Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1081 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 March 2009 - 02:06 PM

Na jetra mi grejo ljudje, ki bi se radi glede naročil samo poleg šlepali. Niso sposobni naročit izdelkov tudi na straneh, kjer ni obvezen paypal (kako se le-ta pridobi, se tudi slučajno ne spomnijo, da bi se pozanimali, četudi imajo vse pogoje za to ... jaz jih do nedavnega nisem imela in mi je bilo grozljivo bedno komu težit, da mi kaj naroči ... nemudoma, ko je bila za to prilika, se je paypal zrihtal) in potem prosjačijo, če bo kdo kaj naročal (ob tem pa bi radi skozi prišli s čimmanj stroški). Wtf?! Vzami si 10 minut, se registriraj na stran in si naroči. Zakaj bi to kdo počel namesto tebe?!
Če se je kdo prepoznal v tej pisariji, je to najmanj moj problem, btw. ;-)

Aha, na jetra mi grejo tudi ljudje, ki te prav očitno nimajo najrajši ... ko pa kaj rabijo, pa te klicarijo in so vsi sladki. Ma fakof, sam si urejaj stvari, idiot zabit.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1082 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 March 2009 - 06:50 PM

folk, ki meče po ležalnikih v chill out sobicah v savnah svoje brisače/kopalne plašče/natikače/torbe/whatever, da jim ja kdo drug ne bi zasedel mesta, po možnosti za ves dan, do zadnje minute. pa ne da bi počivali med rundami savnanja pa da folk pač kroži, ne - berejo knjige, rešujejo križanke, se glasno pogovarjajo, ej, eni celo spijo ... rolleyes.gif verjetno so tut prvi pri zajtrku, da jim ja ne bi kdo pojedel njihove najljubše marmelade al karkoli že. rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1083 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 30 March 2009 - 07:21 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 30. 3. 2009 - 15:06) View Post

Aha, na jetra mi grejo tudi ljudje, ki te prav očitno nimajo najrajši ... ko pa kaj rabijo, pa te klicarijo in so vsi sladki. Ma fakof, sam si urejaj stvari, idiot zabit.

Podpis. Zadnje čase se dost takih ljudi okoli mene suče rolleyes.gif .
  • 0

#1084 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 31 March 2009 - 02:32 PM

men pa grejo blazno na živce ljudje, ki si omislijo miljon nekih hobijevin pol mislijo kakšni hudi carji so zarad tega in kako,da niiiiiimajo časa
  • 0

#1085 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 April 2009 - 01:05 PM

Na živce mi gredo ljudje, ki se v vsako stvar vtaknejo.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1086 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 April 2009 - 04:30 PM

Dež + nabita trola down.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1087 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 02 April 2009 - 11:37 PM

QUOTE(Melaina @ 31. 3. 2009 - 15:32) View Post

men pa grejo blazno na živce ljudje, ki si omislijo miljon nekih hobijevin pol mislijo kakšni hudi carji so zarad tega in kako,da niiiiiimajo časa

Haha dobro si to napisala! Podpis!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1088 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 April 2009 - 04:52 PM

Še moram tu zatežit. Postala sem alergična na besedo SONČEK. Med ljudmi se odvija prava blaznost. Skoraj ga ni človeka, ki ne bi vzdihoval nad sončkom, vsi se zdaj prebujajo, so polni energije, v vsakem drugem stavku je omenjen ta sonček (pomanjševalnice rulz) ... halo, samo vreme je, vsako leto je isto!!! Jaz pogrešam prijetno vmesno obdobje, nisem čisto nič navdušena nad pretoplim SONCEM - še kdo pozna to normalno besedo, mimogrede?!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1089 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 11 April 2009 - 07:32 PM

zamude fakin' vlakov (iz mb do lj zamuda 30 minut, zato sem za 10 minut zgrešila vlak za ivančno gorico in sem 2 uri čakala na naslednjega, tako da sem se iz mb do doma cjazila 6 ur!)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1090 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 April 2009 - 09:45 PM

Flafi jaz sem s tabo tu, čist. Jaz bi itak najraje dež še za malo časa.
Sicer pa... ne se jezit k škod lepoti, lol
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 11 April 2009 - 10:09 PM

N živce mi gre, ko se nekdo zapiči v nek šport (na novo) in potem govori skoraj ves čas SAMO o tem, ukvarja se samo Z NJIM, vse, kar ni povezano z njim, je brez zveze in ni nič vredno. Da ne govorim o tem, da se ves čas hvali z neko opremo in izrazi, ki se očitno v tem športu uporabljajo, ko ve, da pač nekdo, ki se s tem ne ukvarja, te opreme niti slučajno nima, teh butastih izrazov pa tako ali tako ne razume. ermm.gif Pa kaj misli, da bomo zdaj pa vsi temu sledili, ker pač NJEJ to paše??!! Da ne govorim o izključevanju, saj omenja samo aktivnosti v zvezi s tem športom kot možnost, da se vidimo, navkljub prej naštetemu pomanjkanju opreme ali pa preprosto - zakaj moram npr. jaz kupiti vso to opremo, govoriti in poslušati samo o tem, da se lahko družim s človekom, ki ga poznam že žnj let, zdaj se je pa zapičil v en in edini kur*** hobi? slap.gif In njen odgovor: "Ja, jst hočem, da se kej dogaja, če pa ni tega, se pa nič ne dogaja, pa ni to, pa ni ono ipd." My ass dogaja! Egoizem dogaja, pa samo eno preseravanje in važenje, gledanje na svojo korist in špilanje pomembnosti. Ufffff .... mad.gif
  • 0

#1092 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 11 April 2009 - 10:44 PM

^^

Nila poznam. :| Moj poba je zadnjic eno dobro pribil na to temo: " eni ljudje so pac taksna govna, da morajo kar naprej gobezdati, ce ne jih se pes ne povoha". Se izogibam taksnega folka, enostavno, ko mi kaksen kolega zacne to pocet, presekam stike takoj. Naj laja v luno, ce hoce, meni se ne da poslusat neprestanega hvalisanja. bruh.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 4. 2009 - 17:52) View Post

Še moram tu zatežit. Postala sem alergična na besedo SONČEK. Med ljudmi se odvija prava blaznost. Skoraj ga ni človeka, ki ne bi vzdihoval nad sončkom, vsi se zdaj prebujajo, so polni energije, v vsakem drugem stavku je omenjen ta sonček (pomanjševalnice rulz) ... halo, samo vreme je, vsako leto je isto!!! Jaz pogrešam prijetno vmesno obdobje, nisem čisto nič navdušena nad pretoplim SONCEM - še kdo pozna to normalno besedo, mimogrede?!

Podpis, podpis, podpis!!!!!
  • 0

• Guests

Posted 11 April 2009 - 11:20 PM

QUOTE(_Planet_ @ 11. 4. 2009 - 23:44) View Post

^^

Nila poznam. :| Moj poba je zadnjic eno dobro pribil na to temo: " eni ljudje so pac taksna govna, da morajo kar naprej gobezdati, ce ne jih se pes ne povoha". Se izogibam taksnega folka, enostavno, ko mi kaksen kolega zacne to pocet, presekam stike takoj. Naj laja v luno, ce hoce, meni se ne da poslusat neprestanega hvalisanja. bruh.gif

Ma ja, jaz pa predolgo čakam in upam, da bo kaj drugače (idiot jaz wallbash.gif ), namesto da bi res pravočasno prekinila stike. Se učim, ampak očitno prepočasi. hmm.gif Upam, da me je tokrat izučilo. Po drugi strani je pa morda celo prav, da je bilo tako, ker mi je potem po pogovoru itak pokazala pravi obraz, za katerega si niti predstavljala nisem, da je lahko tako ... hm ... (milo rečeno) pokvarjen. ermm.gif

• 0

#1094 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 12 April 2009 - 09:11 AM

^^

Bos z leti pridobila tudi to vescino, da bos hitro odsekala, sem prepricana. smile.gif Tudi jaz sem se vcasih obotavljala in poskusala najti na vsem skupaj se kaj dobrega, ohranjala stike, ker smo pac kolegi a ne. Zadnja leta pa opazam, da mi enostavno ni vec do tega, da bi zapravljala cas s pacienti. Prav ne morem vec biti tiho in tudi nisem tiho.
Je pa res, da pogresam tisto pravo klapo, v stilu vsi za enega eden za vse, vendar, ce je ne morem imeti, mi tudi ni potrebno vztrajati v slabih nadomestkih. :\

• 0

#1095 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 12 April 2009 - 10:39 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 4. 2009 - 17:52) View Post

lol1.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1096 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 13 April 2009 - 02:10 PM

Haha Flafi ti bi umrla zravn mene tongue.gif Jst celo zimo pizdim nad tistim gnilim vremenom in komii čakam SONČEEEK hahaa laugh.gif Mam tut zdej na msnju napisan sončkk(#) haha. Ampak men to res da energijo, k da se zbudim po zimskem spancu. Njami, me like it tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1097 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 April 2009 - 03:00 PM

QUOTE(rea @ 11. 4. 2009 - 22:45) View Post
Flafi jaz sem s tabo tu, čist. Jaz bi itak najraje dež še za malo časa.
Sicer pa... ne se jezit k škod lepoti, lol

Jaz glih dežja ne bi, no, ampak tak, da je malo hladneje, ne pa že konkretno nabija sonce.
Eh, jaz mam tlko lepote, da se ne bo nič poznalo. sleep.gif

No, me veseli, da nas je več takih, ki isto mislimo, ha ha.

Nincha, grozljivka! biggrin.gif

• 0

#1098 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 13 April 2009 - 04:01 PM

O kaj gre še men ful na k* slap.gif
1. Da nekomu neki posodš in ti vrne čist uničeno nazaj
2. Da nekomu neki hočš razložit in se dela budalo in NOČE razumet.

Primer za oboje. Med poukom sem mela na mizi tako mini flaško od vode Dana, ne pollitrsko ampak samo 0.33. In mi je bla res srčkana, ker je taka fajn za v torbo pa to. No in mi sošolc reče če lahko nardi en požirk. Mu rečm okej, samo da nej gre potem flaško spet napovnt. In mi jo vrne nasleno uro, prazno, zmečkano pa un listek okrog je strgu stran. In jst valda čist znorim, ker mi je šlo za princip, ker prvo kot prvo teh flašk ne prodajajo v trgovini in sem jo čuvala da sem jo pač mela za v šolo, on jo pa čist unič. Halo, če sem mu jo posodla da pije nej potem pije, ne pa da se izžiula nad plastenko rolleyes.gif
No in potem sva se čist skregala in še kr vsi sošolci so se pizdil name kok sm neumna pa zabita pa da je sam ena neumna flaša ampak pač res mi ni šlo zato. Če si neki sposodš vrneš v takem stanju k si dobiu ane. In potem me zajbavata dva sošolca kao Ninaaa a posodš svinčniik? Al pa rajšš ne k ti bom maal grafita zrabu pa ti nebom mogu vrtn istiga k je zdeeeeej. Faaaaaak rolleyes.gif mad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1099 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 13 April 2009 - 06:10 PM

al pa da ti oseba z milijon hobijev again pribije: blagor teb k maš tolk časa!
ja halo! pač ne letam od enga hobija do druzga

• 0

#1100 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 April 2009 - 06:36 PM

Fak jst si bom nabila komplekse do vrha glave. Očitno vas je 90% tu alergičnih na sva pa šta.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users