Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1395 replies to this topic

#1081 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 17 January 2023 - 12:03 PM

Prjatli so sli lani v ta nov camp Ugljan. Dali so sredi najvecje sezone 3500 za 14 dni.
Letos isti termin 4700.
Seveda ne grejo.
Bolanija, res. In to brez hrane :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1082 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 January 2023 - 12:11 PM

Za ta keš greš raje na Maldive. :D
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1083 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 17 January 2023 - 12:16 PM

Toliko je naju, sicer 8 let nazaj, prišla Tanzanija s safarijem in Zanzibarjem. Z vključeno hrano in letalskimi kartami.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1084 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 17 January 2023 - 12:38 PM

Meni je neverjetno, da so ratali najdražji ravno kampi, medtem ko gremo mi trije v hotel AI za en teden za dobrega jurja (letos so mi naračunali skoraj enako ceno kot lani, nisem sicer še nič rezervirala)

Svak je tudi rezerviral apartma za 2500 € na Rabu. 14 dni. 

• 0

#1085 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 17 January 2023 - 12:44 PM

Kampi niso dragi, dragi so kontejnerji. Kar je prav. Upam, da mine njihov cas :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1086 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 17 January 2023 - 12:50 PM

Baje je šlo vse  gor. Kolegica gre vsako leto z avtodomom, so baje letos cene ful višje. 

• 0

#1087 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 17 January 2023 - 12:56 PM

V nekaterih, ja. Sploh tu visje, kjer se ustavi vecina Evrope. Apartmaje se pa dobi tudi za cisto ok ceno.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1088 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 17 January 2023 - 01:00 PM

Ja, saj jaz tudi mislim, da je od-do. Važno, da vsak najde, kar mu odgovarja. 

• 0

#1089 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 17 January 2023 - 02:31 PM

Za ta keš greš raje na Maldive. :D

Za manj keša. Za prvomajske 10 dni Maldivov (letalo + nočitev BB) za dobrih 900€ 😄
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1090 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 17 January 2023 - 03:03 PM

Malo neumesna - na Maldivih si lahko samo na določenih plažah v kopalkah, načeloma moraš bit drugje zakrit, ane? Mene od tropskih destinacij ravno Maldivi najmanj mikajo zaradi vseh konzervativnih prepovedi. No, pa tudi sicer se mi z otrokom (ali brez) ne da bit 24h+ v eno smer na poti.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1091 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 17 January 2023 - 03:11 PM

Matilda, saj cena kampa tudi ni samo za eno osebo, najverjetneje.
  • 0

#1092 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 17 January 2023 - 03:13 PM

Ja sam tud x4 pride še zmeraj ceneje.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1093 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 January 2023 - 03:22 PM

Matilda, v mislih sem imela resort. :D Ampak imaš prav, ja. Jina, odvisno od tega, če si z lokalci ali v resortih. V resortih lahko vse.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1094 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 17 January 2023 - 03:30 PM

Itak je offtopic, ker je tema o Hrvaški, ampak ja, ta cena kampa je čista bolanija. Za premožne Nemce ali severneje.
  • 0

Bill Bullard

#1095 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 24 January 2023 - 10:57 PM

Meni je neverjetno, da so ratali najdražji ravno kampi, medtem ko gremo mi trije v hotel AI za en teden za dobrega jurja (letos so mi naračunali skoraj enako ceno kot lani, nisem sicer še nič rezervirala)
Svak je tudi rezerviral apartma za 2500 € na Rabu. 14 dni.

Kateri hotel to?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1096 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 24 January 2023 - 11:40 PM

Bili smo v Drveniku v hotelu Quercus, kolegice so bile za podobno ceno (malce višjo sicer, glede na enega otroka več in visoko sezono) v Zadru v hotelu Donat, pa na Braču ima tudi Relax neke ugodne ponudbe, smo bili pred 3 leti, jaz vedno pišem mail in prosim za ugodne AI ponudbe v željenem terminu, lokacija ni tako važna. Letos gledam tudi preko Megabona, je tudi ugodno v Rabcu, Poreču...

• 0

#1097 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 25 January 2023 - 08:36 AM

Za manj keša. Za prvomajske 10 dni Maldivov (letalo + nočitev BB) za dobrih 900€

Kje najdete take ponudbe? To je na osebo 900 eur? V lastni režiji ali preko agencije?

M, a preko Relaxa hodiš? Jaz vedno ko sem šla gledat ponudbe pri agencijah, se mi ni zdelo ne vem koliko ugodno. Ne znam iskat očitno. :D

Razmišljala sem letos o hiškah v naselju Bučanje v Nerezinah. Je možno rezervirat za javne uslužbence in pride ful ugodno.
  • 0

#1098 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 25 January 2023 - 08:40 AM

Odvisno, preko Relaxa na Brač in v Primošten, lani v Drvenik pa s Kompasom. So pa to vedno first minute ponudbe, ko je dejansko ugodno. 

Srečno s temi hiškami, pomoje je že vse zasedeno. 

• 0

#1099 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 25 January 2023 - 08:44 AM

Danes začnejo sprejemat prijave preko telefona, bom poskusila srečo. :lol: Je pa pred glavno sezono.
  • 0

#1100 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 25 January 2023 - 08:49 AM

Koliko pa je nočitev?

• 0

0 user(s) are reading this topic