Nanizanke, nadaljevanke
Posted 30 October 2011 - 04:54 PM

Posted 30 October 2011 - 04:56 PM

Posted 31 October 2011 - 07:52 AM
The It Crowd
Pogledala 2 dela in ne bom nadaljevala; preprosto me ne prepriča, v drugem delu mi je bila ena fora dobra, ko je bil požar v pisarni in je en računalničar nastavil pred požal okvir od računalnika, da je izgledalo kor screen saver.

Drugače pa mi ni bilo všeč, karakterji (vsi trije glavni) so mi šli občasno na živce, in minusi v tem primeru prevladajo nad plusi.
Frida - BOM!
Nadaljujem z Mike & Molly, bom pogledala prvo sezono, od tam pa bomo videli kaj in kako naprej.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 October 2011 - 12:59 PM
Obveščam, da sem začela že s sedmo sezono MASHa, imam jih namen do konca pogledat. Zdaj sem jih začela
drugače jemat in mi niso več tako bedni. Sem prebolela to prelomnico, niso več tako izvirno smešni, ampak so
pa še vedno gledljivi, prav nekako navadila sem se jih. :s
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 November 2011 - 11:45 AM
Drugače pa vsem priporočam 4-delno serijo Jane Eyre (jaz sem sicer priporočilo dobila celo na forumu), fantastična je, ena izmed boljših meni osebno. Film je tako beden v primerjavi s serijo, mene je bolelo srce in sem na polovici nehala gledat.
Posted 01 November 2011 - 12:05 PM
To so vse BBCjeve serije.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 November 2011 - 02:36 PM
Freya, poglej še kak del, mogoče ti bo postalo bolj všeč. Ne vem, meni je fajn.
Posted 02 November 2011 - 08:39 AM
zelo dobra je tudi North&south (ne ameriška, ampak po angleški pisateljici).
To so vse BBCjeve serije.
Hvala za idejo!!!! Jaz obožujem tele angleške drame, nekaj časa sem bila prav zasvojena z njimi.
Priporočam še:
- Tess of the D'Urbervilles (starejša mi je bila bolj všeč, kot novejša)
- Little Dorrit
- Cranford!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 November 2011 - 01:19 PM
Posted 02 November 2011 - 01:24 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 November 2011 - 02:47 PM
Posted 02 November 2011 - 02:53 PM
Druga zadeva je res kultna. Sicer so prve epizode nekoliko smešne, treba je upoštevat letnico, ampak
nič manj misteriozne.
Posted 02 November 2011 - 04:35 PM
Kinky, zdaj sem se spomnila se ene simpaticne serije, ki sem jo gledala pred casom - Accidentally on Purpose.
Hvala, gledam včasih po TV, mi je OK za ob likanju kakšen del pogledati, ni mi pa tako zelo všeč, da bi sledila. Sedaj gledam Mike & Molly in sem zadovoljna.

Res še enkrat hvala vsem za predloge, obljubljam, da pridejo vsi na vrsto, in takrat podam komentar.

OZ sem gledala pred leti na POPu, isto s Twilight Zone. Oboje mi je bilo zelo všeč, kot tudi recimo od HBO ena meni takrat ljubših 6 feet under.
Ampak se bom nekoč spravila vse lepo sistematično pogledati, kot delam recimo sedaj s SATC.
Vem, da si privrženka obojega. Je zelo kvalitetno, priznam.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 05 November 2011 - 12:28 PM

Posted 05 November 2011 - 01:07 PM

Posted 05 November 2011 - 01:11 PM
Posted 05 November 2011 - 01:27 PM
Gleda katera Chuck?

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 November 2011 - 03:04 PM

Posted 05 November 2011 - 03:37 PM

Priporočam še A Gifted Man
Posted 05 November 2011 - 03:38 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users