Posted 01 July 2009 - 07:56 AM
Bom šla res kar na Mobitel vprašat, bomo vidli kaj bodo rekli. Do štirih zjutri nisem šla spat, ker mi je ful razbijalo po glavi, že od popoldneva sem mela obupen glavobol. Potem sem šla spat in nisem zatisnla očesa do šestih, ko sem se ob osmih po dveh urah spanja zbudila pa sem se počutla, ko bi me zgazil vlak. V-S-E me boli, glava, grlo, okončine, komi gledam, oči sem mela tak zalimane skupaj, spodnja in zgornja veka sta se dobesedno prilepili skupaj, da sem si jih morala na silo s prsti narazen potegnit.

Sploh ne vem kak je to možno??

Tak ko sem zdej že eno leto skos bolna, nisem bla prej nikoli (pa nasploh nisem včasih nič bolehala, mogoče 1x na leto), nekaj bo treba naredit, začet bolj zdravo živet, pojest več sadja in se definitivno začet gibat, ker ne delam čisto nič za sebe in me to pošteno tepe.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.