Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#10801 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 December 2010 - 08:53 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 12. 2010 - 17:12) View Post

Sem. Sedaj pa sem še medeni komplet - balzam (na zalogo) in kremo za roke.

To prav v kompletu prodajajo zdaj? Koliko pa pride?
  • 0

#10802 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 December 2010 - 09:18 PM

QUOTE(Sinnaia @ 22. 12. 2010 - 20:53) View Post
To prav v kompletu prodajajo zdaj? Koliko pa pride?

Ja, to je kao praznična akcija. Jaz sem dobila katalog. So še ostali zanimivi paketiči.
Jaz bom še kupila osvežilni losjon s 3 vrtnicami ... običajno pakiranje je 200ml, zdaj bo pa 400ml
za nižjo ceno ... okoli 10€ prihranka.
Jaz sem našim v lekarni precej težila. So klicali v LJ vsak dan, če se bo še pojavil kak paket. Enega
so uspeli dobiti. Je precejšnje zanimanje, ker dobiš kremo za roke + balzam za ustnice za mislim da
cca. 15€ (sorry, račun vrgla stran, spomin pa imam slab). Skratka - 40% popust na paket.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#10803 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 December 2010 - 09:21 PM

Kul, bom šla en dan prečekirat zdaj.
  • 0

#10804 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 22 December 2010 - 09:49 PM

Alverde blusher, #apricot
Garnier TF
Gliss Guk liquid silk regenerator v spreju
Balea sprej za kodre
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10805 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 December 2010 - 10:13 PM

QUOTE(Sinnaia @ 22. 12. 2010 - 21:21) View Post

Kul, bom šla en dan prečekirat zdaj.

Daj! V LJ morda bodo še imeli kaj. Lahko pa zatežiš, da malo prečekirajo in dobijo od kdovekod.
Je res blazno ugodno ... pa dva zelo kvalitetna in uporabna izdelka - sploh za ta čas.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#10806 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 December 2010 - 10:14 PM

Bom vztrajno tečnarila. twisted.gif
  • 0

#10807 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 December 2010 - 10:17 PM

Daj. Meni se je obrestovalo. twisted.gif
Je še pripomnila, da so se zelo namatrali.
So prejeli od mene simpatični nasmešek v zahvalo. ˘-˘

• 0

#10808 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 December 2010 - 10:19 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 12. 2010 - 22:17) View Post

So prejeli od mene simpatični nasmešek v zahvalo. ˘-˘

LOL, potem so se pa RES potrudili! laugh.gif
Si me pa čisto najajcala s tem kompletom, balzam sem tako ali tako hotela kupit ta teden, kreme za roke se pa tudi ne branim. Bom šla jutri dopoldne v boj.

• 0

#10809 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 December 2010 - 02:02 AM

Idi. Se ZELO splača. Eno zadevo dobiš praktično zastonj.

KLIK

• 0

#10810 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 December 2010 - 04:08 AM

Men pa ta akcija balzama za ustnice in kreme za roke ni všeč, a majo še kako drugo nuxovo akcijo?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10811 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86478 posts

Posted 23 December 2010 - 01:10 PM

^ klik

Škoda, ker ni gela in kreme za roke v kompletu, balzama za ustnice imam še 2/3, pa ga uporabljam že 4 mesece.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#10812 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 December 2010 - 03:13 PM

IPB Image
(za kolegico)

Za fotra L'oreal deodorant.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#10813 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 December 2010 - 05:23 PM

Tega paketa Nuxe Medene sanje ni več NIKJER za dobiti- v LJ sploh ne, bila sem še na Vrhniki, potem pa preklicala vse i svašta, od druge Vrhniške do Ivančne Gorice, do Postojne itd. Obup, nikjer je ni. V Velikih Laščah imajo menda še 2 paketa, pa so danes zgodaj zaprli, in bom jutri zjutraj klicala in upala na srečo. Pa v Postojni so mi rekli, da naj bi še dobili, če bo vse po sreči. Raztegnila sem se ko zmaj, za nič.
  • 0

• Guests

Posted 23 December 2010 - 06:59 PM

IPB Image

IPB Image

Skoraj sem vzela še enega, pa sem se uspela zadržati.
  • 0

#10815 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 23 December 2010 - 09:30 PM

QUOTE(Sinnaia @ 23. 12. 2010 - 17:23) View Post

V Velikih Laščah imajo menda še 2 paketa, pa so danes zgodaj zaprli, in bom jutri zjutraj klicala in upala na srečo. Pa v Postojni so mi rekli, da naj bi še dobili, če bo vse po sreči. Raztegnila sem se ko zmaj, za nič.

Pa jutri tudi zjutraj takoj kliči, ker so povečini odprte samo do 12-ih. wink.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#10816 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 23 December 2010 - 11:32 PM

QUOTE(Sinnaia @ 23. 12. 2010 - 17:23) View Post

Tega paketa Nuxe Medene sanje ni več NIKJER za dobiti- v LJ sploh ne, bila sem še na Vrhniki, potem pa preklicala vse i svašta, od druge Vrhniške do Ivančne Gorice, do Postojne itd. Obup, nikjer je ni. V Velikih Laščah imajo menda še 2 paketa, pa so danes zgodaj zaprli, in bom jutri zjutraj klicala in upala na srečo. Pa v Postojni so mi rekli, da naj bi še dobili, če bo vse po sreči. Raztegnila sem se ko zmaj, za nič.

Kakor jaz vem, jih ni več... takoj so pošli...Če boš dobila, boš imela res srečo ;)
  • 0

#10817 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 December 2010 - 12:48 AM

Hvala Jina! Tud ti dve akciji mi nista všeč biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10818 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 December 2010 - 08:43 AM

QUOTE(fifa @ 23. 12. 2010 - 21:30) View Post

Pa jutri tudi zjutraj takoj kliči, ker so povečini odprte samo do 12-ih. wink.gif

Sem klicala, imajo še 2 paketa, pa noče poslat, ker ima "to za svoje stranke", jaz pa do tja danes niti slučajno ne morem. Odlično.
  • 0

#10819 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86478 posts

Posted 24 December 2010 - 12:56 PM

Jaz imam že RdM gel problem dobit, ponavadi oberem tri lekarne. rolleyes.gif Jaz ne vem, a je tako težko naročit, če
vidijo, da stalno zmanjkuje.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#10820 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 December 2010 - 03:11 PM

QUOTE(Sinnaia @ 24. 12. 2010 - 8:43) View Post
Sem klicala, imajo še 2 paketa, pa noče poslat, ker ima "to za svoje stranke", jaz pa do tja danes niti slučajno ne morem. Odlično.

Joj, sožalje. :s Na stran pa ti tudi nočejo dati?
Mene v naši lekarni poznajo, dosti kupim, pa so mi tudi zaradi tega šli na roko.

Kar se pa tiče RDM gela - noro diši po medu, le nad njegovo učinkovitostjo pucanja MUja sem malo
razočarana, ni glih najbolj dosleden. Kar se tega tiče, je od L'Occitane jabolko/mandelj olje zmagovalec!

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users