Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#10821 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86478 posts

Posted 24 December 2010 - 03:23 PM

Ja, saj to ni njegov namen, odstranjevanje (smz). Jaz vedno najprej uporabim odstranjevalec očesnega MU-ja, puder mi pa gel dobro odstrani.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#10822 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 December 2010 - 03:25 PM

Jaz hočem od gela tudi ta namen. x( Se mi ne da uporabljat več odstranjevalcev.
Mi je kolegica rekla, da ji spuca MU. Je pa res, da ona uporablja bolj nežnega.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#10823 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86478 posts

Posted 24 December 2010 - 03:26 PM

Jaz imam hardcore maskaro in EL, mi ju noben gel ne spuca.
  • 0

― V. Van Gogh

#10824 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 December 2010 - 03:27 PM

L'Occitane J/M si probala? To olje meni spuca do potankosti tudi najbolj hardcore MU.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#10825 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86478 posts

Posted 24 December 2010 - 03:29 PM

Ne, ne smem uporabljat olj/mlek, ker mi zapacajo leče, pa ziher bi mi povročilo nasad mozoljev. Ta gel mi je zakon.
  • 0

― V. Van Gogh

#10826 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 December 2010 - 03:34 PM

Aja, no, saj če ti je zakon, nima smisla posegati (LOL, kak mi je smešna ta beseda) po čem drugem.

• 0

#10827 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 December 2010 - 12:02 AM

Fluffy, tudi rezervacija mi ne bi nič pomagala, ker danes nisem imela kako priti do tja, zdaj pa verjetno itak več ni. Da ne omenjam še dodatne izjave po tem, ko mi je rekla, da mi ne bo pošiljala, ker ima za svoje stranke, je dodala potem še, da "če hočem, naj pridem tja iskat, da tam mi pa ne more reč ne". Mrš. Pa hvala za prijaznost, sploh po tem, ko sem povedala, da sem že celo Slovenijo prečesala za tem.
  • 0

#10828 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 December 2010 - 10:45 AM

Joj, to so pa res nesramni.

Čeprav meni se ne bi dalo, iskreno povedano, oz. bi se mi le v primeru, da bi bila stvar 'limited edition' in da se zadev ne bi dalo kupiti posebej. Sej tko se jih pa normalno dobi ali je šla ta linija ven? Sicer pa balzam spet ni ne vem kok posebnega, kreme za roke pa še nisem probala.

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10829 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 December 2010 - 10:50 AM

Se jih še vedno dobi posebej, a je ta paket res cenovno FUL ugoden. Meni je pa balzam super, sem imela tako ali tako namen v kratkem nabaviti še enega, kreme za roke pa tudi jaz še nisem poskusila, a sem tu na forumu prebrala same pohvale.
  • 0

#10830 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 December 2010 - 10:59 AM

Aja, sorry, nisem vedela, da je toliko ugodnejši, sem mislila le ene -10,-20%.
  • 0

#10831 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 December 2010 - 11:01 AM

Paket je 15€. Balzam je že sam po sebi 12€ v prodaji, krema pa tudi tam nekje, tako, da se kar fajn pozna. Dobiš kremo zraven skorajda zastonj.

No, mi je včeraj mami v vseh moji agoniji rekla, da bova šli v lekarno, in mi bo kupila tisti paket Suho olje+ krema za roke, pa še balzam za ustnice posebej, da bom imela. Kot darilo za božič. Se mi je ful lepo zdelo. Ampak bom v ponedeljek vseeno še enkrat klicala v Postojno, kjer mi je rekla, da naj bi verjetno še dobili, pa bom potem videla. smile.gif

• 0

#10832 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 December 2010 - 11:15 AM

Kaj pa če si kupiš raje od Bio Beaute by Nuxe organsko kremo za roke, jaz sem jo probala pri kolegici, mi je ful ful všeč, si jo kupim, ko te Hauschkine zmanjka, saj mi ta ni všeč.
Sej Nuxe ne testira na živalih, ane, škoda, ker nima vsaj BDIH certifikata, dobr sej imajo Bio Beaute linijo, meni všečna, ampak je tolk malo proizvodov...

• 0

#10833 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 December 2010 - 11:18 AM

Tisto imam v planu za naslednji nakup. biggrin.gif Po čem pa diši, pa daj jo magar oceni v primerno temo.
  • 0

#10834 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 December 2010 - 11:31 AM

Meni sadno-oreščkasto. Težko podam oceno po enem nanosu. Si bom omislila. Krema za mešano kožo pa kr malo smrdi, po zelenjavi biggrin.gif
  • 0

#10835 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 December 2010 - 11:39 AM

No, potem pa oceni takoj, ko si jo nabaviš. sleep.gif
  • 0

#10836 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 December 2010 - 09:13 AM

Evo, danes še enkrat klicala v Postojno in tega mojega paketa niso več dobili, nimam sreče.
  • 0

#10837 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 December 2010 - 02:42 PM

Sinnaia, sočustvujem, res. : (
  • 0

#10838 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86478 posts

Posted 27 December 2010 - 03:25 PM

IPB Image

IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#10839 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 December 2010 - 06:46 PM

A to je keema proti brazgotinam? A je dobra?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10840 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 December 2010 - 06:54 PM

Ja. ja! Hecam te, sej vem da si že vidla v oni drugi temi. PS: Sem našla LUSH v Trstu! tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users