Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10861 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 July 2009 - 05:53 PM

Zredila sem se cry.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10862 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 04 July 2009 - 06:11 PM

Shujsal sem. cry.gif
  • 0

#10863 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 July 2009 - 06:28 PM

Teh 5 dni pa Pagu sm žrla ko svinja. tongue.gif
  • 0

#10864 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 05 July 2009 - 11:54 AM

Pivo se mi je uprlo. ohmy.gif cry.gif

Edit: se eno moje razmisljanje na temo dedci - zadnjic sem se malo zamislila ob naslednji zadevi: tako kot ste ze ene pisale, moram tudi jaz poba dostikrat kam preganjati recimo, da mu nakupiva nova oblacila, da greva kam na dopust itd.. In veeedno mu je tako tezko, odvec, se mu ne da, bla bla bla bla bla... Zadnjic pa, kot sem ze omenila, sem po dolgih letih zbrala pogum in mu rekla, da grem z njim na motor in, da greva se prej nabavit celado. Preden sem do konca izrekla je bil pripravljen in v avtu, letel je pol metra nad tlemi z nasmeskom na obrazu, sla sva se po ogromno drugih trgovinah, iskat to in ono, ves cas je bil dobre volje, zgovoren (sicer sem vedno morala vse vlect iz njega), ..... In sem se res, res, res zamislila, ko sem to videla. Tako malo je bilo treba (OK jaz sem morala iti zelo cez sebe, da sem se spravila na motor, ampak sem to namensko naredila, ker poskusam sprementi dolocene lastnosti svojega karakterja), da se je popolnoma spremenil. In, ce razmisljam se naprej - obstaja zelo velika verjetnost, da nase moske (sicer nenamensko) "silimo" v svoj zenski svet, v stvari, ki NAS razveseljujejo in sproscajo, ki NAS zadovoljujejo, ki so do NAS pozorne, obenem pa dajemo premalo pomena stvarem, ki zadovoljujejo njega. Meni se je sicer vedno zdelo, da sem zelo pozorna do njega, ampak, kaj, ko sem bila pozorna na podrocjih, ki njemu dejansko niso nic pomenila. Na primer: meni se zdi zelo lepo od mene in zelo pozorno, da se v trgovini spomnim nanj in mu prinesem nekaj, kar ima rad. Cokoladico, karkoli... In sem potem malo razocarana, ko vidim, da nima pretiranega veselja ne s prinesenim ne z mojo gesto, ki se meni zdi tako pozorna. MENI, njemu ne.
Mislim, da je v ozadju vsega nastetega konflikt med moskimi in zenskimi mozgani oz. razlicno delovanje moskih in zenskih mozganov. Vcasih se sprasujem, zakaj smo namenjeni za skupaj, ko svet vidimo/dozivljamo tako drugace. Seveda, obstajajo ljudje, ki se igrajo igrice, ampak, ce to za trenutek odmislimo in vzamemo cist, neobremenjen odnos.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10865 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 July 2009 - 11:57 AM

V dilemi sem.
  • 0

#10866 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 July 2009 - 11:59 AM

Opa, biti john malkovich 2 laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10867 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 05 July 2009 - 01:21 PM

_Planet_, to si ful dobro napisala! Se čisto strinjam.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10868 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 July 2009 - 01:46 PM

QUOTE(_Planet_ @ 5. 7. 2009 - 12:54) View Post

Pivo se mi je uprlo. ohmy.gif cry.gif
Edit: se eno moje razmisljanje na temo dedci - zadnjic sem se malo zamislila ob naslednji zadevi: tako kot ste ze ene pisale, moram tudi jaz poba dostikrat kam preganjati recimo, da mu nakupiva nova oblacila, da greva kam na dopust itd.. In veeedno mu je tako tezko, odvec, se mu ne da, bla bla bla bla bla... Zadnjic pa, kot sem ze omenila, sem po dolgih letih zbrala pogum in mu rekla, da grem z njim na motor in, da greva se prej nabavit celado. Preden sem do konca izrekla je bil pripravljen in v avtu, letel je pol metra nad tlemi z nasmeskom na obrazu, sla sva se po ogromno drugih trgovinah, iskat to in ono, ves cas je bil dobre volje, zgovoren (sicer sem vedno morala vse vlect iz njega), ..... In sem se res, res, res zamislila, ko sem to videla. Tako malo je bilo treba (OK jaz sem morala iti zelo cez sebe, da sem se spravila na motor, ampak sem to namensko naredila, ker poskusam sprementi dolocene lastnosti svojega karakterja), da se je popolnoma spremenil. In, ce razmisljam se naprej - obstaja zelo velika verjetnost, da nase moske (sicer nenamensko) "silimo" v svoj zenski svet, v stvari, ki NAS razveseljujejo in sproscajo, ki NAS zadovoljujejo, ki so do NAS pozorne, obenem pa dajemo premalo pomena stvarem, ki zadovoljujejo njega. Meni se je sicer vedno zdelo, da sem zelo pozorna do njega, ampak, kaj, ko sem bila pozorna na podrocjih, ki njemu dejansko niso nic pomenila. Na primer: meni se zdi zelo lepo od mene in zelo pozorno, da se v trgovini spomnim nanj in mu prinesem nekaj, kar ima rad. Cokoladico, karkoli... In sem potem malo razocarana, ko vidim, da nima pretiranega veselja ne s prinesenim ne z mojo gesto, ki se meni zdi tako pozorna. MENI, njemu ne.
Mislim, da je v ozadju vsega nastetega konflikt med moskimi in zenskimi mozgani oz. razlicno delovanje moskih in zenskih mozganov. Vcasih se sprasujem, zakaj smo namenjeni za skupaj, ko svet vidimo/dozivljamo tako drugace. Seveda, obstajajo ljudje, ki se igrajo igrice, ampak, ce to za trenutek odmislimo in vzamemo cist, neobremenjen odnos.

A veš, da tole k si napisala glede motorjev; tud jst razmišljam, da bi probala na motor in naredila to zanj in zase - zase predvsem zaradi karakterja in ker se določenih stvari bojim, ap želim strah premagati. Zgolj zato. In reakcija mojega bi bila zagotovo taka kot zgoraj napisana. Res kot da bi sebe brala.

Drugač pa lepo razmišljanje. Midva sva se včeraj pogovorila in ti res dajo določene stvari vedet, da ni vse samo od njega odvisno, ampak tudi od mene; odpre ti oči. Sva zadeve več ali manj razčistila, ugotovila ap tudi, da se bo treba več videvat... ker manj ko sva skup, več se kregava. Dans me pelje na izlet. Njegova pobuda wink.gif

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10869 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 05 July 2009 - 02:10 PM

_planet_ meni se pa zdi, da je tukaj tudi malo moškega egoizma vmes.
kdaj pa kdaj je treba tud stisnt zobe pa narest neki kar bi si partner želel. Ženske večkrat to nardimo kot moški, ne vem, mogoče se bolj prilagajamo. Je pa tut odvisno od fanta do fanta.
Kar pa se motorizma tiče pa, ja, pri meni je bilo enako, samo s tem, da sem naslednje leto pristala na svojem motorju biggrin.gif Sedaj pa ni več tako vesel, ko grem jaz okoli, on pa doma kuha biggrin.gif
  • 0

#10870 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 05 July 2009 - 02:48 PM

Takšno frizuro imam, da sem me sam bog usmili. Največje veselje mi predstavljajo sivi lasi po vrhu blink.gif
Nujno bi se mogla pobarvat, pa sem sama sebi obljubila da do jeseni nič. Pol pa spet na stara pota laugh.gif komaj čakam. Do takrat pa hodim v javnost samo še z vrečko na glavi. Pika.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10871 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18637 posts

Posted 05 July 2009 - 03:06 PM

Omg tok grmi da sem zdej skor s stola padla cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10872 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 July 2009 - 03:09 PM

laugh.gif
  • 0

#10873 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 05 July 2009 - 03:12 PM

QUOTE(lejck @ 5. 7. 2009 - 15:10) View Post

_planet_ meni se pa zdi, da je tukaj tudi malo moškega egoizma vmes.
kdaj pa kdaj je treba tud stisnt zobe pa narest neki kar bi si partner želel. Ženske večkrat to nardimo kot moški, ne vem, mogoče se bolj prilagajamo. Je pa tut odvisno od fanta do fanta.
Kar pa se motorizma tiče pa, ja, pri meni je bilo enako, samo s tem, da sem naslednje leto pristala na svojem motorju biggrin.gif Sedaj pa ni več tako vesel, ko grem jaz okoli, on pa doma kuha biggrin.gif

Lejck, se strinjam - brez kompromisov ni nicesar, ampak, ce govorim predvsem zase sem se tisti trenutek zavedela, da se on marsikdaj prilagodi mojim zeljam in predvsem mojemu svetu, jaz pa njegovemu ne oz. se prilagajam tako, da njemu to nic ne pomeni. Ceprav se mi je do takrat zdelo, da mu dajem - ne bom rekla vse - ampak, da ima dovolj pozornosti. Sej je ima dovolj, ampak jo izkazujem, ce temu tako recem, na "napacen" nacin.

Hehe midva greva skupaj, ker jaz za svojega pomoje ne bom imela nikoli dovolj moci; sem odkrila v dvojini motorja tudi svojevrstno romantiko, kdo bi si mislil. Tisti, ki me poznajo se tako ali tako se vedno sprasujejo, ce sem na drogah. laugh.gif Sem bila namrec precej gorec nasprotnik motorjev, nevarnost tu, nevarnost tam, nevarnost gor, nevarnost dol. Sej je potrebna velika mera previdnosti, ampak ti da pa tudi veliko lepega. ;)

Edit: Princeska lepo, da sta uredila pa uzivaj na izletu! ;)

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10874 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46169 posts

Posted 05 July 2009 - 03:37 PM

Danes počnem vse kaj drugega kot pa se učim, čeprav imam jutri in pojutrišnjem izpit. wallbash.gif wallbash.gif No, ko sem se pa zdaj končno spravla prebrat ene zapiske pa me je minlo do vsega. Toliko stvari, letnic in imen je narobe napisanih. Če so se ljudje učili iz teh zapiskov poj me ne čudi, da jih je več kot pol padlo, če je več kot pol stvari napačnih. down.gif
  • 0

#10875 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27499 posts

Posted 05 July 2009 - 06:14 PM

Malo stikam za forumašicami po FB-ju in sem našla eno punco, ki je že zlo dolgo nisem vidla ampak mi je strašno zoprna, prov tipična lovača. Na sliki je videt, da se je močno zredila in meni se to zdi strašno fajn oops.gif
  • 0

#10876 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 05 July 2009 - 06:21 PM

Jutri pa potujem proti morju-.... yahoo.gif sam upam d bo dobro vreme, čeprav kaže na neke plohe...
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10877 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 05 July 2009 - 08:13 PM

Grrr jezna sem na fanta verymad.gif ...danes sva šla laufat ločeno najprej jaz in kasneje on. In ga že več kot uro ni nazaj. Fora je v tem, da ko greva skupi laufat pa jaz kdaj jamram, da ne morem več, pa mi ful govori da ni nč hudga, da sm mela itak že rekreacijo dopoldne, da ne morm 10kmjev vsakič zlaufat, mislm polhn je enih nasvetov, takih kako tečem zase ne pa za druge pa da kilometri niso pomembni (btw končno je prišu verymad.gif ) skratka povn je ene teorije. Pol pa vsakič ampak res vsakič ko gre sam laufat, laufa ko fukjen tko like ful več kokr prelaufa ko greva skupi, in tko če jst kdaj ne morem izkoristi vsak trenutek da gre laufat. S tem ni nič narobe, ful super, da se ukvarja s sportom in vse, ampak piz*a jst mam skos obcutek, da tekmuje z mano, da tisto kar govori je en navadn bullshit, ker on skos dela točn to, tekmuje z mano, s sabo, hoče dokazat nevem komu nevem kaj...grrrr!!! Pa še fora je v tem, da se itak tok zmuči, da ni pol več uporaben za nič, reče ja sej grem na izi mal laufat, pol pa itak sam še tuš pa kavč, če pa skor srce vn vrže. In se mi zdi čist neuporaben pol. Skratka jezna sm nanjga, zdejle mogoče mal manj tongue.gif

Ps: nevihta je mimo. Tkole napisane zadeve včasih pomagajo, da jih lahko vidiš z drugega zornega kota. Itak se zavedam, da imam pri sebi stvari za razčistit, tudi kar se tiče tega primera. Fant je pa tok dober, da mi pri temu pomaga in se z mano pogovarja, tako da lažje spoznavam sebe in svoje hibe.
To kar vidim pri njemu imam itak sama, to je pač ta moj perfekcionizem na kateremu bo treba še delat.
  • 0

#10878 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 05 July 2009 - 08:50 PM

Men je pa tok hudo k moj obožuje šoping in POLO MAJČKE! thumbup.gif oops.gif Aja ja, zdej sem ofišili in a rilejšnšip, haha. biggrin.gif

Na fitnes moram. In NUJNO rabim službo, drugač se mi bo zmešal. cry.gif
Pa spet mam nov ječmen, že 2 na enmu uču, mogla bi pa operacijo, sem lih hotla po napotnico pa je moja zdej na dopustu. cry.gif
  • 0

#10879 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17130 posts

Posted 05 July 2009 - 08:52 PM

PJ congrats :wink:
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10880 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 05 July 2009 - 08:56 PM

Zakaj si vsi operirate te jecmene? Moj brat je tudi sel na operacijo. In bil nato plav vec dni.

Vrecko kamilic pomocis v toplo vodo in nato z njo drsas po ocesu. Ideja vaje je, da sok prodre do jecmena tko da ne bodite sramezljive.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users