Spovednica
Posted 04 July 2009 - 05:53 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 July 2009 - 06:11 PM

Posted 04 July 2009 - 06:28 PM

Posted 05 July 2009 - 11:54 AM

Edit: se eno moje razmisljanje na temo dedci - zadnjic sem se malo zamislila ob naslednji zadevi: tako kot ste ze ene pisale, moram tudi jaz poba dostikrat kam preganjati recimo, da mu nakupiva nova oblacila, da greva kam na dopust itd.. In veeedno mu je tako tezko, odvec, se mu ne da, bla bla bla bla bla... Zadnjic pa, kot sem ze omenila, sem po dolgih letih zbrala pogum in mu rekla, da grem z njim na motor in, da greva se prej nabavit celado. Preden sem do konca izrekla je bil pripravljen in v avtu, letel je pol metra nad tlemi z nasmeskom na obrazu, sla sva se po ogromno drugih trgovinah, iskat to in ono, ves cas je bil dobre volje, zgovoren (sicer sem vedno morala vse vlect iz njega), ..... In sem se res, res, res zamislila, ko sem to videla. Tako malo je bilo treba (OK jaz sem morala iti zelo cez sebe, da sem se spravila na motor, ampak sem to namensko naredila, ker poskusam sprementi dolocene lastnosti svojega karakterja), da se je popolnoma spremenil. In, ce razmisljam se naprej - obstaja zelo velika verjetnost, da nase moske (sicer nenamensko) "silimo" v svoj zenski svet, v stvari, ki NAS razveseljujejo in sproscajo, ki NAS zadovoljujejo, ki so do NAS pozorne, obenem pa dajemo premalo pomena stvarem, ki zadovoljujejo njega. Meni se je sicer vedno zdelo, da sem zelo pozorna do njega, ampak, kaj, ko sem bila pozorna na podrocjih, ki njemu dejansko niso nic pomenila. Na primer: meni se zdi zelo lepo od mene in zelo pozorno, da se v trgovini spomnim nanj in mu prinesem nekaj, kar ima rad. Cokoladico, karkoli... In sem potem malo razocarana, ko vidim, da nima pretiranega veselja ne s prinesenim ne z mojo gesto, ki se meni zdi tako pozorna. MENI, njemu ne.
Mislim, da je v ozadju vsega nastetega konflikt med moskimi in zenskimi mozgani oz. razlicno delovanje moskih in zenskih mozganov. Vcasih se sprasujem, zakaj smo namenjeni za skupaj, ko svet vidimo/dozivljamo tako drugace. Seveda, obstajajo ljudje, ki se igrajo igrice, ampak, ce to za trenutek odmislimo in vzamemo cist, neobremenjen odnos.
Posted 05 July 2009 - 11:57 AM
Posted 05 July 2009 - 11:59 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 July 2009 - 01:21 PM
Posted 05 July 2009 - 01:46 PM
Pivo se mi je uprlo.

Edit: se eno moje razmisljanje na temo dedci - zadnjic sem se malo zamislila ob naslednji zadevi: tako kot ste ze ene pisale, moram tudi jaz poba dostikrat kam preganjati recimo, da mu nakupiva nova oblacila, da greva kam na dopust itd.. In veeedno mu je tako tezko, odvec, se mu ne da, bla bla bla bla bla... Zadnjic pa, kot sem ze omenila, sem po dolgih letih zbrala pogum in mu rekla, da grem z njim na motor in, da greva se prej nabavit celado. Preden sem do konca izrekla je bil pripravljen in v avtu, letel je pol metra nad tlemi z nasmeskom na obrazu, sla sva se po ogromno drugih trgovinah, iskat to in ono, ves cas je bil dobre volje, zgovoren (sicer sem vedno morala vse vlect iz njega), ..... In sem se res, res, res zamislila, ko sem to videla. Tako malo je bilo treba (OK jaz sem morala iti zelo cez sebe, da sem se spravila na motor, ampak sem to namensko naredila, ker poskusam sprementi dolocene lastnosti svojega karakterja), da se je popolnoma spremenil. In, ce razmisljam se naprej - obstaja zelo velika verjetnost, da nase moske (sicer nenamensko) "silimo" v svoj zenski svet, v stvari, ki NAS razveseljujejo in sproscajo, ki NAS zadovoljujejo, ki so do NAS pozorne, obenem pa dajemo premalo pomena stvarem, ki zadovoljujejo njega. Meni se je sicer vedno zdelo, da sem zelo pozorna do njega, ampak, kaj, ko sem bila pozorna na podrocjih, ki njemu dejansko niso nic pomenila. Na primer: meni se zdi zelo lepo od mene in zelo pozorno, da se v trgovini spomnim nanj in mu prinesem nekaj, kar ima rad. Cokoladico, karkoli... In sem potem malo razocarana, ko vidim, da nima pretiranega veselja ne s prinesenim ne z mojo gesto, ki se meni zdi tako pozorna. MENI, njemu ne.
Mislim, da je v ozadju vsega nastetega konflikt med moskimi in zenskimi mozgani oz. razlicno delovanje moskih in zenskih mozganov. Vcasih se sprasujem, zakaj smo namenjeni za skupaj, ko svet vidimo/dozivljamo tako drugace. Seveda, obstajajo ljudje, ki se igrajo igrice, ampak, ce to za trenutek odmislimo in vzamemo cist, neobremenjen odnos.
A veš, da tole k si napisala glede motorjev; tud jst razmišljam, da bi probala na motor in naredila to zanj in zase - zase predvsem zaradi karakterja in ker se določenih stvari bojim, ap želim strah premagati. Zgolj zato. In reakcija mojega bi bila zagotovo taka kot zgoraj napisana. Res kot da bi sebe brala.
Drugač pa lepo razmišljanje. Midva sva se včeraj pogovorila in ti res dajo določene stvari vedet, da ni vse samo od njega odvisno, ampak tudi od mene; odpre ti oči. Sva zadeve več ali manj razčistila, ugotovila ap tudi, da se bo treba več videvat... ker manj ko sva skup, več se kregava. Dans me pelje na izlet. Njegova pobuda

Posted 05 July 2009 - 02:10 PM
kdaj pa kdaj je treba tud stisnt zobe pa narest neki kar bi si partner želel. Ženske večkrat to nardimo kot moški, ne vem, mogoče se bolj prilagajamo. Je pa tut odvisno od fanta do fanta.
Kar pa se motorizma tiče pa, ja, pri meni je bilo enako, samo s tem, da sem naslednje leto pristala na svojem motorju

Posted 05 July 2009 - 02:48 PM

Nujno bi se mogla pobarvat, pa sem sama sebi obljubila da do jeseni nič. Pol pa spet na stara pota

Posted 05 July 2009 - 03:06 PM

After all this time?
Always.
Posted 05 July 2009 - 03:09 PM

Posted 05 July 2009 - 03:12 PM
_planet_ meni se pa zdi, da je tukaj tudi malo moškega egoizma vmes.
kdaj pa kdaj je treba tud stisnt zobe pa narest neki kar bi si partner želel. Ženske večkrat to nardimo kot moški, ne vem, mogoče se bolj prilagajamo. Je pa tut odvisno od fanta do fanta.
Kar pa se motorizma tiče pa, ja, pri meni je bilo enako, samo s tem, da sem naslednje leto pristala na svojem motorju

Lejck, se strinjam - brez kompromisov ni nicesar, ampak, ce govorim predvsem zase sem se tisti trenutek zavedela, da se on marsikdaj prilagodi mojim zeljam in predvsem mojemu svetu, jaz pa njegovemu ne oz. se prilagajam tako, da njemu to nic ne pomeni. Ceprav se mi je do takrat zdelo, da mu dajem - ne bom rekla vse - ampak, da ima dovolj pozornosti. Sej je ima dovolj, ampak jo izkazujem, ce temu tako recem, na "napacen" nacin.
Hehe midva greva skupaj, ker jaz za svojega pomoje ne bom imela nikoli dovolj moci; sem odkrila v dvojini motorja tudi svojevrstno romantiko, kdo bi si mislil. Tisti, ki me poznajo se tako ali tako se vedno sprasujejo, ce sem na drogah.

Edit: Princeska lepo, da sta uredila pa uzivaj na izletu!

Posted 05 July 2009 - 03:37 PM

Posted 05 July 2009 - 06:14 PM

Posted 05 July 2009 - 06:21 PM

Posted 05 July 2009 - 08:13 PM

Ps: nevihta je mimo. Tkole napisane zadeve včasih pomagajo, da jih lahko vidiš z drugega zornega kota. Itak se zavedam, da imam pri sebi stvari za razčistit, tudi kar se tiče tega primera. Fant je pa tok dober, da mi pri temu pomaga in se z mano pogovarja, tako da lažje spoznavam sebe in svoje hibe.
To kar vidim pri njemu imam itak sama, to je pač ta moj perfekcionizem na kateremu bo treba še delat.
Posted 05 July 2009 - 08:50 PM

Na fitnes moram. In NUJNO rabim službo, drugač se mi bo zmešal.

Pa spet mam nov ječmen, že 2 na enmu uču, mogla bi pa operacijo, sem lih hotla po napotnico pa je moja zdej na dopustu.

Posted 05 July 2009 - 08:52 PM
[Napoleon]
Posted 05 July 2009 - 08:56 PM
Vrecko kamilic pomocis v toplo vodo in nato z njo drsas po ocesu. Ideja vaje je, da sok prodre do jecmena tko da ne bodite sramezljive.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users