Kaj bomo pa danes jedli?
Posted 01 February 2008 - 05:37 PM
1,5 rebre tavelke milke,2 pralineja
juha,žlica golaža,žlica polente (ali dve),pa 1/4 kinder buenota
Hja ne vem.Kej sigurno še,pa nč velikega :)Kakšen čaj sigurno.
Posted 01 February 2008 - 11:31 PM
nekje ob treh riž s papriko in vege hrenovko
zvečer bela kava
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 February 2008 - 03:51 PM
k: špageti, paradižnikova omaka, par domačica piškotov
v: kefir
-vmes pijem vodo, zeleni čaj
Posted 02 February 2008 - 05:36 PM
kosilo- kos ribe, krompir z zelenjavo
malca- buhtelj in kifelj z marmelado
večerja- /
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 February 2008 - 05:48 PM
kosilo: Pica iz čebatinega testa
malica: Flancati iz kvašenega testa, poljubčki iz sladkorja v prahu in snega, višnjev štrudelj, pomaranča
večerja: Sveče pečen kruh
(dons sm cel dan sam pekla

Posted 02 February 2008 - 06:18 PM
K: ajdova kaša, ražnjič
V: jogurt, kosmiči, čokolada, ananas
Posted 03 February 2008 - 12:11 AM
K: pečen krompir s skuto, solata
V: kornfleksi z jogurtom
V2: Domač krof in mamino pecivo (sm mogla NUJNO probat, zdej se mi pa bruha kr sm se preveč nažrla
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 February 2008 - 01:31 PM
Z: dva popečena polnozrnata toasta z nutelo, čaj (T. mi ga je prinesel v posteljo, ko sem tako boga
K: pohan puranji zrezek, zelena solata, božanski domač krof
V: jabolko, čaj
Posted 03 February 2008 - 03:00 PM
Včeraj ful dobra večerja v Cantini Mexicani - Sex On The Beach, Sticky Fingersi, zelena solata in radič s prelivom, pečen krompir, gratinirana koruza in čebulni obročki.
z - kava z mlekom
k - nek čuden pečen krompir iz McDonaldsa
v - jabolčna pita
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 February 2008 - 03:52 PM
Včeraj ful dobra večerja v Cantini Mexicani - Sex On The Beach, Sticky Fingersi, zelena solata in radič s prelivom, pečen krompir, gratinirana koruza in čebulni obročki.
z - kava z mlekom
k - nek čuden pečen krompir iz McDonaldsa
v - jabolčna pita
včeraj al v petek? ker se mi zdi, da sem te v petek tam vidla (za sosednjo mizo sva sedela): vegi tortilje (tist, k dobiš zelenjavo posebej, pa posebej še omake in si sam zložiš).
danes:
z: pomarančni sok
k: solata (bučke, paradižnik, cvetača, pinjole, bučna semena, olivno olje, bazilika, origano, poper)
m: 2 koščka peciva, mandeljni
v: ?
Posted 03 February 2008 - 05:47 PM
k: tenstan krompir, solata, dve tablici čokoladi in piškoti
v: nič!!
Posted 03 February 2008 - 06:19 PM
večerja- pol avokada, nekaj suhega ananasa
malca- kefir z medom
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 February 2008 - 07:22 PM
Petek! Sosednja miza, hm... ja, tam so eni dobli fajitas za sosednjo mizo!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 February 2008 - 07:45 PM
kosilo: špageti z paradajz-tuna zosom in olivami, kumarična solata s prelivom iz jogutra, majoneze in začimb
večerja: taščina limonina tortica, kava z mlekom
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 February 2008 - 10:16 PM
Petek! Sosednja miza, hm... ja, tam so eni dobli fajitas za sosednjo mizo!
ja, bo to kr to
Posted 03 February 2008 - 10:20 PM
Zakaj me nisi pozdravila?
Posted 03 February 2008 - 10:29 PM
Posted 03 February 2008 - 10:31 PM
Haha, LOL!
Ja to sem si pa res vaju zapomnila... ko sta najprej mislila nekam drugam it, pol pa sta si premislila, ne vem, mi je pač ostalo ful v spominu. =) Dežnik pa sem res pozabla ja... to se mi pa redno dogaja. =)
Posted 03 February 2008 - 10:37 PM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users