Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10881 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 05 July 2009 - 08:57 PM

Men to pač ni za počet vsak mesec. In glede na to, da mi en ni izginil že od lanskega avgusta je men vse prej kot normalno.
  • 0

#10882 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17130 posts

Posted 05 July 2009 - 09:11 PM

* Odkar sem bila bolana nism skor nič migala. Kar pomeni skoraj en mesec. Ful pogrešam rolanje, tek, odbojko, plesanje. Hvala bogu da bodo skoraj počitnice.

* Noht na palcu na nogi se mi je nekak zalomil na sredini in mi tako zdaj manjka pol nohta. blink.gif To bo trajalo celo poletje preden bo ven zrastlo. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10883 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2009 - 09:06 AM

Fak a loh popizdim twisted.gif twisted.gif twisted.gif twisted.gif znorelllllllllllla bom!!! Že mesec pa pol mamo delavce okol pa še ni proti koncu. Zdej bo še nov asfalt pa ograja pa kopalnica pa...
OMG! Začnejo že ob 7h vrtat pa se mi pod oknom smukat, tko da morm pr zaprtem oknu spat, da komi diham pa še vse se trese k skoz z vrtalnikom ap ne vem čim delajo.

Jebeš počitnce! Nisem še spala do 10h, ker delajo od pon-sob, v nedeljo pa itak delam. Popizdila bom, ob 7h vstajam rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Miru pa tud nobenga.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10884 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46169 posts

Posted 06 July 2009 - 09:33 AM

I feel you Princeska. console.gif

Strah me je. Imam danes izpit, pa jutri imam izpit. Zdi se mi, da nič ne znam za nobenega in bom pogorela po vsej črti. cry.gif cry.gif
  • 0

#10885 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2009 - 09:35 AM

Kalypso, držimo pesti, da rata wink.gif
  • 0

#10886 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46169 posts

Posted 06 July 2009 - 09:38 AM

Hvala. smile.gif
  • 0

#10887 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4307 posts

Posted 06 July 2009 - 09:48 AM

Princeska štopli na uho ful pomagajo. Če se ne rabiš zbudit, si jih kr lepo not vstavi pa boš spala ko dojenček.
  • 0

#10888 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 July 2009 - 09:53 AM

Pri naših sosedih (na obeh straneh) tudi ves čas nekaj vrtajo in prenavljajo in delajo in rogovilijo skratka. ermm.gif
  • 0

#10889 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14295 posts

Posted 06 July 2009 - 09:58 AM

Na živce mi gre FB, ker moraš poslat ne vem kolko objemov ali kaj podobnega da vidiš kdo ga je tebi mad.gif pa tok bi rada vedla... biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10890 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18562 posts

Posted 06 July 2009 - 10:39 AM

Hehehe. angel1.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#10891 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 July 2009 - 11:06 AM

Včasih bi mojega brata najraje 2 uri tepla, in potem še 2 uri, zna biti tak sebičen kreten (pa do mene ne ravno, ampak do mame).

down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10892 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 06 July 2009 - 12:15 PM

V Španiji v Zari sem kupila tale blazer. Takoj, ko sem prišla domov, sem opazila, da dve bunkici manjkata. Naša Ana mi je potem predlagala, da naj grem v lokalno Zaro in dve bunkici odtrgam dol in spi*dim. And I did it! ohmy.gif

Jah jbg, zmeri dobim poškodovane stvari pa če še ne vem kako pozorno pregledam kos preden ga kupim. Samo karmo jim vračam. sleep.gif

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

• Guests

Posted 06 July 2009 - 12:17 PM

zlobna sem.
  • 0

#10894 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 06 July 2009 - 02:03 PM

Sovražm to, da mam seznam 20 knjig, ki si jih želim prebrat, pa so vse izposojene. Prov brez veze je hodt v knjižnco, ker je vse izposojen. In to še takrat, ko clo mam 5 minut časa na dan za branje. In če hočeš rezervirat, morš klicat tja, ker se ne da prek neta. Oh come on, 21. century in to. Prov mine do branja. Že tko zadnje čase nimam kej v roke vzet, ker se mi zdijo vse knjige bedne, do slovenskih avtorjev mam prov nek čudn odpor in pol še k najdem kej pametnga ne morm dobit tega. verymad.gif

Že kr vidm da bom že milijontič vzela v roke Norveški gozd al pa Prva oseba množine. Pa ju znam že na pamet.

Kr neki verymad.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#10895 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18637 posts

Posted 06 July 2009 - 02:58 PM

Doooollgččaaaaaas miii jeeeeeeee yawn.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10896 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 July 2009 - 02:59 PM

Meni tut !
  • 0
Viens, reste ici!

#10897 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 06 July 2009 - 04:02 PM

QUOTE(Plain Jane @ 5. 7. 2009 - 21:50) View Post

Men je pa tok hudo k moj obožuje šoping in POLO MAJČKE! thumbup.gif oops.gif Aja ja, zdej sem ofišili in a rilejšnšip, haha. biggrin.gif

A to je bil razlog, da te je blo tolk malo gor? tongue.gif No, v vsakem primeru super! Če je bil to razlog manjkanja, je opravičljiv. biggrin.gif Aja, pa moj tudi obožuje polo majčke. Šoping manj. biggrin.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#10898 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2009 - 04:02 PM

Jp, men tud. Zlikala sm že vse, pospravila v nulo itd. Fant in kolegice delajo, ena je okreva in je kr neki, ker sva ponavadi med počitnicami skoz skalai naokoli, zdej pa ne gre.

Drugač se bom pa počasi do knjižnce spravla in kej brala smile.gif
  • 0

#10899 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 July 2009 - 04:10 PM

Pejte delat pa vam nau dolgčas tongue.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#10900 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18637 posts

Posted 06 July 2009 - 04:14 PM

Z mojim seksi jobom za 8€ nebo nč, buuuuu down.gif Mogoče si bom v kakšnem kafiču res kej najdla, zdele za teh 10 dni mal u izi. Doma mi je preveč dolgčas down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users