Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#1081 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 04 November 2011 - 09:26 AM

Moja nečakinja ima to objavljeno cry.gif , pa še nekaj podobnih. Saj ima 11 let pa vse, ampak imam tako željo jo razsvetlit
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 04 November 2011 - 12:35 PM

Pri meni ima tudi nekaj mlajših take fore, ampak me ne vleče, da bi jih razsvetljevala. Se bojo že sami z leti. Nekateri. Nekateri se pa nikoli, ker opažam, da imam dodanih nekaj odraslih oseb, ki konstantno širijo takšne in podobne neumnosti.

• 0

#1083 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 04 November 2011 - 02:55 PM

QUOTE(Ekaterina @ 4. 11. 2011 - 12:35) View Post

Pri meni ima tudi nekaj mlajših take fore, ampak me ne vleče, da bi jih razsvetljevala. Se bojo že sami z leti. Nekateri. Nekateri se pa nikoli, ker opažam, da imam dodanih nekaj odraslih oseb, ki konstantno širijo takšne in podobne neumnosti.

to me najbolj skrbi. In take fore ima pri meni "ženska", ki ima doba otroka in komaj čaka na novi Twilight (že ene 3x napisala na zid v zadnjem mesecu). Ma saj je logično, če bolje pomislim twisted.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

• Guests

Posted 04 November 2011 - 03:08 PM

laugh.gif

Mene je danes nekdo prav presenetil, ker je imel nalepljen ta nesmisel (zadnjega, tega o streljanju).

A še katera od vas zadnje čase dobiva stalno en in isti mesič, kjer je en posnetek od fakin Biberja? Popizdevam, no.
  • 0

#1085 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 04 November 2011 - 05:27 PM

fejk zveza.? Od 10-ih k lajkajo zberem enga....
  • 0

#1086 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 04 November 2011 - 05:33 PM

lol1.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1087 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 04 November 2011 - 08:01 PM

Ful mi gre na živce da so zdaj tko spremenili, da če želiš pogledati, kako nekdo od prijateljev vidi tvoj profil, ni več možno videti, kere albume in slike ON vidi. down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1088 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 November 2011 - 08:08 PM

Škoda, Anonymous pravijo, da je operacija FB fake. laugh.gif
  • 0

#1089 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 04 November 2011 - 08:29 PM

Sem potihom upala, da bo kaj biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1090 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 04 November 2011 - 09:17 PM

Jaz tudi, čeprav realno, mislim da še tak jaki heker ne more podret FB. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1091 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 November 2011 - 09:55 PM

Why not, a niso prišli celo v CIO pa FBI pa take?
  • 0

#1092 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 04 November 2011 - 10:14 PM

Aja, uh, to pa ne vem. Vzamem nazaj. Sem mislila, da pač niso jaki profesionalci.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1093 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 November 2011 - 10:32 PM

Jaa, čis so nori, pa ne vem kok pedofilskih mrež so sesul pa to! thumbup.gif
  • 0

#1094 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 04 November 2011 - 10:52 PM

Jaaa, Anonymous so carji, jaz tudi potihem upam!

QUOTE(Podgana @ 30. 10. 2011 - 8:19) View Post

Roses are red,
Facebook is blue,
no mutual friends,
who the fuck are you?

QUOTE(Kinky @ 30. 10. 2011 - 9:46) View Post

Ja, pa še ena huda je bila:

If you have a problem
FACE it,
don't FACEBOOK it. thumbup.gif

laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1095 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 05 November 2011 - 04:21 PM

Jaz sem tudi tiho upala. laugh.gif So pa men tud vau, ful carji. smile.gif

Imam problem. Ne gre mi premaknit slike v drugi album. Ko kliknem shrani nastavitve mi dolgo nalaga in naposled napiše Se opravičujemo, nekaj se je zalomilo. We're working on getting this fixed as soon as we can. evil.gif , sem mislila da jih hočem prestavit preveč naenkrat, pa sem poskusila samo z ENO, pa isto.

Lahko ena proba za hec, če nje enako dela? Prosim!

• 0
Memento mori.

#1096 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 05 November 2011 - 10:06 PM

Pa kakšne folk to piše. Za zjokat bolano.

Predstavljaj si: Imam težave s srcem. in ležim v bolnišnici ..! Čez 60 minut bom umrla. Bi pustil/a vse in prišla k meni u bolnišnico, da me zadnjič vidiš? Če bi, lajkaj. Potem si to kopiraj to na zid, da vidiš kdo je tvoj pravi prijatelj in kdo samo glumi ;) veliko jih tega ne bo kopiralo, ker se bojijo, da bo premalo lajkov. A meni ni pomembno, koliko lajkov mam. Raje mam sam 1 pravega prijatelja, kot pa 100 sfejkanih
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1097 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 05 November 2011 - 10:53 PM

Wtf. Ta je res bolana. rolleyes.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1098 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23394 posts

Posted 05 November 2011 - 11:38 PM

QUOTE(bikini @ 5. 11. 2011 - 22:06) View Post

Če bi, lajkaj. Potem si to kopiraj to na zid, da vidiš kdo je tvoj pravi prijatelj in kdo samo glumi ;) veliko jih tega ne bo kopiralo, ker se bojijo, da bo premalo lajkov. A meni ni pomembno, koliko lajkov mam.

Najprej napiše, da daj lajkat, potem pa, da ji/mu ni pomembno število lajkov. laugh.gif Ja seveda. Kakšne neumne imajo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 07 November 2011 - 09:56 PM

O MOJ BOG: KLIK biggrin.gif cry.gif
  • 0

#1100 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2011 - 09:59 PM

Celoten album!!! ohmy.gif

Včlanjena je v skupino 'SAMO KURVE <3' -.-

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users