Novice po SVETU
Posted 26 January 2017 - 09:04 PM

Posted 26 January 2017 - 09:21 PM
Ni panike, meni gre ogromno stvari hitro na živce, ravno tako hitro me mine zanimanje za to. Potem pa se v določenem času ponovi v isti krog.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 January 2017 - 04:34 PM
Nič me ne zbode, me pa zbode, da dobim vtis, da nekatere le čakate na slovnične napake, k debati ali vsaj kako misel pa ne bi prispevale. Mogoče tu in tam kak posmehljiv smile. Jasno, da vam ni treba, grammar nazi pa vam tudi ni treba biti vedno.
Se podpišem pod to, pa ne leti le na slovnične napake.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2017 - 08:14 PM
Immortelle (smz) je zadnjic nekam nalepila link do nizozemske parodije na "America First", danes so pa objavili cel seznam copycat odzivov drugih evropskih drzav, ce koga mika pogledat.
Posted 09 February 2017 - 01:01 PM
Ta Fukushima je itak cisto potihnila po par mesecih. Verjetno z namenom...
http://www.zerohedge...going-get-worse
Posted 09 February 2017 - 01:07 PM
^ZeroHedge ni ravno kredibilen vir informacij.
Posted 09 February 2017 - 01:17 PM
Pa se en malo bolj pomirjujica: https://www.google.s...-radiation.html
Kaj je res pa vedo samo tisti, ki so dejansko tam...
Posted 09 February 2017 - 01:43 PM
Ne sledim sicer, mi pa google takoj sugerira vcerajsnji clanek Washington Posta na to temo (Guardian, Smithsonianmag ipd. so tudi objavili nove vsebine v zadnjem tednu). Zadnje case sem se toliko bolj pozorna na wannabe novice z "alternativnimi dejstvi", zato mi je link padel v oci. Mogoce drugic zraven v post dopises komentar/vprasanje/pojasnilo, da se tovrstne vsebine ne berejo/delijo brezglavo vsepovprek?
Posted 09 February 2017 - 02:01 PM

Posted 09 February 2017 - 02:05 PM
Posted 23 May 2017 - 12:50 PM
Pismo no, zdaj me ne bo več samo skrbelo, ali se bo meni ali bližnjim kaj zgodilo na cesti, ampak še na takih dogodkih.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 September 2017 - 10:30 AM
― V. Van Gogh
Posted 02 October 2017 - 12:45 PM
― V. Van Gogh
Posted 02 October 2017 - 01:53 PM
Posted 02 October 2017 - 02:05 PM
https://www.theguard...ttack-terrorism
Danes so updejtali zemljevid, je vse skupaj se blizje hotelu, kjer C. dela, kot sem predvidevala (dobrih 500m) :/ Upam, da je samo zgubil telefon, da se ne javi, in da so z druzbo vsi ok.
Posted 02 October 2017 - 02:12 PM
Nimam besed...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 October 2017 - 03:55 PM
http://www.jutarnji....tervju/6605688/
Ona je pa ena najbolj fuknjenih zvezdnic na svetu. Kim ji ni do pet.
― V. Van Gogh
Posted 02 October 2017 - 08:58 PM
It is to murder over 50 people and injure 450, only to have authorities claim, within minutes and without any verification, that you are not a terrorist.
It is to commit the largest mass murder and shooting in recent American history, and be described as a 'retired grandfather'.
It is to inflict pain and suffering on others, and not have to worry that a single person of your race, or religion, or your women and children, face any backlash for your crime.
It is to kill (or rape, or loot, or plunder, or colonize...) and get away with it without bringing up irrelevant issues like religion, Scripture, culture, theology or ideology. As of this writing, we still have no idea of the religion and beliefs of the killer.
It is, essentially, to consider any such incident to be a freak accident, and let life continue without changing any policies, or calling for national dialogues about laws on immigration, tolerance of others, gun ownership, cultural differences (such as dress codes), and the list goes on and on.
PS. This post in no way intends to trivialize the tragic loss of life. My sincerest condolences to the families of the victims in this horrible tragedy.
― V. Van Gogh
Posted 03 October 2017 - 08:52 AM
https://www.theguard...ttack-terrorism
Danes so updejtali zemljevid, je vse skupaj se blizje hotelu, kjer C. dela, kot sem predvidevala (dobrih 500m) :/ Upam, da je samo zgubil telefon, da se ne javi, in da so z druzbo vsi ok.
Koncno so objavili imena ranjenih civilistov in ga ni vmes. Edino za Kim ne morem sklenit, a gre za njegovo punco al ne (ima iz prejsnje zveze otroka, tako da ta del se poklopi, drugih detajlov pa zal ne poznam). Najbolj butast cas si je nasel, da se ne javi (pa drugace nisva non-stop v stikih, samo ravno cez vikend naj bi mi poslal predlogo za nek logotip + rojstni dan je imel vceraj).
Posted 03 October 2017 - 09:31 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users