Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36395 replies to this topic

#10801 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 01 December 2008 - 10:37 AM

Ja, s tem da te potem pri tej akviziterski prodaji zavrnejo, če jim ne vrneš "neuporabljenega v originalni embalaži"
  • 0

#10802 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4752 posts

Posted 01 December 2008 - 10:54 AM

"Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v petnajstih dneh po sporočilu iz prvega odstavka 43.č člena tega zakona, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik."

Zdaj, če je mišljeno, da je blago poškodovano že s tem, ko je vzeto iz embalaže to močno dvomim. Jaz bi se v takem primeru obrnila na inšpekcijo in prosila za mnenje. Imajo tam bolj podrobna navodila in sodniško prakso.
  • 0

#10803 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 01 December 2008 - 10:55 AM

Kaj bi bilo domače zdravilo za razdražen želodec? V soboto sem preveč jedla, to da imam čuden občutek v želodcu. Kakšen čaj mogoče?
  • 0

#10804 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 01 December 2008 - 11:02 AM

poizkusi baby čaj. Meni pomaga tisti od Hippa - z janežem.
  • 0

#10805 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 December 2008 - 12:06 PM

Prisežem, da sm skoraj znoreeelaaaa.
Ta Mobitel sploh nima urejene spletne strani tako kot se šika. Googlala sm pa še vedno nism našla, kje zaboga imajo v lj poslovalnice, oz trgovine. A katera ve?
Sam za citypark vem.

• 0

#10806 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 01 December 2008 - 12:19 PM

A ma katera izkušnje z bioresonanco? Je že šla katera?
  • 0

#10807 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 01 December 2008 - 12:55 PM

QUOTE(ananas @ 1. 12. 2008 - 12:06) View Post
Ta Mobitel sploh nima urejene spletne strani tako kot se šika. Googlala sm pa še vedno nism našla, kje zaboga imajo v lj poslovalnice, oz trgovine. A katera ve?
Sam za citypark vem.

Tudi v centru - zraven Metalke oz.blizu Šestice, nad podhodom Ajdovščina.

• 0

#10808 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 01 December 2008 - 01:13 PM

še eno vprašanje - kje lahko kupim janeževo zvezdo (oz. zvezdnati janež)?!?!?!
  • 0

#10809 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18892 posts

Posted 01 December 2008 - 02:02 PM

QUOTE(ananas @ 1. 12. 2008 - 12:06) View Post

Sam za citypark vem.

Mobitelov center je tudi v centru Ljubljane pri Metalki oz. pod SKB banko. Če veš, kje je Figovec ali pa Šestica, boš našla.

QUOTE(bellini @ 1. 12. 2008 - 10:54) View Post

"Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v petnajstih dneh po sporočilu iz prvega odstavka 43.č člena tega zakona, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik."

Zdaj, če je mišljeno, da je blago poškodovano že s tem, ko je vzeto iz embalaže to močno dvomim. Jaz bi se v takem primeru obrnila na inšpekcijo in prosila za mnenje. Imajo tam bolj podrobna navodila in sodniško prakso.

Jaaaaaaa. Enkrat sem vrnil v knjigarni knjigo, ki ni imela vseh strani. So komplicirali, ma sem začel nevarno gledati... Pa enkrat v BOFu en aparat. Moraš pa vrnit predmet in embalažo.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#10810 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 01 December 2008 - 02:03 PM

Ok...zdej sem izvedela, kje se da kupiti janeževo zvezdo ( - v Kalčku). Rabim še vanilijev strok... A bi bila katera tako prijazna, da bi mi tole kupila in poslala, jaz pa takoj nakažem vse stroške (za janež, vanilijo in poštnino)? PLIIIIIZ IPB Image Nucam za novoletno darilo - delala bom liker "Zimska pravljica".
  • 0

#10811 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 December 2008 - 04:24 PM

Hvala errol, ančka, bellini- zdj grem uredit, povem kako je blo!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10812 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 December 2008 - 04:48 PM

QUOTE(Ilmatar @ 1. 12. 2008 - 12:55) View Post

Tudi v centru - zraven Metalke oz.blizu Šestice, nad podhodom Ajdovščina.

Hvala. Tudi tebi Errol.

Sam da je v centru pa sm najbolj vesela ;)
  • 0

#10813 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 December 2008 - 04:50 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 1. 12. 2008 - 14:03) View Post

Ok...zdej sem izvedela, kje se da kupiti janeževo zvezdo ( - v Kalčku). Rabim še vanilijev strok... A bi bila katera tako prijazna, da bi mi tole kupila in poslala, jaz pa takoj nakažem vse stroške (za janež, vanilijo in poštnino)? PLIIIIIZ IPB Image Nucam za novoletno darilo - delala bom liker "Zimska pravljica".

yes.gif

Napiši točno kaj rabiš.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10814 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 01 December 2008 - 04:53 PM

Jej! AJ LAV JU!!!!!

Rabim 1x janeževe zvezde (mislim, da so pakirane po 250g) - tam okoli 1,6€ so, 4x cel strok vanilije, 3x cimetova palčka. Ni nujno da je EKO, oziroma BIO...samo da je biggrin.gif

Sem že rekla, da te mam ful rada? wink.gif
  • 0

#10815 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 December 2008 - 04:55 PM

Jaz tudi tebe, če se vse to dobi v Kalčku.... da mi ne bo treba še drugam, he he. OK, grem jutri v nabavo, potem ti javim. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#10816 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 01 December 2008 - 05:01 PM

Za janeževe zvezde sem danes klicala in je rekla, da imajo. Sklepam, da bi morali imeti tudi vanilijeve stroke. Cimetove palčke bi morali imeti sicer v vsaki trgovini, ampak če bo že vse iz kalčka, naj bo še to biggrin.gif

Edit: vanilijevih strokov nimajo sad.gif Vem, da jih imajo v Maksiju, samo izrecno zaradi mene ti ni treba tja lazit. Glavno mi je, da dobim janeževe zvezde. smile.gif
  • 0

#10817 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 December 2008 - 05:02 PM

Ow kej. smile.gif
  • 0

#10818 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 December 2008 - 05:08 PM

Anči a to rabiš v celem janeževe zvezde? A je pomembno da so cele? Ker če ti je pomembno, se ti bojo zdrobile med pošto, ker so kr krhke te zvezde.
  • 0

#10819 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26375 posts

Posted 01 December 2008 - 05:48 PM

Ma ne, v bistvu rabim polovičko te zvezde za en liker. Ne bo nič hujšega, če se malo polomijo. Sej Kinky bo dala to v bubble kuverto pa bo mal manj možnosti za "total crashout" biggrin.gif
  • 0

#10820 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 December 2008 - 08:30 PM

QUOTE(Plain Jane @ 28. 11. 2008 - 20:39) View Post

Pred ene 2 mesecema sem kupila Uggse (Ugg Australia) škorenjce iz ovce.
In mi razpadajo. cry.gif Mislm, zadi je taka mala luknca, po šivu. To se ne da nič narest a ne? Zamenjat sploh ne, ker jih mam že tok časa, samo se mi ne zdi spodobno, da bi se tako hitro uničili, sploh za to ceno.
Kaj mi preostane? Mogoče dober čevljar? Vodeb?
Pa k jih čuvam bolj k vse, no. sleep.gif

Ok, sem jih nesla nazaj, je odprla reklamacijo (glede računa niti ni komplicirala, je rekla da bo poiskala in da bodo poklicali v roku enga tedna). Upam, da bo vse v redu.

• 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Google (1)