Balea in Garnier imata za mastne lase oz lasišče.
šampon za lase
Posted 22 November 2023 - 10:56 AM
[Napoleon]
Posted 22 November 2023 - 11:12 AM
Tudi mi smo imeli od Balee, pa ga niso imeli na zalogi. Po moje so imeli slabo zalogo, ker res precej stvari nisem našla, kar je še nedolgo nazaj bilo pri šamponih. Nič hudega, bom poskusila z omenjenimi. Le penasta sem bila, da imajo en kup stvari za vse ostale, ravno kar sem iskala pa ni bilo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 November 2023 - 03:48 PM
Lasje moram sicer vseeno prati na 3 dni ampak če malo popršim s suhim šamponom na kritičnih mestih mi pa zdrži tudi 5 dni.
Posted 27 November 2023 - 04:00 PM
Jaz sem zadnja leta delala napako, sem mislila, da mi nežnejši šamponi ful ustrezajo, manj so se mi lasje mastili, ampak me je pa začelo konstantno srbet lasišče ... Sploh nisem vedela, da je potrebno redno uporabljat tudi čistilni šampon, sploh če uporabljaš kakšne produkte za oblikovanje. Tako da zadnje čase 1x na teden najprej temeljito očistim lasišče z Vichy Dercos Micro peel, potem pa še z Natura Siberica White Cedar, ki je nežen/naraven in ga imam za redno uporabo.
Še vedno mi je žal za Aussie Aussome Volume, ki je šel iz prodaje, je bil leta moj najljubši šampon.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 December 2023 - 11:16 AM
Vichy nabavis v lekarni ali prej spleta?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 December 2023 - 01:44 PM
― V. Van Gogh
Posted 05 December 2023 - 05:17 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 December 2023 - 08:48 AM
To je čisto v nasprotju s tem kar pravijo eni, da bolj agresivno kot lasišče čistiš bolj se odziva s povečanim proizvajanjem sebuma in si tako ujet v začaran krog. Zdaj pa ne vem ali je to kaka stara mantra.
Jaz sem na IG zasledila uporabo glikolne kisline za kodre: https://honestliz.com/glycolic-acid-on-curly-hair/
[Napoleon]
Posted 06 December 2023 - 09:30 AM
točno to, potem pa bodi pameten.
Meni ni jasno, zakaj "čistilni" šampon, če naj bi bil že šampon čistilo. Vsaj jaz sem ga vedno do sedaj tako dojemala.
Put A Kilt On It!
Posted 06 December 2023 - 09:46 AM
Posted 06 December 2023 - 11:05 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 December 2023 - 11:15 AM
jaz itak samo lasišče umivam in kar steče po laseh dol, je to to.
Put A Kilt On It!
Posted 06 December 2023 - 11:34 AM
To je čisto v nasprotju s tem kar pravijo eni, da bolj agresivno kot lasišče čistiš bolj se odziva s povečanim proizvajanjem sebuma in si tako ujet v začaran krog. Zdaj pa ne vem ali je to kaka stara mantra.
Jaz sem na IG zasledila uporabo glikolne kisline za kodre: https://honestliz.com/glycolic-acid-on-curly-hair/
To mislim da ni res: https://www.youtube....rts/PpC1rYFb9_w
Las se ne šamponira, samo lasišče ja.
Pa še za kaj je clarifying shampoo: https://www.youtube....rts/SWBJOZn6EPg
After all this time?
Always.
Posted 06 December 2023 - 12:27 PM
― V. Van Gogh
Posted 24 January 2024 - 10:43 AM
Zgleda sem končno našla nekaj, kar mojim lasem ustreza, in sicer od Mia naravna kozmetika (a ma to ena kao influencerka, Nika Krmec, ne spremljam) šampon pa balzam in se mi lasje normalno razčešejo, manj izpadajo, so lepi mehki pa nič mastijo. Upam, da traja, ker kolker dnarja sem že v to zmetala, ajme res.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 August 2024 - 07:07 PM
Zaenkrat mi je super Balein iz aqua linije. Pred tem se sploh ne spomnim kaj sem imela. 😅🤔
[Napoleon]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users