Spovednica
Posted 02 July 2009 - 10:30 PM
Posted 02 July 2009 - 11:07 PM
NIKOL MI NIČ NE POVE!!! Mislim, tiste najpomembnejše stvari ja, drugo pa ne. Zdle sem zvedla, da sta šla prejšn tedn z mojim atijem k njegovim (fantovim) sorodnikom na obisk, ker sta bla slučajno v Novem mestu. Meni je samo povedal tisti dan ko sta bila v NM, da sta šla gledat nek avto, ki ga je ati hotu nabavit. Ok, sej to da sta bla pri sorodnikih ni prelomnica stoletja, samo pač valda me zanimajo take stvari, ker je moj fotr prvič spoznal te njegove sorodnike, zanima me kako so se mel, če je kej novga, itd. Sej vete, da babnce take stvari zanimajo. On pa mi sam pravi, da naj ne težim in da to res ni pomembn. Takih stvari js sploh ne razumem, res jih ne. Mene to tak razpizdi, da sem se pripravljena na smrt skregat z njim.
Posted 03 July 2009 - 12:43 AM
Dilema moj foter bi rekel moski mozak ni isto kot zenski mozak.

Posted 03 July 2009 - 09:24 AM
Fant me včasih tako megalomansko razpizdi, da bi se lahk od jeze razjokala ko mali otrok.
NIKOL MI NIČ NE POVE!!! Mislim, tiste najpomembnejše stvari ja, drugo pa ne. Zdle sem zvedla, da sta šla prejšn tedn z mojim atijem k njegovim (fantovim) sorodnikom na obisk, ker sta bla slučajno v Novem mestu. Meni je samo povedal tisti dan ko sta bila v NM, da sta šla gledat nek avto, ki ga je ati hotu nabavit. Ok, sej to da sta bla pri sorodnikih ni prelomnica stoletja, samo pač valda me zanimajo take stvari, ker je moj fotr prvič spoznal te njegove sorodnike, zanima me kako so se mel, če je kej novga, itd. Sej vete, da babnce take stvari zanimajo. On pa mi sam pravi, da naj ne težim in da to res ni pomembn. Takih stvari js sploh ne razumem, res jih ne. Mene to tak razpizdi, da sem se pripravljena na smrt skregat z njim.
Pri meni je isto. Al pozabi al pa misli da ni pomebno. Jaz pa pač želim vedet če je kej novga. sam zgleda da res moški drgač gledajo na vse to, sam ne vem če se bm jst lahk sprijaznila s tem

Posted 03 July 2009 - 11:10 AM

Kar na jok mi gre, ko pomislim, kakšen je do mene. To se mi zdi ful čudno, ker je bil vedno ful pozoren, nežen itd. Zdej pa že kaka 2 tedna, 10 dni vse čudno. OK, res da sva bila zadnje dni dokaj malo skupaj, ker sva imela oba natrpano z izpiti, zdej ko mu je umrl dedek, se še nisva nič videla, ker mi je neprijetno it k njemu, ker žalujejo in ne morm tam strašit, njemu pa itak ne izgleda, da bi kam šla, zdej ko žalujejo. Razumem vse, res vse, samo če se bo na to skliceval še 2 tedna pa ne vem kaj bo. Morš it tudi naprej. Ne morš se zapret. Samo itak sumim, da ni vse to žalovanje, ampak da more bit zadaj še nekaj več.
Da ne omenjam, kaj mi je pribil, ko sva govorila po telefonu. On hoče delat 12h na dan, kao da bo ful zaslužil. Lani je bilo isto!! Delal je non stop, premamil ga je itak denar in potem sva se razšla in je šel s frendi na Pag in zapravil toliko, kot da bi šel na ne vem kero potovanje. O varčevanju ne duha ne sluha. In pol je prišlo že tako daleč, da ko sva se pobotala čez 3 tedne, da nisva mi2 šla nikamor na morje, ker mu ej zmanjkalo keša. Ful fajn ane. To sme mu v faco metala še celo leto in je bluzil, da greva za valentinovo na morje. Ja, res sva šla, ampak prišlo je tako daleč, da sem mu posodila 150€. In zdej sem si rekla, da mu ne bom nikoli več. Ker če misli še letos pokazat tak odnos do keša, z mano nima več kej počet, ker jst ne mislim imet nekoč tazga moža!!!!

No in ko sem govorila o telefonskem klicu... sem mu očitala, da bo spet cele dneve delal, vidla se itak ne bova nič, vikende jst delam, tko da spet ne bo nič od počitnic. In je rekel: Ja, kaj a ti hočeš bit cele dneve skupaj?? Ja veš, cele dneve pa ne mislm bit s tabo. WTF

Da ne omenjam, da se ni izkazal z ničemer še. Na noben izlet me že dolgo ni peljal, upala sem, da nama bo letos morje rezerviral kr sam od sebe in morm SPET jst pobude dajat itd. Sploh ne vem, kako je po 2 letih zveze lahko tak. Tok hladen. Da mu je tok vseeno. Da sm mu tok samoumevna. Po drugi str. pa govori, da bi bil z mano za vedno, da mu pomenim vse. Ampak jst bi dejanja, ne besede!!!!
Prov bad mi je, ampak če misli it še tko naprej, bo šlo predaleč in res ne vem, kaj bo...
Posted 03 July 2009 - 11:46 AM

Posted 03 July 2009 - 12:13 PM
To pa ni dobro. Čeprov fantje niso zgleda neki organizatorji. Midva tud letos ne greva na morje, oz. nikamor, ne vem že zakaj, sam njemu ni da bi kej rezerviral, men se pa tud ne da. Tko da bo on zgleda doma, jst grem pa s starši v toplice za 5 dni, kar je čist cool. Ne da se men visetn a netu pa skoz gledat ponudbe pa predlagat, on pa sam govori ja pa ne. Fuck that shit.
Drugače pa lj, jst bi ga zdej pustila mau pr mir, ajde en teden, pa naj on kliče če te hoče slišat,ti pa ne nč. Pol po enem tednu bi mu pa zmetala v glavo vse kar si mislš/ čutš. Glede na odziv bi se odločila a bom sploh še z njim.
Posted 03 July 2009 - 12:15 PM
In je rekel: Ja, kaj a ti hočeš bit cele dneve skupaj?? Ja veš, cele dneve pa ne mislm bit s tabo. WTF

O jebemti. Ok, sej verjamem da mu res ni za bit ceeeeele dneve s tabo (tega itak v dobesednem smislu verjetno tud ti ne pričakuješ), samo tega mu pa res ne bi blo treba rečt, vsaj ne na tak način.

Posted 03 July 2009 - 12:34 PM
Tudi za kataloge za morje sm mogla jst težit, da je šel ponje, zdej ko sva se spomnila, da bi šla kr na hitrco na morje na Hrvaško pa pol kam v večje evropsko mesto, se je spomnil, da bi šla kampirat. In ja, kaj jst delam že 1 mesec - trgam liste z vsake reklamne ponudbe, ki jo dobimo, da imam gor šotore pa vse pripadajoče za kamp. In sm mu tudi to že omenila, on pa sam: Ja, sej bova šla pogledat en dan. Aha fuuuul, tud jst bi mogla vmes parkrat rečt: A greva dans? Sam od sebe se ne more spomnit in dat pobude.
Tudi za sredo za na morje, bi me najbolj osrečil, da bi rekel: Lej, v torek končava z izpiti, v sredo te peljem na morje. Jap, najbrž ni treba 2x pomislit, kdo je dal pobudo. Pa za valentinovo sm tud jst vse zorganizirala, da sva šla na morje. Mene to tok boli

In tud tist, ko je rekel: Ne mislim bit s tabo cele dneve, je bilo povsem iz konteksta. Jst sm mu pač zatežila, da mi je bl kul, da dela od 7h do 15h in mava še kej od dneva in se lahko vidiva vsaj 5x na teden pač proti večeru - kak sprehod, film, kolesarjenje itd. In da pač kako soboto, ko jst delam, da dela še on in si pribije + ure in si pol lahko vzame kak dan frej pa greva na kak celodnevni izlet. Pač jst sm mu to omenla zaradi tega, ker cele dneve dela, ker ma vsak petek neke piknike itd. Nisva nič skupaj. In on je očitno to razumel kot napad nase, tko da mi je zelo grdo zabrusil nazaj.
Mene tok prizadane, da je tak. Nikol si ne bi mislila, da je lahko tak. Ker res ful ni karakterno tak hladen in čuden... vedno sm bla tud jst tista, ki je bila mogoče malo bolj impulzivna kot on. Zdej se pa jst počutim kot en bog, ranjen otrok, ki je z njegove str. totalno psihično zmanipuliran

Posted 03 July 2009 - 02:00 PM
Moj tudi ni preveč pozoren zadnje čase. Danes mi je obljubil malco. Seveda pozabil in šel na izlet, posledično sem bla do 2h popoldan brez hrane. Pa saj nisem hišni ljubljenček, da mi lahko pozabi za jest prnest.

Posted 03 July 2009 - 02:10 PM

Mami....joj naj kam gre, pleeeeeeeease!!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 July 2009 - 04:08 PM
Petek popoldne je, in jaz ga bom prečepela za knjigami.
[Napoleon]
Posted 03 July 2009 - 04:30 PM
Ne da se mi več. Po eni strani mi že dol visi kako se bo v ponedeljek in torek vse skupaj izteklo, po drugi strani pa se bojim, ker bi vseeno rada oba izpita naredila da ne bom imela še celega septembra nagnetenega. Tak me še čakata dva zajetna izpita.

Posted 03 July 2009 - 07:37 PM
sicer pa jaz razumem, da smrt lahko potre, in to zelo. jaz sem bila pri babici na obisku v zadnjih petih letih mogoče 10x, pa še to pomomjem ne, zadnjič sem jo šla obiskat 25.6. lani, umrla je pa konec oktobra in me je tok sesulo, da ne znam povedat. kot pri vsem drugem, te začne bolet zato, ker ti oseba ni več samoumevna, najmanj zaradi tega. sem pa full srečna, da imam familijo, ki ni mahnjena na obvezna skupna žalovanja in te štose. mi pa veliko pomeni, da sta foter in njegov brat končno zakopala bojne sekire in se zdaj zmerno obiskujejo in družijo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 July 2009 - 09:35 PM
Posted 03 July 2009 - 10:05 PM

spovedujem se da bom ubila sosedovga psa

Posted 03 July 2009 - 11:54 PM

Pablo Picasso
Posted 04 July 2009 - 12:27 AM
Pa saj nisem hišni ljubljenček, da mi lahko pozabi za jest prnest.

Jaz hišnemu ljubljenčku nikoli ne bi pozabla kupit za jest

sicer pa... fantje.... ko jih ne bi poznao, skupo bi jih platio...
men je pa vse skp to tko, kaj pa vem, z rezervo, no...
ne delam neke panike in ne razmišljam kaj se skriva za čem in tud če pride kdaj tko da je malo jeba, počakam, da je ta jeba mimo, medtem se 'zabavam' po svoje.
Je sicer res, da mam izredno pozornga fanta, skp sva 7 let in je tak kot prvo leto, še vedno enako prijazen, pozorn, skrben, mah ni da ni ... lah jih iščeš s takimi lastnostmi z lupo- se zavedam tega.
ma svoje fore, itak, samo lahko z mirno vestjo rečem, da sem jaz ta, ki drka, se zeza in manipulira (če/ko), ki ne kliče, ne pošilja smsov, ah... no skratka, kar pa še ne pomen, da sva v 7 nebesih

mah dokler traja naj traja... vse, ne mislm sam zveze in partner
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 July 2009 - 12:33 PM
Posted 04 July 2009 - 12:57 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users