in naredi res kul volumen.
Aja pa frufruja čez poletje definitivno ne priporčam, tako da se raje odloči za varianto brez frufruja. Jaz sem lani ravno v tem vročem času imela in ni najbolj priročen. Lep je ampak priročen pa ne.
  • 0

#1096 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 May 2008 - 04:08 PM

QUOTE(Sarah @ 28. 5. 2008 - 16:57) View Post

Še krajše praviš, tako prebližno da bi bila najkrajša franza dolga do obrvi nekako? Kako pa bi si pol frufru oblikovala, najbrž bi ga rabla s kom utrdit, ker mi ne bi hoteli stati tako na stran, sploh če bi bili na začetku tako kratki. smile.gif

Ne, ne, ni treba krajše. Tko, kot je predzadnji fotki, se mi zdi idealka. Sem se mal zmešala - hotla sm rečt, da naj bo krajše kot na zadnji fotki (blond čupa).
  • 0

#1097 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 May 2008 - 04:12 PM

Kalypso, čist brez fruruja, torej tako kot zadnja fotka, mi ni preveč všeč. Tako da čisto brez nebi. Ne pride v poštev pri meni pa niti tisti krakti strogi frufru, ne.

Bom pol nesla frizerki tole predzadnjo čupo, pa še kolekico kot živ model zraven laugh.gif pa upam da bo kej dobrega ščarala zame. biggrin.gif Če ima katera še kako lepo fotko podobno tem, pa se priporočam. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1098 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 28 May 2008 - 05:08 PM

Sarah, kaj bi dala za take lase, ko maš ti ... ravne in dolge. Sploh pa za tako dolžino ... Vedno hočemo met tisto, česar nimamo tongue.gif Meni pa paž ne bi vredu stal. Pomojem bi ti paž vredu stal - redki lasje ravno če so krajši pridobijo malo na volumnu pomojem.
  • 0

#1099 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 28 May 2008 - 10:35 PM

ja, taka frizura bi bla kul, naj ti mal stopničasto naredi, pa sprednje mal krajše. Aja btw, nicole ma spredej podaljške, za zgostitev (sm brala).
pa taka barva kukr jo ma tazadna (rachel stevens je pomoje), bi pa teb pomoje pasala, Ana. men je ful lepa.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1100 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 29 May 2008 - 04:28 PM

Sarah saj te razumem, da bi frufru, ker take čupice res bolje zgledajo s frufrujem. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users