Young Allie: Now, say you're a bird.
Young Noah: If you're a bird, I'm a bird.
Awww. Ta citat mi je ful, ful, ful všeč.
Vsaka velika ljubezen ima veliko zgodbo. Allie in Noah sta se zaljubila kot najstnika. Allieni starši pa so ju ločili, menili so, da njihova hči ni primerna za Noaha. Minila so leta in ko se ponovno snideta, njuna ljubezen zažari s še večjim ognjem. Allie se mora odločiti med sorodno dušo in tistim, ki mu pripada po času skupnega bivanja. Ta čudovita zgodba ima poseben pomen za starejšega gospoda, ki vsakodnevno svoji družici prebira zgodbo o neskončni ljubezni.
Aaaaa, zelo, zelo, zelo, zelo, lep film. Jst bi tudi enega Noaha, da ga lahko tako naskočim kot je McAdamsova Goslinga
(če bi jst koga naskočila, bi se ta zrušil na tla.

Kakorkoli že, čudovita ljubezenska zgodba (jst sm sicer skriti romantik, samo kaj ko mi skoraj noben od teh novih holivudskih takozvanih ljubezenskih/romantičnih filmov sploh ne potegne, nevem no, ni to to). Čeprav se vprašam a taka ljubezen sploh obstaja?, film ne izpade niti kanček patetično. Igralca sta svoji vlogi fantastično odigrala, ovaj Noah je baš simpatičan, haha. :-)
Mogoče se je film nekako preveč hitro zaključil, ne vem.. gledaš film 2 uri (pa ti ni niti za trenutek dolgčas!) potem pa se vse skupaj konča v manj kot petih minutah.
Pa ni mi jasno, zakaj so vsi kolegi, znanci, ki so pogledali film na koncu jokali, meni ni bil konec niti najmanj tako zelo ganljiv, da bi zraven potočila kako solzico.

Da zaključim to brezvezno pisanje, ocena:9/10.