Letos isti termin 4700.
Seveda ne grejo.
Bolanija, res. In to brez hrane

Posted 17 January 2023 - 12:03 PM
Posted 17 January 2023 - 12:11 PM
Posted 17 January 2023 - 12:16 PM
Toliko je naju, sicer 8 let nazaj, prišla Tanzanija s safarijem in Zanzibarjem. Z vključeno hrano in letalskimi kartami.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 January 2023 - 12:38 PM
Meni je neverjetno, da so ratali najdražji ravno kampi, medtem ko gremo mi trije v hotel AI za en teden za dobrega jurja (letos so mi naračunali skoraj enako ceno kot lani, nisem sicer še nič rezervirala)
Svak je tudi rezerviral apartma za 2500 € na Rabu. 14 dni.
Posted 17 January 2023 - 12:44 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 January 2023 - 12:50 PM
Baje je šlo vse gor. Kolegica gre vsako leto z avtodomom, so baje letos cene ful višje.
Posted 17 January 2023 - 12:56 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 January 2023 - 01:00 PM
Ja, saj jaz tudi mislim, da je od-do. Važno, da vsak najde, kar mu odgovarja.
Posted 17 January 2023 - 02:31 PM
Za ta keš greš raje na Maldive.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 January 2023 - 03:03 PM
Malo neumesna - na Maldivih si lahko samo na določenih plažah v kopalkah, načeloma moraš bit drugje zakrit, ane? Mene od tropskih destinacij ravno Maldivi najmanj mikajo zaradi vseh konzervativnih prepovedi. No, pa tudi sicer se mi z otrokom (ali brez) ne da bit 24h+ v eno smer na poti.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2023 - 03:11 PM
Posted 17 January 2023 - 03:13 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 January 2023 - 03:22 PM
Posted 17 January 2023 - 03:30 PM
Bill Bullard
Posted 24 January 2023 - 10:57 PM
Kateri hotel to?Meni je neverjetno, da so ratali najdražji ravno kampi, medtem ko gremo mi trije v hotel AI za en teden za dobrega jurja (letos so mi naračunali skoraj enako ceno kot lani, nisem sicer še nič rezervirala)
Svak je tudi rezerviral apartma za 2500 € na Rabu. 14 dni.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 January 2023 - 11:40 PM
Bili smo v Drveniku v hotelu Quercus, kolegice so bile za podobno ceno (malce višjo sicer, glede na enega otroka več in visoko sezono) v Zadru v hotelu Donat, pa na Braču ima tudi Relax neke ugodne ponudbe, smo bili pred 3 leti, jaz vedno pišem mail in prosim za ugodne AI ponudbe v željenem terminu, lokacija ni tako važna. Letos gledam tudi preko Megabona, je tudi ugodno v Rabcu, Poreču...
Posted 25 January 2023 - 08:36 AM
Kje najdete take ponudbe? To je na osebo 900 eur? V lastni režiji ali preko agencije?Za manj keša. Za prvomajske 10 dni Maldivov (letalo + nočitev BB) za dobrih 900€
Posted 25 January 2023 - 08:40 AM
Odvisno, preko Relaxa na Brač in v Primošten, lani v Drvenik pa s Kompasom. So pa to vedno first minute ponudbe, ko je dejansko ugodno.
Srečno s temi hiškami, pomoje je že vse zasedeno.
Posted 25 January 2023 - 08:44 AM
Posted 25 January 2023 - 08:49 AM
Koliko pa je nočitev?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users