Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 30 March 2009 - 02:06 PM
Na jetra mi grejo ljudje, ki bi se radi glede naročil samo poleg šlepali. Niso sposobni naročit izdelkov tudi na straneh, kjer ni obvezen paypal (kako se le-ta pridobi, se tudi slučajno ne spomnijo, da bi se pozanimali, četudi imajo vse pogoje za to ... jaz jih do nedavnega nisem imela in mi je bilo grozljivo bedno komu težit, da mi kaj naroči ... nemudoma, ko je bila za to prilika, se je paypal zrihtal) in potem prosjačijo, če bo kdo kaj naročal (ob tem pa bi radi skozi prišli s čimmanj stroški). Wtf?! Vzami si 10 minut, se registriraj na stran in si naroči. Zakaj bi to kdo počel namesto tebe?!
Če se je kdo prepoznal v tej pisariji, je to najmanj moj problem, btw. ;-)
Aha, na jetra mi grejo tudi ljudje, ki te prav očitno nimajo najrajši ... ko pa kaj rabijo, pa te klicarijo in so vsi sladki. Ma fakof, sam si urejaj stvari, idiot zabit.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 March 2009 - 06:50 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 March 2009 - 07:21 PM
Aha, na jetra mi grejo tudi ljudje, ki te prav očitno nimajo najrajši ... ko pa kaj rabijo, pa te klicarijo in so vsi sladki. Ma fakof, sam si urejaj stvari, idiot zabit.
Podpis. Zadnje čase se dost takih ljudi okoli mene suče

Posted 31 March 2009 - 02:32 PM
Posted 02 April 2009 - 01:05 PM
Posted 02 April 2009 - 04:30 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 April 2009 - 04:52 PM
Še moram tu zatežit. Postala sem alergična na besedo SONČEK. Med ljudmi se odvija prava blaznost. Skoraj ga ni človeka, ki ne bi vzdihoval nad sončkom, vsi se zdaj prebujajo, so polni energije, v vsakem drugem stavku je omenjen ta sonček (pomanjševalnice rulz) ... halo, samo vreme je, vsako leto je isto!!! Jaz pogrešam prijetno vmesno obdobje, nisem čisto nič navdušena nad pretoplim SONCEM - še kdo pozna to normalno besedo, mimogrede?!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 April 2009 - 07:32 PM
Posted 11 April 2009 - 09:45 PM
Sicer pa... ne se jezit k škod lepoti, lol
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 April 2009 - 10:09 PM

Posted 11 April 2009 - 10:44 PM
Nila poznam. :| Moj poba je zadnjic eno dobro pribil na to temo: " eni ljudje so pac taksna govna, da morajo kar naprej gobezdati, ce ne jih se pes ne povoha". Se izogibam taksnega folka, enostavno, ko mi kaksen kolega zacne to pocet, presekam stike takoj. Naj laja v luno, ce hoce, meni se ne da poslusat neprestanega hvalisanja.

Še moram tu zatežit. Postala sem alergična na besedo SONČEK. Med ljudmi se odvija prava blaznost. Skoraj ga ni človeka, ki ne bi vzdihoval nad sončkom, vsi se zdaj prebujajo, so polni energije, v vsakem drugem stavku je omenjen ta sonček (pomanjševalnice rulz) ... halo, samo vreme je, vsako leto je isto!!! Jaz pogrešam prijetno vmesno obdobje, nisem čisto nič navdušena nad pretoplim SONCEM - še kdo pozna to normalno besedo, mimogrede?!
Podpis, podpis, podpis!!!!!
Posted 11 April 2009 - 11:20 PM
^^
Nila poznam. :| Moj poba je zadnjic eno dobro pribil na to temo: " eni ljudje so pac taksna govna, da morajo kar naprej gobezdati, ce ne jih se pes ne povoha". Se izogibam taksnega folka, enostavno, ko mi kaksen kolega zacne to pocet, presekam stike takoj. Naj laja v luno, ce hoce, meni se ne da poslusat neprestanega hvalisanja.

Ma ja, jaz pa predolgo čakam in upam, da bo kaj drugače (idiot jaz

Posted 12 April 2009 - 09:11 AM
Bos z leti pridobila tudi to vescino, da bos hitro odsekala, sem prepricana.

Je pa res, da pogresam tisto pravo klapo, v stilu vsi za enega eden za vse, vendar, ce je ne morem imeti, mi tudi ni potrebno vztrajati v slabih nadomestkih. :\
Posted 12 April 2009 - 10:39 PM

Posted 13 April 2009 - 02:10 PM

After all this time?
Always.
Posted 13 April 2009 - 03:00 PM
Sicer pa... ne se jezit k škod lepoti, lol
Jaz glih dežja ne bi, no, ampak tak, da je malo hladneje, ne pa že konkretno nabija sonce.
Eh, jaz mam tlko lepote, da se ne bo nič poznalo.

No, me veseli, da nas je več takih, ki isto mislimo, ha ha.
Nincha, grozljivka!

Posted 13 April 2009 - 04:01 PM

1. Da nekomu neki posodš in ti vrne čist uničeno nazaj
2. Da nekomu neki hočš razložit in se dela budalo in NOČE razumet.
Primer za oboje. Med poukom sem mela na mizi tako mini flaško od vode Dana, ne pollitrsko ampak samo 0.33. In mi je bla res srčkana, ker je taka fajn za v torbo pa to. No in mi sošolc reče če lahko nardi en požirk. Mu rečm okej, samo da nej gre potem flaško spet napovnt. In mi jo vrne nasleno uro, prazno, zmečkano pa un listek okrog je strgu stran. In jst valda čist znorim, ker mi je šlo za princip, ker prvo kot prvo teh flašk ne prodajajo v trgovini in sem jo čuvala da sem jo pač mela za v šolo, on jo pa čist unič. Halo, če sem mu jo posodla da pije nej potem pije, ne pa da se izžiula nad plastenko

No in potem sva se čist skregala in še kr vsi sošolci so se pizdil name kok sm neumna pa zabita pa da je sam ena neumna flaša ampak pač res mi ni šlo zato. Če si neki sposodš vrneš v takem stanju k si dobiu ane. In potem me zajbavata dva sošolca kao Ninaaa a posodš svinčniik? Al pa rajšš ne k ti bom maal grafita zrabu pa ti nebom mogu vrtn istiga k je zdeeeeej. Faaaaaak

After all this time?
Always.
Posted 13 April 2009 - 06:10 PM
ja halo! pač ne letam od enga hobija do druzga
Posted 13 April 2009 - 06:36 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users