Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#1081 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19148 posts

Posted 24 August 2011 - 01:41 PM

Wow 18€ je pa kr ugodno. Kje pa ima salon ta Valentina?
  • 0

#1082 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 August 2011 - 04:20 PM

Borštnikova 25
Nova vas
MARIBOR
  • 0
Viens, reste ici!

#1083 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 24 August 2011 - 10:04 PM

QUOTE(Ana @ 24. 8. 2011 - 13:31) View Post

cm^2

: D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1084 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 September 2011 - 10:36 PM

QUOTE(Ana @ 24. 8. 2011 - 9:21) View Post

Coco saj tut kje drugje dobro nardijo (pri tej ko jaz hodim v Mariboru meni osebno nardi boljše kot Berni), ampak NE S TRAKOVI!?!?!? Sploh ne vem zakaj si šla k nekomu, ki dela s trakovi. cry.gif Razumem tvoje bolečine in upam, da boš čimprej zaceljena. Jaz sem bila takrat en teden razmesarjena.

Nisem imela druge izbire, pri nas nisem bila nikoli na brazilski, pa bivša sošolka mi jo je priporočila, ker hodi redno, pa ima ful dobre izkušnje z njo (čeprav sem pol govorila z njo in je rekla, da tudi ona 3 dni maže z Bepantenom - da fak, jaz se sploh ne spomnem, če sem se kdaj po depilaciji namazala z Bepanthenom zaradi razdraženosti, ker se v nekaj urah vse pomiri slap.gif ), ej trakovi never ever faking again! Sej vem, da je vse odvisno od kozmetičarke, ampak me po vsem tem ne prepričaš, da grem še kdaj. Natečena sem bila dva dni, niti lulat nisem mogla normalno, da ne govorim o tem, da sem se potem še začela lupit in sem po tuširanju, ko je bila koža mehka, malo podrgnila in sem imela za nohti vse polno odmrle kože. surrender.gif Jaz ostajam pri B, če se kaj poslabšajo, menjam za kak preverjeno dober drug salon.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1085 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 September 2011 - 10:46 PM

QUOTE(Ana @ 6. 12. 2009 - 23:15) View Post

Meni je blo grozno.
Bolelo me je za znoret, dlake so šle sicer vse stran (morem pohvalit, da je nardila res dobro) ampak sem skoraj umrla na mizi.
Da ne govorim o tem, kak me je še 4 dni cela lulika tak fejst bolela, da sem si z solzami v očeh mazala gor bepanten. Saj nisem mela vneto nič, tut vraščenih dlak ni blo, ampak bolelo je tak kot, da me je nekdo 80 krat boksnil v luliko. :shy: tongue.gif

Zdaj se najbrž najdeš v tem mojem postu. Meni je ta tudi delala eno uro, bolelo pa me je za umret. Ko bi bil vsaj rezultat dober .. no, dlak ni blo, ampak bolelo pa je za znoret še nekaj dni po tem.

Jaz zdaj že pol leta hodim redno in so se dlake ful zredčile, vsaj za pol in "moja" Valentina je v 15 minutah konec. Odlično res thumbup.gif . Pa tudi nekaj ur po depilaciji se mi koža umiri in je lepa. Očitno se je sprijaznila, ker na začetku sem imela probleme z mozoljčki in pordelo kožo. Zdaj pa je super, pa tudi vraščenih dlak nimam nič.
  • 0
Viens, reste ici!

#1086 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 10 September 2011 - 10:57 PM

Kar je najhujše, meni je kar nekaj dlačic ostalo (v Berniju se mi to nikoli ne zgodi, VSE mi populi s pinceto ven, če prej ni šlo), še fant je rekel, da je to bila najbolj nenatančna depilacija doslej. laugh.gif Fak, sploh nisem verjela, da je lahko tako grozno, no. Zdaj čutim ta tvoj post v globino duše. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1087 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 September 2011 - 11:06 PM

Ja saj pravim, ok, trpiš kot debil, ampak da je potem vsaj dobro narejeno in gladko in ne boli še par dni, halo? ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1088 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 October 2011 - 09:17 PM

wacko.gif Meni se je pa na vrhu naredila neka bulica/mozolj, fuul boli, mislim, da je vraščena dlaka. Joj, komaj čakam, da se je lotim, sam bo zihr bolel ko svina. cry.gif A mate kej izkušenj s tovrstnim masakrom?
  • 0

#1089 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 October 2011 - 09:33 PM

U, užitek. twisted.gif Pinceta, pa gremo. Malo primi s pinceto tisti predel in stisni, potem pa gremo
na operacijo, mmm.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1090 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 October 2011 - 09:34 PM

Kako si to lepo sado-mazo napisala. style_emoticons/default/laugh.gif Ful mi manjka tista iglica prav za mozolje, to je ta prava stvar za to. Rokavice mam, razkužilo tud, zdej pa na delo. style_emoticons/default/laugh.gif Samo kar vem, da mi nič ne bo šlo ven, pol bom mela pa celo minsko polje, ker ne znam nehat!
  • 0

#1091 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 October 2011 - 09:36 PM

Prvo jo poskusi malo zbezat ven z nečim, preden posežeš po pinceti. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1092 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 October 2011 - 09:38 PM

Jaz takoj nastopim prav v butcher stilu. Seveda prej in kasneje fino razkužim, no.
Kake neke fine iglice, eh. laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1093 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 October 2011 - 09:41 PM

Ej res, te igle so super za take postopke! Grem pod tuš, da se mal koža zmehča pol pa da vidim kako se bo izteklo. Baje ima Afrodita eno super zadevo za vraščene dlake, pa tud draga ni, 7€ stane. Moram drugič to svojo depilatorko vprašat.
  • 0

#1094 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 October 2011 - 09:46 PM

ph34r.gif

Zato pa jaz nikoli ne bom šla na brazilsko. Never.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1095 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 21 October 2011 - 11:51 PM

Meni so se pa dlake prek poletja tok zmehčale, da so skoraj mehkejše od tistih po nogah. cry.gif Posledično se ful vraščajo, zato sem se zdaj spet začela brit da jih "utrdim" laugh.gif Pa dobr, prek zime mi niti ni tok pomembno, pred naslednjim poletjem se bom pa ziher spet povoskala, pol pa epilator naprej.
  • 0

After all this time?

Always.

#1096 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 October 2011 - 06:38 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 10. 2011 - 22:38) View Post

Jaz takoj nastopim prav v butcher stilu. Seveda prej in kasneje fino razkužim, no.
Kake neke fine iglice, eh. laugh.gif

Jaz sem še slabša, ko jo vidim - stiskam - še tac si ne operem. laugh.gif Razkužujem tudi ne.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1097 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 22 October 2011 - 10:18 AM

Jaz moram pohvalit eno punco iz Bernija - neka temnolaska, ne vem, kako se kliče, dela v tisti sobici naravnost od vhoda in levo. Včeraj sem šla prvič na brazilsko po tistem masakru z uno kvazikozmetičarko, ta punce dela tako dobro, da nisem niti čutila, da mi kaj dela tam spodaj, omg, nisem mogla verjet! ohmy.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1098 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 October 2011 - 10:31 AM

Tea? Primorka?

Eh, jaz nisem nič uredila, nič ni šlo skor ven, samo limfa.
  • 0

#1099 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 22 October 2011 - 10:31 AM

Ni imela nekega primorskega nalgasa. Vem samo, da je prej delala v Maxiju.
  • 0
Pablo Picasso

#1100 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 January 2012 - 01:39 AM

KLIK

Kupon za: Plačajte 14,9€ za zapeljivo, negovano in gladko kožo na intimnem predelu, v vrednosti 30€.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users