Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10801 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 July 2009 - 07:56 AM

Bom šla res kar na Mobitel vprašat, bomo vidli kaj bodo rekli.

Do štirih zjutri nisem šla spat, ker mi je ful razbijalo po glavi, že od popoldneva sem mela obupen glavobol. Potem sem šla spat in nisem zatisnla očesa do šestih, ko sem se ob osmih po dveh urah spanja zbudila pa sem se počutla, ko bi me zgazil vlak. V-S-E me boli, glava, grlo, okončine, komi gledam, oči sem mela tak zalimane skupaj, spodnja in zgornja veka sta se dobesedno prilepili skupaj, da sem si jih morala na silo s prsti narazen potegnit. blink.gif Sploh ne vem kak je to možno?? laugh.gif Tak ko sem zdej že eno leto skos bolna, nisem bla prej nikoli (pa nasploh nisem včasih nič bolehala, mogoče 1x na leto), nekaj bo treba naredit, začet bolj zdravo živet, pojest več sadja in se definitivno začet gibat, ker ne delam čisto nič za sebe in me to pošteno tepe.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#10802 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 01 July 2009 - 09:33 AM

Včeraj sem ugotovila,kako je ena kolegica dejansko "kolegica".Dobila sem skrajno podjebantski sms od nje in sem ji poslala še hujšega. sleep.gif Pa kaj si en folk misli da je?

• 0

#10803 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17127 posts

Posted 01 July 2009 - 09:38 AM

Popoldne mam en ful tečn izpit, pa še strah me je. Vse temelji na tvojem razmišljanju in nikoli ne veš kaj pričakovat od nje, kaj ji bo pasalo in kaj ne. Poleg tega jih je kar precej padlo. Tolažim se z dejstvom da sm prejšnja 2 izpita naredila pri njej brez problema. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10804 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 01 July 2009 - 09:54 AM

Enepar kolegov od fanta je tok idiotskih, da bi z veseljem izvedla kak masaker nad njimi. Pač se hoče it resno zvezo in me ne prevara na vsakem koraku in zato ful ni car. Yeah right. Na bl otročji stopnji so kukr moj brat, k je str 15. Ampak on se valda še vseen hoče družt z njimi. Ne vem, kdaj se bo nehu pretvarjat, da mu sede njihova družba. Ok, sej razumem, da mu je težko najdt nove kolege, ker je bl zaprta oseba, sam tole pa sploh niso nobeni kolegi. Prej bi ga zajebal kukr kej druzga. verymad.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#10805 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46160 posts

Posted 01 July 2009 - 10:10 AM

Kooooončno rezultati izpita. Pričakovala sem sicer več, ampak ok. Samo da sem se rešla. Še 4. izpiti, pa sem koneeeec.
  • 0

#10806 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 July 2009 - 11:05 AM

Buggy, temu se reče različni pogledi na svet. Očitno se družba in tvoj fant okoli enih stvari ne štekajo, glede na to, da so kolegi se pa menda štekajo v mnogih drugih stvareh. Sej menda ni debilen, da ne bi vedel čigava družba mu paše.

Melaina, to! thumbup.gif Postvi se zase, ja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10807 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 01 July 2009 - 11:12 AM

Kalypso vidis luc na koncu tunela? ;) Super!!

Melania odlicno! Me pa zanima, kaj si dobila za odgovor, ce sploh kaj. Iz cisto osebnih razlogov, ker vsakic, ko se postavim zase dobim z druge strani kaj v stilu "pa kaj zaene neumnosti govoris, sej nisem nic taksnega mislil/a!?!" Ne, sploh ne, kar tako malo za salo subtilno podje*avas a ne. bruh.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10808 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 July 2009 - 11:16 AM

tole je blo pa mal tu mač, glede vstajanja dons... šla sm spat ob 4, vstala ob 7, zaspala do 8 ko mi je zvonila budilka, se jaz oblečem, namažem (kr sm mela namen it v portorož, no vmes se premislim in si rečem da ne grem), grem nazaj v postlo ob 9-zadremam, nakar fantu začne ob 9.10 zvonit budilka, dobr... gre vn iz sobe, pride ob 9.30 not, da bo zdj enkrat mizar pršu da mu odprem-zadremam. Čez 15 minut pride mizar in mu odprem. Grem ob 9.40 nazaj dremat, prideta fnt in mizar v sobo ob 10.00 neki gledat mize. blink.gif kdob si mislu, lol. Greta ven, in ob 10.30 pride fant neki vzet v sobo in mi priporoča nej grem spat v natašino sobo.... cry.gif
grem jaz spat v natašino sobo do mal prejle
no, skratka... debilno spanje, počutm se k da sm mal retarded ker sm čist nemotorična zdjle.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10809 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 01 July 2009 - 11:23 AM

_PLanet_ : nisem dobila odgovora sploh.Samo sem pa preprična,da bo, ko jo naslednjič srečam se ona naredila užaljeno. ah ja; ne rabim tazga folka okol sebe
  • 0

#10810 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46160 posts

Posted 01 July 2009 - 11:27 AM

QUOTE(_Planet_ @ 1. 7. 2009 - 12:12) View Post

Kalypso vidis luc na koncu tunela? ;) Super!!
Jap, se že počasi nekaj malo svetlika. Zdaj me še dva čakata v ponedeljek in torek, dva pa še jeseni. Počasi pa bo. smile.gif Sem kar neko voljo dobla za učenje. smile.gif smile.gif

• 0

#10811 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 July 2009 - 11:47 AM

hjoooj ... včasih mi je tko vseeee odveč - pa ne mislm kej za postorit fizičnega, da bi bla lena ... ampak vse se mi zdi nepotrebno, odveč, tečno in dobim občutek k da me en tlač in mi zmanjkuje časa in prostora in volje in energije in mi do ničesar ni!!!! ohmy.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10812 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2009 - 01:07 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 7. 2009 - 8:56) View Post
spodnja in zgornja veka sta se dobesedno prilepili skupaj, da sem si jih morala na silo s prsti narazen potegnit. blink.gif Sploh ne vem kak je to možno?? laugh.gif

Je možno, če se ti oči solzijo ali pa maš ful razdražene. Meni se to velikokrat zgodi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#10813 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 01 July 2009 - 01:32 PM

cry.gif cry2.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10814 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27499 posts

Posted 01 July 2009 - 01:35 PM

kaj je?
  • 0

#10815 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86651 posts

Posted 01 July 2009 - 02:01 PM

Do konca depresiven dan, pa kaj je s tem vremenom, for fuck´s sake?! Prav po urniku vsak dan ščije. mad2.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#10816 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 July 2009 - 02:10 PM

Dear Lord, totalno sem zjebana, pa imam še do 7h job.

Umiram, vsak čas mi bo glava ob tipkovnico treščila. blink.gif blink.gif blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10817 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 01 July 2009 - 02:29 PM

^^

/me podpre Kinky glavo in prilepi selotejp na veke, da bo lazje zdrzala. smile.gif

QUOTE(Melaina @ 1. 7. 2009 - 12:23) View Post

_PLanet_ : nisem dobila odgovora sploh.Samo sem pa preprična,da bo, ko jo naslednjič srečam se ona naredila užaljeno. ah ja; ne rabim tazga folka okol sebe

Aha, poznam reakcijo, zato sem pa vprasala. :| Tocno tako, ne rabis taksnega folka okoli sebe, jaz si enako pravim in se pocasi osvobajam.

QUOTE(Kalypso @ 1. 7. 2009 - 12:27) View Post

Jap, se že počasi nekaj malo svetlika. Zdaj me še dva čakata v ponedeljek in torek, dva pa še jeseni. Počasi pa bo. smile.gif Sem kar neko voljo dobla za učenje. smile.gif smile.gif

Ko vidis, da ti gre od rok pa, da se nekam premika, ceprav pocasi, je lazje, se strinjam!

QUOTE(Eli @ 1. 7. 2009 - 14:32) View Post

cry.gif cry2.gif

Eli kaj se dogaja? :|

• 0

#10818 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 01 July 2009 - 02:40 PM

Nič hudega laugh.gif Sam malo jamram ker sem totalno prehlajena, in oboleta. Pa mam vsega dovolj. Fant pa namesto, da bi me cartal se rajši uči. Cigan.

Aja, pa moram sporočit, da je danes šel nov termometer. Tokrat mi je noga klecnila in ko sem se lovila sem udarila fanta po roki, ki mi ga je hotel dat. No, ne sam po roki, ampak sem ga fajn pržgala po obrazu. LOL
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10819 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 01 July 2009 - 02:44 PM

^^

OK, sem se ze ustrasila.

console.gif

Cigan. biggrin.gif

Hohoho pa ti si strup za termometre. laugh.gif

• 0

#10820 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46160 posts

Posted 01 July 2009 - 02:50 PM

Eli, ti bi tvojega cigana še rada okužla, da bi oba skupaj bolehala? laugh.gif

Ne da se mi več učit. Je tisti zagoh hitro minil, ko sem začela prebirat teoretike francoske kolonizacije. oops.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users