Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10821 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 01 July 2009 - 03:46 PM

Kalypso, pa ne laugh.gif On nikol ne zboli.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10822 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 July 2009 - 08:02 AM

Včeraj smo šli ven jest in sem pojedla 'kilogram' čebule.

Ne vem zakaj, pač dobra mi je bila.

In ko smo se peljali domov, je rekel fant, naj grem na zadnji sedež sedet, ali pa naj odprem okno.

LOOOOOOL biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10823 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17127 posts

Posted 02 July 2009 - 08:11 AM

^^lol1.gif

Jutri zjutraj komaj zvemo če smo nardili pisni del izpita. In če si ga greš pol kr na ustnega. tak da se bom danes celi dan to sranje učila. Ampak itak da sm nardila pisni del, morem da sem ga, drugače se mi bo vtrgalo. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10824 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4303 posts

Posted 02 July 2009 - 09:00 AM

Totalno sem razpižena. Sestra je obljubila sosedom, da bo pazila na njihovega 2 meseca starega muca, ker gredo na morje. In kaj mala naredi? Iz včeraj na danes se odloči, da bi ona šla lepo na morje za vikend jaz pa naj zaj pazim na mačka. Za povrh pa še ji mama lepo potuho daje češ saj bo pač doli v kleti zaprt. Ja hranil se bo pa sam, da ne govorim o pucanju peska. Plus doma že imamo eno muco in prvo srečanje teh dveh ni bilo najbolj prijetno. Zato sem ji pa tud rekla da ga bo imela skoz v sobi in se bo igrala z njim. Soseda pa je itak zdaj čisto užaljena, ker če ji moja sestra nebi obljubla varstva bi pač mladiča za totih nekaj dni še v leglu pustla in ga potem vzela, ko bi prišli domov. Jaz bom pa ko trotl lepo na šiht hodla, popoldan diplomo pisala in se seveda še z mačkami ukvarjala plus kuhala za sebe in očeta ter se lepo mela verymad.gif Vedno je mala najmanj kriva in vedno se ji daje potuha pa če ne vem kaj. Lahko kr pozabim na soboto, ko sem planirala it h kolegom. Res super!!
  • 0

#10825 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46162 posts

Posted 02 July 2009 - 09:23 AM

Zvedla, da jih je na izpitu na katerega nameravam na prejšnjem roku več kot polovico zmetal. blink.gif blink.gif Grem za knjige.
IPB Image
  • 0

#10826 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 02 July 2009 - 11:04 AM

Jaz sem prvovrstno budalo... na ponedeljkov izpit sem se pozabla prijavit slap.gif Saj po eni strani mi paše.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#10827 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17127 posts

Posted 02 July 2009 - 11:12 AM

Sram me je povedat da študiram angleščino!!! wacko.gif Učim se oblikoslovje za ustnega jutri in ko vidim kake bedarije sem delala. Take napake delajo otroci v prvem razredu, ko se šele začnejo učit ang, ne pa nekdo ki ma že kar nekaj let učenja za sabo. Vrečko na glavo. ph34r.gif slap.gif butl.gif
  • 0

[Napoleon]

#10828 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 02 July 2009 - 11:40 AM

tašika, saj jaz mam tudi take momente na cajte, pa sem 4. letnik biggrin.gif . Nisi edina.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#10829 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 02 July 2009 - 12:15 PM

Sit(n)a sem.

QUOTE(Kinky @ 2. 7. 2009 - 9:02) View Post

Včeraj smo šli ven jest in sem pojedla 'kilogram' čebule.

Ne vem zakaj, pač dobra mi je bila.

In ko smo se peljali domov, je rekel fant, naj grem na zadnji sedež sedet, ali pa naj odprem okno.

LOOOOOOL biggrin.gif biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif Vzemi Smint za poljub. biggrin.gif

QUOTE(bellini @ 2. 7. 2009 - 10:00) View Post

Totalno sem razpižena. Sestra je obljubila sosedom, da bo pazila na njihovega 2 meseca starega muca, ker gredo na morje. In kaj mala naredi? Iz včeraj na danes se odloči, da bi ona šla lepo na morje za vikend jaz pa naj zaj pazim na mačka. Za povrh pa še ji mama lepo potuho daje češ saj bo pač doli v kleti zaprt. Ja hranil se bo pa sam, da ne govorim o pucanju peska. Plus doma že imamo eno muco in prvo srečanje teh dveh ni bilo najbolj prijetno. Zato sem ji pa tud rekla da ga bo imela skoz v sobi in se bo igrala z njim. Soseda pa je itak zdaj čisto užaljena, ker če ji moja sestra nebi obljubla varstva bi pač mladiča za totih nekaj dni še v leglu pustla in ga potem vzela, ko bi prišli domov. Jaz bom pa ko trotl lepo na šiht hodla, popoldan diplomo pisala in se seveda še z mačkami ukvarjala plus kuhala za sebe in očeta ter se lepo mela verymad.gif Vedno je mala najmanj kriva in vedno se ji daje potuha pa če ne vem kaj. Lahko kr pozabim na soboto, ko sem planirala it h kolegom. Res super!!

Bellini kako preziram take situacije. :| Ravno smo imeli "druzinski" razgovor (poba, njegovi starsi, jaz) in nevemcemu in zakaj zavraga so ene reci na temo odnosov med pobom in njegovim bratom/sestro privlekli iz omare. Pa kaj ti ni jasno, a je res treba 35letne ljudi kar naprej zagovarjat, matr sprijazni se, da so izkoriscevalski in, da jih ne maram, end of story!!! Ne rabim jaz tega, pi*da!!!! Grrrrrrr!!!!
Slabe volje sem, da je kar joj!!!
Da ne omenjam, da greva v ponedeljek v Milano in poba si ni porihtal se niti potnega lista (spremeniti mora naslov stalnega preb.), avto pa je na servisu do neznanega datuma (ker ga je seveda peljal tja tik pred zdajci namesto en mesec prej)....bruham!! bruh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10830 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46162 posts

Posted 02 July 2009 - 01:17 PM

Popizditis bom dobla. Pri sosedih že nevemkaterič popravljajo ograjo: beri: brusijo, vrtajo... verymad.gif povzročajo tak hrup, da čepravi imam vsa okna zaprta mi kar doni v glavi. Naj grejo v pm. verymad.gif Da ne morjo te ograje enkat naredit tak ko treba tud ne vem. Vsak teden so tu, pa ružijo. down.gif Da imam jaz take mojstre jih že pošljem v tri krasne. down.gif
  • 0

#10831 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 July 2009 - 01:29 PM

QUOTE(Kalypso @ 2. 7. 2009 - 13:17) View Post

pa ružijo

laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10832 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 July 2009 - 03:32 PM

GRRRRRRRR, pošljem mail vprašanje za neko delo pač v tem smislu, če bo drugo leto na voljo, ker letos še nimam dovolj izkušnj oz. če to iščejo vsake počitnice, da bom vedela. In še tko napišem, da sem 1. letnik in še nimam dovolj znanja. Pa mi odpiše čist navdušena, da naj pridem kr tja blablabla pa jst napišem nazaj, da ne, ker itak nimam dovolj izkušenj, da tega dela še ne morem opravljati, ker sem 1. letnik in da me samo tako na splošno zanima za nadaljne delo. In ženska kao mag. odpiše, da naj se kar javim, ker nujno rabijo, zraven pa dopiše: Če ste 4. letnik, imate zagotovo že dovolj izkušenj.

WTF, a eni ne znajo brat? Ne bom ji odpisala. So že dobili črno piko pri meni. Pjuf.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10833 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 02 July 2009 - 03:35 PM

rpg.gif
Skoraj sem dušo spustila, da sem vso to ogromno posteljino oprala in obesla. In kaj se zgodi sedaj? Dež mi vse zmoči. Pa naj gre v K**** vse skupaj.
  • 0

#10834 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17127 posts

Posted 02 July 2009 - 03:59 PM

- živcira me to smotano vreme, da so vsako popoldne neke nevihte
- vedno bolj me skrbi da nism nardila pisnega dela

čist sm že znervirana in zmešana, vsega že mam vrh glave in komaj čakam, da je že 1x torek in odpišem še zadnji izpit.
  • 0

[Napoleon]

#10835 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 July 2009 - 04:04 PM

eli ne se razburjat, da ti nau voda odtekla laugh.gif
  • 0

#10836 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 02 July 2009 - 05:20 PM

Ftihni Rea, ne razumeš mojega obupa cry.gif laugh.gif
  • 0

#10837 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 02 July 2009 - 05:45 PM

Ne bom sploh zaj ftihnila, ko si me tak grdo okregala.
idi ti f kot pa tam fuke špilaj laugh.gif
  • 0

#10838 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18634 posts

Posted 02 July 2009 - 06:36 PM

Toook sem nekak jezna pa žalostna pa razočarana no! Mam že 30 ur vožnje za sabo, kar pomen da nisem glih ful delč od izpita, čeprou ga bom zarad počitnic delala šele nekje v začetku avgusta. In zdej je šel še moj inštruktor na morje, u bistvu čist nenapovedano (vedla sem da gre enkrat julija, ampak včeri sva se še menla da me bo jutr na cpp pelu), dons ga pa ni blo in me je mel en čefuuur, res niti besedicee nii povedu po slovenskoo, jst ga pol niti rrazumela nisem, smrdeu, srajco meu odpeto skor do popka vs so mu pa gledale 10 cm dolge BELE konice, fuj fuj fuj ogaaaabnoo, nočm se z njim furaaat cry.gif Rekla bom da drug teden delam (mogoče bom še celo res), pol grem pa itak na morje. Fuj, res ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10839 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 02 July 2009 - 06:47 PM

res mi ni jasno od kje mojmu tako močni živci,da prenaša moje izpade ermm.gif
  • 0

#10840 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 02 July 2009 - 10:13 PM

Vsak dan si bolj želim da bi pustila to življenje in pobegnla stran in se nikol več ozrla. cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users