Jump to content

Photo

Novice po SVETU

• Please log in to reply
1789 replies to this topic

#1081 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 26 January 2017 - 09:04 PM

Frcica, ne se sekirat ;)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1082 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 January 2017 - 09:21 PM

Ni panike, meni gre ogromno stvari hitro na živce, ravno tako hitro me mine zanimanje za to. Potem pa se v določenem času ponovi v isti krog.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1083 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 27 January 2017 - 04:34 PM

Nič me ne zbode, me pa zbode, da dobim vtis, da nekatere le čakate na slovnične napake, k debati ali vsaj kako misel pa ne bi prispevale. Mogoče tu in tam kak posmehljiv smile. Jasno, da vam ni treba, grammar nazi pa vam tudi ni treba biti vedno.

Se podpišem pod to, pa ne leti le na slovnične napake.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1084 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 February 2017 - 08:14 PM

Immortelle (smz) je zadnjic nekam nalepila link do nizozemske parodije na "America First", danes so pa objavili cel seznam copycat odzivov drugih evropskih drzav, ce koga mika pogledat. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1085 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 09 February 2017 - 01:01 PM

Noro, res....
Ta Fukushima je itak cisto potihnila po par mesecih. Verjetno z namenom...

http://www.zerohedge...going-get-worse
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1086 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 09 February 2017 - 01:07 PM

^ZeroHedge ni ravno kredibilen vir informacij. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1087 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 09 February 2017 - 01:17 PM

Prilimala sem samo ker se mi zdi zanimivo...saj je ze naslovna slika napacna. Mogoce pa ima katera bolj kredibilne informacije kaj se tam dogaja? Dobrega sigurno nic, ker se o tem nic ne poroca.

Pa se en malo bolj pomirjujica: https://www.google.s...-radiation.html

Kaj je res pa vedo samo tisti, ki so dejansko tam...
  • 0

#1088 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 09 February 2017 - 01:43 PM

Ne sledim sicer, mi pa google takoj sugerira vcerajsnji clanek Washington Posta na to temo (Guardian, Smithsonianmag ipd. so tudi objavili nove vsebine v zadnjem tednu). Zadnje case sem se toliko bolj pozorna na wannabe novice z "alternativnimi dejstvi", zato mi je link padel v oci. Mogoce drugic zraven v post dopises komentar/vprasanje/pojasnilo, da se tovrstne vsebine ne berejo/delijo brezglavo vsepovprek?

• 0

#1089 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 09 February 2017 - 02:01 PM

Ok ;)
  • 0

#1090 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 09 February 2017 - 02:05 PM

:)

• 0

#1091 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24559 posts

Posted 23 May 2017 - 12:50 PM

Terorističen napad

Pismo no, zdaj me ne bo več samo skrbelo, ali se bo meni ali bližnjim kaj zgodilo na cesti, ampak še na takih dogodkih.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1092 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 15 September 2017 - 10:30 AM

http://www.telegraph...d=tmgoff_fb_tmg
  • 0

― V. Van Gogh

#1093 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 02 October 2017 - 12:45 PM

:o

http://www.rtvslo.si...50-ljudi/434021

• 0

― V. Van Gogh

#1094 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 02 October 2017 - 01:53 PM

Ja, grozno. Od ene kolegice mož je letel sluzbeno v Vegas in so jim preusmerili letalo zaradi tega
  • 0

#1095 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 02 October 2017 - 02:05 PM

https://www.theguard...ttack-terrorism

Danes so updejtali zemljevid, je vse skupaj se blizje hotelu, kjer C. dela, kot sem predvidevala (dobrih 500m) :/ Upam, da je samo zgubil telefon, da se ne javi, in da so z druzbo vsi ok. 

• 0

#1096 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 October 2017 - 02:12 PM

Catalan referendum video: Woman 'dragged from polls, assaulted & had her fingers broken'

Nimam besed...  :cry:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1097 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 02 October 2017 - 03:55 PM

http://www.jutarnji....tervju/6605688/

Ona je pa ena najbolj fuknjenih zvezdnic na svetu. Kim ji ni do pet.

• 0

― V. Van Gogh

#1098 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 02 October 2017 - 08:58 PM

Do you know what #whiteprivilege is?

It is to murder over 50 people and injure 450, only to have authorities claim, within minutes and without any verification, that you are not a terrorist.

It is to commit the largest mass murder and shooting in recent American history, and be described as a 'retired grandfather'.

It is to inflict pain and suffering on others, and not have to worry that a single person of your race, or religion, or your women and children, face any backlash for your crime.

It is to kill (or rape, or loot, or plunder, or colonize...) and get away with it without bringing up irrelevant issues like religion, Scripture, culture, theology or ideology. As of this writing, we still have no idea of the religion and beliefs of the killer.

It is, essentially, to consider any such incident to be a freak accident, and let life continue without changing any policies, or calling for national dialogues about laws on immigration, tolerance of others, gun ownership, cultural differences (such as dress codes), and the list goes on and on.

PS. This post in no way intends to trivialize the tragic loss of life. My sincerest condolences to the families of the victims in this horrible tragedy.
  • 2

― V. Van Gogh

#1099 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 October 2017 - 08:52 AM

https://www.theguard...ttack-terrorism

Danes so updejtali zemljevid, je vse skupaj se blizje hotelu, kjer C. dela, kot sem predvidevala (dobrih 500m) :/ Upam, da je samo zgubil telefon, da se ne javi, in da so z druzbo vsi ok. 

Koncno so objavili imena ranjenih civilistov in ga ni vmes. Edino za Kim ne morem sklenit, a gre za njegovo punco al ne (ima iz prejsnje zveze otroka, tako da ta del se poklopi, drugih detajlov pa zal ne poznam). Najbolj butast cas si je nasel, da se ne javi (pa drugace nisva non-stop v stikih, samo ravno cez vikend naj bi mi poslal predlogo za nek logotip + rojstni dan je imel vceraj). 

• 0

#1100 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 October 2017 - 09:31 AM

Anouk shit? Kako dolgo se ti pa ze ni javil? Kaj ne more najt niti kakega interneta, da ti na fb napise da je ok?
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users