Ja katastrofa, ne bi to naredila pa če mi plačajo. Enako sva rekla za tisto sanjsko poroko ki je na TV SLO 1 (sva včeraj malo ujela, res grozno)

Zaroka / poroka
Posted 15 May 2017 - 02:13 PM
Posted 15 May 2017 - 02:27 PM
Jaz tudi tega ne razumem, ampak 100 ljudi, 100 čudi.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 15 May 2017 - 03:21 PM
Crkujem
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 May 2017 - 04:25 PM
Midva za razliko od Mayckice še nisva začela planirati. Najprej sem pomislila, no, to načrtovanje sedaj v glavi prestavim na naslednje leto, potem pa sem se šele spomnila, da moraš vse zadeve ful prej rezervirati, če želiš kaj določenega.. Poroko misliva imeti čez približno eno leto.
Fant trenutno še finišira z magistrsko in se še en mesec s tem ne želi ubadati, potem pa bova začela. Se pa že na samem začetku razhajava pri pomembnejših zadevah, tako da si ne predstavljam, kako bo vse skupaj na koncu izpadlo. Jaz se na primer ne bi cerkveno poročila, on bi se, jaz razmišljam, da bi imela nekega DJ-a, pa ne mislim sedaj elekstronske glasbe s tem, samo nekoga, ki bi popularno, zabavno glasbo vrtel, na katero bi bilo možno tudi plesati, fant bi imel nek band, ki bi igral tudi domačo.. Glede na to, kakšen odziv njegovih starih staršev sem doživela na omembo, da se jaz ne želim cerkveno poročiti, jih najraje spoh ne bi povabila.. Vglavnem, sama pri sebi še ful nimam razčiščeno, kaj si želim. Najprej sem mislila, da bi se nekje sama civilno poročila in potem v roku enega tedna naredila nek ornk "piknik", potem si misliš, da mogoče je vseeno fajn, da so tudi drugi prisotni pri obredu.. Potem ne vem, ali bi se pač "podredila" fantovi želji po cerkveni poroki ali ne. Imam vse zakramente, tako da to bi sicer šlo, ampak ne bom rekla "JA" nečemu, za kar že vnaprej vem, da ne bom počela. Na primer otroke vzgajala v krščanski veri itd. ... Lahko se samo en od zakoncev poroči cerkveno, ampak mi je to spet kar nekaj.. Dokler teh zadev ne bova razjasila, tako ali tako ne moreva prav močno planirati...
Ste bile na kakšni poroki, kjer je bil DJ? Jaz še ne..
Posted 15 May 2017 - 04:32 PM
Midva sva imela DJ-a na zabavi, banda nikoli ne bi imela. Sploh ne teh naših kmetavzarskih, ki poleg tega še animirajo.
Težko si predstavljam, da bi imela glede poroke tako različna stališča ... Midva sva si bila v čisto vsem enotna. Verni (stari) starši se pa tudi slej kot prej sprijaznijo s tem, da poroka ne bo cerkvena, če se tako odločiš. Jaz sem imela dramo z dedkom samo na začetku, potem pa ni imel nobene negativne pripombe več in mu je bilo super.
― V. Van Gogh
Posted 15 May 2017 - 04:39 PM
Meni bi bilo drugače v redu, da bi DJ vsaj malo povezoval, ker je po mojem dobro, da vsaj en malenkost usmeri dogajanje.. Da pač recimo pove mogoče, da bo sedaj prvi ples itd. .
Jaz se z mnenji ostalih glede cerkvene poroke sploh ne bi obremenjevala, mi je pa valda smotano, ker za fanta mi pa ni vseeno, saj bi rada, da je ta dan obema lep.. Sem pa že prej vedela, da se ravno v teh dveh zadevah razhajava in da bo prišlo do tega. Je tudi meni hecno, da si tukaj pač nisva enotna, ampak tako je .
Katerega DJ-a pa sta imela in kako se je odrezal? Ste vseeno plesali? Ker prijateljica je rekla, da je bila na eni, kjer je bil DJ, če se ne motim in je rekla, da je bilo prav tistih nekaj ur zdržat, ker se ni prav nič dogajalo in je bilo vsem ful dolgčas.
Posted 15 May 2017 - 04:51 PM
Dva sta bila, Martin Umlaut & Long John. Ful prijazna in profesionalna fanta, ki sta vse izpeljala brez napak. Vrtela sta po najinih željah, večinoma rock in napovedovala ključne momente tekom večera. Brez kakšnih neslanih šal in igric. Plesali smo vsi in tudi nad izborom glasbe so bili vsi navdušeni, ker jim je ta zvrst všeč. Kar se glasbe tiče, sem jaz pristaš tega, da se vrti tisto, kar par dejansko posluša.
― V. Van Gogh
Posted 16 May 2017 - 01:05 AM
...ki poleg tega še animirajo.
Mi je padla v oči fotografija s poroke v Vipolžah, kjer imata mladoporočenca dvignjen vsak svoj čevelj, sem se spomnila na animacijo z ene ohceti, brrrr, tudi jaz se ne morem sprijazniti s tem. : )
Posted 16 May 2017 - 06:50 AM
Men je to tud višek gluposti.
Obstajajo pa tudi kakovostni bendi, ki ne animirajo, če ne želiš... pač, kako se dogovoriš.
Posted 16 May 2017 - 07:11 AM
Posted 16 May 2017 - 07:46 AM

Meni je bilo pomembno, da DJ prilagodi glasbo in glasnost trenutnemu dogajanju in vzdusju.
― V. Van Gogh
Posted 16 May 2017 - 10:30 AM
Posted 16 May 2017 - 11:40 AM
Posted 16 May 2017 - 11:55 AM
No, vsaj tega, kar opisuje Supergirl, na porokah, na katerih sem bila, nisem doživela.
Tudi jaz ne.
Posted 18 May 2017 - 07:48 AM
Jaz sem bila na porokah kjer je bil tako bend kot DJ in nama je bila druga opcija ful boljša, tako da bova midva definitivno imela DJ-ja, ki res lahko vrti kar si zaželiš, tako govejo kot tudi rock, pop, elektronsko glasbo in je potem za vsakega nekaj. Zdaj kar se tiče napovedovanja je bilo ok pri obeh, igric pri bendu skoraj ni bilo pri DJ-jih pa zelo simpatične (da si moral počit balone privezane na gležnjih od drugih, da je ženin moral čim hitreje zbrati čevlje od žensk in nevesta od moških) ki so lepo popestrili dogajanje
Prilagam pa še sliko zaročnega prstana za katerega je prosila Jinadaze da ga pokažem, kljub temu da je že malo popraskan mi je še vedno čudovit
Posted 18 May 2017 - 09:29 AM
Ful lep!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 May 2017 - 10:03 AM
Aneee Pa pazi to, on je upošteval še simboliko in mi je razložil da matiran del predstavlja njega, sijoč del mene, ki se objemava, v sredini diamant pa je najin bodoči otrok
P res ni nek hud romantik tako da me je to tok bolj presenetilo
Posted 18 May 2017 - 02:57 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 May 2017 - 03:06 PM

Kako pa to, da ga nosis na desni?
― V. Van Gogh
Posted 18 May 2017 - 03:33 PM
Na desno ga je nataknil in tam je ostal Potem sva malo gledala pa nekje piše da bi moral biti na desni, nekje na levi ampak saj je vseeno. Meni so sicer tudi zelo lepi tanki prstani ampak na mojih ''čevapkih'' kot jim ljubkovalno pravi fant pa ne bi lepo izgledal
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users